|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
21.11.2008 8:50:29   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
17.11. - MTFP  - srečka

18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca user posted image user posted image user posted image    v nove boje
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 69 od tega že 10 srečk user posted image

user posted image   modrih:    27
user posted image   roza:           10
user posted image skupaj:       37

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,0% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.11.2008 8:52:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

No če me boste sedaj štele zraven je nisem (sem jo) pričakovala 17.11. in je tudi ni bilo... danes pa sem zagledala tak velik +.

čestitke, ter vse najlepše in najboljše v nosečnosti pa zdravo in pridno pikico!

sem te kar dodala na seznam, da malo dvigneš novembrsko povprečje...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.11.2008 8:55:12   
DannyS
SMELIKA je že nekaj postov nazaj sporočila, da je dobila user posted image . Najboljše, da kar ti popraviš tane.

Pri meni pa je danes že 49 dan brez user posted image  in upam da me ne obišče med vikendom, sej malo me že srbijo prstki in nogice nekam vlečejo proti lekarni, samo se še ne dam.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.11.2008 9:01:39   
tane
giottka, super si se znašla z printscreenom...tako, sem dobila tvoje sporočilo...in kot sem rekla sem vedela kaj boš napisala in tudi sama sem se več ali manj že tako odločila...da počakam še par mesecev...sevda pa to naredim tudi zato, ker sem upoštevala nasvete punc iz RR, da morda najprej še user posted image pošljem na spermiogram, ker kaj pa vemo mogoče je pa on tisti, ki ima probleme...sva se pogovorila včeraj in se je strinjal, pa tudi njemu ne diši to jemanje hormona (da bi jaz jemala) pravi, da če ga že vprašam bi si seveda želel, da bi bilo vse naravno...ah, to je seveda tudi moja največja želja, da bi v tokratni nosečnosti vse bilo kot mora biti, nobenih zdravil nobene kemije...upam na najboljše in to mora biti moto za vse nas...ste pozabile POZITIVNE MISLI.

tihoupanje, slišiš...ti si pred mano da zagledaš user posted image tako, da pozitivne misli in nadaljujeva najino druženje pri avgustovkah...sploh se ti ne sanja kako sva istih misli in pogledov zanimivo...seveda pa je pred menoj še naša giottka in TOKRAT imam jaz zelo dober občutek zanjo, ZELO dober!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.11.2008 9:07:39   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
17.11. - MTFP  - srečka

18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)    v nove boje
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca user posted image user posted image user posted image    v nove boje
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 69 od tega že 10 srečk user posted image

user posted image   modrih:    28
user posted image   roza:           10
user posted image skupaj:       38

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,0% srečk nosečk

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.11.2008 9:08:38   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

SMELIKA je že nekaj postov nazaj sporočila, da je dobila user posted image . Najboljše, da kar ti popraviš tane.

Pri meni pa je danes že 49 dan brez user posted image  in upam da me ne obišče med vikendom, sej malo me že srbijo prstki in nogice nekam vlečejo proti lekarni, samo se še ne dam.

hvala za opozorilo, sem popravila. Joj, koliko je pa tvoj najdaljši cikel?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.11.2008 9:26:07   
ursula3
Dobro jutro punce,

Jst sem včeri mogla firbcat, ker mi je ful slabo že dva dni pa je bla samo ena črtica, tko da jo sam še čakam user posted image  ....se bom kar za nasledni mesec prfočkala.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.11.2008 9:32:10   
DannyS
Od prenehanja jemanja KT je bil moj najdaljši cikel 48 dni, lih prejšnji mesec.

Drugače pa imam tam na 42 dni.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 21.11.2008 9:41:42 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.11.2008 9:42:43   
tane
ursula3...še ena neučakanka, ti, ti...saj veš kaj pravijo/pravimo dokler se ne ulije je upanje in to drži, vidim da je dan D šele 24 tako, da mislim, da je še malo prezgodaj za testek, držim pesti, da bo +

DannyS, aha po KT pa zna biti malo zmede, kaj pa znaki so prisotni, občutek?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.11.2008 9:46:12   
Inčika
 MTFP ISKRENE ČESTITKE!!!!

Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Jaz sem ga danes morala ponoviti, me je bilo strah, da se je prvi zlagal (obljubljena slikica že v albumu), ampak se ni in spet sem videla user posted image , tako da nama je res ta mesec uspelo.

Tako da punce ... ne obupat ... upanje umre umre zadnje - DRŽIM PESTI!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajte še malo povečati ta procent!!! user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.11.2008 9:51:39   
DannyS
Ja sam KT sem nehala jemat že več kot leto in pol nazaj... drugače pa nisem nikoli imela na 28 dni, razen ko sem jemala tabletke.

Znakci pa so že več kot 2 tedna napete in občutljive prsi, ampak pri meni je drugače to znak za user posted image  drugače pa nič posebnega. Danes imam občutek kot da imam vročino, čeprav je nimam...

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.11.2008 9:55:23   
tane
Inčika...lep plusek TO JE TO!!!! si srečka nosečka ti kar verjemi in se veseli

DannyS, hmmm, jaz sem ponavadi tistka, ki NE spodbuja k delanju testov ampak v tvojem primeru pa mislim, da je kar čas, če praviš da so cikli običajno 42 dni, zadnjič 48 danes je pa že 49dan, jaz bi kar delala test na tvojem mestu, držim pesti, da bo debel user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.11.2008 9:58:34   
ursula3
Inčika, sem pofirbcala kako + sek zgleda, zelo lepo viden...zdej pa veš kako pravimo čuvaj svojo pikico in lepo nosečnost ti želim

Tane res sem neučakana malo, mogla sem pofirbcat...user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.11.2008 10:03:27   
DannyS
Ja sej se tudi jaz preveč ne pustim upret skušnjavi po testkih... no sej sem razmišljala da bi ga mogoče danes kupla, pa pol jutri zjutraj probala, če pač ne bo prišla user posted image  do takrat.

Inčika zelo lep +. Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.11.2008 10:09:38   
bubika86
Dobro jutro punce! kako smo?
DannyS - jaz se tudi zadržujem, da ne kupim testa- nameravala sem ga delat v nedeljo ko bova oba doma ampak razmišljam da ne bo prekmalu.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.11.2008 10:15:18   
DannyS
A imaš ponavadi točno al ti tudi kdaj zamudi bubika86? Jaz se pri meni orientiram na moj najdaljši cikel, če ne bi tudi tokrat lahko zapravila kar nekaj testkov brezveze. Ja no, če boš delala v nedeljo mislim da ni prezgodaj, glede na to da bi mogla dobit danes.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.11.2008 10:15:33   
Inčika
Hvala punce za čestitke!!

Jaz vem, da bo vam tudi uspelo!! user posted image user posted image user posted image Navijam in držim pesti - do konca!! Ne obupat! user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.11.2008 10:22:14   
bubika86
najboljš da počakam do 27.11. ko bo točno 30 dni od tazadnje user posted image .
user posted image user posted image user posted image  komu se pa da, me je preveč firbec.
drgač sploh ne vem če mi zamuja ker imam čudne cikluse  od 20-25-29 dni.
danes je pa 24 dan ciklusa.user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.11.2008 10:32:45   
DannyS
Hmm jaz bi skoraj skoraj počakala še malo na tvojem mestu, vsaj do srede... ne vem, vsaj meni ni lepo gledat tistih - na testih, ker se mi zdi da sem samo še bolj razočarana.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.11.2008 10:36:28   
bubika86
user posted image user posted image  to je pa razlog zakaj ga ne naredim prej, ker se bojim razočaranja -
kokr se le da bom odlašala, ko me bo pa skušnjava in firbec premagu bom ga pa naredila,če seveda ne pride prej tečka. sam sem ji povedala da nima kaj hodit, ker ni dobrodošla vsaj še eno leto.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.11.2008 10:39:23   
crvicek
Dobro jutro punce!

Tane, Giotti hvala tudi vama za besede namenjene moji psički. user posted image user posted image user posted image Sicer pa nočem o tem govoriti tukaj, saj to ni forum namenjen temu.

Čestitke novi nosečki! user posted image user posted image user posted image

Tane, sem vesela da si se odločila, da gre tvoj najprej na spermiogram in šele potem začneš s p. Hvala, ker si mi natančno pojasnila učinek tega hormona. Jaz se nisem nikoli tako poglabljala, sem pa potem včeraj malo brala in sem zasledila da se ga predpisuje v primerih popuščanja rumenega telesca, pri zelo kratkih lutelnih fazah. Ma kot se spomnem, pa se tebi pojavlja rjav izcedek par dni pred M, lutealna faza pa je normalno dolga - od 11 do 15 dni. Kaj ta izcedek je lahko tudi pokazatelj popuščanja rumenega telesca?

Za Giotti pa imam tudi jaz dober občutek, pa tudi Tihoupanje se mi zdi sumljiva. Punce iz srca vam privoščim user posted image !

Najini princeski raseta...

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.11.2008 11:01:08   
giotti
Wow, moja dear Tihoupajoča, pa si se mi res posvetila user posted image  To pomeni, da ti ni vseeno, kaj se kaj dogaja z mano in mojim projektom bejbek user posted image  Deep thanks za vse napisano user posted image

Zdaj ti pa moram vrniti ta čas, ki si ga toliko posvetila samo meni.

Delno imaš prav, delno pa se ne strinjam, predvsem glede tega, da je 25 % možnosti samo za tiste, ki na dva dni telovadijo. Uf, to bi bil pa res polom za moj projekt user posted image Jaz sem še vedno prepričana, da je dovolj enkrat na mesec, na pravi dan, in imaš ravno tako 25 %.

Sicer pa sem razmišljala ravno te dni, da čisto preveč povem na tem forumu, ker potem izpade vse skupaj zelo resno, celo jezno, kot praviš, v resnici pa še zdaleč ne čutim tako, kot se mogoče razume. Ko sem prebrala, da sem jezna, sem pomilsila, da si me zamenjala za eno drugo user posted image Resnično user posted image Kajti v sebi se niti malo tako ne počutim in ko sem vidla, da je navzven tako izpadlo, sem se resno zamislila nad seboj user posted image  In obljubim, da se bom vzela v roke in malo bolj kontrolirano stresala svojo "jezo" na temle portalu, malo bolj odraslo in nečustveno, ker ti dam čisto prav v tem delu tvojega pisemčka. Kajti, skoraj popolnoma sem prepirčana, da sem ena zelo redkih na tem forumu, ki se ukvarja z mislijo, da nikoli ne bo imela otrok, da ima Bog mogoče druge načrte z menoj, in še celo več, da se ji to dejtsvo sploh ne zdi tako grozno in da se zelo močno zaveda, da njena popolna streča ni odvisna od tega, ali bo imela otroke ali ne. Kajti imam tudi osebno in etično mejo, do kod grem v tem “boju” z naravo. Oziroma razlika je v tem, da jaz temu niti ne pravim boj, ampak sprejemanje življenja, takšnega kot je. Enim je to darilo dano, drugim pač ni. In če mi je dano, je en seks na mesec na pravi dan, več kot dovolj, ni ginekologa, ki bi me prepičal v obratno user posted image  Tako kot milijon drugih stvari v življenju, ene so ti dane, druge pač ne. Zame otrok ni neko statistično preračunavanje možnosti, ampak jaz na to dobesedno gledam kot darilo, kot čudež. Ampak res dobesedno. Zato imem zelo resne pomislike tudi o umetnih oploditvah na primer oziroma imam določeno mejo glede tega. Ampak pustimo to… ker se lahko zapletem v pogovor, ki mu ne bo konca, za to pa trenutno nimam ne časa ne prave volje.

Kakorkoli, da se vrnem k tvojemu pismu... Opravičit se moram tebi in vsem, ki so to prebrale in verjele, če sem bleknila kakšno boso na temo hormona beta hcg… ma, saj res ne vem vsega, pač berem tu in tam, tako kot vsi, potem pa seveda velikokrat pišemo neumnosti. Vsekakor to ni zraslo na mojem zelniku, sem bila pa že očitno dovolj neumna, da nisem v to izjavo pač podvomila. Po eni strani mogoče ni prav, da pišemo kar nepreverjene in neresnične informacije, po drugi strani pa spet ne vem, zakaj ne bi bilo okej. Saj vse vemo, da je to samo forum, izmenjava laičnih mnenj, na nas samih pa je, da ta mnenja same preverimo.

No, pa tale oprosti na koncu niti pod razno ni bil potreben. Me nisi prav nič prizadela. Kajti človek se sam odloči, ali bo prizadet ali ne. In ne vem kam bi prišla v svojem duhovnem razvoju, če bi me tovrstna mnenja prizadela. To bi bilo naravnost otročje in nezrelo in če me že prosiš, naj gledam na stvari kot odrsala oseba in ne s čustvi in če ti želim pokazati, da sem odrasla oseba, sicer še vedno s čustvi (kajti čustva se mi ne zdijo prav nič slabega, dokler se z njimi ne začneš identificirati), potem bom tako tudi odreagirala.

Sicer pa veš, kako je rekel Mahatma Gandhiji... Be the change you want to see. Torej, ti bodi ta sprememba, ki jo želiš videti v svetu, ta vzor drugim. Ali po biblijsko, ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da on tebi. Ali pa filozofsko zavito, spremeni sebe in spremenil boš ves svet. Skratka, to je zame edina Modrost, edina Resnica, edini Nauk, ki mu stoprocentno verjamem, se mu dobesedno poklanjam, ki mi je v življenju že neštetokrat pomagal in me neskončno osrečil, in ga poskušam živeti v vsakem trenutku, če me le čustva preveč ne zanesejo user posted image  user posted image  user posted image

Tako da draga Tihoupajoča, ne vem, če te zdaj nima še raje, kot sem te že itak imela. Sploh ne vem, od kod mi toliko ljubezni. Ampak tudi to je zakon ljubezni, da več kot jo imaš, več je dobiš. In upam, res močno upam, da bova skupaj na avgustovkah nadaljevali najine zmenke, da si bova skuhali še kakšno kavico in mogoče, v bistvu I deeply hope, tudi spoznali na pravi kavici user posted image

Love ya user posted image

PS Ostale pupe, ker sem za Tihoupajočo porabila celoten dopoldanski bonus na RR-ju, se k vam vrnem popoldne...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.11.2008 11:15:14   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Wow, moja dear Tihoupajoča, pa si se mi res posvetila user posted image  To pomeni, da ti ni vseeno, kaj se kaj dogaja z mano in mojim projektom bejbek user posted image  Deep thanks za vse napisano user posted image

Zdaj ti pa moram vrniti ta čas, ki si ga toliko posvetila samo meni.

Delno imaš prav, delno pa se ne strinjam, predvsem glede tega, da je 25 % možnosti samo za tiste, ki na dva dni telovadijo. Uf, to bi bil pa res polom za moj projekt user posted image Jaz sem še vedno prepričana, da je dovolj enkrat na mesec, na pravi dan, in imaš ravno tako 25 %.

Sicer pa sem razmišljala ravno te dni, da čisto preveč povem na tem forumu, ker potem izpade vse skupaj zelo resno, celo jezno, kot praviš, v resnici pa še zdaleč ne čutim tako, kot se mogoče razume. Ko sem prebrala, da sem jezna, sem pomilsila, da si me zamenjala za eno drugo user posted image Resnično user posted image Kajti v sebi se niti malo tako ne počutim in ko sem vidla, da je navzven tako izpadlo, sem se resno zamislila nad seboj user posted image  In obljubim, da se bom vzela v roke in malo bolj kontrolirano stresala svojo "jezo" na temle portalu, malo bolj odraslo in nečustveno, ker ti dam čisto prav v tem delu tvojega pisemčka. Kajti, skoraj popolnoma sem prepirčana, da sem ena zelo redkih na tem forumu, ki se ukvarja z mislijo, da nikoli ne bo imela otrok, da ima Bog mogoče druge načrte z menoj, in še celo več, da se ji to dejtsvo sploh ne zdi tako grozno in da se zelo močno zaveda, da njena popolna streča ni odvisna od tega, ali bo imela otroke ali ne. Kajti imam tudi osebno in etično mejo, do kod grem v tem "boju” z naravo. Oziroma razlika je v tem, da jaz temu niti ne pravim boj, ampak sprejemanje življenja, takšnega kot je. Enim je to darilo dano, drugim pač ni. In če mi je dano, je en seks na mesec na pravi dan, več kot dovolj, ni ginekologa, ki bi me prepičal v obratno user posted image  Tako kot milijon drugih stvari v življenju, ene so ti dane, druge pač ne. Zame otrok ni neko statistično preračunavanje možnosti, ampak jaz na to dobesedno gledam kot darilo, kot čudež. Ampak res dobesedno. Zato imem zelo resne pomislike tudi o umetnih oploditvah na primer oziroma imam določeno mejo glede tega. Ampak pustimo to… ker se lahko zapletem v pogovor, ki mu ne bo konca, za to pa trenutno nimam ne časa ne prave volje.

Kakorkoli, da se vrnem k tvojemu pismu... Opravičit se moram tebi in vsem, ki so to prebrale in verjele, če sem bleknila kakšno boso na temo hormona beta hcg… ma, saj res ne vem vsega, pač berem tu in tam, tako kot vsi, potem pa seveda velikokrat pišemo neumnosti. Vsekakor to ni zraslo na mojem zelniku, sem bila pa že očitno dovolj neumna, da nisem v to izjavo pač podvomila. Po eni strani mogoče ni prav, da pišemo kar nepreverjene in neresnične informacije, po drugi strani pa spet ne vem, zakaj ne bi bilo okej. Saj vse vemo, da je to samo forum, izmenjava laičnih mnenj, na nas samih pa je, da ta mnenja same preverimo.

No, pa tale oprosti na koncu niti pod razno ni bil potreben. Me nisi prav nič prizadela. Kajti človek se sam odloči, ali bo prizadet ali ne. In ne vem kam bi prišla v svojem duhovnem razvoju, če bi me tovrstna mnenja prizadela. To bi bilo naravnost otročje in nezrelo in če me že prosiš, naj gledam na stvari kot odrsala oseba in ne s čustvi in če ti želim pokazati, da sem odrasla oseba, sicer še vedno s čustvi (kajti čustva se mi ne zdijo prav nič slabega, dokler se z njimi ne začneš identificirati), potem bom tako tudi odreagirala.

Sicer pa veš, kako je rekel Mahatma Gandhiji... Be the change you want to see. Torej, ti bodi ta sprememba, ki jo želiš videti v svetu, ta vzor drugim. Ali po biblijsko, ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da on tebi. Ali pa filozofsko zavito, spremeni sebe in spremenil boš ves svet. Skratka, to je zame edina Modrost, edina Resnica, edini Nauk, ki mu stoprocentno verjamem, se mu dobesedno poklanjam, ki mi je v življenju že neštetokrat pomagal in me neskončno osrečil, in ga poskušam živeti v vsakem trenutku, če me le čustva preveč ne zanesejo user posted image  user posted image  user posted image

Tako da draga Tihoupajoča, ne vem, če te zdaj nima še raje, kot sem te že itak imela. Sploh ne vem, od kod mi toliko ljubezni. Ampak tudi to je zakon ljubezni, da več kot jo imaš, več je dobiš. In upam, res močno upam, da bova skupaj na avgustovkah nadaljevali najine zmenke, da si bova skuhali še kakšno kavico in mogoče, v bistvu I deeply hope, tudi spoznali na pravi kavici user posted image

Love ya user posted image

PS Ostale pupe, ker sem za Tihoupajočo porabila celoten dopoldanski bonus na RR-ju, se k vam vrnem popoldne...

Točno tako Giotti. Jaz sem živ primerek te teorije. Jaz sem lani zanosila ravno na dan O, s tem da sva z dragim samo 1x v ciklusu, ampak ne po najini izbiri, temveč zaradi njegove službene odsotnosti. Tako da to drži!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.11.2008 12:11:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP
No če me boste sedaj štele zraven je nisem (sem jo) pričakovala 17.11. in je tudi ni bilo... danes pa sem zagledala tak velik +.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TA MESEC JE PA RES lepo obarvan v rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje
Lansko leto sem na Miklavža izvedela, da mojem  ne bije več srček. ...In sem šla na abrazio...Mogoče pa bo letos presenečenje lepše.....

Lep dan želim, veliko  in objemčkov tistim, ki čakajo na darilo Dedka Mraza...

LP
kaj pa je bilo in koliko si že bila user posted image ,če nam lahko malo poveš.Lahko mi napišeš tudi na ZS user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.11.2008 12:11:56   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Točno tako Giotti. Jaz sem živ primerek te teorije. Jaz sem lani zanosila ravno na dan O, s tem da sva z dragim samo 1x v ciklusu, ampak ne po najini izbiri, temveč zaradi njegove službene odsotnosti. Tako da to drži!

Oj, Crvicek, pa saj jaz sem tudi ta primer. Lani med oktobrom in januarjem sva 3x seksala, (december sva spustila, ker sva čist pozabla,  user posted image , pa me potem januarja fant vpraša, če sem že kaj noseča ali kaj, ker nisva že dolgo user posted image  user posted image  Pa potem zračunava in ugotoviva, da sva čisto pozabila na to), prijelo se je potem januarja, v tretjem poskusu torej.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?