|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
4.11.2008 13:30:54   
pufi 2003
Zadnjo user posted image sem imela 7.10. in glede na to, da jo imama na 28 dni, bi morala danes priti. O njej pa ni ne duha ne sluha. Vsakič sem imela tudi pred user posted image  štiri dni rjavega izcedka in tudi tega ni. Glede na to, da imam doma že enega pobalinčka in vem kako je bilo pri prvi user posted image , sem že rahlo sigurna, da nama je uspelo (velike in občutljive prsi, špikanje v jajčnikih, zelo sem utrujena in veliko jem). Ker pa se rahlo bojim rezultata, testa še nisem delala. Kaj pravite, kdaj naj ga naredim, da bo rezultat pokazal, če sem nosečka. Ne bi bila rada prezgodnja. Hvala in lep pozdrav.

Vsem vam želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vi pa držite pesti meni, da moji občutki postanejo realnost.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.11.2008 13:35:37   
sonček85
sulfinija:kaj sem ena velika?user posted image nAREDI ko boš pripravljena ,me bomo pa čakale veselo novičko
pufi:jaz bi še kak dan dva počakala in nato naREDILA.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.11.2008 13:39:51   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: pufi 2003

Zadnjo user posted image sem imela 7.10. in glede na to, da jo imama na 28 dni, bi morala danes priti. O njej pa ni ne duha ne sluha. Vsakič sem imela tudi pred user posted image  štiri dni rjavega izcedka in tudi tega ni. Glede na to, da imam doma že enega pobalinčka in vem kako je bilo pri prvi user posted image , sem že rahlo sigurna, da nama je uspelo (velike in občutljive prsi, špikanje v jajčnikih, zelo sem utrujena in veliko jem). Ker pa se rahlo bojim rezultata, testa še nisem delala. Kaj pravite, kdaj naj ga naredim, da bo rezultat pokazal, če sem nosečka. Ne bi bila rada prezgodnja. Hvala in lep pozdrav.

Vsem vam želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vi pa držite pesti meni, da moji občutki postanejo realnost.

pufi, jaz bi tud še kak dan počakala, ali pa vsaj jutri naredi z jutranjim urinom...držimo pesti, da te občutki ne varajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.11.2008 13:41:33   
Sulfinija
Sonček85,ena velika faca da me tolk spodbujaš.Res hvala ti iz srca!

Pufi2003,sma na istem torej kdaj boma test naredile midve?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.11.2008 13:42:19   
pufi 2003
Hvala, ker ste mi tako hitro odgovorile. Prepričale ste me, da še kak dan ali dva počakam. Upajmo, da je to to. Ali bo še katera delala test te dni?

Hvala.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.11.2008 13:44:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Pufi2003,sma na istem torej kdaj boma test naredile midve?

sulfinija se ti bo pridružlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 406
4.11.2008 13:44:40   
pufi 2003
Sulfinija: kdaj bi jo morala ti dobit?
Lahko se zmeniva in test delava skupaj. Kako bi bilo čudovito, da bi oba testa pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti zate, ti pa jih stiskaj zame. Kako je s tvojimi znaki nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 407
4.11.2008 13:45:31   
zana21
Evo mene,mojega user posted image  še tudi ni,tak da upanje raste,test pa bom naredila v petek,nič prej.
Me je pa danes zjutraj tako bolelo v zgornjem delu trebuha,pa driskala sem,pol pa mi je se slabo bilo,tak da živčki delajo 100 na uro.
Pa ne se smejat,če vam povem,da imam doli občutek kot da je od znotraj zatečena,ful čudno.

Neposredna povezava do sporočila: 408
4.11.2008 13:47:23   
aprilčica07
Madona, ma ste se razpisale danes.. pridne!user posted image user posted image

sulfinija: ti želim en močen plusek, test pa naredi kadar boš pripravljena.. držim pesti!
pufi: jst bi s testom še malo počakala, no, to sem pač jst, ti se boš pa mogla le sama  odločit!  sicer pa če imaš doma že enga otročka, samo svoje telo najbolj poznaš in se mi kr zdi, da ti sedmi čut nekako pravi, da boste spet zibali:):):):)

Meni se pa delat ne da, pa moram..... pa križ me muči kr naprej.. še malo in pol bo boljše, bomo šli na lepše domov:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 409
4.11.2008 13:53:23   
Sulfinija
Pufi,mogla bi jo dobiti dane skot ti in na isti dan sma imele zandjo M.Tudi jaz ga bom delala nekje v četrtek.Pufi si zato,da ga obe naredila v četrtek?Pa javi se potem pa povej katero znamko testa boš naredila ti?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.11.2008 13:54:51   
ella.
ooooo, tri nestrpne bodoče mamice!!
Boste vse jutri lulale? joj, kok navijam :)

Sulfi, Zana in Pufi, mirno nočko vam želim in zelo zelo srečno jutro!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.11.2008 14:08:09   
ursa30
sulfinija, navijam za pluska user posted image user posted image user posted image user posted image
pa za ostale tudi, seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

tane, tiki, ella, kako ste kej babnce user posted image user posted image

moja M se je končala, pri naslednji bom pa že klicala za datum user posted image
komi čakam, da dam to čez in potem akcija user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.11.2008 14:13:47   
Tiki55
Ojla uršiuser posted image Si slutila, da smo se spet v kup dobileuser posted image Kako si bejbi? Super, da se tvoj datum približuje in da boš tik tak v novih bojihuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.11.2008 14:15:45   
Tiki55
Ja, dajte eno skupinsko lulanje uštimat... Sulfinija, pufi, zanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.11.2008 14:18:20   
ursa30
tiki, ma čutim jaz vas, ne morte se mi skrit user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem še kr ok, upam da tudi ti.
jap, še malo, pa se vam pridružim user posted image
kako kaj pri tebi kaže? vidim, da bo treba še 3 dni počakati na rezultat.
upam, da je tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.11.2008 14:18:38   
pufi 2003
Saj vem, da je bolje da počakam še par dni, ampak to je tako težko. Sulfinija sem zato, da ga delava v četrtek. Če pa me moja potrpežljivost izda prej, pa sporočim rezultat. 
Držim pesti za vse nas, da zagledamo user posted image .

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.11.2008 14:18:46   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Ja, dajte eno skupinsko lulanje uštimat... Sulfinija, pufi, zanauser posted image user posted image user posted image

jaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.11.2008 14:21:59   
zana21
No pol pa bom tud jaz v četrtek test naredila z baby chekom iz dm.
Zdaj sem pa že jaz nestrpna
Čim več user posted image  user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.11.2008 14:23:21   
sonček85

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem mislila ,da sem kaj narobe naredilauser posted image

Sedaj pa navijamo za vse naše akterke ,ki čakajo ta teden user posted image /user posted image in ki jim že zamujajo ,padali bodo sami +testiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tane.sulfinija,pufi,zana,tiki)
Gremo punce navijajmo ,jst že navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša:sedaj pa le hitro v akcijo ko bo O in potem seveda +

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.11.2008 14:24:07 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 419
4.11.2008 14:26:21   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Jaz tudi,ajz tudi torej tri lpe rožice delamo v četrtek test.Juhu ob osmih zjutraj velja punce?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.11.2008 14:26:30   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tiki, ma čutim jaz vas, ne morte se mi skrit user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da boš spet fršlus gor pa dol vleklauser posted image user posted image user posted image

Še nekaj dni do rezultata, ja... Ampak kakorkoli že, moja G mi je dala direkt napotnico za neplodnostno, tako da zdaj čakam na datum. Ni mi pa naredila nobene preiskave, tako da zaenkrat še nič ne vem, kaj in kako je z menoj.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.11.2008 14:27:57   
Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Jaz tudi,ajz tudi torej tri lpe rožice delamo v četrtek test.Juhu ob osmih zjutraj velja punce?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz navijam za same pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 422
4.11.2008 14:31:28   
ursa30
urša:sedaj pa le hitro v akcijo ko bo O in potem seveda +

sonči, bom mogla še počakat par mesecev za akcijo, treba prej pregrado odstranit.

tiki, fršlus ja, hehe, ampak je blo pa pestro pa lušno, ko smo se hecale in si krajšale čas s čakanjem, a bo al ne bo...
upam, da se bo prej prijelo, preden boš prišla na vrsto za neplodnostno.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.11.2008 14:33:41   
tane

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Komaj čakam, da boš spet fršlus gor pa dol vleklauser posted image user posted image user posted image

Še nekaj dni do rezultata, ja... Ampak kakorkoli že, moja G mi je dala direkt napotnico za neplodnostno, tako da zdaj čakam na datum. Ni mi pa naredila nobene preiskave, tako da zaenkrat še nič ne vem, kaj in kako je z menoj.

ja, jaz tud tega ne bom nikol pozabla sem se tako nasmejala. ursa30 a potem boš kar do naslednje počakala, ne boš mal sitkana pa kar zdaj klicala, pa se mal neumno nardila? no, ti že najbolje veš.

jaz sem te tud pogrešala, da ti povem da zobke zgubljamo, pa da mamo ful pametno, ker se je včeraj v 6 poskusu naučila prostor (sedi pa že zna)...ma sem ponosna mamica, ni kaj...saj veš o kom govorim, vse ostalo pa ne spada več na ta forumuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.11.2008 14:35:33   
tane

sploh ne boš do neplodnostne prišla, poglej našo sončico, kot sem ji napovedala, ko bo datum dobila bo pa zanosila in tako je bilo, kajne sonček85.

kako pa znaki tiki? a jih je kaj?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?