|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
21.11.2008 14:24:43   
giotti
Danny, najbolj od vseh nas si upravičena do testka. Zato kar pogumno in javi veselo novičko user posted image

Inana, ja, ja, vse je znak za user posted image  A to, da me srbi zdajle pod pazduho tudi? user posted image  Ne, se hecam, seveda pomisliš, da je znakec, vse kar ti je bilo do tistega trenutka neznano in se pojavi. Pa vendar, je teh stvari neverjetno veliko, odkar delamo na projektu bejbek. Na primer do avgusta 2008 nisem vedela, kaj pomeni, da te bolijo joškice, ker to skoz punce omenjajo, meni je bilo to tuje. No, zdaj so boleči joški redni obiskovalec vsak mesec user posted image , pa user posted image  tudi user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.11.2008 14:24:54   
DannyS
Gre dini, se borimo....:)

Jah tako je, sej je zelo težko, ko se na žival navežeš, ampak sej za vsakega za živali in ljudi napoči ta trenutek, ko se je treba poslovit, nobeden mu ne more ubežat. Sej sem tudi jaz že kar nekaj živalic pokopala in za njimi ful user posted image . No, ampak me zdaj pač novi družinski člani živalske vrste zabavajo in mi je težko pri srčku, če pomislim, da se bom morala tudi od njih nekoč poslovit.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.11.2008 14:26:46   
Arual
Ojla.
Kako kaj? Pri meni je bolj žalostno, lahko me pobarvate MODRO. Se je danes prikazal rjavokrvav izcedek, tako da jutri prihaja na obisk v vsej svoji veličini user posted image . Ampak nič zato, srečna sem ker vem da je z nama vse ok in se ne sekiram. Sem pa božičku pisala da naj bi prinese za Božička user posted image , pa vrjamem da mi bo. Punce držite se, stiskam pesti za vse ki je še ne pričakujete.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.11.2008 14:28:36   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Inana, preimenovana user posted image  Naj ti novo ime prinese srečo user posted image

Hvala user posted image ... Glede Athine (Atene) mi je bilo všeč, da je bila boginja modrosti in umetnosti, potem pa sem šla včeraj še malo bolj podrobno brati in sem videla, da je ostala devica user posted image pa me je malo zaskrbelo, ker sklepam, da brezmadežno pač ni rodila user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.11.2008 14:31:28   
Inana

Inana, ja, ja, vse je znak za user posted image  A to, da me srbi zdajle pod pazduho tudi? user posted image  Ne, se hecam, seveda pomisliš, da je znakec, vse kar ti je bilo do tistega trenutka neznano in se pojavi. Pa vendar, je teh stvari neverjetno veliko, odkar delamo na projektu bejbek. Na primer do avgusta 2008 nisem vedela, kaj pomeni, da te bolijo joškice, ker to skoz punce omenjajo, meni je bilo to tuje. No, zdaj so boleči joški redni obiskovalec vsak mesec user posted image , pa user posted image  tudi user posted image

Vem, tudi pri meni je bilo isto ... Ampak po določenem času bo pa tudi najinemu telesu zmanjkalo domišljije, se ti ne zdi? user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.11.2008 14:34:16   
ursa30
Arual user posted image user posted image user posted image user posted image
tako kot si rekla, naj ti božiček ali pa dedek mraz prinese user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.11.2008 14:34:46   
DannyS
Nič pupice, jaz vas lepo pozdravljam in vam zaželim vsem en lep vikend.

Se javim v ponedeljek...

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.11.2008 14:36:55   
giotti
user posted image
user posted image

skupinsko lulanje 27.11:

Inana
ursula3
Giotti
Anonimen Račka
dini
bubika86

user posted image

Bubika, jaz sem te kar dala za skupinsko lulanje user posted image  

Še zbiramo prijave, pupe! 

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.11.2008 14:40:57   
dini
DannyS uživaj.user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.11.2008 14:42:28   
bubika86
giotti user posted image  kdor čaka dočaka.user posted image  in upam da bomo kar se da potrpežljive  in da dočakamo user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.11.2008 14:57:31   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3

Dobro jutro punce,

Jst sem včeri mogla firbcat, ker mi je ful slabo že dva dni pa je bla samo ena črtica, tko da jo sam še čakam user posted image  ....se bom kar za nasledni mesec prfočkala.

Če si samo pofirbcala, zakaj se boš pa potem kar prijavila za naslednji mesec? Tega pa res ne razumem. Na dveh stolčkih sedet, mmmmm user posted image  Drugače pa saj veš, da tvoj čas še ni prišel. Ne čakaš je na isti dan kot jaz in meni še na pamet ne pride, da bi delala testek. Ker bo minus v vsakem primeru, če sem ali nisem user posted image Tako da ti želim poln koš potrpljenja in ne pozabi, lulamo nič prej kot v četrtek user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.11.2008 14:59:13   
dini
Kako giotti:"Ker bo minus v vsakem primeru, če sem ali nisem user posted image "?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.11.2008 14:59:53   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Ojla.
Kako kaj? Pri meni je bolj žalostno, lahko me pobarvate MODRO. Se je danes prikazal rjavokrvav izcedek, tako da jutri prihaja na obisk v vsej svoji veličini user posted image . Ampak nič zato, srečna sem ker vem da je z nama vse ok in se ne sekiram. Sem pa božičku pisala da naj bi prinese za Božička user posted image , pa vrjamem da mi bo. Punce držite se, stiskam pesti za vse ki je še ne pričakujete.

Lp

Arual, je vedno tako, en dan prej samo izcedek?? Kaj ne bi vseeno počakale, če se res pojavi v svoji pravi boliki, ker, saj veš, mogoče pa je vgnezditvena user posted image  upam, no user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.11.2008 15:01:24   
giotti
Dini, zato ker je še čisto prezgodaj za kvalitetno in verodostojno testiranje.
Zlato pravilo glede testkov je, da se jih dela en dan po izostanku user posted image  najdaljšega cikla user posted image  Ti je to kaj znano?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.11.2008 15:04:10   
dini
Jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.11.2008 15:05:08   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala user posted image ... Glede Athine (Atene) mi je bilo všeč, da je bila boginja modrosti in umetnosti, potem pa sem šla včeraj še malo bolj podrobno brati in sem videla, da je ostala devica user posted image pa me je malo zaskrbelo, ker sklepam, da brezmadežno pač ni rodila user posted image

A zdaj si pa sumerska boginja plodnosti. Pametno, pametno user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.11.2008 15:13:03   
Inana
A zdaj si pa sumerska boginja plodnosti. Pametno, pametno user posted image

user posted image sem vidla, da se bo treba na eno drugo boginjo obrnit ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.11.2008 15:17:33   
dini
giotti mislš da ti bo polna luna prinesla user posted image ? Ko bi ti le.user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.11.2008 15:19:24   
aqua77
Še tukaj en pozdravček za vse moje borkice!!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.11.2008 15:20:09   
ursula3
Ja Giotti bom lulala 27.11., če ne bo user posted image  že prej, ampak jo čutm kako se čisto počasi približuje...

Drugače pa vam vsem želim lep vikend, profitirajte kolikor se le da...jst se bom razvajala skupaj z mojim user posted image ...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.11.2008 15:22:55   
giotti
bom lulala 27
IZVIRNO SPOROČILO: dini

giotti mislš da ti bo polna luna prinesla user posted image ? Ko bi ti le.user posted image

Če mi je polna luna kaj prinesla, potem mi je že 13. tega meseca. 27. bo prazna luna, torej mlaj, in ja, naj nam vsem prinese user posted image  Tudi tebi, moja draga user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.11.2008 15:25:45   
dini
Hvala giottiuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa brez sekiranja.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.11.2008 15:26:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aquica, kako si ti user posted image  Tvoj april se približuje s svetlobno hitrostjo. Itak zdaj pozimi vsi čakamo pomlad user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.11.2008 15:31:39   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aquica, kako si ti user posted image  Tvoj april se približuje s svetlobno hitrostjo. Itak zdaj pozimi vsi čakamo pomlad user posted image  

Oj, oj!!!

Jaz sem fajn, kommmmmiiiii čakammmm april !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal me meče že predpraznično vzdušje, ampak sej bo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ti??? Kako kaj situacija????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.11.2008 15:51:51   
dini
Ste še gor?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?