|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
20.11.2008 10:38:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30sonči, počutim se odlično, malo imam še izcedka, nestrpno pa pričakujem, da pride tetka user posted image  in potem akcija user posted image user posted image user posted image
kako si ti? si prehlad že poslala stran? user posted image
ja samo malo še smrkam ,ker se mi vse puca.Boga moja pikica ,ki se mami tak napenja ko smrkauser posted image no pa sej bo.Komaj čakam torek ko imam pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
me veseli da si dobro in naj mine čim prej da boste lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.11.2008 10:44:25   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Je kej možnosti  zame tudi če je blauser posted image 2.11.?user posted image

Možnosti seveda so, ampak jaz bi na tvojem mestu raje počakala še kakšen dan, da ne boš brez veze trošila denarja za testke ... No, sicer pa ne vem, kako dolge cikle imaš ... Če so kratki seveda lahko že delaš, ampak to ti najbolje veš ...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.11.2008 10:46:03   
giotti
user posted image
user posted image

skupinsko lulanje 27.11:

Athina
ursula3
Giotti
Anonimen Račka
dini

user posted image

Dini, sem te dala kar na seznamček, pa se še vedno lahko premisliš... Na koliko dni pa običajno dobiš M? Če imaš relativno kratek cikel, okrog 25, 26 dni, potem imaš možnost, da že 27. zagledaš user posted image  seveda. No, boš vidla, kako se boš drug teden počutila. Ne želim pa nobene vzpodbujat s prezgodnjim testiranjem, ker... saj veš, a ne?
Tihoupanje, se da dobit kakšen skupinski popust za CB user posted image

Uršula, kako sem, si pa najbrž že razbrala iz mojih današnjih pisarij tule gor. Pa ti, kako si? Če je 24. tvoj 34. dan, potem si pa že danes zreal za lulanje, se ti ne zdi? Ali imaš tako zelo dolge cikle?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.11.2008 10:48:57   
dini
Imam na 30,31 dn.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.11.2008 10:50:47   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca user posted image user posted image user posted image    v nove boje
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 68 od tega že 9 srečk user posted image

user posted image   modrih:    27
user posted image   roza:           9
user posted image skupaj:       36

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,0% srečk nosečk

Martinca, super si se zmenila z Božičkom user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.11.2008 10:53:45   
giotti
Ajoj, Dini, potem pa res bolje, da se organizira še eno skupinko lulanje mogoče v samem začetku decembra? Kaj praviš?
Cmokec samo zate user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.11.2008 10:53:53   
sonček85
uuuuuuuuuuu % se je lepo povišaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.11.2008 10:56:04   
dini
Sej bo hmal december, kdaj boš postavla datum giotti?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.11.2008 10:58:09   
dini
Hvala za cmokecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.11.2008 10:58:25   
ursula3
Giotti, ja sem razbrala k včasih me kak telefon zmoti med pisanjem. Drugače pa ja, imam dolge cikluse, zdaj ko delava na user posted image  so še posebej dolgi....pa vsake tolko se malo podaljšajo. Ampak tam nekje od 30-34. Če nama je ratalo bo 27 tudi pokazal, sam sem že tolko samo enojnih črtic vidla, da mislm da user posted image  sploh ne obstajata, ali pač?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.11.2008 11:00:14   
sonček85
obstajajo ,obstajajo vsaka jih bo enkrat zagledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.11.2008 11:00:59   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3
Če nama je ratalo bo 27 tudi pokazal, sam sem že tolko samo enojnih črtic vidla, da mislm da user posted image  sploh ne obstajata, ali pač?

Tudi jaz imam na sumu tele punce tu na forumu, da se samo nekaj lažejo o user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image
No, je pa res, da je vse okrog mene polno user posted image , tako da nekaj že bo na tem ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.11.2008 11:01:55   
dini
ursula3 čist se strinjam s tabo ja, da če je ratalo bo pokazal tudi 27 in sve na istem, jst sm tudi že tolk enojnih črtic vidla da se mi zdi da sploh 2 ne obstajasta.

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.11.2008 11:02:10   
S*

Čestitke Barbaraj in Inčiki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepih user posted image vama želim.
Metulj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in enga za srečouser posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Jaz aj bi te dni imela O, pa ne vem če o kaj s user posted image  . Imam namreč angino in zapovrh sem še močno prehlajena. No bomo videlii kako bo zvečer, bom pa mal zobe stisnila user posted image .

Za vse nečakajoče pa   user posted image za srečo.

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.11.2008 11:07:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Sej bo hmal december, kdaj boš postavla datum giotti?user posted image

Hej, tole se pa zmeni s Črvičkom ali pa Kalypsiko, mislim, da sta onidve "šefici" tam pri decemberkah in najbolje, da kar ena izmed njiju tam postavi prvi datum za skupinjsko lulanje in se kar k njima prijavi, a prav?

Ni za kaj za cmokec user posted image  

Uf, Uršula, pa od kod je zdaj prišel ta grdi godpod Pesimizem v tvojo okolico? Daj ga no odženi in mu reci, da ni welcome pri tebi! Pa zvečer lepo pospravi stanovanje in skuhaj tri skodelice zelenega čaja, eno za gospo Optimizem, drugo za tvojega dragega in tretjo zate. Potem pa v zelo majhno šalčko nalij še par kapljic za tvojo pikico, a prav?

Moja pikica v mojem toplem gnezdecu se zdaj tudi z vami pogovarja, tako da veste user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.11.2008 11:07:46   
Inčika
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86

Inčika- te smem vprašat kdaj si imela prvi dan zadnjeuser posted image , a ti je že zamujala ko si naredila test? in koliko dni ti ja zamujala? ker jaz imam datum za jutri delat test pa si ga še ne upam, da ni prezgodi.
hvala za odgovoruser posted image

Jaz sem naredila test danes - torej vsaj en dan prej, če ne dva. Ciklus imam dolg od 27 do 30 dni, danes pa je 28. dan tako da mislim, da ni prehitro zate. Sem pa delala Clearblue - bom si dala verjetno popoldan slikico v album.

Ja, bubika - kar pogumno! Držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.11.2008 11:09:12   
SMELIKA
Evo, pa se je ulilauser posted image  user posted image
Grem v nove boje k decemberkamuser posted image

Čestitke vsem novim user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.11.2008 11:12:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: SMELIKA
Evo, pa se je ulilauser posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.11.2008 11:13:09   
giotti
Hej, S*, da mi ne pobegneš, moram zelo hitro tipkat zdajle... sem ti pozabila rečt hvala na temi Ovulacija, ampak res sem tu FUL HVALEŽNA, da vse deliš z mano in drugimi... se tja še kaj vrnem, samo tako, da nisem pozabila, da si mi odpisala in res HVALA.

Pa še tale namig... ti se kar neumno naredi zvečer... poznam štručko, ki je nastala v točno takšnih okoliščinah, ki jih ti opisuješ, še hujših... mamica je bila celo na sumamed antibiotikih in 40 vročine. Da je točno takrat zanosila, ni mogla verjet, ko je potem preračunala za nazaj user posted image . Pa tudi so se trudili prej veliko bolj kot tisti mesec. Takrat so menda samo enkrat, ravno ko je bila ful bolana, samo ne vem po kakem čudežu ji je pa vseeno pasalo user posted image

Ajo, tole sem hotela še prej odgovorit Tihoupajoči... Temperatura se kasneje v nosečnosti zniža, pa tudi hormon beta HCG počasi izgine (mislim da takrat, ko vse funkcije prevzame posteljica), tako da, zelo zanimivo, ampak test nosečnosti po parih mesecih ni več pozitiven user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.11.2008 11:13:27   
dini
SMELIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.11.2008 11:16:10   
Inčika
SMELIKA user posted image user posted image user posted image  bo pa božiček plusek prinesel.

En nasvet za vse, ki še vam ni uspelo. V to tudi sama nisem verjela dokler nisem probala. Trudila sva se 4 mesece potem pa sem le sprobala in razultat je  prišel danes, torej user posted image .

Mogoče je le naključje, ampak probat ni greh: Punce, s svečo do sreče! user posted image

Hvala vsem za čestitke, zdaj pa dajte povečati še ta % nosečk v novembru. user posted image user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.11.2008 11:16:26   
bubika86
hvala inčika. jaz imam pa danes 23 dan ciklusa, nazadnja sem imela ciklus dolg 20 dni vendar imam pa  okrog 25 dni dolge cilkuse enkrat je bilo  tudi 29 dni.
razmišljam o testu 23.11.-v nedeljo, da bi ga naredila bom imela 26 dan ciklusa, seveda če prej ne pride user posted image .
upam da je ne bo.user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.11.2008 11:17:09   
ursula3
Giotti hvala za nasvet, bom probala, sicer pa ni blo tko pesimistično mišljeno kakor se res da interpretirat. Samo sebe pripravlja, da ne bom preveč žalostna oz. da bom tolko bolj vesela.

Kaj k bi kakšna v kavno šalčko pogledala kaj piše za nas?

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.11.2008 11:19:19   
giotti
Inčika, kaj misliš da še ne delamo teh svečk user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče nam je malce nerdono priznat, ampak sem prepričana, da damo vse noge v luft po koncu, pa četudi samo za 5 sekund user posted image  Za kolko sekund pa ti priporočaš? user posted image

SMELIKA user posted image , kar pogumno naprej user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.11.2008 11:20:28   
Athina

Kaj k bi kakšna v kavno šalčko pogledala kaj piše za nas?

Sem že jaz pred časom iskala šlogarco, pa ni nobena "trznila" user posted image ... Sicer pa z veseljem pristavim svojo šalčko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?