|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
21.11.2008 15:54:47   
aqua77
Kuku!user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.11.2008 15:57:04   
dini
Še smo tu!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.11.2008 16:10:18   
sonček85
no jaz vas po 3-4 urnem premoru spet pridem mmalo pokukat in vidm da ste napisale cele 3 straniuser posted image user posted image
no mi smo skuhali kosilo ,pojedli in sedaj malo počivamo-dragi je zaspaluser posted image

naj danes dežuje nosečk in vse do zadnjega v mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.11.2008 16:23:52   
dini
Kako si sonček, ti je kej mraz?user posted image user posted image user posted image Meni bo pa eden od unih treh možev nek prnesu lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.11.2008 16:48:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Kako si sonček, ti je kej mraz?user posted image user posted image user posted image Meni bo pa eden od unih treh možev nek prnesu lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne ni mi ,sem zdaj malo bolje ,pa moj dragi je 3 dni doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A res a za mene si tudi kaj napisala lepega da dobim poleg bejbija aprila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.11.2008 16:51:36   
dini
Pravi da ti bo poslal polno zdravja za use 3.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.11.2008 16:52:45   
tihoupanje
Lep pozdrav vsem!!!

Komaj sem vas "prebrala"..user posted image .....Celi romani so izpadli ven, v osmih urah.....user posted image user posted image

Crviček....Oprosti, ker ti nisem namenila besed, pa mislila sem na tebe in tvojega kužka. Celo cel dan sem premišljevala, kako bi se jaz počutila, če bi mogla mojo kužko uspavati???.....Ne vem....Zagotovo bi bilo strašansko hudo......user posted image user posted image user posted image user posted image .....Enkrat mi je "zaspal" za vedno moj morski prašiček in sem dobesedno jokala cel mesec. Nihče me ni smel vprašati, kako sem in zakaj je "umrl"...(Ne morem napisati "poginil", ker jaz te ljubljenčke imam za svoje prijatelje,ki umirajo tako kot ljudje........in ne "crknejo" ali "poginejo", kot to eni imajo navado reči.....)

Tako da......Zelo mi je žal za tvojo psičko....user posted image user posted image user posted image

Giotti......Glavno je, da si ti srečna in zadovoljna, pa naj bo kar hoče....

Tane.....hmmmmmmmm....Jaz sem kar prepričana, da Prometrij ne škodi. Odločiti se pa boš mogla kar sama. Saj veš kako je z vestjo po kakšnem slabem dogodku....user posted image

Tako.....Danes pa se mi je zasvitalouser posted image ...da mogoče pa se z mano nekaj dogaja.user posted image ...Ne vem zagotovo, samo nekaj se kuha.....Kisle solate bašem vase, joške me bolijo vse bolj in bolj, zjokala sem se za malenkost (Prijateljica je imela karambol) in kar jokala....
Kaj pa vem......

Jutri zjutraj se oglasim, ko si bom skuhala kaj toplega za popit in vas z užitkom brala....

Težko pričakujem vaše vesele novičke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.11.2008 17:21:09   
dini
Se ne bomo nč pogovarjale?user posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.11.2008 17:57:06   
dini
bubika86 si ti za kakšen chat?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.11.2008 17:59:23   
crvicek
Punce, še enkrat hvala za lepe besede namenjene moji kužki. Ja res je hudo, ko se tako navežemo, tako da vsi doma jočemo.

Full se mi zdi zanimivo to kar je danes rekla moja nona, ki ima tudi zelo rada psičko. Rekla je, da smo lahko vsi srečni, da ji damo to možnost da neha trpeti in da če bi ona tudi imela to možnost, da bi takoj podpisala. Saj mogoče je govorila v afektu, ker je prizadeta, ma po eni strani ima prav. Tako težko je gledati mojega nonota, ko počasi usiha. Od korajžnega in možatega nonota je ostala samo še negibna senca. In kar je najhujše, da je še zelo bistrega uma in se tega zaveda. Ko vsaj ne bi trpel in bi v miru zaspal.

Ne mi zamerit, ma danes je tako žalosten dan, da sem morala malo pojamrat.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.11.2008 18:00:03   
crvicek
Dini, tudi jaz sem tu!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.11.2008 18:02:39   
dini
O crvicek lepo, jst še zmer mislm na tvojga kužka, pol sm še na mojga misnla in sm padla vuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.11.2008 18:10:06   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Tako.....Danes pa se mi je zasvitalouser posted image ...da mogoče pa se z mano nekaj dogaja.user posted image ...Ne vem zagotovo, samo nekaj se kuha.....Kisle solate bašem vase, joške me bolijo vse bolj in bolj, zjokala sem se za malenkost (Prijateljica je imela karambol) in kar jokala....
Kaj pa vem......

Jutri zjutraj se oglasim, ko si bom skuhala kaj toplega za popit in vas z užitkom brala....

Težko pričakujem vaše vesele novičke!!!user posted image user posted image user posted image

Tihoupanje, kaj berem! To so pa res sumljivi znakci.user posted image

Sem zasledila, da si tudi ti že izgubila eno pikico, tako da ti pošiljam en velik user posted image . Pri katerem tednu pa si morala na abrazijo? Saj pravijo, da je vsaka nosečnost zase, ma kaj pa vem. Jaz mislim, da se že same tako dobro poznamo, še sploh če smo že enkrat zagledale user posted image , da potihem lahko prepoznamo sumljive znakce. Jaz mojemu niti ne omenjam, ker je bil poleti prepričan, da nama je ponovno uspelo, potem pa user posted image .

Resnično ti želim user posted image .

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.11.2008 18:12:58   
crvicek
Ja, ma kaj čmo? Lahko nas doletijo še hujše stvari. Vsaj s tem se lahko tolažim.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.11.2008 18:13:38   
crvicek
Dini kaj pa tvoji znakci? Nakazujejo kaj?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.11.2008 18:16:35   
dini
S kom se tolažiš? Ma razen tega da mi gre enkrat ful za jest enkrat pa mi ni do hrane.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.11.2008 18:21:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Pravi da ti bo poslal polno zdravja za use 3.user posted image user posted image user posted image user posted image
ooooooooooooo hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.11.2008 18:21:49   
crvicek
Tolažim se s tem, da smo zdravi, da se imamo radi...

Glede apetita, pa ga imam tudi jaz, čeprav ta mesec ne pričakujem user posted image . Kdaj pa naj bi bil tvoj dan D?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.11.2008 18:24:56   
dini
Dan D pa ne vem al je že bil al bo, ker je use pomešano.user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.11.2008 18:27:29   
crvicek
O sonček tudi ti si tu?

Ker ravno od apetita govorimo, se vam moram pohvalit, da ravno pečem kruh. Še malo in njamiuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.11.2008 18:29:15   
dini
Jst bom pa zdej kar čokolino udarla, mnjammmm.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.11.2008 18:30:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

S*, kako pa je bilo potem včeraj zvečer? Nič ne poveš, si kar malo skrivnostna user posted image  Sicer pa kakšni znakci za O? To nas tudi zanima, saj veš user posted image  

Tukajle imamo znakce za O, pa za user posted image , pa za user posted image . Bi rable še en slikovni znakec za tole O, na primer user posted image , ker takrat se mora delat ljubezen in se moramo kar utapljat v ljubezni (srčki v očkah user posted image

Ja Giotti je bilo kar pestro včeraj in na koncu je user posted image  izpadlo prav noro user posted image user posted image .
Kar se pa znakcev tiče, jajčniko me špikajo sedaj, temperatura pa mi zjutraj tudi še ni padla, tako da sumim da se sedaj nekaj dogaja. Ja ne bo druge kot zvečer spet veselo na delo, da slučajno kaj ne zamudim.

Tihoupanje, tvoji znakci so pa sumljivi user posted image , ti iz srca privoščim, da bi bili tapravi.

Crvicek, hudo mi je ko berem kaj preživljaš te dni, mislim nate in ti pošiljam topel user posted image . Sicer se bom morala tudi dama pripravit na kaj takega in to najbrž prav kmalu. Doma imam namreč hišnega zajčka, ki se pribljižuje 12 letom in vsak dan ga opazujem da ni več tako vitalen kot je bil. Sem pa sama sebi obljubila, da ko bom začela opažati da trpi, ga bom sama odpeljala do veterinarja.

No pa zadosti nakladanja, grem iskat mojega user posted image , da greva veselo user posted image , ker mislim da je danes da D.
Lahko noč

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.11.2008 18:38:26   
dini
Ej S* a tvoj zajček tudi po kletki skače tako da se use strese?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.11.2008 20:30:24   
Anonimen
Evo spet mene mal...ravno otroke spat dajem pa sem še vas prišla pogledat. 

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.11.2008 20:38:20   
Anonimen
Nekaj mi nagaja. Upam, da bo, še dobro da sem prej shranila, predno sem oddala.

Evo spet mene mal...ravno otroke spat dajem pa sem še vas prišla pogledat. S* midve imava pa podobne znake.

Tudi mene ful špika jajčnih na desni strani. Bomo videli kaj in kako bo. Zaenkrat ni še nobenega sledu o razen tega špikanja. Je pa danes moj 31. dan bom pa upam, da le zdržala do skupinskega lulanja . Prsa me nič ne bolijo še...me tudi v drugi nosečnosti niso popolnoma nič, v prvi pa zelo...tko da ne vem.

Crviček tudi meni je hudo za tvojo kužiko ...vem kako je, ko moraš nekoga dobesedno odpisat...veš kaj v tvojem srčku bo vedno ostala.

Se vam kasneje še kaj javim, ste pa res prave čvekice...ful strani v enem dnevu.

NIč grem hitro otroka v posteljo spravit.

Račka

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?