Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (23.10.2018 21:35:52)
|
Sofie hvala za razlago. Vidiš to pa nisem vedela , da se pregrada vidi samo v točno določenem delu cikla, kaj vse nam G ne razloži. Poznam pa eni punco , ki kljub odstranitvi pregrade ni mogla donosit otroka, je šel plod vedno takoj naprej na žalost . Bom svojo G malo vprašala okoli te pregrade , ker baje je tudi to lahko vzrok ss-jev, če ženska zanosi, kaj pa vem. Abracadabraa hahahaa ja vidiš imava očitno neko telepatijo hihi :) jaaa meni se took zalištal javolčni zavitek že v nedeljo in vsak dan bolj, ma če ga jutri ne naredim pol pa tud nevem hehe :) Lillyy sej bo O kmalu, tebi je O testov še dosti ostalo , jaz sem že takrat vse porabila, samo 3 nosečniške teste imam ki sem jih tudi takrat naročila, upam da jih bom lahko končno uporabila :) kaj pa vem želim si res da bi to pomenilo da je končno že uspelo , ker me res nikoli prsa ne bolijo 7,8 dni pred M ampak bomo videli kako in kaj bo . Naty in Aleksandra navijam za vaju da vaju nekaj lepega preseneti :) naty nič se ne ukvarjaj ker nisi bruhala in ni ti bilo slabo, tako ali tako nobeni li zanosi skoraj, ne začnejo slabosti še pred izostankom M ali tik ob izostanku . Ponavadi se te simptomi pojavijo šele tam od 6 tedna dalje, seveda pa obstajajo izjeme , kot je Kate Midelton, ki ji je seveda gromozansko slabo še preden se soh zave da je noseča :) malo heca haha :) držim pesti zs vaju da bosta prvi med nama :)
|
|
|
|