crvicek
|
Tane, ti pa bodi bolj optimistična, ker saj veš da smo se že zmenile, da gremo po vrsti. Sonček je že , Martina je tudi že , tako da zdaj si ti na vrsti, potem Giotti in decembra še jaz. To nakladanje od psihe pa gre tudi meni že na živce, ma je pa delno tudi res, tako kot pravi Elči. Jaz sem zadnjič kar debelo pogledala, ko mi je sestrična rekla, da naj ne tolk mislim na , pa bo prišel. Pa sem bila najprej full jezna, ker mi pametuje, pa sva potem med pogovorom ugotovile, da se borimo za isti cilj, samo do sedaj se nikoli nisva spuščale tako globoko v pogovor. Pa sem se takoj počutila bolj domačo, ker sem videla, da si deliva iste občutke. Sva pa midva z mojim naredila full veliko napako, ko sva vsem po poroki rekla da delava na bebici, ko so naju zasliševalu in ker zdaj te bebice še ni, verjetno že sami sklepajo da ni glih vse ok. Ma so pa razumljivi tako da ne vrtajo, saj ne morem s vsemi deliti teh občutkov. Ma po tem dogodku s sestrično sem ugotovila, da me sploh ne briga kaj si drugi mislijo, čeprav sem vidla da jih večina misli da sem preveč obremenjena z mislijo na . Ma jaz vem, da ni tako, so predvsem zdravstvene težave, ki so mi vse postavile na glavo, pa ss. To pa nisem vsem razlagala. Tako upam da bo zdaj mojih težav končno konec in po 1 mesecu lahko spet , tako da že komaj čakam da napadem mojega . Ni kaj morava še malo vadit pred Miklavžom. Pa v soboto je 2. obletnica najine poroke.