naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (22.10.2018 8:30:00)
|
Dobrodošla rozainmodra med nami. Tudi jaz se pridružujem tem vprašanjem, ki vse najbolj zanimajo ; kdaj ti je 1x uspelo zanositi? In seveda koliko si bila stara? Pa tudi drugič po koliko časa je bilo...pa če si imela redne M? Včasih se žal narava rada poigra z nami, tudi če ti je v prvo in drugo kar hitro uspelo, ni rečeno, da je potem naprej tudi tako. Zadeva v telesu in mi sami se spreminjamo, z leti vse upada, vsa kakovost...verjetno je res kruv slab spermiogram, mislim da je že ena omenila, da se da pomagat, da se ga izboljša. Ampak čas teče, pa se pojavijo še druge težave, ni lahko če nismo več tako mladi. Ampak ne obupat, sploh če imaš doma 2 sončka, verjamem da je želja še po tretjem, ampak če ne gre ni več takšne panike. Hočem reči, da se lažje sprijazniš, če že nekaj imaš. Res je me smo vse pri prvem otroku, zadeva se zna kr zavlečt, ni vsak dan enak, včasih si poln optimizma, včasih pa te je že malo strah, če splih bo kdaj kaj. Ampak probamo bit optimistični kar se da. Pa se ne preveč ukvarjat s tem, da ne zapademo v neko črno luknjo...Jaz sem zdaj v 9 krogu, ga ravno zaključujem. Pa še nič kaj ne kaže, da bi bilo. Drugače pa je tako 1 leto povprečna doma, če si zdrav. Pač rabi telo več časa. Edino čakanje pa že res ubija včasih.
|
|
|
|