naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (22.10.2018 12:03:04)
|
Mariposa08 Aha, pa veš mogoče če se čaka več mesecov, če gre na napotnico? recimo 3, 4? Aleksandra91 No sej jaz tud nimam nekih znakov, so najbrž samo znaki pms-ja. Mislim da ta izcedek ne pomeni nič slabega, to se pač dogaja v telesu. Pri meni je tudi podobno :) Haha, kaj pa vem, to je cela znanost, izgleda da čutijo, al jim pa notranji glas to pravi :). Ja pri meni je enako, bolj kot je jutri blizu, bolj si prepričan da bo M, to je že stara navada;haha. Sej bo, potem bo počasi popustila vsa ta napetost, ki jo zdaj pred M čutimo in bo vse lažje. Ne vem, se mi zdi kot bi pričakoval da greš na garmado in te bodo sežgali,haha. Tako bi jaz opisala, tak grenak priokus pa takšno že prihajajoče razočaranje, vse se ti vrtinčni po trebuhu. Razpoloženje niha vedno bolj...Nisi nič pravi :). Ah saj bo minilo :). Ja razočaranje je vseeno ja. Ne moraš kar iz svoje kože, celi mesec si v nekem pričakovanju, včasih si misliš itak ne bo, potem spet upaš mogoče pa vseeno bo...Tako si že želim konec vsega tega,ah. Upajmo da nam 1x uspe in da ostanemo še kolikor tolikor pozitivne :).
|
|
|
|