Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.11.2018 9:36:32)
|
Rozainmodra , tudi jaz sem si vedno mlada želela imeti otroke in to veliko otrok. Čeprav je prava želja po otroku prišla šele pri mojih 27 letih ,če bi se v prvo izšlo bi bila mama že pri 28, tako pa zdaj če bo vse po sreči kmalu , bom pa pri 31 če uspe , kar pa se mi zdi vseeno še zelo mlado . Sem se prej malo z leti obrrmenjevala , zdaj pa več ne , tako ali tako dosti mlajša zgledam kot sem pa dejansko stara, ljudje mislijo da sem še najstnica če me srečajo, nekateri mi dajo pa komaj 20 let :) sicer pa je vseeno kdaj , samo da uspe , otroci te pa tako ali tako pomladijo :) super za tvoje sončke, uuh imate potem pestro hehe. Kot je rekla Lillyy bojo sinček in hčerkica lahko pomagala pri dojenčku , ko bo ker sta že bolj samostojna. No sin je , hči pa nevem koliko imaš staro ampak saj ni pomembno, važno je da se imate fajn :)Se pa strinjam, lažje je čakati na otročka če imaš že kakšnega otroka ali dva , tri . Naty ja upam da bo 10 krog uspešen zate in za vse nas, jaz še čakam M , ponoči me je tako v križu in spodaj bolelo, da sem morala vzeti nekaj proti bolečinam, grozno je bilo in sem šla na wc sem že bila sigurna da je M še vložek sem vzela in NIČ! Samo izcedek mah kr neki. Upam da M pride čim prej , samo da ne bo izostala da bom morala zopet s tbl sprožit M, ker potem se mi vse zavleče , spet bi bili cikli zmešani mah. Amapk če je O bila bi morala tudi M pridet. Zamuja pa že 2 dni, danes je 3 dan ko je ni . Lillyy sem enako kot sem bila včeraj, še vedno brez M. No danes bo treba na žale , se vsaj družina malo zbere skupaj in tudi dan hitreje mine. Kako si ti ? :)
|
|
|
|