Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:12:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Punce vsaka stvar se zgodi z enim razlogom, tiste ki se že cel life trudijo da dobijo kakšno stvar zato pa se morjo trudit tudi za , zgleda kot da ni niti ene stvari za katero se nebi blo treba trudit. pa potem to znaš tud bolje cenit
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:17:14
|
|
|
|
dini
|
Ja cenit pa znamo ja . Wolfina a nisi imela ti včasih ful dost zvezdic?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:28:29
|
|
|
|
giotti
|
He, he Lepo, da si še med živimi in predvsem upajočimi Ne pozabi javit, ko boš zagledala Do takrat pa tudi me zate Hej, sem vam prišla še to povedat, kaj se mi je danes zjutraj sanjalo. Da imamo punčko, ki se ves čas samo smeji, še ko sem jo dala na joško, kjer je bilo tolko mleka, da je kar špricalo, se je smejala in sploh ni hotla jest. Pa moj brat jo je previjal Kje je bil moj, pa nimam pojma, sploh ga ni bilo v sanjah . Kaj dela podzavest, a ne Potem pa se še bunimo, da psiha nima vpliva Ajdi, zdaj pa res cmokec vsem Aja, Dini, procenti se spreminjajo glede na to, koliko pup pravi, da je dobilo in koliko jih pravi, da so zagledale . Zgoraj so te številke: modra, roza in skupaj. Število roza deliš s skupnim številom, nato pomnožiš s 100 in imaš trenutne procente.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:32:09
|
|
|
|
dini
|
Hvala giotti glede procentov ampak sm misnla sam rečt da je blo lepo vidt 23% zdej pa sam 21,9%. Jst tudi že par dni sanjam da sem ampak sam sanjam.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:42:32
|
|
|
|
Wolfina
|
Dini, verjetno si me zamešala, mislim da se do zdaj nisem javila niti 10x. Bolj berem in nabiram vaše modrosti . Giotti, ti pa pestke zame šparaj za takrat, ko bomo res začeli delati na tem, da se ne zrabijo prehitro. Zaenkrat samo navijam
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:42:46
|
|
|
|
aprilčica07
|
čestitke vsem novim nosečkam, in veliko sreče vsem nam, ki gremo v nove boje:)
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 12:43:07
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Da imamo punčko, ki se ves čas samo smeji,... saj si jo naročila pravi elči tako, da plusek bo! ker jaz tako pravim... ti zato nisem še nič napisala danes, ker si rekla da greš, ker je preveč dela...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 13:32:38
|
|
|
|
giotti
|
Ej, Tane, ne morem delat, ker sem čist v enem totalno super ezoterično meditavnem in emocionalno melanhoničnem stanju, ker poslušam tale radio http://www.last.fm/listen/artist/Deva%2BPremal/similarartists in mislim na to, da si moja punčka dela gnezdece za nadaljnih devet mesecev. Pa ji zdaj pošiljam vse te vibracije, da bo želela ostat tukaj, kjer je tako lepo, mirno in spokojno. Saj veš, treba je psiho naprogramirat Pa zdajle me tole sonce tako zelo vabi ven, da me že pete srbijo. Bo pač spet še ena dolga delovna noč pred mano... važno, da sem zdaj v pravih vibracijah, ko je to tako zelo pomebno. Moja draga , pestke se ne morejo izrabit za takšne stvari, never ever!!! Vidva pa kar začnita, leta se hitro obračajo, razmišljam, da bi naredila pravo kampanjo, kjer bi šle vse nad 30 na ulice ali pa v študenstko naselje 20 letnice vzpodbujat, naj začnejo zgodaj brez zaščite, saj so vendar že dovolj stare. No, večji problem pri 20ih vidim jaz najti pravega bodočega očija. Če pa ga že poznajo, pa nikar ne čakat. Srečno, grem naprej sanjat o moji punčki in se z njo pogovarjat...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 13:40:19
|
|
|
|
sonček85
|
MOGOČE SE PA SANJE LE URESNIČIJO no mi pa kuhamo kosilo in komaj čakam da dragi pride da greva jest,potem pa malo v trgovine. in kaj boste počele popoldan v tem lepev vremenu ,pa čeprav malo hladnem
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 14:13:17
|
|
|
|
bubika86
|
živjo punce! kako smo dans? no mene tako spodnji del trebuha boli in sam čakam kdaj se bo ulila, pa povečan beli tok na vsake tok mi prteče in tečem na stranišče pogledat a je pršla tečka pa zaenkrat še ne in upam da je ne bo.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 14:18:41
|
|
|
|
sonček85
|
a ti že zamuja ali ne.Kdaj pa pričakuješ ?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 14:23:09
|
|
|
|
dini
|
Ja giotti res dobro razmišljaš glede spodbujanja 20 letnic, ali je kera sploh tle stara pod 30 let? Pri katerih letih je najbolš začet delat :20,21,22,23,24,25,26?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 14:29:18
|
|
|
|
bubika86
|
živjo sonček85 res ne vem kdaj jo moram dobiti, ker imam cikluse pomešane in včasih dobim na 21 dan od zadnje lahko jo pa dobim na 25 dan od zadnje . no danes je 21 dan tko da jst bi počakala s testom do nedelje. kaj misliš?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 14:59:21
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ja giotti res dobro razmišljaš glede spodbujanja 20 letnic, ali je kera sploh tle stara pod 30 let? Pri katerih letih je najbolš začet delat :20,21,22,23,24,25,26? Jaz sem stara še 23, bom čez mesec in pol 24, pa se trudiva že dobro leto, tako da sem bila še 22, ko sva začela... Bolje, da sva mlada začela, kot pa da bi potem pri 30-ih ugotovila, da imava težave in bi se potem vse skupaj še bolj zavleklo, pa že tako bi bila manj plodna, kot naj bi bila v tem trenutku... Naslednji mesec se dobim s svojo G in se natančno zmeniva glede postopkov, ki jih bomo opravili... No morda pa ne bo potrebno in že ta mesec zagledava . Srečno vsem!!!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:03:01
|
|
|
|
sonček85
|
BUBIKA:jaz bi počakal s testom in kar bo bo.Sama pa veš kaj je najolje,želim ti pa da se ne ulije in da si dini:bolje prej kot pa kasneje ,saj nikoli ne veš kako se zavleče.No midva z dragim sva začela (jaz:21,moj:22)evo in po dveh letih je ratalo
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:04:05
|
|
|
|
dini
|
murkica upam da res zagledaš , jst tudi upam da bom ta mesc čeprav bo hmal že december.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:05:44
|
|
|
|
dini
|
sonček pol imaš ti že 23 let?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:08:19
|
|
|
|
bubika86
|
ja sonček85 bom kar lepo počakala s testom nikamor se ne mudi, upam da je ne bo. dini- men je žal da nism začela delat na kakšne pol leta prej.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:12:14
|
|
|
|
dini
|
bubika zakaj pa pol leta prej? Te že leta dajejo?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:15:24
|
|
|
|
bubika86
|
ne dini pri 22 tih pa res ne. ampak kr tko mogoče tut še prej. ker mam zdele bolj strsno delo kot sem ga imela prej.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:16:05
|
|
|
|
bubika86
|
stresno delo- sem mislila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:19:26
|
|
|
|
dini
|
Aha, jst se pa en mesc čist nč ne ubadam s stresom, vse tko na flegma, pa da vidmo če je kej na tem.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:24:29
|
|
|
|
bubika86
|
fajn! pride kšn dam pa sm čist flegma, kšn dan me pa kr razjezijo kšne fore. ampak sej bo, sej najbolj da sm kr skoz flegma da vidmo tko k ti pravš če bo kej na tem.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:26:27
|
|
|
|
dini
|
No pa bodmo sami flegmatiki, baje da je to najlažje
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:32:32
|
|
|
|
bubika86
|
ok pa bomo. mogoče pa bo to pomagal in kako se ti dini počutiš danes
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?