|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
8.10.2009 14:52:17   
cukr07
Mi smo imeli danes prvi pregled v posvetovalnici. Lenart pridno raste, jutri bo star 5 tedov in ima 4.490g in 53cm.
Dobila sva tudi D3 kapljice.

Rea - danes je drugi dan kar mu dajem Antiflat in se mi zdi, da je že opazit razliko. Še vedno imamo krčke, vendar so manj močni in trajajo krajši čas. Sedajle mi spi že skoraj tri ure v zibki, kar je po štirinajstih dneh prvič, saj nismo preko dneva spali nič oz. na rokah po 10-15 minut. Jaz res močno upam, da nas bo tole odrešilo hudih muk. Lahko da je sicer samo tak dan, zato se ne bom prehitro hvalila (bom raje počakala še kakšen dan in potem zagotovo povedala user posted image ).

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.10.2009 16:05:08   
majčica20
mi smo danes tudi slabo spali, mene je pa še glava začela bolet. upam da je to zaradi spremembe vremena. v ponedeljek naj bi bilo prav mraz. bo treba kurit začet.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.10.2009 16:39:58   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Mi smo imeli danes prvi pregled v posvetovalnici. Lenart pridno raste, jutri bo star 5 tedov in ima 4.490g in 53cm.
Dobila sva tudi D3 kapljice.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.10.2009 18:46:14   
Anonimen
Evo nas s pregleda. Veliki smo 65,5cm, težki pa 7820g. Cepljeni pa nismo bili - viroza. No, pa tut smo dobili D3, ampak jih bomo jutri sprobal, se bojim, da nas ne bi zvijal ponočiuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.10.2009 21:05:27   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Evo nas s pregleda. Veliki smo 65,5cm, težki pa 7820g. Cepljeni pa nismo bili - viroza. No, pa tut smo dobili D3, ampak jih bomo jutri sprobal, se bojim, da nas ne bi zvijal ponočiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image za napredovanje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
9.10.2009 6:50:12   
Anonimen
Jutro user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
9.10.2009 8:03:58   
kaminek
jutro jutro!

a ima katera doma aparat za kavo? tistga, k si lohk nardiš iz mlete kave in iz tabletk?
joj, jst sm čist not padla, si ga zelo želim. pa sm najprej že skor šla kupt tega dolce gusto, pa je sam na tablete, k so drage kot žafran, pa pence za kapučin ne morš posebej nardit itd. v glavnem, denar stran vržen.
namreč, jst sm se že čist prenavadla tega nescafeja, pa turške kave, mi nekak ne potegne več. rada pa bi si vsak dan nardila kakšn nov okus.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
9.10.2009 8:09:16   
valentinčica30
Jaz mam aparat za kavo. Kar fin model, mi namreč med drugim delamo s kavo. V mojega lahko daš navadno ekspreso kavo v zrnu al pa v poseben predal mleto turško, pa tut za mleko spent ma. Ta je sicer kar konkreten, vendar lahko že za cca. 300 € dobiš spodoben aparat. Tisti kot ti praviš na tabletke (čalde) so grozni, saj si omejena na točno določeno vrsto in firmo kave, pri teh hišnih ekspresotih pa si kavo lahko zbereš sama. Maš posebaj rezervar za vodo, kava se sproti zmelje in stisne. Skratka zadeva super.
Če te resnično zanima lahk mojga vprašama in ti kak link pošljem ker ena firma v mariboru je zdej dost cenejše aparate pripeljala pa še ful lepi so.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
9.10.2009 8:21:59   
kaminek
dej, prosim, mal linkov prpopejuser posted image user posted image

jst sm gledala sicer to zadevco
http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/home.asp%3FMySes%3D620T5XCC9T88BO06WXC1

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
9.10.2009 10:39:23   
valentinčica30
http://www.svetkave.si/index.php?cPath=34

http://www.quelle.si/si/q4r/home/shop/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXNpXzE2NjEzNiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3NpJTJmc2lfU0klMmYlMjRzJTNka2F2bmklNWN1MDAyMGFwYXJhdCU1Y3UwMDIwc2FlY28mZmhfZWRzPSVjMyU5ZiZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-166136/index.html

Sama lih ne poznam vseh strani. To ma bl moj naštudiran, sam če se boš spustla v nakup aparata, razmisli res o teh aparatih, ki sproti meljejo kavo, ker če ga boš kupila za predpakirano kavo, boš lahko kupovala samo kavo tistega špodjetja katerega proizvajalec je aparat in ko boš preračunala ti bo zadeva prišla draga.

Ko moj domov pride ti bom lahko točno povedala kam se lahko obrneš da dobiš najcenejši aparat.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
9.10.2009 18:32:23   
kaminek
hvala, že gledam linkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4836
9.10.2009 21:23:22   
Anonimen
Čer, čer bejbike in sončki. Vam moram nekaj povedat - ne, nisem noseča. Sem pa dobila delo, ki se ga zelo veselim. Končno bom lahko poučevala to, za kar sem se šolala. Komaj čakam, da začnem. SIcer je le 1x na teden, pa vendar - bolje kot nič. Je sicer dodatno delo, vendar mi je to zelo pomembno.

Začnem v petek- torej dans tedn, držite pesti, da mi bo šlo user posted image .

Kar se tiče kg - pravijo 9 mescev gor, 9 dol. No, jaz sem jih dala gor ja, dol pa še ne vseh -je pa res, da nisem glih ne vem kako pazila na prehrano.

Krčki - upam, da čimprej minejo

šolanje- jaz sem se hotela letos vpisat na magisterij, pa nekako nisem našla študija, ki bi me res ful interesiral

aparat za kavo - nimam, ma pa moj brat in je ful zadovoljen

Vsem user posted image user posted image user posted image  za preglede in lepo kilažo in centimetre.

Dobr spite, jaz moram še po dragega v službo, jutri gremo pa v šoping v LJ. Čeveljce rabita mami in oči, Lukcu smo jih kar preko neta naročili. Mali rabi kako trenirkico, pa spalno vrečo, pa nogavičke - in še kaj se bo našlo.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
9.10.2009 21:28:02   
Anonimen
Malemu sem pa naročila tele:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
9.10.2009 22:17:51   
Alex01
Nya- ful lušni čeveljčki user posted image user posted image user posted image pa za delo, ki te veseli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi pa v torek v Lj, na pregled, potem pa v Supernovo, da nabavimo za krst. Najprej za Nejca in Alexa, če bo še kaj ostalo pa za mamo in očetauser posted image user posted image user posted image

Nočko

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 9.10.2009 22:18:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
10.10.2009 9:22:26   
valentinčica30
Alex01 ti še moje zapravljivke zraven dam, če slučajno ne boš vedla kam z denarjemuser posted image user posted image ? Vsako jutro pred šolo jamrajo da ni kej oblečt pred polno omaro. Če bo še tretja punca sva z mojim bankrotiralauser posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
10.10.2009 16:23:51   
kaminek
valentinčica: kupljen avtomatuser posted image user posted image  od krupsa

danes kupila v merkurju za 240€; je na ročko + na tablete + vroča voda za čaj + peno delat-kapučino. ful ok, sm zelooooooo zadovoljna. mleko ti sam speni in natoči. noro dobro, mnjami, mnjami. zdej bom pa sam kapučin pila. pa še za gretje skodelic ima.

Neposredna povezava do sporočila: 4841
10.10.2009 18:30:57   
valentinčica30
Poli se bom pa kr k tebi na kofi povablauser posted image user posted image . Da ti povem še to ti aparati so interesantni pol leta pol si pa tak polna teh brozgic, da ga tut pogledaš ne. Vsaj pri nas je tako.

user posted image
A je tak?
Mi imamo takega
user posted image
in pa
user posted image
Tega mam v kuhinji, zgornjega pa čez poletje uporabljamo zuni. Gornji je bolj eostaven in lahek za čiščenje, medtem ko je spodnji kompliciran in karkoli hočeš naredit rabiš doktorat, da prideš čez navodilauser posted image .
je tak k pr avtomobilih več elektronike več sranjauser posted image .

Uživej v kaviciuser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
11.10.2009 9:56:56   
kaminek
podoben je prvemu, sam je vse na tipke. nisem vzela še z vrčom, ker mam že enga.je mal novejšega tipa kot je ta z vrčom.
kapučin je res odličen.dej, pridi na engauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4843
11.10.2009 9:57:30   
kaminek
ga slikam in prpopam

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
11.10.2009 12:06:27   
kaminek
user posted image

user posted image

user posted image

kaj pravte na to???a???user posted image user posted image mnjami

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
11.10.2009 12:09:14   
Anonimen
kaminek - kdaj bo test coffe? Jaz sm nora na kavouser posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4846
11.10.2009 12:32:12   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lohk prec, lohk mal kasnejuser posted image user posted image ni problema, kave na toneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
11.10.2009 16:45:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lohk prec, lohk mal kasnejuser posted image user posted image ni problema, kave na toneuser posted image

hahahaahauser posted image user posted image user posted image  - iz kere okolice si? k jst tud iz okolce - iz podurja

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
11.10.2009 20:30:49   
valentinčica30
Punce se bomo tak zmenle, ker mi lih s kofetom delamo bom jaz kavico prinesla, Kaminek bo pa aparat na poskušno dalauser posted image user posted image , sam moram prej svoj avto dobit, ker s kombijem se mi nikamor ne vozi, moj espace je pa v prodaji. A ga kera kupi???user posted image  
Zdej ko mate skori vse povečane družine bi vam super fajn prišel, ma 6 sedežev, od opreme ni da ni, luksuz.... Sam ko pa do vzdrževanja pridešuser posted image , govorim o navadnih servisih, te pa stroški ubijejo. Meni je še zmeri ful avto, sam moja plača ne prenese tega bremena, pa moj enostavno ni pripravljen dodajat, ma svojih dost. Zdej mam naročenega pasata 2-3 lete starega, pa bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
11.10.2009 21:09:01   
vaney
valentinčica, hvala za ponudbo, ampak jaz sem zdaj dobra nekaj let z avtom...sem pogruntala, da tudi ta noče it na zrak, hoče kaj bolj konkretnega papcat, se mi zdi, da je najbolj požrešen član naše družineuser posted image prekosa celo moje nosečniško nažiranje (jaz že razmišljam, kaj bi jutri jedla...)user posted image

jaknik, a si na odvajanju od rr ta vikend? Nekaj sem slišala (no, moj svak je slišal, ko si se menila z B.), da bodo Jakoba premestili v jasli? Kako pa to? A ni to malo čudno, jaz sem bila prepričana, da gre otrok lahko samo v starejšo skupino, ne pa mlajšo? No, upam, da je z njim vse v redu in da ne boš mislila, da se kaj vtikam...samo malo mi je nelogično... Kako je z Aljaževo virozo?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?