Rozainmodra -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 22:27:27)
|
Evo, da spet kaj napišem. [sm=smiley1.gif] Mislim, da je ena malo nazaj spraševala, če sem takoj vedela, ko sem zanosila. Prvič je vse novo, tako kot ve sedaj, sem si tudi sama dopovedovala, da itak ne bo nič ta mesec, da je vse enako. Pa ni bilo. In če danes pomislim, so bili očitni znaki, le verjeti si nisem upala, da nebi bila spet razočarana. Drugič sem zanosila praktično takoj oz. že po tretji menstruaciji. In ja, vedela sem, da sem zanosila. Čutila in videla, ker je naenkrat vse postalo suho, nikjer nobene sluzi. Precej preden bi morala dobiti menstruacijo. Zdaj, na tretjo nosečnost pa čakam že skoraj tri leta. Vmes se je dogajalo res veliko, pri dveh majhnih škratih ni to nič nenavadnega. Dobila sem novo službo, mogoče, čez pol leta celo dočakam za nedoločen čas, čeprav ne računam na to, ker si želim nosečnosti čim prej. Bile so bolezni, smrt v družini, žal, to je življenje. Bile so preizkušnje, stres na stres., se v bistvu ne čudim, da še nisem zanosila. Je bilo že prav tako. V planu imamo še selitev, če bo uspelo še letos, tako, da končno zmanjšamo logistiko in se končno umirimo. Zdaj sem se že sprijaznila, da bo pač malo večja razlika s tretjim od prvih dveh, a verjamem še vedno, da bomo spet zibali. Imam pa glede na ves stres zelo dobre rezultate, tako hormonsko ravnovesje, jajcevode, krvno sliko.. upam, da bo mož naslednji teden na pregledu naletel na resnega urologa. Kajti na pregledu julija, pri drugem urologu, ga je le ta hotel prepričati, da ni na pravem naslovu :) čeprav ga je ginekologinja k urologu napotila z jasnim ultrazvokom s cisto. Tako gredo potem meseci.. itak bo trajalo še ene pol leta, da bo prišel na poseg za cisto, če bo tja res napoten. Srečna sem in neskončno hvaležna za dva navihanca. Je pa vseeno zelo močna želja po še kakšnem.
|
|
|
|