Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:54:47
|
|
|
|
aqua77
|
Kuku!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 15:57:04
|
|
|
|
dini
|
Še smo tu!!!!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 16:10:18
|
|
|
|
sonček85
|
no jaz vas po 3-4 urnem premoru spet pridem mmalo pokukat in vidm da ste napisale cele 3 strani no mi smo skuhali kosilo ,pojedli in sedaj malo počivamo-dragi je zaspal naj danes dežuje nosečk in vse do zadnjega v mesecu
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 16:23:52
|
|
|
|
dini
|
Kako si sonček, ti je kej mraz? Meni bo pa eden od unih treh možev nek prnesu lepega
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 16:48:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Kako si sonček, ti je kej mraz? Meni bo pa eden od unih treh možev nek prnesu lepega ne ni mi ,sem zdaj malo bolje ,pa moj dragi je 3 dni doma .A res a za mene si tudi kaj napisala lepega da dobim poleg bejbija aprila
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 16:51:36
|
|
|
|
dini
|
Pravi da ti bo poslal polno zdravja za use 3.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 16:52:45
|
|
|
|
tihoupanje
|
Lep pozdrav vsem!!! Komaj sem vas "prebrala".. .....Celi romani so izpadli ven, v osmih urah..... Crviček....Oprosti, ker ti nisem namenila besed, pa mislila sem na tebe in tvojega kužka. Celo cel dan sem premišljevala, kako bi se jaz počutila, če bi mogla mojo kužko uspavati???.....Ne vem....Zagotovo bi bilo strašansko hudo...... .....Enkrat mi je "zaspal" za vedno moj morski prašiček in sem dobesedno jokala cel mesec. Nihče me ni smel vprašati, kako sem in zakaj je "umrl"...(Ne morem napisati "poginil", ker jaz te ljubljenčke imam za svoje prijatelje,ki umirajo tako kot ljudje........in ne "crknejo" ali "poginejo", kot to eni imajo navado reči.....) Tako da......Zelo mi je žal za tvojo psičko.... Giotti......Glavno je, da si ti srečna in zadovoljna, pa naj bo kar hoče.... Tane.....hmmmmmmmm....Jaz sem kar prepričana, da Prometrij ne škodi. Odločiti se pa boš mogla kar sama. Saj veš kako je z vestjo po kakšnem slabem dogodku.... Tako.....Danes pa se mi je zasvitalo ...da mogoče pa se z mano nekaj dogaja. ...Ne vem zagotovo, samo nekaj se kuha.....Kisle solate bašem vase, joške me bolijo vse bolj in bolj, zjokala sem se za malenkost (Prijateljica je imela karambol) in kar jokala.... Kaj pa vem...... Jutri zjutraj se oglasim, ko si bom skuhala kaj toplega za popit in vas z užitkom brala.... Težko pričakujem vaše vesele novičke!!!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 17:21:09
|
|
|
|
dini
|
Se ne bomo nč pogovarjale?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 17:57:06
|
|
|
|
dini
|
bubika86 si ti za kakšen chat?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 17:59:23
|
|
|
|
crvicek
|
Punce, še enkrat hvala za lepe besede namenjene moji kužki. Ja res je hudo, ko se tako navežemo, tako da vsi doma jočemo. Full se mi zdi zanimivo to kar je danes rekla moja nona, ki ima tudi zelo rada psičko. Rekla je, da smo lahko vsi srečni, da ji damo to možnost da neha trpeti in da če bi ona tudi imela to možnost, da bi takoj podpisala. Saj mogoče je govorila v afektu, ker je prizadeta, ma po eni strani ima prav. Tako težko je gledati mojega nonota, ko počasi usiha. Od korajžnega in možatega nonota je ostala samo še negibna senca. In kar je najhujše, da je še zelo bistrega uma in se tega zaveda. Ko vsaj ne bi trpel in bi v miru zaspal. Ne mi zamerit, ma danes je tako žalosten dan, da sem morala malo pojamrat.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:00:03
|
|
|
|
crvicek
|
Dini, tudi jaz sem tu!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:02:39
|
|
|
|
dini
|
O crvicek lepo, jst še zmer mislm na tvojga kužka, pol sm še na mojga misnla in sm padla v
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:10:06
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje Tako.....Danes pa se mi je zasvitalo ...da mogoče pa se z mano nekaj dogaja. ...Ne vem zagotovo, samo nekaj se kuha.....Kisle solate bašem vase, joške me bolijo vse bolj in bolj, zjokala sem se za malenkost (Prijateljica je imela karambol) in kar jokala.... Kaj pa vem...... Jutri zjutraj se oglasim, ko si bom skuhala kaj toplega za popit in vas z užitkom brala.... Težko pričakujem vaše vesele novičke!!! Tihoupanje, kaj berem! To so pa res sumljivi znakci. Sem zasledila, da si tudi ti že izgubila eno pikico, tako da ti pošiljam en velik . Pri katerem tednu pa si morala na abrazijo? Saj pravijo, da je vsaka nosečnost zase, ma kaj pa vem. Jaz mislim, da se že same tako dobro poznamo, še sploh če smo že enkrat zagledale , da potihem lahko prepoznamo sumljive znakce. Jaz mojemu niti ne omenjam, ker je bil poleti prepričan, da nama je ponovno uspelo, potem pa . Resnično ti želim .
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:12:58
|
|
|
|
crvicek
|
Ja, ma kaj čmo? Lahko nas doletijo še hujše stvari. Vsaj s tem se lahko tolažim.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:13:38
|
|
|
|
crvicek
|
Dini kaj pa tvoji znakci? Nakazujejo kaj?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:16:35
|
|
|
|
dini
|
S kom se tolažiš? Ma razen tega da mi gre enkrat ful za jest enkrat pa mi ni do hrane.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:21:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Pravi da ti bo poslal polno zdravja za use 3. ooooooooooooo hvala
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:21:49
|
|
|
|
crvicek
|
Tolažim se s tem, da smo zdravi, da se imamo radi... Glede apetita, pa ga imam tudi jaz, čeprav ta mesec ne pričakujem . Kdaj pa naj bi bil tvoj dan D?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:24:56
|
|
|
|
dini
|
Dan D pa ne vem al je že bil al bo, ker je use pomešano.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:27:29
|
|
|
|
crvicek
|
O sonček tudi ti si tu? Ker ravno od apetita govorimo, se vam moram pohvalit, da ravno pečem kruh. Še malo in njami
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:29:15
|
|
|
|
dini
|
Jst bom pa zdej kar čokolino udarla, mnjammmm.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:30:52
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti S*, kako pa je bilo potem včeraj zvečer? Nič ne poveš, si kar malo skrivnostna Sicer pa kakšni znakci za O? To nas tudi zanima, saj veš Tukajle imamo znakce za O, pa za , pa za . Bi rable še en slikovni znakec za tole O, na primer , ker takrat se mora delat ljubezen in se moramo kar utapljat v ljubezni (srčki v očkah ) Ja Giotti je bilo kar pestro včeraj in na koncu je izpadlo prav noro . Kar se pa znakcev tiče, jajčniko me špikajo sedaj, temperatura pa mi zjutraj tudi še ni padla, tako da sumim da se sedaj nekaj dogaja. Ja ne bo druge kot zvečer spet veselo na delo, da slučajno kaj ne zamudim. Tihoupanje, tvoji znakci so pa sumljivi , ti iz srca privoščim, da bi bili tapravi. Crvicek, hudo mi je ko berem kaj preživljaš te dni, mislim nate in ti pošiljam topel . Sicer se bom morala tudi dama pripravit na kaj takega in to najbrž prav kmalu. Doma imam namreč hišnega zajčka, ki se pribljižuje 12 letom in vsak dan ga opazujem da ni več tako vitalen kot je bil. Sem pa sama sebi obljubila, da ko bom začela opažati da trpi, ga bom sama odpeljala do veterinarja. No pa zadosti nakladanja, grem iskat mojega , da greva veselo , ker mislim da je danes da D. Lahko noč
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 18:38:26
|
|
|
|
dini
|
Ej S* a tvoj zajček tudi po kletki skače tako da se use strese?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 20:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo spet mene mal...ravno otroke spat dajem pa sem še vas prišla pogledat.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 20:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj mi nagaja. Upam, da bo, še dobro da sem prej shranila, predno sem oddala. Evo spet mene mal...ravno otroke spat dajem pa sem še vas prišla pogledat. S* midve imava pa podobne znake. Tudi mene ful špika jajčnih na desni strani. Bomo videli kaj in kako bo. Zaenkrat ni še nobenega sledu o razen tega špikanja. Je pa danes moj 31. dan bom pa upam, da le zdržala do skupinskega lulanja . Prsa me nič ne bolijo še...me tudi v drugi nosečnosti niso popolnoma nič, v prvi pa zelo...tko da ne vem. Crviček tudi meni je hudo za tvojo kužiko ...vem kako je, ko moraš nekoga dobesedno odpisat...veš kaj v tvojem srčku bo vedno ostala. Se vam kasneje še kaj javim, ste pa res prave čvekice...ful strani v enem dnevu. NIč grem hitro otroka v posteljo spravit. Račka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?