Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:06:46
|
|
|
|
ella.
|
Tiki in Tane ( to je pa skor slišat kot Thelma in Louise ) , zakaj odlašati na jutri, če lahko že danes naredita?? NIč decembra, kar novembra na polno šibat!! Ja, Tane, sej vem...ampak meni je tudi kdaj M prišla na 30. dan, pa mi je plusek poikazal se na 28.... tebe ne bom priganjala, ker sem obljubila, Sulfinijo pa bom malo medla... dejmo, Mojca, dejmooo
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:10:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček85,sma midve bile skupaj v LJ pri Zornu na razgovorih za IVF,ti srečka pa si bila .Pokaži kako novo slikico!!! Punce ne me matrat saj tudi mene ima zelo firbec samo itak,da bom na koncu spet kakor ponavadi ker znakeci zelo lažejo... Evo pa sem napisala svoj 5000 post,čestitke! LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:12:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Sonček85,sma midve bile skupaj v LJ pri Zornu na razgovorih za IVF,ti srečka pa si bila .Pokaži kako novo slikico!!! Evo pa sem napisala svoj 5000 post,čestitke! LP Mojca najprej za 5000post ne nisva mogli biti saj jaz sploh nisem prišla do Lj sem prej zvedela da sem nosečka.avgusta sem zvedela 7.10 bi pa morala it k Dr.Drobniču.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:12:55
|
|
|
|
ella.
|
a dejte punce se mal umirit noooo, preden napišem en odgovor, vmes 7 novih postov zgrešim Sulfi, hja....sej če ti nočeš že danes zvedet, da boš mamica, kaj naj jaz potem težim? Sonček, bližam se ti a pa ti je G kej rekla, kje ga boš nosila? Spredi, zadi (Murat in Jose, če ste že pozable, bejbe )
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:15:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ella,hi,hi če bi ti vedela kak mene matrec firbec bi takoj k meni prišla in mi prinesla test.Da bi 28.dan pokazal pa mi ne gre skupaj. LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:15:30
|
|
|
|
ella.
|
Sulfi, 5000 post pa res že zahteva eno nagrado...a te že kej lulat???? ne smeš bit negativčica, no...
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:16:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ella,ja rada bi nagrado hi,hi itak.Če že ne bom rodila 6.12 kot je bilo mišljeno bi vsaj lahko bil ponovno en debeli +,danes???? LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:16:52
|
|
|
|
tane
|
ja, danes ste pa res zgovorne, sem že 3x rekla , da bom zaprla, ker mam ful dela pa zaenkrat še nisem nič od tega naredila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:17:01
|
|
|
|
ella.
|
Sulfi, men pa je pokazal. Na 28. dan. Čeprav mi je kdaj M priletela tudi 30. dan. Evo, te popoldne povabim na čaj pa test prinesem :)) ampak boš lulala prec
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:19:42
|
|
|
|
spps
|
DAJMO stara garda bork v prvo vrsto k nosečkam se mi ničkaj ne dopade,ker še vas je tolk med borkami Sulfinija,držimo pesti TIKI;ARUAL,ANCICA;MURKICA;TROPICAL;M1987;....in tako naprej-same veste s katerimi sem se skupaj borila....Najprej pikapoka za vas,potem pa še vse ostale
< Sporočilo je popravil spps -- 4.11.2008 12:21:59 >
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:19:43
|
|
|
|
sonček85
|
ne nič mi ni rekla ,sam po moje kaj pa vem,a imaš mogoče ti kaj večjega kot jaz-ajde slikce na plano ellči
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:20:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ella ,lulat me je tkole non stop tudi to je bil prvič in drugič znakec hi,hi.Sem kaj sumljiva???'Ali še bolj sumljiva??? Evo danes popoldne bom šla z prijateljico na en sprehod nato pa si malo oči past v šoping rabim eno lepo bluzico oziroma dve za novo leto ko z mojim dragim grema na počitnice za pet dni.In sem sedaj zvedela,da bo tudi na novol leto ples ne le na silvestra kot sem mislila. LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:20:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Ella,da bi danes test delala?Kje pa saj itak en bi pokazal nič.Bomo še kar malo počakali zvijanje se nadaljuje...Če mi dostaviš test ga pa naredim danes hi,hi... LP mojca mam še tud jaz enega viška
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:23:02
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Evo danes popoldne bom šla z prijateljico na en sprehod nato pa si malo oči past v šoping rabim eno lepo bluzico oziroma dve za novo leto ko z mojim dragim grema na počitnice za pet dni.In sem sedaj zvedela,da bo tudi na novol leto ples ne le na silvestra kot sem mislila. LP Mojca ti kar prestavi šoping, ker do novega leta ti bo vse že premajhno kar boš zdaj kupila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:26:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
ti kar prestavi šoping, ker do novega leta ti bo vse že premajhno kar boš zdaj kupila [/quote] Tane,iz tvojih ust v božja ušesa kot rečejo. LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:26:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Evo danes popoldne bom šla z prijateljico na en sprehod nato pa si malo oči past v šoping rabim eno lepo bluzico oziroma dve za novo leto ko z mojim dragim grema na počitnice za pet dni.In sem sedaj zvedela,da bo tudi na novol leto ples ne le na silvestra kot sem mislila. LP Mojca ti kar prestavi šoping, ker do novega leta ti bo vse že premajhno kar boš zdaj kupila se na veliko podpišemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:26:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pa še prejšnjo M sem imela tkole čudno čisto malo pa le dva dni.... LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:32:57
|
|
|
|
ella.
|
Mojca, sama najboljše veš, kaj in kako. Samo res ne kupuj še novih cot, trebušček tko hitro raste bejbe, moram it kej narest, pridem počekirat plus kasneje spps: dej ji ga po kurirju pošlji, zihr je Gorenjka tale Sulfi
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:36:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. spps: dej ji ga po kurirju pošlji, zihr je Gorenjka tale Sulfi DHL?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:43:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ella. spps: dej ji ga po kurirju pošlji, zihr je Gorenjka tale Sulfi DHL? DHL?Kaj pa tole pomeni??? Ne nisem Gorenjka sem pa Prekmurka hi,hi. LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:47:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ella. spps: dej ji ga po kurirju pošlji, zihr je Gorenjka tale Sulfi DHL? DHL?Kaj pa tole pomeni??? Ne nisem Gorenjka sem pa Prekmurka hi,hi. LP Mojca ekspres pošta. no jaz sem iz SL.Konjic,če boš hodla kaj mim
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:49:02
|
|
|
|
sonček85
|
pustimo se presenetit za popoldan ko nam bo sulfinija sporočila veselo novičko
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 12:50:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček85,ti pa si ena velika.Navijajte,navijajte,navijajte zame!!!! LP Mojca
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:13:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Sonček85,ti pa si ena velika.Navijajte,navijajte,navijajte zame!!!! LP Mojca Mojca,ti se kr ne pusti provocirat.Naredi test,ko boš pripravljena,mi bomo pa do takrat držale pestke zate
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 4.11.2008 13:16:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo punce sem se vseeno odločila grem v šoping za 70% znižanje se pa splača kaj kupiti.Če bom bom pa po porodu shujšala in takrat nosila hi,hi. LP Mojca
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?