Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:24:43
|
|
|
|
giotti
|
Danny, najbolj od vseh nas si upravičena do testka. Zato kar pogumno in javi veselo novičko Inana, ja, ja, vse je znak za A to, da me srbi zdajle pod pazduho tudi? Ne, se hecam, seveda pomisliš, da je znakec, vse kar ti je bilo do tistega trenutka neznano in se pojavi. Pa vendar, je teh stvari neverjetno veliko, odkar delamo na projektu bejbek. Na primer do avgusta 2008 nisem vedela, kaj pomeni, da te bolijo joškice, ker to skoz punce omenjajo, meni je bilo to tuje. No, zdaj so boleči joški redni obiskovalec vsak mesec , pa tudi
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:24:54
|
|
|
|
DannyS
|
Gre dini, se borimo....:) Jah tako je, sej je zelo težko, ko se na žival navežeš, ampak sej za vsakega za živali in ljudi napoči ta trenutek, ko se je treba poslovit, nobeden mu ne more ubežat. Sej sem tudi jaz že kar nekaj živalic pokopala in za njimi ful . No, ampak me zdaj pač novi družinski člani živalske vrste zabavajo in mi je težko pri srčku, če pomislim, da se bom morala tudi od njih nekoč poslovit.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:26:46
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Kako kaj? Pri meni je bolj žalostno, lahko me pobarvate MODRO. Se je danes prikazal rjavokrvav izcedek, tako da jutri prihaja na obisk v vsej svoji veličini . Ampak nič zato, srečna sem ker vem da je z nama vse ok in se ne sekiram. Sem pa božičku pisala da naj bi prinese za Božička , pa vrjamem da mi bo. Punce držite se, stiskam pesti za vse ki je še ne pričakujete. Lp
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:28:36
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Inana, preimenovana Naj ti novo ime prinese srečo Hvala ... Glede Athine (Atene) mi je bilo všeč, da je bila boginja modrosti in umetnosti, potem pa sem šla včeraj še malo bolj podrobno brati in sem videla, da je ostala devica pa me je malo zaskrbelo, ker sklepam, da brezmadežno pač ni rodila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:31:28
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Inana, ja, ja, vse je znak za A to, da me srbi zdajle pod pazduho tudi? Ne, se hecam, seveda pomisliš, da je znakec, vse kar ti je bilo do tistega trenutka neznano in se pojavi. Pa vendar, je teh stvari neverjetno veliko, odkar delamo na projektu bejbek. Na primer do avgusta 2008 nisem vedela, kaj pomeni, da te bolijo joškice, ker to skoz punce omenjajo, meni je bilo to tuje. No, zdaj so boleči joški redni obiskovalec vsak mesec , pa tudi Vem, tudi pri meni je bilo isto ... Ampak po določenem času bo pa tudi najinemu telesu zmanjkalo domišljije, se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:34:16
|
|
|
|
ursa30
|
Arual tako kot si rekla, naj ti božiček ali pa dedek mraz prinese
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:34:46
|
|
|
|
DannyS
|
Nič pupice, jaz vas lepo pozdravljam in vam zaželim vsem en lep vikend. Se javim v ponedeljek...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:36:55
|
|
|
|
giotti
|
skupinsko lulanje 27.11: Inana ursula3 Giotti Anonimen Račka dini bubika86 Bubika, jaz sem te kar dala za skupinsko lulanje Še zbiramo prijave, pupe!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:40:57
|
|
|
|
dini
|
DannyS uživaj.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:42:28
|
|
|
|
bubika86
|
giotti kdor čaka dočaka. in upam da bomo kar se da potrpežljive in da dočakamo .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:57:31
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3 Dobro jutro punce, Jst sem včeri mogla firbcat, ker mi je ful slabo že dva dni pa je bla samo ena črtica, tko da jo sam še čakam ....se bom kar za nasledni mesec prfočkala. Če si samo pofirbcala, zakaj se boš pa potem kar prijavila za naslednji mesec? Tega pa res ne razumem. Na dveh stolčkih sedet, mmmmm Drugače pa saj veš, da tvoj čas še ni prišel. Ne čakaš je na isti dan kot jaz in meni še na pamet ne pride, da bi delala testek. Ker bo minus v vsakem primeru, če sem ali nisem Tako da ti želim poln koš potrpljenja in ne pozabi, lulamo nič prej kot v četrtek
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:59:13
|
|
|
|
dini
|
Kako giotti:"Ker bo minus v vsakem primeru, če sem ali nisem "?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 14:59:53
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Ojla. Kako kaj? Pri meni je bolj žalostno, lahko me pobarvate MODRO. Se je danes prikazal rjavokrvav izcedek, tako da jutri prihaja na obisk v vsej svoji veličini . Ampak nič zato, srečna sem ker vem da je z nama vse ok in se ne sekiram. Sem pa božičku pisala da naj bi prinese za Božička , pa vrjamem da mi bo. Punce držite se, stiskam pesti za vse ki je še ne pričakujete. Lp Arual, je vedno tako, en dan prej samo izcedek?? Kaj ne bi vseeno počakale, če se res pojavi v svoji pravi boliki, ker, saj veš, mogoče pa je vgnezditvena upam, no
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:01:24
|
|
|
|
giotti
|
Dini, zato ker je še čisto prezgodaj za kvalitetno in verodostojno testiranje. Zlato pravilo glede testkov je, da se jih dela en dan po izostanku najdaljšega cikla Ti je to kaj znano?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:04:10
|
|
|
|
dini
|
Jaaaaaaaa
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:05:08
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Hvala ... Glede Athine (Atene) mi je bilo všeč, da je bila boginja modrosti in umetnosti, potem pa sem šla včeraj še malo bolj podrobno brati in sem videla, da je ostala devica pa me je malo zaskrbelo, ker sklepam, da brezmadežno pač ni rodila A zdaj si pa sumerska boginja plodnosti. Pametno, pametno
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:13:03
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti A zdaj si pa sumerska boginja plodnosti. Pametno, pametno sem vidla, da se bo treba na eno drugo boginjo obrnit ...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:17:33
|
|
|
|
dini
|
giotti mislš da ti bo polna luna prinesla ? Ko bi ti le.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:19:24
|
|
|
|
aqua77
|
Še tukaj en pozdravček za vse moje borkice!!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:20:09
|
|
|
|
ursula3
|
Ja Giotti bom lulala 27.11., če ne bo že prej, ampak jo čutm kako se čisto počasi približuje... Drugače pa vam vsem želim lep vikend, profitirajte kolikor se le da...jst se bom razvajala skupaj z mojim ...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:22:55
|
|
|
|
giotti
|
bom lulala 27 IZVIRNO SPOROČILO: dini giotti mislš da ti bo polna luna prinesla ? Ko bi ti le. Če mi je polna luna kaj prinesla, potem mi je že 13. tega meseca. 27. bo prazna luna, torej mlaj, in ja, naj nam vsem prinese Tudi tebi, moja draga
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:25:45
|
|
|
|
dini
|
Hvala giotti pa brez sekiranja.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:26:57
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Še tukaj en pozdravček za vse moje borkice!!!!! Aquica, kako si ti Tvoj april se približuje s svetlobno hitrostjo. Itak zdaj pozimi vsi čakamo pomlad
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:31:39
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Še tukaj en pozdravček za vse moje borkice!!!!! Aquica, kako si ti Tvoj april se približuje s svetlobno hitrostjo. Itak zdaj pozimi vsi čakamo pomlad Oj, oj!!! Jaz sem fajn, kommmmmiiiii čakammmm april !!!! Mal me meče že predpraznično vzdušje, ampak sej bo!!!! Pa ti??? Kako kaj situacija????
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:51:51
|
|
|
|
dini
|
Ste še gor?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?