Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (14.3.2019 7:32:56)
|
Ojla punce ;) Jaz imam spet neželen obisk, je prišla že včeraj. Ampak sem ok, prvič po enem letu nisem jokala, ker vem zakaj je prišla. Naty, ti si spraševala. Konec meseca ima mož spet pregled. Ga komaj čakam, da povejo potem naprej. Ti si zdaj že vsem oznanila? Me prav zanima kaj so rekli doma, predvsem tvoj oče? :) Lollipop, kaj pa so vama rekli, če je spet slab izvid? Oz. bolj me zanima kako slab naj bi bil? Moj mož je Profertil. So res dragi, ampak naj bi pomagali. Za postopke se vsaka izboljšava pozna. Upam, da na vama koncu vseeno uspe, sploh še ker jemlješ Femaro. Jaz ne jem nič, so rekli da nima smisla, da se filam s hormoni, ker ni pri meni problem. K1234, čestitke za poroko in če je črtica, potem je skoraj gotovo pozitivno. Tako da čestitkee! Boste prišli 3je nazaj :) Ella, me zelo veseli da si se javila. Kako si ti? Naty pravi da vse ok :) saj jaz sem tudi vredu. Polna optimizma in le stežka pričakujem, da se bo začelo kaj naprej odvijati. Haha, zdaj sem pomešala vprašanja, katero je od katere. Za Dabroston pojma nimam koliko časa ga lahko ješ, a v nedogled vem da ne. Vem pa da učinek traja še 3 mesece. Bi bilo dobro, da malo omeniš G. Glede spermiograma. Midva sva v Dravljah. Prvič sva šla samoplačniško, ker sva hitro potrebovala rezultate. V četrtek sem klicala, v ponedeljek je že šel in ponovitev čez dobra 2 meseca. Tako da če se ti mudi, je smiselno, da greš samoplačniško. Stane nekaj čez 40 eur v Dravljah in takoj ti dajo prvo povratno informacijo. Punce, za vse stiskam pesti in pošiljam veliko pozitivne energije! :)
|
|
|
|