Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.11.2018 11:11:24)
|
Naty, ja jaz sem po M in imam malo krajše cikle (26-27dni), tako, da je res kakšen dan hitreje potem vse skupaj [sm=smiley1.gif]. Super, da si se dogovorila za pregled oz. da so te tako lepo sprejeli [sm=smiley1.gif]. Upam samo, da te dejansko pošljejo naprej na preiskave oz. začnejo raziskovat kaj se dogaja in ti ne rečejo da bo še treba počakat do enega leta. Tak občutek sem jaz dobila, ko sem bila zadnjič pri ginek.. bila je na voljo za pogovor in nasvete, ter preverila glede izcedka, ostalo pa da je še treba počakat. Je pa res, da si ti že kar par mesecev bližje enemu letu kot jaz, tako, da držim pesti da grete kar v akcijo [sm=smiley1.gif][sm=duda.gif]. Lily ja pričakujem navite cene hehe, ampak kolikor vem se plača 50€ za pregled, kaj več pa tako ne vem če bi kupovala. Upam bolj v smislu, da mi svetuje katere hrane se izogibat, na kaj bit pozorna, kateri vitamini mi manjkajo mogoče? Bomo videli, poročam vsekakor [sm=smiley1.gif]. Je pa po priporočilu prijatelja, tako da naj bi bil ok. Drugače pa me veseli, da nimate kakšnih slabih izkušenj, mogoče pa se res izkaže za koristno [sm=smiley1.gif] Aleksandra, sploh ne znam izbrat besed za tvojo situacijo. Res mi je žal, da moraš skozi to in do neke mere razumem, kako se počutiš. Verjamem, da se ti dnevi vlečejo in da imaš v glavi milijon različnih scenarijev. Grozno je bit v položaju nevednosti in katerega se lahko izcimi najbolj čudovita ali pa ena izmed najbolj žalostnih izkušenj v življenju. Res upam, da se čimprej pokažejo rezultati in seveda, da bomo lahko končno z vso pozitivo rekle, da si naša prva srečka nosečka. Rozainmodra zate pa tudi upam, da vaju vzamejo resno in se vama reši težava čimprej
|
|
|
|