Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:30:54
|
|
|
|
pufi 2003
|
Zadnjo sem imela 7.10. in glede na to, da jo imama na 28 dni, bi morala danes priti. O njej pa ni ne duha ne sluha. Vsakič sem imela tudi pred štiri dni rjavega izcedka in tudi tega ni. Glede na to, da imam doma že enega pobalinčka in vem kako je bilo pri prvi , sem že rahlo sigurna, da nama je uspelo (velike in občutljive prsi, špikanje v jajčnikih, zelo sem utrujena in veliko jem). Ker pa se rahlo bojim rezultata, testa še nisem delala. Kaj pravite, kdaj naj ga naredim, da bo rezultat pokazal, če sem nosečka. Ne bi bila rada prezgodnja. Hvala in lep pozdrav. Vsem vam želim, da čimprej zagledate . Vi pa držite pesti meni, da moji občutki postanejo realnost.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:35:37
|
|
|
|
sonček85
|
sulfinija:kaj sem ena velika? nAREDI ko boš pripravljena ,me bomo pa čakale veselo novičko pufi:jaz bi še kak dan dva počakala in nato naREDILA.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:39:51
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: pufi 2003 Zadnjo sem imela 7.10. in glede na to, da jo imama na 28 dni, bi morala danes priti. O njej pa ni ne duha ne sluha. Vsakič sem imela tudi pred štiri dni rjavega izcedka in tudi tega ni. Glede na to, da imam doma že enega pobalinčka in vem kako je bilo pri prvi , sem že rahlo sigurna, da nama je uspelo (velike in občutljive prsi, špikanje v jajčnikih, zelo sem utrujena in veliko jem). Ker pa se rahlo bojim rezultata, testa še nisem delala. Kaj pravite, kdaj naj ga naredim, da bo rezultat pokazal, če sem nosečka. Ne bi bila rada prezgodnja. Hvala in lep pozdrav. Vsem vam želim, da čimprej zagledate . Vi pa držite pesti meni, da moji občutki postanejo realnost. pufi, jaz bi tud še kak dan počakala, ali pa vsaj jutri naredi z jutranjim urinom...držimo pesti, da te občutki ne varajo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:41:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček85,ena velika faca da me tolk spodbujaš.Res hvala ti iz srca! Pufi2003,sma na istem torej kdaj boma test naredile midve? LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:42:19
|
|
|
|
pufi 2003
|
Hvala, ker ste mi tako hitro odgovorile. Prepričale ste me, da še kak dan ali dva počakam. Upajmo, da je to to. Ali bo še katera delala test te dni? Hvala.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:44:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Sonček85,ena velika faca da me tolk spodbujaš.Res hvala ti iz srca! Pufi2003,sma na istem torej kdaj boma test naredile midve? LP Mojca sulfinija se ti bo pridružla
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:44:40
|
|
|
|
pufi 2003
|
Sulfinija: kdaj bi jo morala ti dobit? Lahko se zmeniva in test delava skupaj. Kako bi bilo čudovito, da bi oba testa pokazala . Držim pesti zate, ti pa jih stiskaj zame. Kako je s tvojimi znaki nosečnosti?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:45:31
|
|
|
|
zana21
|
Evo mene,mojega še tudi ni,tak da upanje raste,test pa bom naredila v petek,nič prej. Me je pa danes zjutraj tako bolelo v zgornjem delu trebuha,pa driskala sem,pol pa mi je se slabo bilo,tak da živčki delajo 100 na uro. Pa ne se smejat,če vam povem,da imam doli občutek kot da je od znotraj zatečena,ful čudno.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:47:23
|
|
|
|
aprilčica07
|
Madona, ma ste se razpisale danes.. pridne! sulfinija: ti želim en močen plusek, test pa naredi kadar boš pripravljena.. držim pesti! pufi: jst bi s testom še malo počakala, no, to sem pač jst, ti se boš pa mogla le sama odločit! sicer pa če imaš doma že enga otročka, samo svoje telo najbolj poznaš in se mi kr zdi, da ti sedmi čut nekako pravi, da boste spet zibali:):):):) Meni se pa delat ne da, pa moram..... pa križ me muči kr naprej.. še malo in pol bo boljše, bomo šli na lepše domov:)
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:53:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pufi,mogla bi jo dobiti dane skot ti in na isti dan sma imele zandjo M.Tudi jaz ga bom delala nekje v četrtek.Pufi si zato,da ga obe naredila v četrtek?Pa javi se potem pa povej katero znamko testa boš naredila ti? LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:54:51
|
|
|
|
ella.
|
ooooo, tri nestrpne bodoče mamice!! Boste vse jutri lulale? joj, kok navijam :) Sulfi, Zana in Pufi, mirno nočko vam želim in zelo zelo srečno jutro!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:08:09
|
|
|
|
ursa30
|
sulfinija, navijam za pluska pa za ostale tudi, seveda tane, tiki, ella, kako ste kej babnce moja M se je končala, pri naslednji bom pa že klicala za datum komi čakam, da dam to čez in potem akcija
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:13:47
|
|
|
|
Tiki55
|
Ojla urši Si slutila, da smo se spet v kup dobile Kako si bejbi? Super, da se tvoj datum približuje in da boš tik tak v novih bojih
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:15:45
|
|
|
|
Tiki55
|
Ja, dajte eno skupinsko lulanje uštimat... Sulfinija, pufi, zana
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:18:20
|
|
|
|
ursa30
|
tiki, ma čutim jaz vas, ne morte se mi skrit jaz sem še kr ok, upam da tudi ti. jap, še malo, pa se vam pridružim kako kaj pri tebi kaže? vidim, da bo treba še 3 dni počakati na rezultat. upam, da je tokrat uspelo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:18:38
|
|
|
|
pufi 2003
|
Saj vem, da je bolje da počakam še par dni, ampak to je tako težko. Sulfinija sem zato, da ga delava v četrtek. Če pa me moja potrpežljivost izda prej, pa sporočim rezultat. Držim pesti za vse nas, da zagledamo .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:18:46
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Ja, dajte eno skupinsko lulanje uštimat... Sulfinija, pufi, zana jaaaaa
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:21:59
|
|
|
|
zana21
|
No pol pa bom tud jaz v četrtek test naredila z baby chekom iz dm. Zdaj sem pa že jaz nestrpna Čim več
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:23:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Sonček85,ena velika faca da me tolk spodbujaš.Res hvala ti iz srca! LP Mojca OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hvala ,sem mislila ,da sem kaj narobe naredila Sedaj pa navijamo za vse naše akterke ,ki čakajo ta teden / in ki jim že zamujajo ,padali bodo sami +testi (tane.sulfinija,pufi,zana,tiki) Gremo punce navijajmo ,jst že navijam urša:sedaj pa le hitro v akcijo ko bo O in potem seveda +
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.11.2008 14:24:07 >
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:26:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zana21 No pol pa bom tud jaz v četrtek test naredila z baby chekom iz dm. Zdaj sem pa že jaz nestrpna Čim več Jaz tudi,ajz tudi torej tri lpe rožice delamo v četrtek test.Juhu ob osmih zjutraj velja punce? LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:26:30
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 tiki, ma čutim jaz vas, ne morte se mi skrit jaz sem še kr ok, upam da tudi ti. jap, še malo, pa se vam pridružim kako kaj pri tebi kaže? vidim, da bo treba še 3 dni počakati na rezultat. upam, da je tokrat uspelo Komaj čakam, da boš spet fršlus gor pa dol vlekla Še nekaj dni do rezultata, ja... Ampak kakorkoli že, moja G mi je dala direkt napotnico za neplodnostno, tako da zdaj čakam na datum. Ni mi pa naredila nobene preiskave, tako da zaenkrat še nič ne vem, kaj in kako je z menoj.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:27:57
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija IZVIRNO SPOROČILO: zana21 No pol pa bom tud jaz v četrtek test naredila z baby chekom iz dm. Zdaj sem pa že jaz nestrpna Čim več Jaz tudi,ajz tudi torej tri lpe rožice delamo v četrtek test.Juhu ob osmih zjutraj velja punce? LP Mojca Jaz navijam za same pluske
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:31:28
|
|
|
|
ursa30
|
urša:sedaj pa le hitro v akcijo ko bo O in potem seveda + sonči, bom mogla še počakat par mesecev za akcijo, treba prej pregrado odstranit. tiki, fršlus ja, hehe, ampak je blo pa pestro pa lušno, ko smo se hecale in si krajšale čas s čakanjem, a bo al ne bo... upam, da se bo prej prijelo, preden boš prišla na vrsto za neplodnostno.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:33:41
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 tiki, ma čutim jaz vas, ne morte se mi skrit jaz sem še kr ok, upam da tudi ti. jap, še malo, pa se vam pridružim kako kaj pri tebi kaže? vidim, da bo treba še 3 dni počakati na rezultat. upam, da je tokrat uspelo Komaj čakam, da boš spet fršlus gor pa dol vlekla Še nekaj dni do rezultata, ja... Ampak kakorkoli že, moja G mi je dala direkt napotnico za neplodnostno, tako da zdaj čakam na datum. Ni mi pa naredila nobene preiskave, tako da zaenkrat še nič ne vem, kaj in kako je z menoj. ja, jaz tud tega ne bom nikol pozabla sem se tako nasmejala. ursa30 a potem boš kar do naslednje počakala, ne boš mal sitkana pa kar zdaj klicala, pa se mal neumno nardila? no, ti že najbolje veš. jaz sem te tud pogrešala, da ti povem da zobke zgubljamo, pa da mamo ful pametno, ker se je včeraj v 6 poskusu naučila prostor (sedi pa že zna)...ma sem ponosna mamica, ni kaj...saj veš o kom govorim, vse ostalo pa ne spada več na ta forum
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 14:35:33
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Še nekaj dni do rezultata, ja... Ampak kakorkoli že, moja G mi je dala direkt napotnico za neplodnostno, tako da zdaj čakam na datum. Ni mi pa naredila nobene preiskave, tako da zaenkrat še nič ne vem, kaj in kako je z menoj. sploh ne boš do neplodnostne prišla, poglej našo sončico, kot sem ji napovedala, ko bo datum dobila bo pa zanosila in tako je bilo, kajne sonček85. kako pa znaki tiki? a jih je kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?