|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
21.11.2008 12:54:02   
Tanchy
Pozdravljena dekleta,

po dolgem času, ko prebiram vaše poste sem se tudi jaz opogumila - kot nekatere od vas imam problemček ali probat test ali ne user posted image . Sva z dragim user posted image pridno user posted image   , zdaj se pa odštevajo dnevi do user posted image . Sivecer je pa to najin prvi poskus za 2. user posted image . Pri prvem no bilo težav, sedaj me pa kar stiska ali bo user posted image prišla ali (upamo) ne. Včeraj sem imela še en kup znakov kot bi imela user posted image , vendar je še ni. Po datumih in izračunih naj bi prišla ali danes ali jutri ali v nedeljo (imam dokaj redno).  Upam tako zame in za vas vse, da zagledamo magični user posted image in postanemo srečke user posted image .

Lp.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.11.2008 13:04:16   
giotti
Bubika86, ti moraš počakat. Nobenih skušnjav, a prav? Itak imaš samo dve možnosti, ali si ali pa nisi srečka nosečka. In če si, te bo to itak počakalo. Če nisi, pa itak ne moreš s testom nič pomagati, da bi bla. Cikel imaš približno kot jaz (24 do 28), ampak ker sem že enkrat pred meseci dobila tečko na 30. dan, bom lepo počakala s testom do skupnega lulanja v četrtek, ko je mlaj in začne luna ponovno rast in bo moj 31. dan in tvoj 30. He, he, če bomo prilezle do tja user posted image Če ne bo takrat že (ali pa šele) kak tretji ali četrti dan user posted image  Tane in Crvicek imata zame dober feeling, moja teta ga nima (pravi, da bo šele po novem letu plus), jaz ga sploh nimam. Sem itak naprogramirana, da ne bom imela otrok in ne polagam svoje sreče v odvisnost od te želje po otroku. Pač živim in upam, od tu dalje pa si več ne upam naprej. Tako kot pravi, Tihoupanje, preštudiraj pričakovanja, da ne bo razočaranj. In točno to jaz delam, že desetletje, ker sem bila parkrat že tako zelo razočarana, ker je že tako zelo bolelo, da se pač ne pustim več. Če bo plus, bom itak potrebovala gotovo par tednov, da bom sploh dojela. Tako da, iskreno, tokrat nisem prav nič nestrpna glede testkov in čakam mlaj user posted image

Tane, aja, to sem še včeraj napisala, pa potem nisem mogla poslat. KAKO VEŠ, DA TI RES MANJKA TA HORMON?? A se to ne da na noben način pogruntat?? Mogoče s termometrom user posted image , če naraste temperatura po O. Uf, sem zdaj mogoče bleknila neumnost user posted image Me bo Tihoupanje za ušesa user posted image  Ampak to bo naredila itak iz ljubezni user posted image

Kaj pa ti praviš, Tihoupanjoča za našo Tančico? Naj zdaj jemlje te hormone al ne? Te imam ful za expertko, za nekakšno virtualno ginekologinjo. Gotovo imaš mnenje... mogoče si ga že podala v ZS. No, sam tako, da ne pozabimo, da je naša Tane zdaj takole user posted image

Skratka, moja draga, če res ne veš, ali ti to manjka ali ne, jaz na tvojem mestu ne bi kar tako jemala nečesa - kao, za vsak slučaj. Kot ta folna kislina, ki jo potem pupe kar po cele mesece goltajo čisto po nepotrebnem v smislu, saj ne škodi...

Bodite v cvetju in skrajno lep uživanski vikend vam želim.

Vsem user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.11.2008 13:14:49   
Inana
Punce ... jaz sem spremenila vzdevek ... nisem več Athina, ampak Inana ... vem, cel cirkus, ampak tako sem se odločila ... Če bo katera na volji, naj me še na seznamčku spremeni, sicer pa bom potem še enkrat napisala ...
Globoko v sebi se mi zdi, da kar vem, da bo tudi tokrat prišla user posted image ... v ponedeljek je sicer NE pričakujem, ampak, kot že rečeno, se mi že zdi, kaj bo ... Ampak ja, neko tiho upanje je še v meni (aha, sedaj vem, od kje vzdevek naši Tiho upanje user posted image ) ... se mi zdi, da bi pa bil res pravi čudež ... Tudi sicer že čutim tiste krče, ki se pojavijo nekaj dni pred user posted image , tako da dvomov skoraj ni več ... Bo pa mogoče decembra ... toliko je teh obdarovalcev v decembru, pa ni hudič, da mi en od njih ne prinese user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.11.2008 13:17:56   
bubika86
giotti- hvala za spodbudo, iste besede mi je pred dnevi namenila tudi moja mami, mi je rekla naj lepo počakam še en teden. tko da bom poslušala vajin nasvet in se probala zadržat, kar se da, da bom potem vključena v skupinsko "lulanje".user posted image  držim pesti, da bi vse zagledale user posted image user posted image  .
če pa lahko samo še to pripomnim - danes se mi je prvič kava-nescaffe zdela nekam čudna, sploh mi ni prijala.user posted image  ponoči sem zelo slabo spala spet...... dons mam pa tak glavobol user posted image , kr neki vse skupi tole.
nč drage moje mal sm pojamrala, vse lepo pozdravljam, mejte se kar se da lepo uživite med vikendom.user posted image user posted image user posted image user posted image   L.P. bubika86

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.11.2008 13:19:56   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86

če pa lahko samo še to pripomnim - danes se mi je prvič kava-nescaffe zdela nekam čudna, sploh mi ni prijala.user posted image

Tole pa kar veliko punc omeni za prvi znak user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer meni nikoli ni bila dobra (ampak samo nescaffe), tako da očitno sem ves čas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.11.2008 13:24:29   
DannyS
He he jaz sem danes prvič v tem tednu na avtomatu zamenjala kapučin s čajem... sicer pa mi kava nikoli ni preveč dišala...:)

Uf mene pa kar muči, da bi se danes preden grem domov ustavila v lekarni... čeprav najboljše bi blo da bi preživela vikend brez testkov, in če se user posted image  ne pojavi, da bi ga npr. nardila v ponedeljek. Kaj mislite???

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.11.2008 13:25:06   
bubika86
ja res mi je bilo čudno, okus dobr potem  je pa kar naenkrat taka čudna ratala...blak nism mogla več.
drgač učeri jo nism pila ker se pač nisem spomnila, dons pa to. hihihihihii user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.11.2008 13:27:32   
Inana
DannyS - lahko te me prepričujemo, da ga ne naredi, pa ne bo nič pomagalo ... to se moraš sama določit in ko se boš odločila in se uprla misli in zdržala, da ga ne narediš - potem bo super filing, boš videla user posted image user posted image user posted image Včasih moramo bit trmaste user posted image

< Sporočilo je popravil Inana -- 21.11.2008 13:29:53 >

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.11.2008 13:30:08   
tane
DannyS, ja kot sem že rekla, jaz bi ga na tvojem mestu delala jutri zjutraj, če pa si vikenda nočeš pokvariti, v primeru, da bi bil - potem pa pa ga delaj v ponedeljek zjutraj to je tko realno povedano...

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.11.2008 13:32:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Punce ... jaz sem spremenila vzdevek ... nisem več Athina, ampak Inana ... vem, cel cirkus, ampak tako sem se odločila ... Če bo katera na volji, naj me še na seznamčku spremeni, sicer pa bom potem še enkrat napisala ...
Globoko v sebi se mi zdi, da kar vem, da bo tudi tokrat prišla user posted image ... v ponedeljek je sicer NE pričakujem, ampak, kot že rečeno, se mi že zdi, kaj bo ... Ampak ja, neko tiho upanje je še v meni (aha, sedaj vem, od kje vzdevek naši Tiho upanje user posted image ) ... se mi zdi, da bi pa bil res pravi čudež ... Tudi sicer že čutim tiste krče, ki se pojavijo nekaj dni pred user posted image , tako da dvomov skoraj ni več ... Bo pa mogoče decembra ... toliko je teh obdarovalcev v decembru, pa ni hudič, da mi en od njih ne prinese user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

bejbe pozitivno razmišljanje...povej kako pa si ti opravila pri G, se spomnim da si nam omenjala, da te š ekarnoče resno vzeti po 1.5 letnem poskušanju? Si bila kaj pri njej/njemu?

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.11.2008 13:33:48   
bubika86
DannyS- se strinjam s tane in inana, na koncu se pa sama odloči. vem, da te firbec matra tko kot mene, jst se bom probala čim več zadržat.user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.11.2008 13:34:33   
DannyS
Ja sej sem kar trmasta, sem zdržala že en teden brez testa, bom pa še ta dva dni, upam. Če me zgrabi kaka panika bom že skočla po test med vikendom. Vikend je pač bolj tak, da imam ful več časa za razmišljat in več možnosti da bi podlegla skušnjavi hehe...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.11.2008 13:35:58   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  Iskrene čestitke novi nosečki user posted image   user posted image   user posted image
Ta mesec je prav lepo pogledat seznamček in verjamem da bo do konca še dosti bolj roza.

user posted image  Tanne, me veseli, da si se še nekaj časa odločila počakat s hormonsko terapijo. Kam boš pa možička poslala prečekirat njegove user posted image . Midva se še odločava med Rešom in LJ, nekako se bolj nagibava k Rešu, da bova kar v vrsti, če bo slučajno kaj narobe.

Giotti, tebe pa je tako lepo brat, vedno si vzamem čas za tvoje poste in jih pazljivo preberem. Nekako se najsem v tvojih besedah in mislih. Se pa popolnoma strinjam da je dovolj user posted image enkrat, pa da je takrat čas tapravi in seveda, da ti je vesolje pač naklonjeno.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.11.2008 13:41:57   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: tane

bejbe pozitivno razmišljanje...povej kako pa si ti opravila pri G, se spomnim da si nam omenjala, da te š ekarnoče resno vzeti po 1.5 letnem poskušanju? Si bila kaj pri njej/njemu?

Ne, ne, sedaj je eno leto poskušanja ... naslednji mesec se bom naročila na pregled, vmes sem pa bila pri njej pred O in se je lepo videlo, da željno čakam na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da, kar se O tiče, naj bi bilo vse okej, odkrila je le manjšo pregradico in manjši miom, ki naj ne bi vplivala na zanositev ... Na naslednjem pregledu ji bom pa rekla, naj me da na naplodnostno, ja ... Moj je pa že bil na spermiogramu in je tudi okej.
Mislim, da ste me takrat malo narobe razumele ... mene sestra ni hotla naročit, ko sem enkrat po 4 mescih poskušanja klicala in je rekla, da "preventivnih" pregledov ne izvajajo. Sama G je pa super in me razume ...

Pa ja, saj razmišljam pozitivno, verjetno bolj kot kdorkoli tu gor user posted image ampak sem po svoje tudi zelo realna user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.11.2008 13:42:36   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Ja sej sem kar trmasta, sem zdržala že en teden brez testa, bom pa še ta dva dni, upam. Če me zgrabi kaka panika bom že skočla po test med vikendom. Vikend je pač bolj tak, da imam ful več časa za razmišljat in več možnosti da bi podlegla skušnjavi hehe...

Pa imaš kakšne znake?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.11.2008 13:44:49   
DannyS
Inana že več kot dva tedna napete in občutljive prsi, samo ta znak je primeni tudi za user posted image .  Drugače pa sem že 3x v tem tednu imela nekaj ur občutek, da imam vročino, čeprav je nimam....

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.11.2008 13:50:13   
Inana
Ja, to je res, to so baje lahko znaki za eno ali za drugo stvar ... nikoli ne veš ... ti pa držim pesti, da si naša nova srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.11.2008 14:09:13   
DannyS
Thanks, javim v ponedeljek...

dini kaj si pa ti tako tiho danes???

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.11.2008 14:09:50   
giotti
Uf, Danny, res si zelo potrpežljiva user posted image Koliko mesec pa je minilo od prenehanja KT? Moje menje je tudi takšno, da si zrela za testek, če si počakala najdaljši cikel v zadnjem letu. Pa veliko uspeha ti želim user posted image  Aja, če ti pa ni frka čakati, pa se lahko v četrtek pridružiš skupinskemu lulanju.

S*, kako pa je bilo potem včeraj zvečer? Nič ne poveš, si kar malo skrivnostna user posted image  Sicer pa kakšni znakci za O? To nas tudi zanima, saj veš user posted image  

Tukajle imamo znakce za O, pa za user posted image , pa za user posted image . Bi rable še en slikovni znakec za tole O, na primer user posted image , ker takrat se mora delat ljubezen in se moramo kar utapljat v ljubezni (srčki v očkah user posted image

Joj, sem vam pa skoraj pozabila povedat tole. Danes si merim T že pred prvim lulanjem ponoči (po kakšnih 6 ur spanja) in je bila spet ful nizka. Potem si jo pa zmerim zjutraj, ko vstanem, kot običajno, in spet nazaj visoka. Hm, mogoče pa je to prvo lulanje tako pomembno. Kajti zadnjič, ko je bila nizka, nisem ponoči sploh šla lulat user posted image  Joj, s čim se jaz ukvarjam, me je že kar malo sram user posted image  Pa saj samo še kak mesec, potem bom pa nehala, I promise. Zdaj moram to malo raziskat, tako kot mora Tihoupanje user posted image  testke.

Aja, pa še tole. Zjutraj, potem ko sem končala s stojo na glavi, se mi je iz leve nosnice spet usula kri. Halo. Pa saj stojo na glavi delam že, odkar vem zase, pa mi še nikoli po njej ni pritekla kri. Ampak, saj vsaka stvar, ki se ti zgodi v življenju, je enkrat prvič, pravi Pušenjak user posted image

Mjam, meni pa kavica tako diši, da grem zdaj malo spodaj v bar pogledat, če je kdo za čvek ob kavi. Ker tukajle jo očitno danes ne bom dobila user posted image

Kje se pa Dini skriva? user posted image

Grem mal seznamček popravljat, nobeni se ne ljubi procentov računat, čeprav rastejo, si lohk mislite user posted image  user posted image  user posted image  Naj bo november rekorden! In potem december pa še nov rekord user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.11.2008 14:10:22   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

dini kaj si pa ti tako tiho danes???

si mi vzela iz ust user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.11.2008 14:14:30   
DannyS
giotti KT sem prenehala jemati marca 2007, tako da je že kar nekaj časa. Takrat user posted image  ni bilo 3 mesece, dokler mi ni ginekolog predipisal tabletke za jo sprožit,... od takrat pa sem imela vedno nekje redno na 42 dni, razen pač prejšnji mesec 48 dni, danes pa je 49 dan... Hmm mislim, da bo do četrtka malo predolga...:)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.11.2008 14:15:05   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Aja, pa še tole. Zjutraj, potem ko sem končala s stojo na glavi, se mi je iz leve nosnice spet usula kri. Halo. Pa saj stojo na glavi delam že, odkar vem zase, pa mi še nikoli po njej ni pritekla kri. Ampak, saj vsaka stvar, ki se ti zgodi v življenju, je enkrat prvič, pravi Pušenjak user posted image

Giotti, ne boš verjela, meni se je tudi enkrat vlila, sicer med tuširanjem, tik preden bi mogla dobit user posted image ... sem šla potem malo po angleški literturi gledat in baje je tudi to znak za user posted image user posted image , tako da, punca, na dobri poti si user posted image user posted image user posted image
(Pri meni sicer takrat ni bilo user posted image user posted image , ampak to ni važno user posted image )

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.11.2008 14:17:18   
dini
Evo me, berem vas in sm user posted image user posted image user posted image  zarad kužka od crvicka. Jst sm tudi imela tako da smo ga mogli dat uspavat in je že ful let nazaj to, ko pa pomislim spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam usem novim user posted image user posted image .
Kako ste DannyS, Giotti in vse ostale?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.11.2008 14:19:47   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
17.11. - MTFP  - srečka

18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca user posted image user posted image user posted image    v nove boje
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
23.11. - Tanchy (1. krog)
24.11. - Inana
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 70 od tega že 10 srečk user posted image

user posted image   modrih:    28
user posted image   roza:           10
user posted image skupaj:       38

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 26,3% srečk nosečk

Tanchy, si na seznamčku za 23.11. Navijamo zate user posted image
Inana, preimenovana user posted image  Naj ti novo ime prinese srečo user posted image

Hej, pupe, 26 procentov trenutno user posted image  user posted image  user posted image  Ful smo na dobri poti za rekord!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.11.2008 14:23:23   
ursa30
Hej, pupe, 26 procentov trenutno Ful smo na dobri poti za rekord!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super...potrudite se, da ga boste podrle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?