Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.10.2018 20:43:19)
|
Aleksandra mi ni še pokazalo tvojega posta . Tudi jaz bi ji tako rekla , sem že parim sestram tako ko so bile nesramne rekla da sem tudi jaz med.sestra in da vse to poznam in tako dalje in res je takoj spremenijo odnos , kar ni prov . Zakaj moram povedati kaj sem da me začneš drugače obravnavati ? Saj pa smo vsi ljudje pa če si sestra, avtomehanik, direktor ali prodajalka , nevem vsi si zaslužimo lep odnos in enako obravnavo . No potem pa kar mirni probaj do pon počakati , da se bo bolje videlo kako je. Kako pa se počutiš ? Kaj drugače ? Pa nič ni videla sa bi kak mehurček ali gestacijska vrečka se videla , glede na to sa di imela hcg povišan? Ponavadi že zatipa da je maternica povečana, vsaj tako je pri meni ko sm takrat ko sem bila niseča in nisem vedela ker je test zatajil. Jaz pa prišla h G zaradi izoatale M no in je uz potrdil nosečnost, čeprav je bilo videt samo vrečko takrat ker je bilo še prekmalu . Tako da možno da je pri tebi tusi nekako tako . Upam da se le dobro izteče, ne smemo še obupati :) Jaz se počutim enako, prsa polna , žile se poznajo, boli občasno ja občasno ne , špika me in pa občasne slabosti so se zopet pojavile danes 2x, M ni, tako da samo čakam kaj bo , najbrž mi psiha preveč dela :)
|
|
|
|