crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Wow, moja dear Tihoupajoča, pa si se mi res posvetila To pomeni, da ti ni vseeno, kaj se kaj dogaja z mano in mojim projektom bejbek Deep thanks za vse napisano Zdaj ti pa moram vrniti ta čas, ki si ga toliko posvetila samo meni. Delno imaš prav, delno pa se ne strinjam, predvsem glede tega, da je 25 % možnosti samo za tiste, ki na dva dni telovadijo. Uf, to bi bil pa res polom za moj projekt Jaz sem še vedno prepričana, da je dovolj enkrat na mesec, na pravi dan, in imaš ravno tako 25 %. Sicer pa sem razmišljala ravno te dni, da čisto preveč povem na tem forumu, ker potem izpade vse skupaj zelo resno, celo jezno, kot praviš, v resnici pa še zdaleč ne čutim tako, kot se mogoče razume. Ko sem prebrala, da sem jezna, sem pomilsila, da si me zamenjala za eno drugo Resnično Kajti v sebi se niti malo tako ne počutim in ko sem vidla, da je navzven tako izpadlo, sem se resno zamislila nad seboj In obljubim, da se bom vzela v roke in malo bolj kontrolirano stresala svojo "jezo" na temle portalu, malo bolj odraslo in nečustveno, ker ti dam čisto prav v tem delu tvojega pisemčka. Kajti, skoraj popolnoma sem prepirčana, da sem ena zelo redkih na tem forumu, ki se ukvarja z mislijo, da nikoli ne bo imela otrok, da ima Bog mogoče druge načrte z menoj, in še celo več, da se ji to dejtsvo sploh ne zdi tako grozno in da se zelo močno zaveda, da njena popolna streča ni odvisna od tega, ali bo imela otroke ali ne. Kajti imam tudi osebno in etično mejo, do kod grem v tem "boju” z naravo. Oziroma razlika je v tem, da jaz temu niti ne pravim boj, ampak sprejemanje življenja, takšnega kot je. Enim je to darilo dano, drugim pač ni. In če mi je dano, je en seks na mesec na pravi dan, več kot dovolj, ni ginekologa, ki bi me prepičal v obratno Tako kot milijon drugih stvari v življenju, ene so ti dane, druge pač ne. Zame otrok ni neko statistično preračunavanje možnosti, ampak jaz na to dobesedno gledam kot darilo, kot čudež. Ampak res dobesedno. Zato imem zelo resne pomislike tudi o umetnih oploditvah na primer oziroma imam določeno mejo glede tega. Ampak pustimo to… ker se lahko zapletem v pogovor, ki mu ne bo konca, za to pa trenutno nimam ne časa ne prave volje. Kakorkoli, da se vrnem k tvojemu pismu... Opravičit se moram tebi in vsem, ki so to prebrale in verjele, če sem bleknila kakšno boso na temo hormona beta hcg… ma, saj res ne vem vsega, pač berem tu in tam, tako kot vsi, potem pa seveda velikokrat pišemo neumnosti. Vsekakor to ni zraslo na mojem zelniku, sem bila pa že očitno dovolj neumna, da nisem v to izjavo pač podvomila. Po eni strani mogoče ni prav, da pišemo kar nepreverjene in neresnične informacije, po drugi strani pa spet ne vem, zakaj ne bi bilo okej. Saj vse vemo, da je to samo forum, izmenjava laičnih mnenj, na nas samih pa je, da ta mnenja same preverimo. No, pa tale oprosti na koncu niti pod razno ni bil potreben. Me nisi prav nič prizadela. Kajti človek se sam odloči, ali bo prizadet ali ne. In ne vem kam bi prišla v svojem duhovnem razvoju, če bi me tovrstna mnenja prizadela. To bi bilo naravnost otročje in nezrelo in če me že prosiš, naj gledam na stvari kot odrsala oseba in ne s čustvi in če ti želim pokazati, da sem odrasla oseba, sicer še vedno s čustvi (kajti čustva se mi ne zdijo prav nič slabega, dokler se z njimi ne začneš identificirati), potem bom tako tudi odreagirala. Sicer pa veš, kako je rekel Mahatma Gandhiji... Be the change you want to see. Torej, ti bodi ta sprememba, ki jo želiš videti v svetu, ta vzor drugim. Ali po biblijsko, ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da on tebi. Ali pa filozofsko zavito, spremeni sebe in spremenil boš ves svet. Skratka, to je zame edina Modrost, edina Resnica, edini Nauk, ki mu stoprocentno verjamem, se mu dobesedno poklanjam, ki mi je v življenju že neštetokrat pomagal in me neskončno osrečil, in ga poskušam živeti v vsakem trenutku, če me le čustva preveč ne zanesejo Tako da draga Tihoupajoča, ne vem, če te zdaj nima še raje, kot sem te že itak imela. Sploh ne vem, od kod mi toliko ljubezni. Ampak tudi to je zakon ljubezni, da več kot jo imaš, več je dobiš. In upam, res močno upam, da bova skupaj na avgustovkah nadaljevali najine zmenke, da si bova skuhali še kakšno kavico in mogoče, v bistvu I deeply hope, tudi spoznali na pravi kavici Love ya PS Ostale pupe, ker sem za Tihoupajočo porabila celoten dopoldanski bonus na RR-ju, se k vam vrnem popoldne... Točno tako Giotti. Jaz sem živ primerek te teorije. Jaz sem lani zanosila ravno na dan O, s tem da sva z dragim samo 1x v ciklusu, ampak ne po najini izbiri, temveč zaradi njegove službene odsotnosti. Tako da to drži!