Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.10.2018 15:53:14)
|
Živjo punce, že nekaj časa vas berem in evo, sem si rekla da počakam še ta cikel in če bo spet neuspešno, se vam pridružim. Pa sem tukaj. S fantom delava na bebici že od lanskega oktobra. Marca sem v petem ciklu zagledala [sm=rozacrtici.gif], zal pa se je aprila na prvem pregledu ugotovilo, da gre za prazno gestacijsko vrecko in se je vse skupaj končalo s splavom s tabletko. Verjetno ne rabim posebej poudarjat, da je bila izkušnja res grozna, še posebej verjetno tudi za to, ker doma nisva nikomur povedala niti za nosečnost, niti za splav in seveda niso razumeli moje slabe volje in iritiranosti v tistem obdobju.. Danes se zaključuje od takrat že šesti cikel. Menstruacijo imam sicer napovedano za ponedeljek, vendar imam že odkar se trudiva, prej vedno kaksne tri dni rjave izcedke, ki napovejo njen prihod. Tudi tokrat so se pojavili že včeraj. Ta mesec je razočaranje še toliko večje, ker sem imela nekako boljši občutek kot prejšnje mesece, že kakšen teden po ovulaciji sem čutila tudi napihnjenost in špikanje spodaj, podobno kot ko sem bila dejansko noseča. + boleča prsa, povečan izcedek,.. Se mi zdi, da imam vsak mesec drugačne "simptome", vsak mesec je kaj novega.. prejšnji mesec pa recimo sploh nič [sm=zmeden2.gif]. Tako, da res nimam pojma kaj se dogaja z mano in so dnevi ko me vse skupaj zelo jezi. Prav tako je bila želja ta mesec še večja, ker se bliža november in z njim rok, ki bi ga imela, če bi se nosečnost v prvo obdržala.. [sm=smiley13.gif] Slaba dva tedna nazaj sem imela pregled pri ginekologinji, ki je moje čudne "simptome" označila kot normalne, oz znak, da mi malo nagajajo hormoni. Zaradi izcedkov me je potem dala še na ultrazvok, vendar je bil ravno čas ovulacije in se ni nič videlo, tako da ga imam ponovno naslednjo soboto. Drugače pa na preiskave šele aprila, ko bo eno leto od splava.. Ker še vedno skoraj nihče ne ve, da se sploh trudiva zanosit, mi včasih res manjka kdo za pogovor. Fant se mi zdi da ne dojema vsega na enak način, oz. je dosti bolj flegma in verjame da bo "kmalu".. Kar je po eni strani tudi boljše, ker če bi bil vsak mesec enako žalosten kot jaz, nevem kako bi sfurala vse skupaj in se pripravila, da gledam pozitivno naprej. Zaenkrat mi večino časa še uspeva, pridejo pa seveda tudi zelo slabi dnevi.. sploh ker nevem kje je problem, nevem kaj se dogaja z mojim telesom in počutim se nemočno, ker nekako ni kaj dosti v mojih rokah. In ta občutek mi je res smotan, se mi pa zdi da se vedno bolj privajam nanj. Stara sem drugače zaenkrat še 25, fant je leto starejši. To je nekako to v grobem haha, morem dat malo iz sebe te občutke.. zdi se mi super kako se tu vse podpirate med sabo in dvigujete v težkih trenutkih [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]. Upam da vsaj kakšna od vas ta cikel dočaka svoj srečen trenutek [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|