naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.11.2018 14:34:00)
|
Ella221118 Ti si že po M ne? Aha že pričakuješ O, ja seveda ti imaš kr kratke cikluse ne? Pa O bolj hitri pride :) Tudi jaz sem že slišala, da bioenergetik pomaga pri tem, da lažje zanosiš. Ne vem če ti neke blokade lahko razbije. Lahko da res pomaga, lahko pa je v psihi tudi, ker če ti greš k njemu in ti pomaga, potem si avtomatsko bolj mirna in prepričana, da bo potem šlo in je mogoče v tem finta. Mogoče ne toliko v bioenergiji, ampak v sproščenosti, no kaj pa vem mogoče. Vse je možno :). Jaz še nisem bila nikoli tam, je pa res da nikoli ne rečem, mogoče pa kdaj...čeprav raje vidim da tako uspe, po določenem času, ampak brez kakih takih stvari, to pač kar bi vsi radi,haha :). Drugače pa ja, zakaj pa ne, škodit ne more :) Se morem pa pohvalit punce, danes sem bila pri G, oz. še zaenkrat pri sestri, da sem se naročila za prvi pregled pri G. Bila sem že celo dopoldne napeta, pač mislila sem, da bom mogla povedat seveda kako dolgo že vztrajava in bo potem sestra rekla, da se še more počakat, ker to ni tako hitro...in da bo morila z ne vem kakimi vprašanji... Ampak poglej ga zlomka, jaz pridem lepo tja, cela taka bolj prestrašena, pač sej ne da bi me bilo strah, ampak tako ni ti glih prijetno pravit, da ti ne rata zanosit tam eni tretji osebi ne. No in je setra bila zelo razumevajoča, čist me je razumela, prijazna, prav presenetila me je, sem prav vesela res. Zanimivo sploh ni vprašala kako dolgo se že trudiva, jaz sem namreč rekla da že nekaj časa, nisem pa povedala točno. Ampak sej bo G še vprašal. Je rekla da lahko že jutri pridem, sploh ni problema, pa sem rekla da raje za v sredo, ker mi ju3 ne znese. Tako da ja držite pesti, v sredo izvem kako je moje stanje kar se tiče zanositve in vsega kar spada zraven. Me že pošteno firbec matra,haha. Pa še najbolj me veseli, ker jaz sem pričakovala, da bo pregled komaj naslednji teden, da imam ta teden idealen, da se vidi kako folikli rastejo, ali sem že blizu O, ali še daleč, ali bo...ker je 14 dan po M, kot sem si želela, da bi imela takrat pregled. In tudi če bo treba kaj vzpodbudit, bom verjetno že naslednji cikel lahko začela najbrž. Sej to tak G takoj vidi ne? No tako da cikli ne grejo brezveze v nič...
|
|
|
|