RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 8:25:36)

Ah punce ne se sekirat za to kar drugi rečejo. Ti imaš 26 let ne aleksandra? Ah pa to je za otroka še zgornja meja. Si se tak še kar hitro odločila za ta korak. Tako da še imaš nekaj časa. Veš zdaj se za otroka po večini odločajo bolj pozno, ker si želijo prej stanovanje, službo, svoj denar...kar je čisto prav. In sploh za otroka se tako ali tako vsak sam odloči in ko je pripravljen na to. Zdaj vsak pa ni to pripravljen pred 25 letom,haha. Jaz še takrat nisem razmišljala o tem da bi kr imela otroka, ker tudi nisem bila pripravljena. In tudi stalnega partnerja nisem tako hitro spoznala, tako da sva še želela kaj lepega skoz dat, kam it...in se potem odločit za otroka. Sploh pa sej otrok ni igrača, tej tvoji svakinji bo pa mogoče po eni strani žal, ker ne bo imela mladosti. Glej sej bo samo ugotovila čez čas. No ampak mogoče pa le ni tako slabo mislila kot je rekla. Ne se sekirat, si še mlada, bo žr bebica sama prišla ob pravem času, pa starost gor ali dol. Kaj pa jaz ko bom že 30? Pa mi je vseeno kdaj bo tak bo, samo upanje da bom zanosila pred 30-im letom sicer ostaja, ampak bom videli. Če ne bo, ne bo.
Pa tudi če pogledaš te zvezdnike, pa naše pevke,(recimo tanja žagar, rebeka dremelj, jana morelj - vremenarka...)so vse po 35 - em in se šele odločijo za družino pa tudi nič ni. Pa ene so že 35,36 pa se še niso odločile za družine, ah še imaš čas.  
Da ti povem še eno mojo prigodo. Ko sem ateji povedala, da ne gre tako hitro zanosit, ko me je vprašal kaj čakava, mi je rekel da naj shujšam pa bo,haha. Mislim kr neki, pa se ne sekiram, sej ja nimam 100kg,haha. Res je, da nisem suha tudi moj partner ni, je bolj močn, ampak debela pa tud neke nisem. 
No drugače pa glede testa, malo še počakaj, 3 dni, pa ga ponovi, pa če je - bi mogla M prit. Drugače pa do G. Boš takoj izvedela kaj je.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 8:38:31)

Mariposa08
Aja včeraj si nekaj rekla o težkem vremenu, dnevu. Ja res je bil kr težek dan. No sreča je bila to da je bil petek,haha. Danes bo boljše. No zdaj bo pa lilo par dni skupaj. Kako si ti kaj? Že imaš kake posebne znake? Jaz sem še tak bolj po M, sej veš rabiš ene par dni da prideš k sebi, ampak je vsak dan boljše. Ma jo nekako probam sprejet, da jo morem imet, ni druge 🤪. Čeprav bi jo od jeze včasih na luno raje poslala pa naj tam bo. Ne vem kaj mi hodi sem še,haha. Hec.
Aleksandra91
Ti si spraševala če delamo za vikende ne? Ja jaz vsako 3 soboto, drugače ne. Sem fraj. Drugače imam pa zanimiv delovni čas. Zjutraj od 6h - 14h, pop.pa od 11h - 17h. 

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 9:19:56)

Naty jaz tudi delam vsako tretjo soboto in moj delovnik je od 8h do 15h, popoldan pa od 11h do 18h.. tako da imava podobno :)

Glede svakinje, ne bom izgubljala besed.. ni dozorela, klicaj :) ne zase, ne za partnerstvo, za otroka pa sploh ne! Njena logicna vizija je, da za otroka materialno skrbijo dedki in babice. Pol si lahko mislite.. pa ne bom izgubljala besed z njo, saj je naceloma vredu, samo malo bi se mogla odrasti...

Jaz se vedno brez M, brez znakov.. zdaj zamuja ze od torka, to je 4 dan, a ne? Bomo videli... 

Zdaj pa bo vikend za lenarjenje :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 9:35:11)

Joj kok imate lepe urnike hehe :) jaz bi pop tudi tako delala haha . Jaz delam dop 6:30-13:45, pop 13:30-20:45 , nočna 20:30-6:45, 2 vikenda 12 ur , en vikend celodnevna , en vikend nočna . Če pa kakšna bolniška pade pa hitro pokasiramo še kak vikend hehe :) 

Jaz imam iste znake kot sem juh imela , zj mi pride tako malo slabo pa kdaj zv ko se vležem v posteljo , drugače pa ostalo vse enako kot je bilo. Včeraj sem se zjokala ko sem na 24.ur novice prebrala kako je kuža Snoopy rešil fantka v goreči hiši sam pa žal ni preživel :( tudi sama imam psičko in nevem kaj bi brez nje , sva zelo navezane , partner se včasih poheca da sploh za njega ni prostora ko pa se medve crkljava haha :) no in mi je kar bilo težko ko sem to zgodbo brala :(

Naty super da si boljše ! Evo M bo kmalu končana in soet v novi krog zpam da bo ta 10 naklonjena ti :)

Aleksandra držim pesti da je uspelo ! Kdaj boš delala test ?? Jaz sem že čisto na trnih , čakam kdaj boš test delala :) upam da bo pozitivno ;) 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 9:53:21)

Ti imaš drugače cikel 27 dni ne? V torek je bilo 27 dni od prejšnje M, potem če bi danes prišla M bi bil 31.dan. Težko ti rečem, jaz sem imela samo 1x cikel dolg celih 34 dni. Sem bila prav šokirana, seveda sem že mislila da sem noseča,haha. Ampak je potem M prišla. Dolgo me je pustila čakat packa. Da se malo pohecam. Normaln cukel je od 21 - 35 dni. Vse kaj je več pa ni več ok.
Od kdaj pa ti ne jemlješ več tabletk? Mislim sej si jih jemala ne? Ker pri meni je bilo tako, da se še cikel ni kar porihtal po tem ko sem končala z njimi. Še je bilo 3 cikle kar enako, kot bi naprej jedla tabletke. Potem pa je bil preobrat pa je bila M na 25 dni, potem 30, nato pa 34 in spet 30, potem je še bilo malo nihanja, 1x prej potem kasnej. Zdaj pa misli da se je umirilo počasi, vsaj upam. Tako da telo kr rabi lep čas da se porihta. Pr meni je bilo skor pol leta če ne več.
Kaj pa vem kak si pa imela mesec, tako fejst stresen? Si mogoče shujšala? Treniraš verjetno ne nič ne? Ker baje športnice tudi težko zanosijo. Mogoče je tudi od čaja da zamuja. Hm kaj bi še lahko bilo?
Kaj pa ko si delala test, se je vsaj medlo videla druga črtica ali čisto nič? Ker pri meni se sploh ni videla, niti medlo, samo glavna je bila močna, torej samo ena črtica. 
Meni se je vedno zdelo, da bo M in M je bila. Ne vem občutek, notranji glas ponavadi prav pove.

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 10:15:16)

Cikel imam ze zelo dolgo.. ne vem, vec kot 1 leto na 27 dni, kdaj pa kdaj se je zgodilo, da se mi je vlila na 28 dan zjutraj ko sem se zbudila..Tabletk ne jem ze 5 leto, tako da glede tega ae mi je cikel ze uravnal.. sportnica tudi nisem :) stresa nisem imela v zadnjih dneh, razen tega ko razmisljas ce je uspelo.. shujsala tudi nisem... nic drugacnega se ni dogajalo v mojem zivljenju.. razen da sem caj pila 3 tedne :/ res ne vem zakaj je ni...

Mariposa vceraj popoldan sem delala test, ki je bil negativen, pa danes zjutraj sem ga naredila, ker je moj vztrajal naj ga naredim in je tudi bil negativen.. popolnoma nic vidna druga crtica! Delala sem pa first sign duo.. 

Malo mi je ze hecno kaj se dogaja, da ni nobenega znaka.. ne za M, ne za kaj drugega...
Ahh kaj naj, bomo se malo cakali..

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 10:22:09)

To cakanje.. Meni je februarja zamujala 3dni..sem bila ze waaa tako hitro je uspelo glej res je to da rata kmalu kot pravijo vse kolegice znanke.. Mhm.. Pol pa M se ulije :DJaz ta mesec zal jo pricakujem.. Nic da bi drugace cutila.. 

Naty, oprosti mogoce sem spregledala.. A si se ze narocila, imas ze termin za pregled? 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 10:42:48)

Aleksandra91
Aha ok, ja nič drugega ne preostane kot čakanje. Ali pa res da greš do G. Razn če želiš se lahko naredi krvni test, 10€ pride. Tako sem brala tu gor. Boš videla, če sta že 2 testa negativna potem bi res M morala prit v naslednjih dneh. Zna pa to potrajat kar nekaj časa ja. 
Abracadabra
V pon.ali tor. se grem se naročit. Zdaj sem čakala na M in še cikel se je podaljšal. Tako bi šla, če bi šlo da vidi če bo O oz.te folikli kako rastejo. Oz.celice v njih. Ali kako že to gre? Nekje okrog sredine tega cikla. Tako da bi že po tem vedela približno če so sploh šanse kakšne...upajmo na dobre rezultate.
Sem pa brala o teh foliklih in jajčecah. Folikel je samo prazen prostor, noter so pa jajčeca, lahko je eno, lahko več. In potem mora biti vsaj eno kvalitetno oz.zmožno oploditve. Lahko jih je več ja. Ampak ni rečeno, da če jih je več da so kvalitetna, lahko niso ok. Pa pride samo eno pa je tisto vredu in se prime. Tako da so celi procesi okrog tega. Jajčeca niso vedno kvalitetna, tisto pravo mogoče pride na vsake toliko časa, + tega še morajo biti semenčice tudi kvalitetne. Kar pa tudi niso vedno.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 11:01:53)

Abracadabra
Hja žal je bilo pri meni tudi tako, glede M in zamujanja. Meni je takrat zamujala 4 dni. Pa sem še prvo bilo v dvomih, ah sej bo prišla, pač se je cikel malo podaljšal. Potem pa me je vlekla za nos, da sem že bila skoraj ziher da je uspelo, oh pa kr hitro,haha. Ja super ne. Potem pa 1x na vsezgodaj pride M jaz pa v jok...

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 12:02:13)

Punce jaz sem kar danes že test naredila in je bil negativen :( še 3 dni imam do M tako da mi je vseeno če se M že danes vlije ! Brez veze , res mi volje že zmanjkuje ker sm jezna , da me M vsak mesec j*** , da mi da neke znake in sem polna upanja potem pa seveda se mi smeji v obraz ko pride in to še močna . Zdaj samo čakam kdaj se bo M vlila , mi je že čisto vseeno . Mah očitno ni moj čas ne moje leto . Zdaj mi je tsko vseeno do torka naj kar M pride in čim prej odide. 

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 13:43:08)

Mariposa mogoce je oa se prehitro, da bi pijazako tocen rezultat. Kateri test si pa delala? 

Jaz sem malo brala o teh testih in njihovi zanesljivosti. Pa je pisalo, da je najbol obcutljiv Baby Chek mini, da zazna ze 10 nekih enot, potem je First Sign, ki jih zazna 20-25, nato pa ClearBlue, ki jih zazba 50. Po drugi strani so pa pisale, da jih First Sign ni zaznal nosecnisti, medtem ko jim ClearBlue je... No kdo bi zdaj vedel kaj je prav?
Torej, ce bi pri nebi slo za nosecnost, bi mi First Sign moral vsaj blago crtico narisat.... :/

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 14:20:21)

Mariposa08
Ah sej vem, bedno je že vse skupaj. Začaran krog okoli vsega tega. Verjamem da si že jezna, tudi jaz sem že, ko to berem pa kot bi jaz napisala, velja isto zame. Ampak vseeno probaj si ne tako gnati vsega tega k srcu, vem da skoraj več ne gre. Ampak vrjamem, da boš najdla v sebi moč za naprej, da se še boriš. Jaz se tolažim da še ni leto okrog in se še nimam kaj za pritoževat, sej itak da bi lahko blo in vse, samo zadeva res rabi 100 let, da se prime. Probaj vsaj teh 12 poskusov preživet tako v enem kosu in boš potem videla kako bo. Morda bo pa že prej, saj nikoli ne veš. Bom te jaz še naprej bodrila, oz.se bova obe, 1x ena drugo, drugič druga prvo...pa boma zmogle do finala,haha. Saj ni res, da ne bo 1x nekaj, saj sma še mlade, še nisva za v staro šaro,haha. Malo te moram spravit v boljšo voljo.
Tudi jaz bi včasih raje nehala s tem, sem že večkrat pomislila, samo ne bom tej tečki rdečki dala veselja, 1x se jim bom jaz smejala ko bo mogla spokat od mene stran. Tisti ko se zadnji smeje, se najslajše smeji. Malo heca.
Upam da sem te le malo razvedrila.

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 15:53:14)

Živjo punce,

že nekaj časa vas berem in evo, sem si rekla da počakam še ta cikel in če bo spet neuspešno, se vam pridružim. Pa sem tukaj.
S fantom delava na bebici že od lanskega oktobra. Marca sem v petem ciklu zagledala [sm=rozacrtici.gif], zal pa se je aprila na prvem pregledu ugotovilo, da gre za prazno gestacijsko vrecko in se je vse skupaj končalo s splavom s tabletko. Verjetno ne rabim posebej poudarjat, da je bila izkušnja res grozna, še posebej verjetno tudi za to, ker doma nisva nikomur povedala niti za nosečnost, niti za splav in seveda niso razumeli moje slabe volje in iritiranosti v tistem obdobju..
Danes se zaključuje od takrat že šesti cikel. Menstruacijo imam sicer napovedano za ponedeljek, vendar imam že odkar se trudiva, prej vedno kaksne tri dni rjave izcedke, ki napovejo njen prihod. Tudi tokrat so se pojavili že včeraj. Ta mesec je razočaranje še toliko večje, ker sem imela nekako boljši občutek kot prejšnje mesece, že kakšen teden po ovulaciji sem čutila tudi napihnjenost in špikanje spodaj, podobno kot ko sem bila dejansko noseča. + boleča prsa, povečan izcedek,.. Se mi zdi, da imam vsak mesec drugačne "simptome", vsak mesec je kaj novega.. prejšnji mesec pa recimo sploh nič [sm=zmeden2.gif]. Tako, da res nimam pojma kaj se dogaja z mano in so dnevi ko me vse skupaj zelo jezi. Prav tako je bila želja ta mesec še večja, ker se bliža november in z njim rok, ki bi ga imela, če bi se nosečnost v prvo obdržala.. [sm=smiley13.gif]
Slaba dva tedna nazaj sem imela pregled pri ginekologinji, ki je moje čudne "simptome" označila kot normalne, oz znak, da mi malo nagajajo hormoni. Zaradi izcedkov me je potem dala še na ultrazvok, vendar je bil ravno čas ovulacije in se ni nič videlo, tako da ga imam ponovno naslednjo soboto. Drugače pa na preiskave šele aprila, ko bo eno leto od splava..
Ker še vedno skoraj nihče ne ve, da se sploh trudiva zanosit, mi včasih res manjka kdo za pogovor. Fant se mi zdi da ne dojema vsega na enak način, oz. je dosti bolj flegma in verjame da bo "kmalu".. Kar je po eni strani tudi boljše, ker če bi bil vsak mesec enako žalosten kot jaz, nevem kako bi sfurala vse skupaj in se pripravila, da gledam pozitivno naprej. Zaenkrat mi večino časa še uspeva, pridejo pa seveda tudi zelo slabi dnevi.. sploh ker nevem kje je problem, nevem kaj se dogaja z mojim telesom in počutim se nemočno, ker nekako ni kaj dosti v mojih rokah. In ta občutek mi je res smotan, se mi pa zdi da se vedno bolj privajam nanj. Stara sem drugače zaenkrat še 25, fant je leto starejši.
To je nekako to v grobem haha, morem dat malo iz sebe te občutke.. zdi se mi super kako se tu vse podpirate med sabo in dvigujete v težkih trenutkih [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]. Upam da vsaj kakšna od vas ta cikel dočaka svoj srečen trenutek [sm=smiley1.gif]

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 19:28:22)

Ella
Kaj dosti ti žal ne znam pomagat. Žal mi je, da si imela to grozno izkušnjo. Upajmo pa da bo dalje boljše. Mlada sta še s fantom in imata dobre možnosti, sploh če je že uspelo 1x. No v kolikor sta tudi oba telesno zdrava, tako da vse štima, potem bo že 1x uspelo. Je pa res, da traja kar nekaj časa, vmes se zgodi marsikaj, lahko so kakšna vnetja, ki pustijo posledice, pa sploh ne vemo, lahko hormoni divjajo... Mogoče je tudi zarad tega, ko hočemo to da zanosimo, pa se nam gor postavlja telo,haha. Pošilja nam signale kot da smo že noseče, ampak je na psihi tudi veliko. Bolj razmišljaš negativno, ali da je že uspelo, manj uspe in tudi vedno nismo pripravljeni na zanositev. Ampak nekje nas čaka tisti +. Drugega kot upat, pa tako ne moremo. Še imaš čas. Da se sprosti in odmisli ti pa ne bom govorila, ker vem da vedno to ni mogoče. Pa tudi če vsaj iz sebe daš je nekaj vredno.
Zapleten proces je vse skupaj in rabiš velikoooo sreče da rata. Cela čarovnija verjetno.
Fantje so pa tako ali tako flegma. Pač bo ko bo, so vsi enaki,haha.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 19:40:17)

Naty hvala za lepe besede :) mah saj bo bolje ampak sej veš včasih ti volje že kar zmanjka . Če se vsak mesec enako trudim pa je vsak mesec enako zakaj bi potem drugi mesec bilo kaj drugače. Najhujše je zo ko znaki sami pridejo in te zavedejo da je uspelo potrm pa itak gre vse po gobe :/ 

Aleksandra to so neki poceni testi kot trakci preko spleta kupljeni na plodnost.si , se mi zdi da se jim reče one sign. Kaj pa vem koliko je zanesljiv ampak če je negativen bo tudi potrm negativen . M bo sigurno prišla nevem enostavno upanja več nimam za ta mesec za naslednji pa nevem kako bom moči še zbrala ampak saj bo bolje . 

Ella dobrodošla :) vem kako se počutiš po ss , tudi jaz sem ga imela , vendar je že 2 leti od tega . Sva se tudi matrala skoraj 1 leto , potrebno je bilo malo pomoči s klomidom za spodbujanje O in je uspelo. V 6 ali 7 tednu pa je žal se najina pikica poslovila. Jaz bi mogla imeti takrat pdp v začetku marca meseca in vem kako je ko te zbode ta datum. Saj bo bolje boš prebolela , pozabila pač ne boš nikoli ampak se navadiš s tem živeti. Si pa še dosti mlada , bo uspelo samo probaj se ne preveč obremenjevati s tem, tudi meni ta mesec volje že zmanjkuje ampak tako imamo vse kakšn dan slab kakšn pa dober :) ti si kar tukaj olajšaj malo dušo in pojamraj , zato pa smo tu , da si pomagamo :) 

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 19:48:09)

Punce, jaz sem bila okrog cel dan. Sva shoppingirala z mojim 😀 upam da bom vse pokomentirala kar ste napisale 😀Aleksandra, ponovi čez par dni še enkrat test, če še ne bo M. In pa nekje sem spregledala, si res 26? Sva potem isti letnici 😀Mariposa, ti si ga pa pomoje prehitro delala. Še sama si rekla, da ko si prvič zanosila, ti je šele po 10 dneh pokazalo. Kar počakaj še teh par dni 😀 stiskam pesti za obe, da še pokaže 😀 Naty, upam da se M umirja in Abracadabraa, da si ok😀 Ella, dobrodošla med nami 😀 verjamem da je težko, če imaš že eno tako izkušnjo. Se prav vse sekiramo, ko vsak mesec znova pride M. Lahko ti je v oporo, da enkrat je že uspelo in zagotovo bo še enkrat. Vem da je težko, ampak tukaj smo že vse ugotovile, da same sebi delamo škodo, ker se čisto preveč obremenjujemo. In potem nam M zamuja ipd. Bi tudi me potrebovale malo moške flegmatičnosti. Moj je tudi čisto miren, jaz vsake toliko zapaničarim. Tako da smo si vse enake glede tega 😀 jaz sem se sama tekom mesecev že toliko umirila, da poskusim biti čim bolj optimistična in da ne spravljam samo sebe v stres. Mi je pa postalo lažje, ko sem šla h G in mi je tudi ona rekla, da naj neham štet in razmišljat. No saj ti si tudi že bila pri G. Kar glavo pokonci in morda pa uspe ravno v tem krogu 😀 močno stiskam pesti zate in ti pošiljam en objemček 😀

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 19:51:13)

Mariposa, zdaj vidim tvoj odgovor ... nič obupovat! Jaz imam še vedno dober občutek glede tebe, da je 😀😀 mislim tudi jaz, da vprašanje koliko so ti trakci z neta zanesljivi ... boš če ne s katerim drugim ponovila 😀

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 19:55:48)

Lillyy hvala za spodbudne besede :) ma kaj pa vem vse znake sem imela zdaj pa tako kot pred M vsak mesec enako in še ta test me je malo še dodatno v slabo voljo spravil. Saj vem da je prekmalu in mogoče test ni zanesljiv sam po sebi ampak tako sem moslila če sem da bi mogoče pokazalo. Zdaj kar M čakam pa naj bo kar mora bit :) super da si šopingirala :) tudi jaz bi mogla malo v šoping pa se kar ne morem spravit hehe :)Mislim da je aleksandra po letnici sodeč stara 27 let če se ne motim. Toliko sem bila jaz stara ko sva z mojim takrat pričela na otroku delat . Kako se leta hitro obrnejo :)

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 20:33:05)

Joj punce hvala vam za te besede, res ste super [sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif]. Saj vem, da sva še dokaj mlada, ampak vseeno je, ko si nekaj tako zelo želiš, težko ostati potrpežljiv, ne glede na starost. Saj drugače sem večino časa optimistična in bolj razmišljam o tem, kako bo fajn ko bo, kot pa o tem da še ni. Ampak vedno je tistih par dni v mesecu, ko ugotoviš da si spet na začetku in ti malo dol pade vse skupaj. Verjetno vse še predobro poznamo ta občutek.
Vendar ja, vsak neuspeh je en korak bližje k uspehu ane? [sm=smiley1.gif]. Včasih se tako zatopim v misli, kako bo, ko bo [sm=duda.gif], da mi od sreče kar solze pridejo v oči [sm=smiley36.gif].. če ne druga, vem kako zelo zelo bom cenila ta mali čudež, ko končno pride do mene [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]

Aja, pa samo za info - par strani nazaj je ena napisala, da ji je tekla kri iz nosa, pa ji drugače nikoli ne.. pri meni je bil tudi to eden izmed znakov nosečnosti takrat [sm=smiley1.gif].. pa jih nisem imela veliko.

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 21:17:24)

Ja 26 let sem se stara, ker sem decemberka :) tako, da se malo pa bom 27 ja..
Mene je tudi strah kako se bom spopadla s tem, ko bom M zagledala :/ vse mi bo dol padlo to itak.. ceprav jo ves cas pricakujem, se mi po drugi strani vsak dan ko je ni, pojavi tisto vprasanje "kaj pa ce".. :/ ceprav se mi se vedno zdi neverjetno!

Mariposa jaz tudi mislim, da si prehitro test delala, tako da mislim da se ne smes obupat!!!!! 

Ella dobrodosla med nami :) zal mi je tudi za tbojo pikico! Skupaj nam bo lazje, ko se bomo bodrile oa ce ne druga vsaj ena drugi pojamrale.

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 7:29:49)

Aleksandra, potem pa nisva isti letnici. No saj bi res lahko kar iz tvojega nicka sklepala :) Ella, vsem nam bo uspelo :) je pa fajn tukaj na forumu malo se razpisat, pojamrat, ker smo vse na istem :) Me res zanima, katera bo prva 😀 Aleksandra, kdaj nameravaš ponovit testek? 😀 Abracadabra, držim pesti, da je tudi pri tebi krvavitev iz nosu bila dober znak 😀Mariposa, upam da si danes boljše volje 😀 Jaz naj bi danes imela O, bomo videli če res, ker nimam nobenih znakov za O 😀 moj je šel na maraton, tako da bova imela potem zvečer čas zase 😀

Aleksandra91 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 8:16:09)

Lilly ti si 92 letnica? No saj sva vseeno blizu :)

Ne vem kdaj bi ponovila test, vbistvu mi ga sploh ni vec za delat, glede na to, da sta bila ze 2 negativna in nimam filinga, da bi bila nosecka :(
Niti ne vem kateri test naj kupim.. digitalnega sem rekla, da bi kupla, ce bi kateri drug pokazal plusek..

Se mi je pa danes sanjalo, da sem imela krvave hlacke in sem bila cisto razocarana.. hkrati sem se pa zbudila z zelo bolecim krizem, pa se spomnem, da me je enkrat ze bolel pred M...

Mišmašek -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 8:35:15)

Ojla punce, sem vam želela samo povedat, da ko sem sama delala test sem se najbolj zanesla na cb. Vsi ta poceni so pokazali zadnji, še posebej če se ga dela 3 dni prej. Ko pa je cb pokazal sem kupila še digitalnega za se prepričat ali je res in to je to. Jaz tem first sign ne zaupam tako. Pa srečno ob ponovitvi testov, držim pesti ✊🙏❤️

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 8:45:04)

Ejla, nikakor nisem utegnila nic pisat.. Upam da ste ok, ella dobrodosla :)
Evo me, jaz sem tista, ki ji je kri tekla iz nosa :) s res se ti je to zgodilo ko si zanosila? :OJaz ta mesec pa cisto nic zankov, da bi kaj uspeloo..:/ tako da nimam niti upanja prevec.. 

Mariposa, si kaj boljse? Mozno da je bilo prehitro za test. Pocakaj pa ce ne bo M (mocno drzim pesti) pa ponovi in lahko da bo kaj ze zaznalo. 
Joj punce, dajamo, vsaj ena naj uspe v tem letu od nas. Ma naslednji mesec se katera! 
Kljub vremenu vam zelim en lep dan vsem! 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.10.2018 9:39:28)

Mišmašek sej vem da sem prekmalu test delala ampak mi je tako čudno ,8 dni prej so me prsa začela močno boleti , in ščipanje dol in vse zdaj pa so se prsa ustavila. Včasih me bolj bolijo včasih manj in potem sama sebe psihiram s tem , a sploh je kaj ali bo zopet M. Bom mogla še počakati.

Punce upam da nam kar vsem uspe še v letošnjem letu.. če ne ta mesec pa dajmo kar naspednji mesec vse zanosit pa bo :) 

Nevem katera me je soraševala če sem boljše volje , sem malce pozabljiva že postala :) sem danes sem boljše, včeraj sem očitno imela nek svoj posebni dan hehe. 

Lillyy kateri dan pa je že ?? Za O ko si rekla da bi jo mogla imeti ? A tvoj je šel na maraton , kako lepo , da je tako aktiven :) škoda da nisi šla z njim navijat? Baje lahko zraven tečeš, da ga spremljaš , no nevem ali to drži za vse maratone :)

Abracadabraa držim pesti da to krvavitev iz nosu pomeni nisečnost pa tudi če drugih znakov ni :) 

Naty je M že mimo?? Upam sa kmalu bo M mimo da pričneš 10 krog , upam da ti bo naklonjen kot si si želela :) 

Aleksandra kako se ti počutiš ? M še ni ?? Veš da srm imela jaz par dni nazaj enako take sanje , sanjala sem da sem imela zelo krvave hlačke in da je M prišla jaz pa v tak jok da je groza . Upam sa to pomeni ravno obratno za obe naju :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>