Rozainmodra -> RE: Noseča vsak mesec znova (25.10.2018 23:10:47)
|
Hej. Po nekaj dneh sem spet tukaj. :) Jaz sem bolj zadaj, kar se tiče računalnika. Dnevni ritem je tako natempiran, da mi dnevi kar letijo. Ena me je v nedeljo spraševala, če naju niso poslali na umetno. Moja ginekologinja, naravnana po strogih zdravniških praksah in pravilih me je, takoj, ko sem po dveh letih nezanositve prišla k njej in pred pred kakršnimikoli preiskavami! Čeprav sem izrecno povedala, da pri dveh otrokih niti slučajno ne mislim na ivf. :) Naši vrli zdravniki, nimaš kej. :D Poleg tega pač nisem verjela, da bi brez nekega vzroka kar naenkrat postala neplodna, ali jaz ali mož. No, nisem se zmotila. Na zadnjem pregledu, hsg, pregled jajcevodov, pri sicer prijetni ginekologinji, ki je ravno tako omenjala umetno, sem skoraj izvlekla iz nje, da je po vsej verjetnosti vzrok ta, nenevarna cista za slabši spermiogram. In, ker sem vztrajno spraševala naprej, kaj ponavadi sledi pri urologu, je rekla, da jo odstranijo, če ima moški težave zaradi nje. In ker še nisem odnehala, je končno izustila, da se v večini primerov spermiogram popravi in je spet možnost zanositve. Ja, mislim, končno no. Z vsemi vprašanji in podvprašanji končno izvlečem iz nekoga kje je vzrok. A če ne vztrajaš ne izveš nič. In ker je najhitreje, v kartoteko napiše umetna oploditev in adio. Jaz si od nekdaj želim večjo družino. Neskončno sem hvaležna za dva škrata, ki ju imam. Res sta srčka mala. A vseeno si vsi želimo še kakšnega.
|
|
|
|