|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
4.11.2008 14:35:46   
Tiki55
urši ja res je bil hecuser posted image

a tale lušten kuža v avatarju je tvoj?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.11.2008 14:40:37   
ursa30
tane, sem bla že sitna, bila sem celo osebno pri Tomaževiču, ker mi je babica rihtala neke veze.
potem me je napotil do sestre, ki ureja datume. me je zapisala v zvezek, obenem pa mi povedala, da je takih punc že 8 zapisanih pred mano, tako, da mi ne more nič obljubiti.
lahko, da me kaj prej pokličejo, samo dvomim, ker so čakalne vrste res dolge. če bo kaj prej super, drugače pa tudi ne bo konca sveta.

iii, super za kepico. moja je tut sedi znala že ful hitro. sej so ful pametne živalce teli psički, samo ukvarjati se je treba z njimi.
pošlji mi kakšno slikco za ZS, da vidim, kako reste kepica user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.11.2008 14:41:55   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

urši ja res je bil hecuser posted image

a tale lušten kuža v avatarju je tvoj?

jap, pol je moj, pol pa od mojga user posted image user posted image
to je zaenkrat moj dojenček na štirih nogah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.11.2008 14:43:28   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Še nekaj dni do rezultata, ja... Ampak kakorkoli že, moja G mi je dala direkt napotnico za neplodnostno, tako da zdaj čakam na datum. Ni mi pa naredila nobene preiskave, tako da zaenkrat še nič ne vem, kaj in kako je z menoj.

sploh ne boš do neplodnostne prišla, poglej našo sončico, kot sem ji napovedala, ko bo datum dobila bo pa zanosila in tako je bilo, kajne sonček85.

kako pa znaki tiki? a jih je kaj?

Joj tanči iz tvojih ust v moj trebušček...user posted image

Znakov nekih posebnih nimam, razen špikanja... To ponavadi ne napoveduje nič dobrega, ampak pustimo se presentituser posted image Pa ti?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.11.2008 14:44:11   
crvicek
Ejla pupe, dve uri nisem bila na RR, pa ste napolnile že tri strani. Zdaj nimam časa vsega brat, sem samo na hitro preletela in vidla da je kar napeto vzdušje, tako da je treba kar navijat!

Dajmo sulfinja, dajmo pufi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.11.2008 14:46:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

urša:sedaj pa le hitro v akcijo ko bo O in potem seveda +

sonči, bom mogla še počakat par mesecev za akcijo, treba prej pregrado odstranit.

a veš draga moja nekatere tudi kljub temu da imajo pregrado zanosijo ,samo je pa potem bolj nevarno.No pa zagledala boš prej ali slej +.Kdaj pa imaš operacijo?

ja tane res je ,sej zato sem ji pa jaz tudi rekla ,da do tja sploh ne bo treba ,ker bo prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja črviček tale mesec so/smo pa punce res zgovorne ,sedaj dva meseca je bilo bolj mirno ,sedaj so/smo se pa razpričale in tako je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.11.2008 14:49:57   
tane
tiki, prsi me bolijo za znoret pa na drugačen način kot ponavadi pred M, ampak tako so me bolele že prejšnji mesec pa je potem po 1 tedenski zamudi user posted image prišla. prejšnji mesec sem imela res dober občutek ampak ta mesec se pa nočem nič več veselit, ker itak nikol ne veš s temi znaki in znakci.

ursa30, upam, da se zavedaš kaj si si zaželela, no, saj ne ne bom te bombardirala z vsemi fotkami, ti pa še napišem eno smešno štorijo o srečanju z 2mesečno staffordkouser posted image

crvicek, ne pozabit prit navijat tudi za nas drugi teden

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.11.2008 14:52:37   
ursa30
sonček, vem, poznam par primerov, ko so zanosile s pregrado.
no, meni v dveh letih ni uspelo, pa še   velika verjetnost  SS je, tako da čakam na datum za poseg.
ko dobim naslednjo M, to je konec tega meseca, moram poklicati za datum. so mi rekli, da bom na vrsti enkrat januarja, za točen datum pa še zvem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.11.2008 14:52:52   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tane, sem bla že sitna, bila sem celo osebno pri Tomaževiču, ker mi je babica rihtala neke veze.
potem me je napotil do sestre, ki ureja datume. me je zapisala v zvezek, obenem pa mi povedala, da je takih punc že 8 zapisanih pred mano, tako, da mi ne more nič obljubiti.
lahko, da me kaj prej pokličejo, samo dvomim, ker so čakalne vrste res dolge. če bo kaj prej super, drugače pa tudi ne bo konca sveta.

iii, super za kepico. moja je tut sedi znala že ful hitro. sej so ful pametne živalce teli psički, samo ukvarjati se je treba z njimi.
pošlji mi kakšno slikco za ZS, da vidim, kako reste kepica user posted image

hmm, mi vrže član ne želi razkriti profila, kako ti potem pišem na ZS?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.11.2008 14:54:38   
ursa30
tane, ti me kar bombardiraj s slikcami user posted image
takih lušnih slikc s kepicami ni nikoli preveč.
kar napiši mi štorijo, sem firbec user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.11.2008 14:55:17   
ursa30
aja? hm...se bom pa odkrila user posted image user posted image user posted image  bom kuj uštimala user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.11.2008 14:56:43   
ursa30
upam, da bo zdej šlo...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.11.2008 14:56:44   
tane
sem že našla...user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.11.2008 14:59:07   
crvicek
Tane, ti pa bodi bolj optimistična, ker saj veš da smo se že zmenile, da gremo po vrsti. Sonček je že user posted image , Martina je tudi že user posted image , tako da zdaj si ti na vrsti, potem Giotti in decembra še jaz.

To nakladanje od psihe pa gre tudi meni že na živce, ma je pa delno tudi res, tako kot pravi Elči. Jaz sem zadnjič kar debelo pogledala, ko mi je sestrična rekla, da naj ne tolk mislim na user posted image , pa bo prišel.user posted image Pa sem bila najprej full jezna, ker mi pametuje, pa sva potem med pogovorom ugotovile, da se borimo za isti cilj, samo do sedaj se nikoli nisva spuščale tako globoko v pogovor. Pa sem se takoj počutila bolj domačo, ker sem videla, da si deliva iste občutke.
Sva pa midva z mojim naredila full veliko napako, ko sva vsem po poroki rekla da delava na bebici, ko so naju zasliševalu in ker zdaj te bebice še ni, verjetno že sami sklepajo da ni glih vse ok. Ma so pa razumljivi tako da ne vrtajo, saj ne morem s vsemi deliti teh občutkov. Ma po tem dogodku s sestrično sem ugotovila, da me sploh ne briga kaj si drugi mislijo, čeprav sem vidla da jih večina misli da sem preveč obremenjena z mislijo na user posted image . Ma jaz vem, da ni tako, so predvsem zdravstvene težave, ki so mi vse postavile na glavo, pa ss. To pa nisem vsem razlagala.
Tako upam da bo zdaj mojih težav končno konec in po 1 mesecu lahko spet user posted image , tako da že komaj čakam da napadem mojega user posted image .user posted image user posted image user posted image Ni kaj morava še malo vadit pred Miklavžom. Pa v soboto je 2. obletnica najine poroke.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.11.2008 14:59:11   
Tiki55
Urši res je cute! Pa verjetno je res skoraj toliko dela kot z dojenčkom...

sončece sicer nimam čisto nič proti, da bi se mi zgodilo isto kot tebiuser posted image A ti kaj veš kateri dr. je še posebej ok, razen Drobniča. Čakalne dobe so baje kar dolge...

Evo dečve moje, danes sem pa tolk zgovorna, da sem nadoknadila vse za nazajuser posted image user posted image user posted image Res sem vas pogrešalauser posted image user posted image user posted image No, zdaj šibam še malo delat, pa se tipkamo spet jutri...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.11.2008 14:59:35   
ursa30

sem že našla...user posted image

bom šele jutri lahko videla v službi, ker mi je doma modem crknu user posted image
zdaj pa počasi proti domu user posted image
pridne bodite vse, papa

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.11.2008 15:00:42   
crvicek
Urša, zate sem pa vesela da se bližaš datumu operacije.
Želim ti, da pi bila potem takoj user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.11.2008 15:00:54   
ursa30
tiki, dela niti ni toliko več, prej, ko je bila mladiček, je bila pa kriza, ker je bila ful hiperaktivna.
je pa dobra predpriprava za dojenčka user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.11.2008 15:01:05   
ella.
Uršulinkaaaaaaaaa, ja danes je pa res prava skupščina starešin klele user posted image user posted image Ja, luštno je bilo takrat, ena drugo smo hecale, pošiljale na po teste ipd. Hitro povej, kako dolgo po operaciji pregrade lahko delaš bejbke??? Da malo zračunam pa to... user posted image

Tane, jest tut vem, kdo zna ubogat ;) pa ni tvoj dragi ;) user posted image user posted image

Ja, polulanke četrtkove, srečnoooooooooo! Aja, a lohk apeliram, da ne uporabljate slabih testov iz DMja pa kar Clear Blue kupite....? A lohk? Da ne boste potem zmedene, ker bo črtica, ampak malo kasneje in malo svetlejša ipd user posted image CB je zakon, še preden polulaš do konca, že pluske kaže user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 444
4.11.2008 15:02:21   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Urša, zate sem pa vesela da se bližaš datumu operacije.
Želim ti, da pi bila potem takoj user posted image !

user posted image user posted image user posted image

hvala bejby user posted image user posted image user posted image
jaz ti tudi želim, da čimprej zanosiš.
juhu, koliko veselja bo takrat, ko bomo skakale naokoli s trebuščki user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.11.2008 15:03:43   
ursa30
ellaaauser posted image user posted image user posted image

zdej ste pa vse moje "lubice" na kupu user posted image user posted image
lepo, da sem vas mal brala. pridne mi bodite.

zdaj pa res hitim domov user posted image

papa....

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.11.2008 15:04:50   
ursa30
ella, eni dohtarji pravjo da lahk takoj delaš jenčke, eni pravjo da tri mesce treba čakat. bom videla, kaj bo men reku moj dohtar

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.11.2008 15:05:21   
Tiki55

tiki, prsi me bolijo za znoret pa na drugačen način kot ponavadi pred M, ampak tako so me bolele že prejšnji mesec pa je potem po 1 tedenski zamudi user posted image prišla. prejšnji mesec sem imela res dober občutek ampak ta mesec se pa nočem nič več veselit, ker itak nikol ne veš s temi znaki in znakci.

Ja, ti znakci so tko tko. Ampak še čisto malo, pa bo vse jasno... Vsekakor je treba razmišljat pozitivno Tanči... Upam, da je to TO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.11.2008 15:07:38   
Tiki55
crvicek tudi jaz ti želim, da čimprej ugledaš plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res šibamuser posted image Papa!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.11.2008 15:09:14   
crvicek
Tane saj skoz navijam in imam v mislih prav vse borke tle gor! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da boste tudi ve drugi mesec pri decembrčicah tako vneto navijale!

Prej sem probala imet kar odprto okno RR, zraven pa delat v Excelu, ma ko sem na koncu pregledovala številke, je bila cela štala, same napakeuser posted image , tako da ne morem delat obeh stvari hkrati kot ponavadi ženske z lahkoto opravljamouser posted image .

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?