naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.11.2018 14:36:59)
|
Abracadabra Hvala za informacije, samo zanimalo me je kako je bilo pri tebi :) Mariposa08 Ah, žal mi je zato, da imaš toliko težav z zdravjem. Ja vedno nekaj pride vmes, sploh zdajle ko si želimo te zanositve, pa nam nekaj onemogoče da pridemo do nje. Mogoče smo pa bolj občutljive zaradi tega. Upam da se čim prej pozdraviš in greš spet normalno naprej :). Verjamem, da boš ujela O, sej veš lahko je tudi pozneje, nič ni še rečeno, oz. odločeno. Nikoli ne veš kako bo na koncu meseca se pokazalo :). Te čisto razumem, da si se malo od tega izolirala, od vsega skupaj paše malo stran stopit, pa da vsaj ne misliš na to toliko. Ker od vsega tega si še bolj slabe volje. Ampak včasih, sploh v tvojem primeru, če je polno takih okrog tebe, ne gre vedno najboljše. Ampak ne obupat, boš videla, da bo tudi zate in za nas 1x posijalo sonce :). In bomo me razlagale ostalim, kako smo lepo zanosile, naravno...pa se bomo hvalile s tem...jaz nas že vidim,haha :). Ja normalno, sej si vesel, ker je nekomu uspelo, ampak si misliš kaj pa jaz?? ni prav vseeno ne, pa naj kdo reče kaj hoče. Nisem čisto sigurna za ta pregled naslednji četrtek, nekaj v zvezi z zamašenostjo jajcevodov je rekel. Mogoče sem pa kaj zamešala, ko si tam si malo živčen in nervozen pa lahko kaj pomešaš. No glavno, nekaj bo, že to je dobro da se nekje začne, ker me lahko čaka še dolga pot in nekje moraš začet :). Aleksandra91 te čisto razumem, da si imela zelo naporen teden, če ne kr najbolj naporen v svojem življenju. Torej sedaj nisi več v bolnici ne? kaj pa pravijo zdravniki? So optimistični? Ja te razumem, sej ne veš kaj pričakovati, se veseliti ali kaj si sploh misliti glede na vso situacijo. Ampak saj boš videla, kot pravi Abracadabra, da se bo na koncu obrnila vsa zadeva, tako kot mora in boš končno izvedela kaj bo :)
|
|
|
|