|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
7.10.2009 14:47:29   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Torta - moja pregreha odkar sem rodilauser posted image . Kile pa še zmeri na 65user posted image .
Moje kile tut nočejo nikamoruser posted image user posted image user posted image . Dol sm jih dala 14, ostalo pa še 7 user posted image user posted image . pa bo že user posted image user posted image user posted image

Aja, pa jutri imamo mini RD, stari bomo 3 meseceuser posted image .

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
7.10.2009 15:27:12   
majčica20
naš je pa iz vrtca prinesel bruhanje z vročino, je čisto obnemogel. se bojim da se ne bo še ta mala nalezla. tako da ne moremo nikamor, pa tako lepi dnevi so. grrrrrrrrrr
pa še na zagovor diplome se pripravljam (natančneje - bi se morala, pa nekako ne rata ob vsem tem) bom pa malo improvizirala, he, he.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
7.10.2009 15:34:45   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

naš je pa iz vrtca prinesel bruhanje z vročino, je čisto obnemogel. se bojim da se ne bo še ta mala nalezla. tako da ne moremo nikamor, pa tako lepi dnevi so. grrrrrrrrrr
pa še na zagovor diplome se pripravljam (natančneje - bi se morala, pa nekako ne rata ob vsem tem) bom pa malo improvizirala, he, he.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviteuser posted image in za zagovor diplome

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
7.10.2009 22:46:10   
*zmajčica*
Živjo so...
Evo dolgo se že nisem nič oglasila...saj razumete, ni blo neke volje! Brala sem vas sicer kr pogosto...pa tudi vse tiste ki ste me zasebno kontaktirale zarad raznoraznih težav-očetovstva, materinske šole,...skratka HVALA VSEM SKUPAJ IN VSAKI POSEBAJ!!

Priznam še vedno je težko in boli in je praznina...vendar me pikica nekako drži pokonci in pri življenju! Nakupovanje je po eni strani stresno (ker morem vse sama, in se nihče ne čudi tem mickenim stvarčicam)...po drugi strani, pa me tudi razveseljuje. Kupujem stvari za katere vem da bi ble atiju všeč!

Tako vmes ko se nisem nič oglasila sem dala že en pregled skozi in pregled za sladkorno in slabokrvnost, ki je biu sicer z nekaj težavami uspešen in je vse vredu! joooooj...tista sladkana voda...fuj...prvič ko sm šla nism zdržala in sem vse zbruhala vn...in me je poslala domov...pa sm šla čez en tedn še enkrat...pa sm šla mal po vezah, k poznam eno sestro, pa mi je v vodo še limone stisnila, tk da je mal prekrila un okus po tistem faking cukru! Pa še ležat so me tm v eni ordinaciji pustile...tk da sm pol zdržala une 4 al 5 ur...pikala me je pa tko grdo, da sem mela ceu mesc črno roko in me je bolelo. še danes se mi poznajo sledi! Fak...nobenga občutka!!

No z vse vredu...brca ko nori, se včasih kr bojim, da bo vn skočila...haha...sm bušija mam pa ful mičknga...glede na to da je že 28.teden... drugač pa nekih večjih težav nimam, razn da so mi vse cunje premejhne... pa da me oči ****, to pravijo da zna bit značilno...

Hja no nekako še zdržim teh par mesecev...pol pa veselo na previjanje in hranjenje.
Jooooo....tko veselo že nakupujem...sam ki se preveč ne upam, k mam dost stvari obljubljenih da bom dobila...se mi zdi super, ker bom takoj nekaj prišparala...tako da voziček, avtosedež, pojstlico, zibko, ogromno cunjic sem dobila od prijateljic in žlahte...kupla sem par pajackov, nogavičk, brisačke, banjico,...pa previjalno mizico še morem...tk da vsakič nekaj, pa bo!! jeeeeee...pr nas doma vsi komaj čakajo...tašča je najbolj nestrpna!! sam ati se ne more veselit z nami! Obljubila sem mu, da prvo ko pridemo s pikico domov iz porodnišnice...obiščeva njega, da mu pokažem, kaj jew naredil... Pogrešam ga...tko mi fali, da vam ne znam povedat...za vse sm sama...prej mi je pa on dosti pripomogel....
Pa še z avtom mam težave...mi nekaj na vbs-u **** in sem že cel mesec brez...da bi jim mogla pa ja kak dnar dat, bi me pa hitro našli...joooooj!

V materinsko šolo bom šla pa zdej šele novembra, prej nisem utegnila, pa tudi na misel mi ni prišlo v vsem tem! Sej ni nč narobe če grem sama, ne? Al morem it v paru?

Nč mal sem se vam nahitro oglasla, k ne morem spat-še vedno...pa tud na FB (Katja Jonke) me lahko najdete...sj nekatere ste me že kontaktirale!

Tk drage moje fajn bodite, pa se še tipkamo in slišimo!

Aja pa naslednič ko se na Loki spet zbirate, se vam pridružim-upam, da avto bo do takrat!

Lp čuvajte se in božajte svoje bušije!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.10.2009 7:40:32   
Mateja4
zmajčica ne morem si predstavljat kaj preživljaš user posted image user posted image user posted image ostani močna zaradi vajne pikice ki te potrebuje user posted image user posted image user posted image mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se  pa materinske tiče greš lahko sama, (v paru so tisti pri katerih namerava it partner/prijateljica/mama (kdorkoli) zraven k porodu) 

majčica user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

kar se pa kil tiče ne bom pa nič komentiralauser posted image user posted image user posted image mam še 6 dol za spravtuser posted image eh jauser posted image user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.10.2009 8:23:49   
Anonimen
jutro

zmajčica, lepo da si se oglasila. Nakupovanje je v vsakem primeru veselje in stres ob enem. Čisto tu mač stvari, ki bi jih imel, ker so takooo luškane.user posted image Super, da maš živahnega bebija...počakaj, da ven pride. Hehe...sej bo ful cartek, boš vidla. Trebušček bo pa še fajn zrastel po vsej verjetnosti. Meni je v parih tednih, da sem bla ko podmornicauser posted image . Če boš na materinski sama, sploh ne boš čudna, ker se najdejo atki, ki si sploh ne upajo zraven, druge babnice so pa mnenja, da je to itak boljše sam nardit. No, ja...sicer pa lahko zraven vzameš mamo, sestro, prijateljico...ni nobene panike. Drži se in cartaj bušija.user posted image

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
8.10.2009 10:10:35   
Alex01
Dan user posted image

zmajčica - user posted image user posted image user posted image .Sm vesela, da je s tvojo pikico vse uredu in da je živahna user posted image user posted image user posted image . Tako hitro gre čas in vse bližje je dan, ko boš zaklad vajine ljubezni stisnila k sebi. Bodi močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bo pa kofetek na Loki (al pa kje drugje), pa če boš imela možnost, pa kar pridi, bomo vesele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.10.2009 10:11:42   
Alex01
majch - copatek se  je  našel?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.10.2009 10:14:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

majch - copatek se  je  našel?

Neeee..zdaj grem spet v mesto...morda bo kaj sreče...samo dvomim.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.10.2009 10:19:56   
rea27
h.o.j....

mi smo pa danes takooooo slabo spali...Sem zmatrana tako, da komaj oči držim odprte. Eva sedaj seveda zopet spi, ker je bila noč prekratka, jaz pa...če bom šla k njej ležat se ne bo zbudila ali pa bom še večja cunja kot sem že...Madoniš..ne vem kaj bi to bilo, mogoče sp nas pa zobki kej začeli matrat?!?! hmm..Slini se sicer ne preveč, trenutno...se pa je pred kakim tedno ful!

oo, še 5 dni do prelgeda..me prav zanima kaj bo moja tetica kaj povedala..Edino kar pa mi je prav odročno v tem trenutku, da je v Lj...a kaj naj...

Zmajčica: vse dobro ti želim in samo tako pogumno naprej...si res ne predstavljam, kako ti je, vendar mislim, da zmoreš!! To ni mačji kašelj in če si lahko sedaj močna za eno drobceno bitjece v tebi, boš tudi kasneje s tem otročkom, ki te bo toplo spominjal na tvojega dragega... srečno!!!

ostale pa: majch..videla en copatek, a na žalost moder
Next: še vedno nisem dobila nič..moram prav preverit datum, koliko je že minilo od naročila, ki sem ga poslala...
princeska: kako ang?
jaknik: ste že bolje?
cuker: kako so kapljice? že kaj deluje?

vsem ostalim pa želim lep dan..jutri se baje že poslabša :(

papa od ene crknjene mame

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
8.10.2009 10:31:16   
Alex01
majch - daj povprašaj na Loki, če ga je mogoče kdo prinesel user posted image

rea - en user posted image . Pri nas smo pa dans spali res dobro. Nejc je šel spat nekaj pred deveto zvečer, pa je spal dans do 7.30, pa jedel, pa šel še za eno uro nazaj spat. Zdaj pa od desetih spet spi user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
8.10.2009 12:22:41   
Anonimen
Še ena crknjena mama tukej. Mi smo se pa dans ponoči hranil na dve uriuser posted image , Jakob je pa začel tako grdo kašljat, da komaj čakam, da bo ura 16.30 ko imamo zdravnika. Pa Aljaž je začel postajat dobesedno obseden z mano. Gleda me ko kako boginjouser posted image , bog ne daj, da mu izginem izpred oči in da se prikaže kdo, ki ga ne pozna. Če se zgodi kaj podobnega sledi prov odločen jok. Tega pa nisem navajena, ker Jakob je bil ko malo ciganče. Kamor si ga dal in pri komerkoli je bil je blo njemu OKuser posted image .

Alex - sm ti fouš, ka tako lepo spite.user posted image Sej sm lahko mal, a ne?

Zmajčica - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
8.10.2009 12:30:06   
Alex01

Alex - sm ti fouš, ka tako lepo spite.user posted image Sej sm lahko mal, a ne?

Mal si pa lahkouser posted image user posted image user posted image .Ne bom našega nič preveč hvalila, da se ne poslabšauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -za tvoje fante, da se hitro pozdravijo

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.10.2009 12:33:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
8.10.2009 12:37:44   
čebelica01
mi pa spimo tok lepo user posted image user posted image user posted image .

jaknik pa kaj maš ti to skoz nekaj bolane otroke ? pa kaj hudiča mora skoz nekaj na otrocih bituser posted image user posted image . madona bogi otroci naj se hitro pocajtajo.

mame neprespane , vam pa želim veliko spanca ( dobrega )user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
8.10.2009 12:47:05   
Anonimen
Ja, jst ne vem kaj je to z našim Jakobom. On je pa res durh marš bolan. Gremo v ponedeljek z vsemi izvidi iz LJ v NM, pa bojo tam zdravniki povedal kako naprejuser posted image . Menda mu bodo začel dihala zdravit z nekim zdravilom, ker trenutno imamo le zaščito Singulair, ki pa očitno ne deluje ravno najbolj. Dans mamo pa kontrolo zarad slinavke in pregled za malega tu v Črnomlju.

Sm si že prisegla, da ko enkrat otroc zrastejo, se bom pa na balkon usedla, pa si bom en ajmr kave skukala, pa en čik , ma ne čik, cigaro si bom pržgala in bom mela pavzo od ure in pol user posted image . Sej se bom pol verjetn zbruhala od vsega tega, ampak pavza bo pa leuser posted image .

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4815
8.10.2009 12:55:11   
Anonimen
Alex - ma ne, otroci ki so že v štartu zaspanuhi, so skos zaspanuhiuser posted image . Recimo naš jakob je take sorte. On je kot dojenček sam spal in jedu. Pol ka je bil mal večji je pa spal, pa jedu, pa se igral. Nikol nobenga problema. In dandanes kot dveletnik je taka faca- Zvečer mu rečem okol 20.00:,, No Jaki, vzemi flašo pa dudo, pa greš spat.,, Pa on reče:,,Naj-Naj.;; Naj naj pomeni Nik in jst rečem:,, Ja, tut Niki bo šel spat.,, In on lepo vzame flašo pa dudo in gre v sobico, se vleže na posteljo, se stisneva in polubčkava, pol mu dam bibo, ki mu ponoči flašo čuva, mu povem da ga imam rada in grem ven. Vrata pustim mal priprta, da ima mal svetlobe in da me lahko pokliče, če me kaj rabi. No in pol zaspi. Ma ko u pravljici. Če ne bi imela sama takega otroka, ne bi verjela, da obstajajouser posted image . No, Nik je pa druga pesem. S tem devetletnikom je pa user posted image . Pa ne sam spanje. Včasih se mi zdi, da sm čist falila pri vzgojiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
8.10.2009 12:58:36   
čebelica01
ta tvoj 9 letnik je pa taka brihta tko da jaknik samo tiho bodi . boš vidla kako boš še ponosna ko bo plastični kirurguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
8.10.2009 13:03:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ta tvoj 9 letnik je pa taka brihta tko da jaknik samo tiho bodi . boš vidla kako boš še ponosna ko bo plastični kirurguser posted image

Ja, in prvo bo popravu mene, ker mi vse te gube dela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4818
8.10.2009 13:04:52   
čebelica01
ha ha ha ha . no pol bom pa jaz na vrsti ker mi ti delaš gube k se režim tle k pohan maček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.10.2009 13:10:36   
vaney
jaknik, držim pesti, da bo zdravje vajinim fantom bolj naklonjenouser posted image

No, jaz pa za razliko od tebe, jaknik, ne bi vedela, kaj naj počnem z mirnim otrokom, ker jaz imam pa ultra naspidiranca...po drugi strani pa precej čustvenega otroka, ki trenutno obožuje babico in atija (se ne pritožujem)... Je pa prava "lizika" in zjutraj okrog 6h se začne dret na ves glas ata, mama, da ga pride en iskat v posteljico in ga odnese v spalnico, tam pa prime oba za roko in najprej se stisne k enemu in npr. "ata noj-noj" (prevod moj moj), potem še "mama noj-noj" in potem zadrema nazajuser posted image midva se pa topiva zraven. Kolikor je po eni strani izredno živahen otrok, je po drugi ena velika maza, ki ji je hitro žal, če ga kdo krega...

eno user posted image a je katera že kdaj kupovala otroška oblačila na tržnici v Karlovcu? Meni je danes ena kolegica, kiima enako starega in velikega otroka kot je Anže, rekla, da bo šla spet kupovat tja, kerje zelo poceni, pa kvalitetno in bi še meni kaj vzela. Jaz bi pa še kakšno izkušnjo, če je to res tako, ker trenutno glih nimam ojrotov za razmetavat brezveze.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.10.2009 13:12:13   
vaney
jaknik, kaj pa tvojemu Niku manjka??? Meni se zdi prav prijeten in razgledan fant...
in, lepo te prosim, da si tiho o svojem izgledu, ker glede na to, da si 3x rodila, izgledaš kot vrhunska manenenkauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.10.2009 13:14:42   
Anonimen
vaney - tak naspidiranec je bil Nik, ko je bil mali. Pa ti povem, da so potem mirni otroci kot balzam za dušouser posted image .

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
8.10.2009 13:19:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jaknik, kaj pa tvojemu Niku manjka??? Meni se zdi prav prijeten in razgledan fant...
in, lepo te prosim, da si tiho o svojem izgledu, ker glede na to, da si 3x rodila, izgledaš kot vrhunska manenenkauser posted image

Joj ženske, ko bi ve vedle kolk ene energije moram jst usmerjat v tega otrokauser posted image . Sej načeloma je prijeten, razgledan je itak, ampak it v debato z njim al pa mu kako stvar dopovedat je pa katastrofa. Z njim nikoli ne prideš do kraja, ker ima en kup argumentov in protiargumentov.

Postava - viseči želatinast trebuh, celulitasta rit, zize bojo pa tut verjetn dol pale, ko bom nehala dojit. Kot pravi moja mami CENA MATERINSTVA.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.10.2009 13:23:25   
vaney
ok, v take podrobnosti te pa nisem gledalauser posted image drugače pa ima tako postavo, kot si jo ti opisala, tudi kar velik procent mladih punc, ki še od daleč niso rodile, ne pa 3x...jaz se s tem ne bom obremenjevala, no, razen, če bi katera vzela kakšno strijo (mi jih je Anže podaril na trebuhu), to pa vseeno rada podarimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.10.2009 14:38:21   
Alex01

Joj ženske, ko bi ve vedle kolk ene energije moram jst usmerjat v tega otrokauser posted image . Sej načeloma je prijeten, razgledan je itak, ampak it v debato z njim al pa mu kako stvar dopovedat je pa katastrofa. Z njim nikoli ne prideš do kraja, ker ima en kup argumentov in protiargumentov.

Mi je znano, mamo mi tut enega takega doma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?