RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 11:57:35)

Mariposa mene so tudi prsi oz. bradavicke najprej bolele, potem so pa kat nehale in tudi danes recimo bradavicke bolijo minimalno..Drugace pa samo v sp.delu trebuha me tisci, obcasno imam obcutek napihnjenosti, pa bel izvedek... Druga nic haha jooj mesa se mi ze, ce mu vrjamete!!

Jaz drzim pesti za vse nas, da bomo do bozicka ze lahko sporocile domacim vesele novicke!!!! <3

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 12:12:02)

Mariposa, grem vsako leto z njim navijat, ampak letos je pa dež in itak ni šel sam 😀 jaz grem rada par km tečt, 10 v taki gužvi mi je preveč.Kar malo še daj počakat, pa znake imaš še? Mislim te še špika in te prsi bolijo? 😀 Aleksandra, CB si pojdi jutri kupit in če bo negativno, kliči G. Tako bi jaz naredila ... Boš v vsakem primeru izvedela kaj se dogaja. Upam pa da bo pozitivno. 😀

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 12:14:31)

Aja, pozabila odgovorit. Danes imam 12. dan ... So se mi cikli skrajšali, tako da imam zdaj nekje O. 😀

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 12:36:43)

Aleksandra prsa in bradavičke so me fajn bolele od ponedejka dalje , zdaj pa dva dni tako tako, zj in zv me bolijo , čez dan pa kakor kdaj , nevem kaj je to , enkrat so bolj polna prsa drugič skoraj nic, nevem kaj je to . Ja sej to napihnjenost čutim tudi jaz in tiščanje dol in špikanje in ščipanje ah .. vsega po mal na koncu bo pa M prišla . 

Pa boš še kak test delala ? Jaz moram tako počakati do torka , čeprav mislim da se bo M pojavila kar točno nevem tak občutek imam .

Lillyy ja res je danes je dež , tudi jaz po dežju nemaram okoli špancirati , imam lase potem tako grozne in hitro se prehladim in vsa mokra in eh :) držimo pesti da bo čin dlje prispel in imel čim boljši rezultat :) Aha 12 dan je , jaz sem imela ta mesec O nekje med 12 in 13 dnem . Takrat sem imela to sluz in oa grozno špikanje v jajčnikih . Ampak se mi zdi da spet ne bo nič.  

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 13:15:15)

Ne vem a bi si kupla CB ali Baby chek, ker baje zazna ful malo vsebnost beta hcg? Sla bi na odvzem krvi, ampak ne morem zjutraj pred sluzbo, ker se ni odprt laboratorij, vmes pa tudi ne morem... 

Bom jutri po sluzbi sla po nek test, ce se ne bo M... ma upam, da se bo koncno zvedlo kaj je zdaj na stvari, ker tole je pa tako stresno mi :/

Moj mi itak skoz govori, da sem nosecka pol pa recem da zihrr nisem pa rece da zakaj sem tako negativna... pa ni ravno negativnost, sami ce ni nobenega znaka (prsa normalna, nic mi ne smrdi, nic se mi ne upira, nic mi posebej ne disi, nic mi ji slabo...).

Mariposa pocakaj se tale 2 dni (ceprav vem kako si nestrpen!), potem pa ponovi test :)

Lilly vidva pa izkoristita O maximalno! :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 15:49:58)

Aleksandra pomoje je bolje , da počakaš na jutri in si vzameš CB , zdaj bo tako že 1 teden od predvidene M bi CB že lahko pokazal + :) joj srčno upam da ti je uspelo :) mene ta prsa malo hecajo, ko se sklonim me bolijo in pečejo in tako občasno tudi potem pa malo manje bolijo ampak zatečena pa so in žile veliko bolj opazne kot ponavadi mah jaz samo sanjam nekaj pomoje nič ne bo . 

Sem si pa jabolčni zavitek končno spekla, njami  , se bom vsaj posladkala na tak deževen dan 😋

Kako ste istale punce ? Lillyy, Naty , Avracadabraa , Ella ?? 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 16:03:15)

Ooo Mariposa a ti je uspelo s tem jabolcnim mmmm. Meni pa se ni zneslo :)
Mene pa se neki loteva zgleda.. Me grlo zacenja bolet in obcutek ko da me bo kaka vrocina obiskala.. Tako da sem sla malo pocivat zdaj.. Upam da gre mimo

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 16:52:34)

Abracadabraa jaaa končno mi je uspelo spečt jabolčni zavitek , mmmmmm njami :)O boga , a čutiš da se te prehlad loteva ? Pij velik čajčka pa počivaj in upam da bo minilo . 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 17:50:11)

Mmm prav bi zdaj en kos, se mlacnega mmm

Ma ja, samo grlo me vedno bolj pece, in obcutek tak cuden ko da bi bil temperatura rastla.. Uff.. Res neko pocutje smotano :/ 

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 19:26:20)

Abracadabra upam da tale prehlad se kaj drugega pomeni :) po drugi strani pa se hitro pozdravi!

Mariposa kaj prej nisi mela vidne nobene zilice na prsih? Pa jih imas zdej ful al malo tu pa tam, pa skozi cel dan? Jaz ne vem ce se mi je zdelo ali sem zjutraj vidla 3 modre zile na prsih, ki se mi drugace sploh ne vidijo... potem cez dan pa jisrm nic vec vidla..... 

Me pa malo cudno tisci spodaj v trebuhu.. ne vem ce je to cisto normalno, prav ves cas..

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 19:42:14)

Aleksandra nevem kako bi ti opisala , že celo oprsje mi izgleda bolj temno splh ni rožnato ampak peplnato in placo in sijoče in nevem žile pa zleno mogče mal plavkasto ampak zelo izrazite ponavadi niso taka. So samo prsa napeta , žil se pa ne vidi. Nevem več kaj naj si mislim res , sem še en test danes delala itak negativno . Nevem več kaj naj si mislim. Tiščanje imam tudi jaz prisotno , na kakšen način te pa boli trebuh ? Pomoje bi bilo dobto da jutri kar CB narediš, zdaj bi ti že pokazalo . 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 19:50:32)

Pozdravljene
Nekaj časa se nisem javila, smo bili danes pri žlahti na obisku, pa na grob sem šla omi. In je dan minil kot bi mignil. Zdaj se pa morem malo javit tu gor
Joj mene tudi grlo peče spet. Groza, to zimo bom pa vsak mesec prehlajena? Ne vem kaj je to neko čudno vreme. Drugače pa ja Mariposa08 mislim, da si ti vprašala, M bo počasi šla, jutri najbrž. Sej kr hitro mine ta čas za M. Edino najbolj se vleče prvi dan, pol pa kar zleti, super. Ta mesec si niti nisem O računala kdaj mam sredino in plodne dneve...ma mi niti ni to za razmišljat, ker je tako ne trofim, pa naj jo vrag pocitra, če je hoče. Bo že, ko bo. Glavno da bi vsaj bila dovolj močna. Že to bi bil uspeh. Pa tak vidim po sluzi, ko je najbolj bogata, pa se potem orientiram nekako. 
Aleksandra91
Po mojem bi bilo pametno, da bi šla do G. Da ne mečeš denarja stran za brezveze. Da pa čakaš pa tudi ni ok, sej ne veš, če je kaj narobe.

Abracadabra
Hotela sem te vprašat, če ta clomid dobiš na recept ne? Ne rabiš sama plačat?

Lilly
Kaj to je tvoj fant šel na ta maraton, ko po tv govorijo? Po poročilih? Včeraj sem poslušala, ko so vprašali če bojo tekli tudi v dežju, pa so rekli da niso iz cukra,haha. Pa sem si jaz mislila, no če je par kapljic dežja še je ok, če pa lije, pa ni glih ok.

Ella
Upam, da si se malo potolažila glede zanositve, da se ne sekiraš več, da smo ti malo pomagale. Ti se kr sprosti, saj bo prišlo samo od sebe, no vsaj upajmo da bo 😋. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 19:54:04)

Mariposa08
Ne se preveč sekirat, sej bo M prišla, če ni tako ni. Tudi jaz sem imela slabe izkušnje s testom je pokazo samo 1 črtico in jebi ga. Nisem več dalje delala. Nimaš kaj. Izgleda da še ni naš čas, sej bo.

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 19:56:08)

No jaz ne vem ce so kaj bolj napeta ale ni.. imam ze nasplosno manjse :) bolece vsekakor niso.. samo zdelo se mi je zjutraj da se na eni opazila zilo, na drugi pa zilo cez kolobar... lahko pa da se mi je samo zdeli...
Pa cisto ves cas imam tako neprijeten obcutek v sp. delu, kjer je maternica.. obcasno me spikne, drugace pa niso krci, ampak taksna ves cas prisotna tiscoca bolecina, pa vidi se da sem napihnjen v tem delu, kot bi bila otecena ? :/ 

Bom sla jutri se CB kupit, pa bom videla, zdaj ce bi karkoli bilo, bi se jutri ze sigurno kaj videlo!! Ce ne, potem po vsej verjetnosti je M malo zatajila.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 20:01:58)

Naty super da gre M proti koncu :) da jo brcnemo tja nekam v kot da se eno leto ne vrača več haha. 
Glede clomida je tako , da mora tvoja G imeti tehten razlog da ti ga predpiše na recept . Brez recepta ga kakor jaz vem ne dobiš. Boš šla kaj do G zdaj ko je M nekako mimo že , da te malo pogleda , da vidiš če je O v redu in tako ? 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 20:06:15)

Aleksandra mi še ni pokazalo tvojega posta :) jutri kar naredi CB pa boš videla. Če bi bo negativno potem kar malo do G pojdi naj te pogleda . Včasih zna M tudi zaradi živčkov malo zamuditi , upam pa da zaradi nečesa drugega ne pride M :) tišči te dol ko da bi ti nekaj hotlo ven padet ? Tak občutek imam jaz in me prov sramna kost boli , špika in ščipa .. ah na koncu bo pa spet M prišla :) imam tudi jaz bolj manjše prsi , ni si kar tako za prijet haha , ko so napete pa še toliko bolje :P Bova vidle kaj bo, držim oesti jutri !

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 20:25:34)

Naty, tako kot je mariposa rekla, je na recept ja. Ni potrebno placilo. Oz.ce ga pri nas ni in moras z receptom v tujino, tam placas, ampak ti potem zavarovalnica povrne te stroske.Ker baje veckrat se ga pri nas ne dobi. Tako je rekla sestra pri G. 

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 21:12:22)

Živjo, se še jaz javljam [sm=smiley1.gif]
Sem bila danes tudi cel dan naokoli, najprej na kosilu z mojimi starši in potem še na obisku pri fantovih. Imamo zdajle oktobra same rojstne dneve haha. Sta bila tam tudi fantova bratranca (oba pod 5 let, fantek in punčka) in se mi je bilo prav zabavno ukvarjat z njima. Sicer sta zelo hiperaktivna in prava mala hudička, ampak sem si samo še potrdila da bi imela vseeno tudi 5 takih, samo da bi bili [sm=smiley36.gif].
Drugače pa sem danes kar boljše, saj ponavadi je vedno tako, da ko se sprijaznim z usodo začnem hitro gledati pozitivno naprej [sm=smiley1.gif]. Sicer res vedno še ohranjam nekaj malega upanja dokler se ne pokaže prav kri (itak ne morem iz svoje kože in razmišljam "kaj pa če so ti izcedki tokrat povezani z vgnezditvijo" in podobno), ampak nekako vem da je 99% da bo treba v nov krog in se v teh treh dneh kar trajajo pripravim na to. Danes je že tretji dan, tako da jutri pride in upam da potem čimprej mine ta teden [sm=smiley1.gif]. Nimam že zdaj nobenih znakov več - prsa me ne bolijo več, špika me več ne.. edino glava me boli že dva dni pomalem [sm=smiley24.gif]. Imam pa potem v soboto ginek, da mi še enkrat na ultrazvoku preveri, če kaj ni ok (je omenjala neke miome, uglavnem razlogi za izcedek predvsem).

abracadabra ja pri meni je res bilo tako z nosom, in sicer pred tem se ne spomnim, kdaj se mi je nazadnje to zgodilo, od takrat pa tudi nikoli več. Tako, da sem prepričana da je bilo od nosečnosti. Če bi se mi to zgodilo zdaj, bi bila sigurna da je ratalo [sm=smiley36.gif]. Sem bila pa tudi prehlajena takrat, in je še nekaj dni bilo krvavo ko sem si obrisala nos. Kdaj pa imaš ti napovedano m?

Aleksandra in Mariposa držim pesti za plusek vsaj pri eni izmed vaju!!

Drugače pa sem jaz tudi 92 letnik, decembrka [sm=smiley1.gif]

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 21:16:12)

Aja pa želela sem te še vprašat Mariposa, ko si napisala, da si tudi šla skozi splav, ampak 2 leti nazaj.. a zdaj se že 2 leti od takrat trudita ali sta vmes kaj čakala?
Žal mi je tudi zate, res grozno koliko punc mora čez to [sm=smiley6.gif]

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 21:23:49)

Ella skoraj 1 leto sva se trudila za otroka , potem je s pomočjo klomida uspelo in žal šlo naprej . Potem sva pavzo naredila cca.1,5 leto zaradi vsega skupaj , se je še drugih stvari nabralo in vsega je bilo preveč tako da je prav tako kot je . Zdaj pa že 8 krog proti koncu , tudi s klomidom pa še nič :( prav neučakana sem že postala , ker bi rada že ugledala ta čudežni plusek . Ja imam tudi jaz okoli sebe take male navihančke p čeprav so kar živahni in lumpu si jih tudi jaz želim pa tudi če bi jih bilo 4,5 takih nagajivčkov hehe :) 

Bomo vidli kako bo čeprav bolj kot upam da je kaj manje upanja imam da je res uspelo , čeprav bi že moglo . Kako se pa ti počutiš ? Kdaj bi mogla M dobiti ? 

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 21:54:19)

Ah, res se že potem dolgo vleče vse skupaj[sm=smiley6.gif]. Samo se pa vidi, kako različno reagiramo na takšne situacije.. jaz npr. si sploh ne predstavljam, da bi želela vmes pavzo, sem komaj dočakala nov normalen cikel, da sva šla lahko v nove boje. Ampak seveda vsaka sama ve, kaj je za njo najbolje [sm=smiley1.gif]. Treba se je poslušat. [sm=smiley1.gif]

Vem kako je, ja. Sem imela tudi že veliko ciklov, ko sem bila zelo optimistična, pa potem ni bilo nič razen velikega razočaranja in je postalo lažje biti vsakič že vnaprej pripravljen na neuspeh. Tako da tudi če upam da bo, se v ozadju nekako podzavestno držim nazaj, da ne bi bilo razočaranje preveliko.
Imam pa m napovedano jutri (26d cikel).. in sodeč po izcedkih bo točno. Počutim se pa čisto normalno, razen glavobola nič posebnega. Kdaj si pa ti imela zadnjo O? Ker znaki, ki si jih opisovala, so res kar optimistični [sm=smiley1.gif]

A vas veliko pije krvomočnico?

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 6:48:22)

Ella, meni manjka 4dni do M.. Ampak bo, mogoce se prej. Cutim jo. Spodaj me tako "crvici"..Grlo imam grooozno.. Vrocine ne.. Ampak pocutim se ko da bi imela.. 

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 8:35:59)

Dobro jutro punce!

Tako hecen občutek imam danes, ko sem v službi, kot bi šla na nedeljo v službo... večina jih ima dopust, jaz pa moram delati... [sm=smiley13.gif]

Kako ste drugače?

Mariposa jutri NEpričakujemo? Držim pesti, da je ne bo!
Abracadarba mogoče pa je tudi pri tebi ne bo, držim pesti!!
Ella tudi pri tebi upam, da danes ne zagledaš M !!!!

Pri meni nič novega. Sem danes zjutraj gledala prsi in sem spet videla žile, in sicer se je na eni strani videla že krepko nad prsmi pa do bradavičke, ampak rahlo... Ma jaz mislim, da so tam, ker jih sama želim videt [sm=smiley29.gif] Bomo videli danes popoldan...

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 9:14:55)

Ella ja res je kako se obremenjujemo z vsemi znaki in tako vse potem smo pa vedno znova razočarane. Jaz pravim, da ni važno kdaj si mi zamislimo da bi imele otroka, očitno otrok sam ve kdaj nas bo obiskal in nam polepšal življenje :) mogoče je pa vse že napisano v katerih mesecih bomo rodile zato pa toliko čakamo na to našo pikico da pride pravi čas za njo. Malo filozofiran ampak s tem se nekako tolažim :) O sem imela na 13 dan , tam med 12 in 13 dnem sem imela to sluz in pa špikanje tako vem da je O , potem 14 dan je bila že bolj boga tako da takrat nekako je to bilo in vse dneve sva ujela lepo , zakaj pa se ne prime pa več ne vem. Ti danes NePričakuješ M ? Jaz pa jutri NePričakujem M , čeprav mislim da no kar prišla, optimizem me počasi že mineva hehe . 

Abracadabraa objemček zate ko te grlo tako boli. Vzemi si kakšne septolete Tantum verde so dobre ! Pa čajčka pij in počivaj če lahko pa upam da bo čim prej mimo. Mah takle čas je zdaj pa smo vsi tako tako . 

Aleksandra še nič nivega ? No potem pa držimo pesti da uspe ! Danes poročaj za test :) ja vem ja vsi na dopustu mi pa delamo hehe. Hvala bogu da letos praznikov ne delam , juhuuu :) bom vsaj malo počivala :)

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 10:23:02)

Ok hvala za informacije mariposa08 in abracadabra. Sem se že ustrašila, da danes ko moraš vse plačat, da moraš še to. Je pa res, da kar tako že ne dobiš clomida, če si kolikor tolikor ok, da se bi dalo brez tega, potem že ne dajo. Ma nič hudega, če ne dobiš, je res da moraš počakat še, ampak si pa blizu že mogoče. 

Ja tudi jaz se tolažim s tem, da pač ni pravi čas za otroka še. Nekje je zapisano kdaj bo oz.če bo. Vsak ima svojo usodo, ki je ne more spremenit ali vplivat na njo. Za nekatere stvari že imamo vpliv, recimo za lepo izobrazbo ali dobro službo, ali da imamo več denarja no. Za druge kot so najdit dobrega partnerja, na smrt, bolezen, zdravje, rojstvo otroka pa žal nimamo nekega vpliva. V glavnem ni dosti v naših rokah. Ja še kako res je, da otrok nas poišče oz.se odloči za nas kot pa obratno, da se mi odločimo pa pride. Kar sem jaz na začetku mislila. No in če malo filozofiraš se malo lažje sprijazniš, da tako je. Zdaj pa bolj kot si želimo in ženemo k srcu, bolj se nam odmika, to je že marsikatera rekla. Včasih se že bojiš želet,haha. Kaj če pol ne bo? Ko tako vpliva to,haha.

Ampak Mariposa08 glavo pokonci ni še konec, kar je najbolj važno. Še vedno smo tu, vztrajamo, upamo, molimo, si želimo. Ne bomo se kar tako predale. Pa naj pride M ce hoče, kaj hitro bo spet priložnost. Nov mesec = nova priložnost, nikoli ne veš kje te čaka, za katerim vogalom 😊. 

Ella
Super, da si se razvedrila, da ne misliš samo če je ratalo, pa zakaj ni... tudi jaz bi jih imela magari 4 take navihančke, sigurno raje kot nobenga,haha. Ne vem če si ti vprašala za čaj, če pijemo? Ne jaz ga še nisem pila. Je tud neki Ašičev čaj, tudi dobro vpliva na zanositev, če se ne motim. Mislim da lažje donosiš otroka? Nekaj takega.

Mene pa ta kašelj grabi, taki napadi, da sem cela rdeča in solzna zraven. Izgleda, da imam kronično to, kak se prehladim že kašelj. Si grem po smrekove vršičke zdaj. Baje so dobri proti temu. Ker drugega mi nič kaj ne pomaga.

Aleksandra91
Držimo pesti za popoldan, da vidimo kaj bo pokazalo 😊.

Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>