|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
4.11.2008 15:10:21   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

crvicek tudi jaz ti želim, da čimprej ugledaš plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res šibamuser posted image Papa!

Tiki hvala, saj veš da tudi zate navijam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.11.2008 15:11:28   
ella.
prav luštno je danes!!!
Edino naš brain stormer manjka...GIOTTIIIIIIIIIIII!!!

Uršika, se beremo, šibi domov, "lubica" moja user posted image

Tiki Taki in Tane Banane, no, a sta vidli, tut Črviček me je (delno" podprla...nč nervirat se user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.11.2008 15:12:11   
crvicek
Sonček, ti pa moraš prit še kaj k decembrčicam da upalimo kakšno debato.user posted image user posted image user posted image

Ma ti si še na bolniški?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 453
4.11.2008 15:13:08   
sonček85
Baje Pušenjak in strah-ova

jst sem dobila napotnico v maju oktobra pa že bi bila na vrsti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 454
4.11.2008 15:13:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Sonček, ti pa moraš prit še kaj k decembrčicam da upalimo kakšno debato.user posted image user posted image user posted image

Ma ti si še na bolniški?

jp in bom do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 455
4.11.2008 15:21:15   
pufi 2003
Punce v četrtek bo dan oziroma mora bit, ko bodo na testih sami user posted image . Uživajte do četrtka in malo pozabite na testek, če je to mogoče. Upam, da meni uspe pozabiti ampak že vem, da ne bo mogoče.
LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 456
4.11.2008 15:27:10   
crvicek
Ja Ella, odklop, je najboljši recept. Jaz ravnokar potihem organiziram vikend v Berlinu za roj. an od mojega user posted image , ki je ravno okrog Miklavža, tako da upam, da nama bo romantično vzdušje obrodilo sadove.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 457
4.11.2008 15:28:05   
Bojana82
Dan punce........ali bo katera v petek delala testek, mene je kar malo strah, pa bi blo fino, če bi vedela da je še katera z manouser posted image .....

Ja pa čestitam obema, ki sta že user posted image , ta mesec......seveda pa držim pesti tudi za vse nas ostale user posted image ..........

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 458
4.11.2008 15:36:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

prav luštno je danes!!!
Edino naš brain stormer manjka...GIOTTIIIIIIIIIIII!!!

Uršika, se beremo, šibi domov, "lubica" moja user posted image

Tiki Taki in Tane Banane, no, a sta vidli, tut Črviček me je (delno" podprla...nč nervirat se user posted image

ja ampak ji oprostiva, ker zdaj tako pridno dela, da bo potem v četrtek imela cajt za kafe.

ok nič nervirat se to že gre, ampak, da ne bi vsak mesec mislu na to je pa nemogoče sorči, že s tem ko prežimo na O je pač tko, da je treba mislit...zdajle tole obdobje se pa strinjam, kajti kar smo nardil smo in kot pravi mojuser posted image ko bo pač bo, ni druge.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 459
4.11.2008 15:38:02   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Dan punce........ali bo katera v petek delala testek, mene je kar malo strah, pa bi blo fino, če bi vedela da je še katera z manouser posted image .....

Ja pa čestitam obema, ki sta že user posted image , ta mesec......seveda pa držim pesti tudi za vse nas ostale user posted image ..........

a za v četrtek si pa še prezgodna, ker mislim, da so že 3 kandidatke?
vseeno, me držimo in bomo držale pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 460
4.11.2008 15:40:26   
tane

Ja Ella, odklop, je najboljši recept. Jaz ravnokar potihem organiziram vikend v Berlinu za roj. an od mojega user posted image , ki je ravno okrog Miklavža, tako da upam, da nama bo romantično vzdušje obrodilo sadove.

Berlin, super eno izmed mojih najbolj kul mest v Evropi, super ideja tako boš imela vse, novo okolje, sprostitev, prednovoletno vzdušje, pa še Miklavža, ki bo bedel nad tabo, mislim, da je to pravi recept.user posted image user posted image user posted image pa seveda mene in še katero tvoje najbolj zveste navijačice.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 461
4.11.2008 15:41:27   
Bojana82
Ja v četrtek bo prekmalu, so pa že tri ja......uf, bom držala pesti, da jim uspe zagledati plusekuser posted image ......

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.11.2008 15:45:33   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ma ti si še na bolniški?

jp in bom do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pogledala tvoj buši...joj kako ge je že lepo videt

sem se kar raznežilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.11.2008 15:45:41   
Cari
Ja kolk se že dogaja v tem mesecu novembru user posted image

Mene dodajte med navijačice, da ne kvarim %... Bosta pa ta in naslednji mesec nekaj posebnega, boste videle. Sedaj prihaja tak čaroben čas....in res držim pesti, da bo za vse skupaj čimbolj roza.

Cari

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.11.2008 16:06:50   
ella.

Tane, sej si mislim, da je pridna za znort, ampak kar manjka klele s svojimi prebliski, bo pa v četrtek kej več povedala ;) Ane, Giottka?
AMpak ta teden je res natrpan z lulanjem, prou dviga pričakovanje, tko da četrtek in petek, GO GO Girls user posted image user posted image Črviček, me vzameta sabo???? user posted image user posted image Bom kot gardedama, ampak taka z napako, da bosta lohk dojenčka naštrikala user posted image

Zdaj pa še jaz šibnem malo domov, zeham k slon,

papa, miške

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.11.2008 17:06:18   
karin82
Pozdravček vsem tukaj gor.
Sem čisto, čisto nova tukaj pri vas. Danes sem vas čisto po naključju začela mal spremljat in že cel dan razmišljam ali naj se vam pridružim al bom kej zmotla tale srčkan interni krog, ki ga imate.
Ker pa sem tudi jaz ena izmed mnogih, to vidim šele sedaj, ko sm začela prebirati tele vaše strani, prej sem mislila, da sem edina k imam " probleme", ko vsak mesec upam in upam, lulam pa čakam pa spet lulam, pa upam,..., pa nič Sedaj vidim da temu ni tako.
No vglavnem zakaj ravno danes pišem, zato, ker tudi jaz komaj čakam da bo četrtek ko bo mesec naokoli in bom lahko spet lekarni mal prometa naredila :)
No tkole mal treme mam k tole pišem sam mi je tok lepo prebirat vaše strani, da sem rekla da moram še jaz dodat svoj piskerček.

Držim pesti za vse kle gor al kako že vi temu pravte :)))))

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 466
4.11.2008 17:08:57   
Sulfinija
Bojana82,bom pa jaz v petek delala test z teboj,da en boš sama velja?In potem smo dva testa v četrtek in dva v petek.Upam,da me kaj prej ne preseneti.

Sem si kupila lepe hlače in lepo jaknico za 1.1 novoletni ples,za silvestra pa že mam svečano.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 4.11.2008 17:09:59 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 467
4.11.2008 17:44:40   
Bojana82
Sulfinija, zlata siuser posted image .........komaj čakam.........

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 468
4.11.2008 17:48:38   
kalypso
Karin82 dobrodošla user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 469
4.11.2008 18:47:09   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Bojana82,bom pa jaz v petek delala test z teboj,da en boš sama velja?In potem smo dva testa v četrtek in dva v petek.Upam,da me kaj prej ne preseneti.

Sem si kupila lepe hlače in lepo jaknico za 1.1 novoletni ples,za silvestra pa že mam svečano.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Sulfinja, upam da si kupla oblekce iz elastena, ker takrat ti bo že tesno. Jaz te imam na sumu, da si ti user posted image .

Navijam tudi za Bojano! Naj bo petek vajin dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.11.2008 18:48:38   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Pozdravček vsem tukaj gor.
Sem čisto, čisto nova tukaj pri vas. Danes sem vas čisto po naključju začela mal spremljat in že cel dan razmišljam ali naj se vam pridružim al bom kej zmotla tale srčkan interni krog, ki ga imate.
Ker pa sem tudi jaz ena izmed mnogih, to vidim šele sedaj, ko sm začela prebirati tele vaše strani, prej sem mislila, da sem edina k imam " probleme", ko vsak mesec upam in upam, lulam pa čakam pa spet lulam, pa upam,..., pa nič Sedaj vidim da temu ni tako.
No vglavnem zakaj ravno danes pišem, zato, ker tudi jaz komaj čakam da bo četrtek ko bo mesec naokoli in bom lahko spet lekarni mal prometa naredila :)
No tkole mal treme mam k tole pišem sam mi je tok lepo prebirat vaše strani, da sem rekla da moram še jaz dodat svoj piskerček.

Držim pesti za vse kle gor al kako že vi temu pravte :)))))

karin82 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.11.2008 18:50:12   
Sulfinija
Crvicek,sploh nimam pojma zakaj mam tak filing da nama je ratalo.Grozna sem mene ful prsi bolijo pa non stop ullam.Eh punce kdaj naj delam test?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 472
4.11.2008 19:56:03   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ma ti si še na bolniški?

sem pogledala tvoj buši...joj kako ge je že lepo videt

sem se kar raznežilauser posted image user posted image user posted image

ja hvala saj tvoj bo tudi kmalu takšen ,boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NIKOLI NE OBUPAJ ,to je moje pravilo-ti ga posodimuser posted image

Karin:dobrodošla in mislim ,da te bodo punce z veseljem dale na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija:lepo da si si kupila cotke ,samo le glej da se potem ne boš do 1.1 preveč zredila ,ker boš nosečka ,da ti bodo cote pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.11.2008 20:12:39   
miklarom
no jaz se selim k vam v november kljub temu, da moja user posted image še ni prišla in mi zamuja že dolgih 18. dni in je ni od nikoder, bo pa vse znano v četrtek popoldan ko grem k svojemu G. V Trbovlje na krvni test.
z mojimuser posted image že komaj čakava na rezultat kaj bo pokazal in upava na najboljše da se nama le pokaže ta magičnauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 474
4.11.2008 20:49:02   
Sulfinija
Punce mene je pa začelo tak nenormalno zvijati tak,da se bo ponoči ziher prikazala moja user posted image  v vsej svoji veličini ali pa tudi ne.
Držite pesti jutri zjutraj grem na testiranje za alergije.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?