naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.8.2018 9:19:12)
|
Aha, no zdaj vsi nimajo prilike it za več kot teden dni, tudi cene niso tako nizke, da bi si vedno lahko to privoščil. Midva sva prej tudi hodla za en teden skoz. Pa če zdaj računam tudi na pagu, samo drugo mesto, pa isti cajt, sma za en teden plačala več kot za 10 dni. Ker je bilo preko agencije. In so tam povedali, tista dva ko sta mela apartma, kolko sta pravzaorav dobila. Ostalo agencija. Tako da prek teh agencij kr služijo. Zdaj pa mamo tako priliko, mamo 35€ na dan in se nam res splača it malo več. Pa nasploh so se mi te agencije malo zasrale. Ko sma rezervirala vse ok, pa če ne morš it sma še dodatno plačala, v primeru odpovedi, da dobiš denar nazaj. Potem pa ko se je res zgodilo, da sma odpovedala, ker sem dobla službo, pa res nisem dobla dopusta, pa sma odpovedala, pa ni bilo ne duha ne sluha o tem vračilo denarja zaradi odpovedi. Sami izgovori, da samo bolezen šteje...tako da sma se malo uštela. Drugače pa ja, jaz bi itak bla na morji 14 dni, lahko tudi mesec dni, haha. Sem ljubiteljica morja. Ful si želim, da bi ob morju živela. Sam sem kr daleč stran 😕
|
|
|
|