Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (26.10.2018 11:22:42)
|
Ja, jaz sem bila med tistimi, ki so pred načrtovanjem imela vsak mesec O in sluz in vse povezano s tem... ko pa sva začela planirat, pa nobene sluzi več, zdaj nazadnje se edino spomnim, da sem čutila špikanje po jajčnikih, tako, da sem predvidevala... Če pa sva bila uspešna pa bomo videli... Kot sem rekla, nimam občutka, da bi bila noseča... zdaj edino kar je, je to, da me jezi, da ni M in ne vem ali se psihiram toliko, da je ni, ali kaj... Ravno zato sem se odločila, da bom danes test delala... Če bom zagledala minus, se bo vrjetno itak vlilo.... Znaka nimam nobenega, oz. vsaj zdi se mi da ne.. špika me v sp. delu trebuha, kjer je maternica, nenormalno!!! Pa včeraj zvečer sem imela takšno napetost v trebuhu, kot bi me kdo napihnil[sm=smiley36.gif], aja pa beli tok.... Ostalo NIČ! Prsi popolnoma neboleče.... Saj pravim, da ne vem kaj naj si mislim. Kaj vse moramo ženske doživljati in čez kaj vse moramo iti... jaz ne privoščim nobeni, da se tako dolgo trudi za nekaj kar si želi bolj kot vse na svetu, medtem, ko tiste, ki si ne zaslužijo imeti otročkov (na žalost obstajajo tudi takšne "mamice") zanosijo brez težav, pa potem splav en za drugim (poznam 2 takšni) in bog ne daj zlorabe [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|