|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
18.11.2008 12:12:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce vsaka stvar se zgodi z enim razlogom, tiste ki  se že cel life trudijo da dobijo kakšno stvar zato pa se morjo trudit tudi za user posted image , zgleda kot da ni niti ene stvari za katero se nebi blo treba trudit.user posted image user posted image
pa potem to znaš tud bolje cenituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.11.2008 12:17:14   
dini
Ja cenit pa znamo jauser posted image user posted image user posted image .
Wolfina a nisi imela ti včasih ful dost zvezdic?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.11.2008 12:28:29   
giotti
He, he user posted image  user posted image

Lepo, da si še med živimi in predvsem upajočimi user posted image  Ne pozabi javit, ko boš zagledala user posted image  Do takrat pa tudi me zate user posted image  user posted image  user posted image

Hej, sem vam prišla še to povedat, kaj se mi je danes zjutraj sanjalo. Da imamo punčko, ki se ves čas samo smeji, še ko sem jo dala na joško, kjer je bilo tolko mleka, da je kar špricalo, se je smejala in sploh ni hotla jest. Pa moj brat jo je previjal user posted image  Kje je bil moj, pa nimam pojma, sploh ga ni bilo v sanjah user posted image . Kaj dela podzavest, a ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Potem pa se še bunimo, da psiha nima vpliva user posted image

Ajdi, zdaj pa res cmokec vsem user posted image

Aja, Dini, procenti se spreminjajo glede na to, koliko pup pravi, da je dobilo user posted image  in koliko jih pravi, da so zagledale user posted image . Zgoraj so te številke: modra, roza in skupaj. Število roza deliš s skupnim številom, nato pomnožiš s 100 in imaš trenutne procente.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.11.2008 12:32:09   
dini
Hvala giotti glede procentov ampak sm misnla sam rečt da je blo lepo vidt 23% zdej pa sam 21,9%.user posted image  Jst tudi že par dni sanjam da semuser posted image  ampak sam sanjam.user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.11.2008 12:42:32   
Wolfina
Dini, verjetno si me zamešala, mislim da se do zdaj nisem javila niti 10x. Bolj berem in nabiram vaše modrosti user posted image .

Giotti, ti pa pestke zame šparaj za takrat, ko bomo res začeli delati na tem, da se ne zrabijo prehitro. Zaenkrat samo navijam user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.11.2008 12:42:46   
aprilčica07
čestitke vsem novim nosečkam, in veliko sreče vsem nam, ki gremo v nove boje:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.11.2008 12:43:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Da imamo punčko, ki se ves čas samo smeji,...

saj si jo naročila pravi elči tako, da plusek bo! ker jaz tako pravim...
ti zato nisem še nič napisala danes, ker si rekla da greš, ker je preveč dela...user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.11.2008 13:32:38   
giotti
Ej, Tane, ne morem delat, ker sem čist v enem totalno super ezoterično meditavnem in emocionalno melanhoničnem stanju, ker poslušam tale radio
http://www.last.fm/listen/artist/Deva%2BPremal/similarartists
in mislim na to, da si moja punčka dela gnezdece za nadaljnih devet mesecev. Pa ji zdaj pošiljam vse te vibracije, da bo želela ostat tukaj, kjer je tako lepo, mirno in spokojno. Saj veš, treba je psiho naprogramirat user posted image

Pa zdajle me tole sonce tako zelo vabi ven, da me že pete srbijo. Bo pač spet še ena dolga delovna noč pred mano... važno, da sem zdaj v pravih vibracijah, ko je to tako zelo pomebno.

Moja draga user posted image , pestke se ne morejo izrabit za takšne stvari, never ever!!! Vidva pa kar začnita, leta se hitro obračajo, razmišljam, da bi naredila pravo kampanjo, kjer bi šle vse nad 30 na ulice ali pa v študenstko naselje 20 letnice vzpodbujat, naj začnejo zgodaj user posted image  brez zaščite, saj so vendar že dovolj stare. No, večji problem pri 20ih vidim jaz najti pravega bodočega očija. Če pa ga že poznajo, pa nikar ne čakat.

Srečno, grem naprej sanjat o moji punčki in se z njo pogovarjat...  user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.11.2008 13:40:19   
sonček85
MOGOČE SE PA SANJE LE URESNIČIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no mi pa kuhamo kosilo in komaj čakam da dragi pride da greva jest,potem pa malo v trgovine.user posted image user posted image user posted image
in kaj boste počele popoldan v tem lepev vremenu ,pa čeprav malo hladnem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.11.2008 14:13:17   
bubika86
živjo punce! kako smo dans?
no mene tako spodnji del trebuha boli in sam čakam kdaj se bo ulila, pa povečan beli tok na vsake tok mi prteče in tečem na stranišče pogledat a je pršla tečka pa zaenkrat še ne in upam da je ne bo.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.11.2008 14:18:41   
sonček85
a ti že zamuja ali ne.Kdaj pa pričakuješ user posted image ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.11.2008 14:23:09   
dini
Ja giotti res dobro razmišljaš glede spodbujanja 20 letnic, ali je kera sploh tle stara  pod 30 let? Pri katerih letih je najbolš začet delat user posted image :20,21,22,23,24,25,26?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.11.2008 14:29:18   
bubika86
živjo sonček85 res ne vem kdaj jo moram dobiti, ker imam cikluse pomešane in včasih dobim na 21 dan od zadnje user posted image  lahko jo pa dobim na 25 dan od zadnje user posted image . no danes je 21 dan tko da jst bi počakala s testom do nedelje. kaj misliš?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.11.2008 14:59:21   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ja giotti res dobro razmišljaš glede spodbujanja 20 letnic, ali je kera sploh tle stara  pod 30 let? Pri katerih letih je najbolš začet delat user posted image :20,21,22,23,24,25,26?

Jaz sem stara še 23, bom čez mesec in pol 24, pa se trudiva že dobro leto, tako da sem bila še 22, ko sva začela... Bolje, da sva mlada začela, kot pa da bi potem pri 30-ih ugotovila, da imava težave in bi se potem vse skupaj še bolj zavleklo, pa že tako bi bila manj plodna, kot naj bi bila v tem trenutku... Naslednji mesec se dobim s svojo G in se natančno zmeniva glede postopkov, ki jih bomo opravili... No morda pa ne bo potrebno in že ta mesec zagledava user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

Srečno vsem!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.11.2008 15:03:01   
sonček85
BUBIKA:jaz bi počakal s testom in kar bo bo.Sama pa veš kaj je najolje,želim ti pa da se ne ulije in da si user posted image
dini:bolje prej kot pa kasneje ,saj nikoli ne veš kako se zavleče.No midva z dragim sva začela (jaz:21,moj:22)evo in po dveh letih je ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.11.2008 15:04:05   
dini
murkica upam da res zagledašuser posted image user posted image , jst tudi upam da bom ta mescuser posted image user posted image čeprav bo hmal že december.user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.11.2008 15:05:44   
dini
sonček pol imaš ti že 23 let?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.11.2008 15:08:19   
bubika86
ja sonček85 bom kar lepo počakala s testom nikamor se ne mudi, upam da je ne bo.user posted image
dini- men je žal da nism začela delat na user posted image  kakšne pol leta prej.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.11.2008 15:12:14   
dini
bubika zakaj pa pol leta prej? Te že leta dajejo?

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.11.2008 15:15:24   
bubika86
ne dini pri 22 tih pa res ne. ampak kr tko mogoče tut še prej. ker mam zdele bolj strsno delo kot sem ga imela prej.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.11.2008 15:16:05   
bubika86
stresno delo- sem mislila

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.11.2008 15:19:26   
dini
Aha, jst se pa en mesc čist nč ne ubadam s stresom, vse tko na flegma, pa da vidmo če je kej na tem.user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.11.2008 15:24:29   
bubika86
fajn!user posted image user posted image user posted image   pride kšn dam pa sm čist flegma, kšn dan me pa kr razjezijo kšne fore.
ampak sej bo, sej najbolj da sm kr skoz flegma user posted image user posted image  da vidmo tko k ti pravš če bo kej na tem.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.11.2008 15:26:27   
dini
No pa bodmo sami flegmatiki, baje da je to najlažjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.11.2008 15:32:32   
bubika86
user posted image user posted image user posted image user posted image ok pa bomo. mogoče pa bo to pomagal
in kako se ti dini počutiš danes

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?