naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 10:23:02)
|
Ok hvala za informacije mariposa08 in abracadabra. Sem se že ustrašila, da danes ko moraš vse plačat, da moraš še to. Je pa res, da kar tako že ne dobiš clomida, če si kolikor tolikor ok, da se bi dalo brez tega, potem že ne dajo. Ma nič hudega, če ne dobiš, je res da moraš počakat še, ampak si pa blizu že mogoče. Ja tudi jaz se tolažim s tem, da pač ni pravi čas za otroka še. Nekje je zapisano kdaj bo oz.če bo. Vsak ima svojo usodo, ki je ne more spremenit ali vplivat na njo. Za nekatere stvari že imamo vpliv, recimo za lepo izobrazbo ali dobro službo, ali da imamo več denarja no. Za druge kot so najdit dobrega partnerja, na smrt, bolezen, zdravje, rojstvo otroka pa žal nimamo nekega vpliva. V glavnem ni dosti v naših rokah. Ja še kako res je, da otrok nas poišče oz.se odloči za nas kot pa obratno, da se mi odločimo pa pride. Kar sem jaz na začetku mislila. No in če malo filozofiraš se malo lažje sprijazniš, da tako je. Zdaj pa bolj kot si želimo in ženemo k srcu, bolj se nam odmika, to je že marsikatera rekla. Včasih se že bojiš želet,haha. Kaj če pol ne bo? Ko tako vpliva to,haha. Ampak Mariposa08 glavo pokonci ni še konec, kar je najbolj važno. Še vedno smo tu, vztrajamo, upamo, molimo, si želimo. Ne bomo se kar tako predale. Pa naj pride M ce hoče, kaj hitro bo spet priložnost. Nov mesec = nova priložnost, nikoli ne veš kje te čaka, za katerim vogalom 😊. Ella Super, da si se razvedrila, da ne misliš samo če je ratalo, pa zakaj ni... tudi jaz bi jih imela magari 4 take navihančke, sigurno raje kot nobenga,haha. Ne vem če si ti vprašala za čaj, če pijemo? Ne jaz ga še nisem pila. Je tud neki Ašičev čaj, tudi dobro vpliva na zanositev, če se ne motim. Mislim da lažje donosiš otroka? Nekaj takega. Mene pa ta kašelj grabi, taki napadi, da sem cela rdeča in solzna zraven. Izgleda, da imam kronično to, kak se prehladim že kašelj. Si grem po smrekove vršičke zdaj. Baje so dobri proti temu. Ker drugega mi nič kaj ne pomaga. Aleksandra91 Držimo pesti za popoldan, da vidimo kaj bo pokazalo 😊.
|
|
|
|