|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
5.10.2009 16:48:24   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OSTANI PRI MENI ZA HIPEC SAMO ,
DA PIKICE TVOJE PREŠTEJEM ,
KO LEZEŠ ČEZ PRST MI NAVZGOR ČEZ ROKO,
ŽGEČKA ME, PA GLASNO SE SMEJEM .

KROJAČ TI JE SUKNJICO RDEČO SEŠIL,
V NJEJ LEPA SI IN PRAV POSTAVNA ,
ŠE PIKIC TI NANJO JE ŠEST PRITRDIL,
TI ZAME MED HROŠČKI SI GLAVNA !

SEDAJ PA POLETI POD MODRO NEBO ,
LE CULICE TU NE POZABI ,
TRI ŽELJE PONESI, ČE NI PRETEŽKO,
KATERA MORDA SREČO ZVABI .

ČIM VEČ TAKIH VAM ŽELIM

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
5.10.2009 16:54:52   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla punce!

. Tudi sama sem zopetuser posted image , tako da me lahko date na seznam za maj 2010 user posted image .

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mal gledala naš forum od prve strani naprej (preveč časa imam user posted image user posted image ), pa sem opazila, da si ti iz Rake. Jaz pa delam na Rakiuser posted image user posted image user posted image , oz trenutno sem na porodniškiuser posted image user posted image

Hvala za čestitkeuser posted image .

A slučajno učiš matematiko?

Ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
5.10.2009 17:08:15   
Anonimen
No Alex, sej jst se te tut ne predstavljam kot učiteljico matematike user posted image . Bol bi ti pasala kaka zgodovina user posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
5.10.2009 17:36:24   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

No Alex, sej jst se te tut ne predstavljam kot učiteljico matematike user posted image . Bol bi ti pasala kaka zgodovina user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka tko stara zgledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
5.10.2009 20:56:15   
Anonimen
Kako ste danes? Mi smo kr ok.

Midva greva zjutraj dat kri, pol pa prideva na Loko na en kofi, bova pa tam okrog pol desetih po moje. No, če bo katera, upam, da naju prepozna - mogoč po vozičku, drgač pa eno fotkico za vse vas.

user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
5.10.2009 22:17:25   
Mala_princeska
Evo za Reo user posted image , sam včasih je user posted image imel več las, je pa rekel da je bolj šprinte treniral, v OŠ user posted image ,

takole pa spita kot polhka user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 5.10.2009 22:18:05 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.10.2009 22:18:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kako ste danes? Mi smo kr ok.

Midva greva zjutraj dat kri, pol pa prideva na Loko na en kofi, bova pa tam okrog pol desetih po moje. No, če bo katera, upam, da naju prepozna - mogoč po vozičku, drgač pa eno fotkico za vse vas.

Lušna sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
5.10.2009 22:21:00   
rea27
hehe, princesi, na oč mi je res znan..ker sem tudi jaz šprint trenirala :)
No,lej ga zlomka..

Ja bilo pa danes lušno na loki, pa v bršljinu, pa na marofu, hehehhe..punci moji, sem vaju malo novomeških poti naučila heheheh :) :)
Jaz trenutno iz francoščine, me je kr zmanjkovalo okoli 9.30..zdej pa šibam k moji princeski pančkat :)

lahko noč vsem :)

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
5.10.2009 22:27:09   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka tko stara zgledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetn zgledaš strogo, potem te pa imajo za tršico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hojla

evo...današnji kafe uspel, za jutri pa tudi, če bo katera v mestu, se lahko zmenimo na loki. Ob kakih 11 bova tudi midve kje spet tam.

Punce...midve sva za danes čisto fertik...gremo počivat...no, ko pospravim po stanovanju

Jaz sem danes tud kar zmatrana, le od česa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se pa del poti po avtocesti peljala z zaštekanimi vsemi štirimi žmigavci user posted image user posted image user posted image , je bila kolona - potem je pa knof zaštekal user posted image

Nč jst žal ne morem vsak dan v Nm user posted image , me čakajo home activity - ironing, cleaning, learning user posted image user posted image , making walks with my user posted image - se moram pohvalit da sem 10-ko dobila za prvo seminarsko aktivnost. No, sej na konc bom pa kuni za 6.ko spacala user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes cote od user posted image pospravljala in 74 jopčka ji ni nič prevelika, od 62 številke se bom lahko kmalu kar poslovila, raste ta naša žaba, tk da nič cunj šparat user posted image ko pa toliko spi - ma danes je fullllll spaaaalaaa čez dan in ob 20.20 je bila kar zaspana. In spiiiii....

Zdej pa malo Razočarane pogledat, čeprav kumi sledim - ker prejšnje sezone niti nisem gledala.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.10.2009 8:36:21   
Anonimen
ustaj vojskooooooooooooooouser posted image

To mi je najljubši citat iz filma Outsider...v glavnem...sva ble res obe zmatrane - malčica je kr pozabla na nočni obrok in spala od pol 7 do nekaj čez 5.

Jao Rea...lahko tebi, k maš kondicijouser posted image jaz sem pa od zmeraj couch potato. Bo še treba zraven tebe na kako turo.

No, nazadnje smo pa včeraj vse zrihtali za krst, ki bo 14. novembra. Jupiii...no...zdaj pa gruntam, kaj naj mali žabi oblečem.user posted image MOja mami bo čisto razočarana, če ne bo mala princeska v oblekici...no, saj bi jaz tudi...pa ne vem, a naj kupim, nardim, začaram...kako kombinacijo naj izumim, da bo topla in lepa. NIč..grem firbcat po netu, kaj vse majo kje.

Neposredna povezava do sporočila: 4785
6.10.2009 11:04:26   
Anonimen

Ne, ma kaki stara, sam jst sm mela zmeri za matematkarce neke stroge in zatežene tršice. Za zgodovino sm mela pa umirjene in potrpežljive. Zato sm dobila tako asociacijouser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4786
6.10.2009 11:22:16   
Anonimen
Midva bla na kavici na Loki, videla dve mamici s fantkoma po moje - obe sta meli rdeč Jane voziček - vsaka svojega sveda. Se katera prepozna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
6.10.2009 22:51:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Midva bla na kavici na Loki, videla dve mamici s fantkoma po moje - obe sta meli rdeč Jane voziček - vsaka svojega sveda. Se katera prepozna?

Nya, mislim da to ni bila nobena od nas, vem pa kateri sta bili - sta že včeraj tam kofetkali user posted image user posted image user posted image

No danes sem bila "pametna" user posted image user posted image in sem mislila da je moja žaba lačna okoli 12h, ko se je neutolažljivo jokala po previjanju, dojenju. Jasno sem ji flaško dala in je sicer precej spila, a ona se potem zbudi in v jok user posted image user posted image user posted image - šele zvečer sem pogruntala da že nekaj dni ni kakala in sem ji pomagala - da sem nogice dvigala in stiskala k trebuščku in res je pomagalo - fulllllll kakala.
A je možno da d3 kapljice zapirajo?

Lahko noč.

Alex01 si našla kaj uporabnega za krst za vašega princa?

Majch samo ne kompliciraj z oblačilci - kupi nekaj kar bo uporabno še za potem za nekajkrat za oblečt, menda je važn samo bel prtiček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
7.10.2009 7:43:46   
Anonimen
Jutrooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4789
7.10.2009 8:57:19   
kaminek
jutrooo!

mi se pa še  mormo it za krst zment,s am našga župnika je tko težko dobit, k je letečiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
7.10.2009 9:06:43   
Anonimen
mi bomo meli pri frančškanih v mestu. Smo že bli tam enkrat, pa nam je blo tako všeč, da bomo ponovili.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4791
7.10.2009 9:26:35   
Mala_princeska

mi bomo meli pri frančškanih v mestu. Smo že bli tam enkrat, pa nam je blo tako všeč, da bomo ponovili.

Ja mi vedno za veliko noč v to cerkvico žegn nosimo , pa jaslice obvezno tja hodit gledat.
Mene je pa že tašča klicala da je torto naročila in pecivo - 3 kg (nas bo pa max 15-20 odraslih) - to se bomo spet redili , ma bolj ko rečeš ne pretiravat, bolj se pokažejo , no hb ena skrb manj.

Jutroo še od naju,

ob pol 7h sva se zbudili, napapcali in potem skupi 2h vlekli, sem zadremala ob in ona si je verjetno mislila, če lahko mami dremlje in če je dolgočasna, bom pa zaspala nazaj .
No, danes bom, bolj u izi skup zmetala(beri posesala) in zagrabila bom to svojo angleščino, enkrat jo moram

Nič imejte se.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
7.10.2009 12:41:58   
Anonimen

Tam je bil naš Nik krščen user posted image .

Jutri pa imamo pregled + prvo cepljenje + cepljenje rota virus, vendar mislim, da bomo opravli samo pregled. Je začel Aljaž neki pokašljevat, zato bom rekla, naj nam dajo drug datum. Jakob je dans mal bolš, je sicer že včeri zvečer začel mal jest, tako da bomo kmal zmagaluser posted image . Babi - metastaze ni HB je pa obraba ledvenega predela in gre konc meseca še na nadaljne preiskave. Zdej lahko že mal hodi (smo jo šli včeraj obiskat). Dedi je pa glavni kuharuser posted image , nam je kruh spekuuser posted image . Česa vse so moški sposobni, ko žena obležiuser posted image . Bravo za našega dedijauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4793
7.10.2009 12:49:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mene je pa že tašča klicala da je torto naročila in pecivo - 3 kg (nas bo pa max 15-20 odraslih) - to se bomo spet redili , ma bolj ko rečeš ne pretiravat, bolj se pokažejo , no hb ena skrb manj.

ob pol 7h sva se zbudili, napapcali in potem skupi 2h vlekli, sem zadremala ob in ona si je verjetno mislila, če lahko mami dremlje in če je dolgočasna, bom pa zaspala nazaj .
No, danes bom, bolj u izi skup zmetala(beri posesala) in zagrabila bom to svojo angleščino, enkrat jo moram

Nič imejte se.....

Torta - moja pregreha odkar sem rodilauser posted image . Kile pa še zmeri na 65user posted image .

Kako vam rata prespat celo noč?  Naš Aljaž ima obvezno hranjenje okrog 2.30 - 3.00 ponoči. Sicer res to opravimo v spanju, vendar vseeno. Sva poskusila tudi že s flaško, pa noče. Sploh jo ne zagrabi, kot da ne zna. Duda mu pa tut ne gre v promet, tako da sm še vedno MAMI-ZIZA.

Aja, pa jutri imamo mini RD, stari bomo 3 meseceuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4794
7.10.2009 13:18:38   
vaney
jaknik, jaz sem prišla sem pogledat, da vprašam, kako je Jakob, pa vidim, da si glihkar napisala, da se stanje boljšauser posted image
Pa saj to se meni zdi še ok, če Aljaž pri 3 mesecih samo 1x ponoči je...imam kolegice, ki so cele noči na uro, uro in pol pokonci. Tako da, pomisli na njih, pa boš takoj boljše volje, ker se bo samo 1x zbudiluser posted image   Naš Anže je od 3.-6. meseca vse noči prespal (beri od 18.30-7h), potem ga je pa nekaj piknilo (najbrž poskok v rasti, puzanje....) in je vsako noč 2-3x celo flašo mleka spil in se striktnno zbujal ob 6.00 (tudi na morju, tako da sva midva naredila že po 10km z vozičkom ob morju, kavo spila, svež kruh kupila..., dokler se je ati zbudil. Sicer je slišat malo kruto, ampak mi je prav pasalo, ker svež jutranji morski zrak je prav fajn, samo da ga do lani nisem nikoli vohala, ker smo vedno spali do 11huser posted image ). Potem je okoli 11. meseca meni uradno ratalo dost vstajanja in pri 10kg otroka še 3x ponoči hranit in sem se odločila, da probam gost obrok, na žlico. Prvi večer je pojedel krožnik čokolinota in od takrat se več ponoči ni zbudil za jest. Piti pa itak nima navade ponoči. Ja, taka je bila naša zgodba, vprašanje pa, kaj nas čaka drugič...
Še nekaj; a Jakob ima še plenice ali je že brez? Ga v vrtcu že navajajo na wc? Jaz se nekaj trudim z Anžetom (beri gre ena wc lulat zjutraj, ko pride iz vrtca in zvečer), pa včasih rata, včasih ne, mi pa pride povedat 5 minut za tem, ko ima plenico poolno. Prime se za plenico in reče "lulu" ali "kaka"...prej povedat pa ne. Ampak ok, saj tako hudo se še ne mudi, počasi pa menda bo.

krst; mi smo ga prvič imeli v naši lokalni cerkci, za drugič pa sploh ne vemo, če ga bomo imeli, ker se nam je vse skupaj že prvič zamerilo....pa iskreno povedano niti neki hudi verniki nismo

mala princeska, a si ti mogoče že oddala na pošto? Da vem, kdaj poštarja čakatuser posted image

grem še do konca kosilo pojest, mi je mami naredila domače štrukje, pa jih je treba porabit...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
7.10.2009 13:31:17   
Anonimen
nazaj s šetkanja. je blo luštno, vse dokler nisem ugotovila, da ja naša žaba nekje zgubila copatuser posted image . In sva šle 3x po isti poti nazaj pa nisva nič našle. Tako da...grrr...če je katera kje med glavnim in novim trgom tee tušem našla bel športni copatek...se priporočam. Do takrat bomo meli pa pepelko pri hišiuser posted image . Sam, da bi se res kak princ oglasu s tem čevljem.user posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
7.10.2009 13:55:20   
valentinčica30
Dej na Krko, mogoče ga najdešuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
7.10.2009 13:56:34   
Anonimen
sej -najboljšeuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
7.10.2009 14:03:36   
Anonimen
Vaney - mi smo brez plenice že od Aprila. Sicer je še nismo mel namen ukint, ker ni kazal nobenga interesa, pol so mu pa fimozico rihtal in ga je peklo v plenički in je sam ni hotu več. Ja, za spat jo pa še ima, ampak je dostkrat suha.Nik se pa spomnim, da jo je imel 2 leti in 8 mesecev in ko je ostal brez nje je ni rabil ne podnevi ne ponoči. 

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4799
7.10.2009 14:42:33   
Alex01
Dan user posted image user posted image user posted image

jaknik - glede spanja. Naš Nejc je šel včer spat ob 21.30 pa je spal do 6.00.  Včasih se pa zbudi po 6 urah spanja. Tko da za enkrat je kar pridenuser posted image user posted image . Za pol urce zaspi vsak dan tam nekje med 19 in 20 uro. Potem se zbudi, se  podojiva nato sledi malo igranja, potem kopanje in po kopanju še dojenje in spanje. Sem parkrat ga šla kopat, ko se se zbudil po polurnem spanju, potem mi je pa po kopanju, ko je jedel v trenutku zaspal kar med dojenje in potem se je zbudil že po 3 oz 4 urah. 

princesi
- oblačila za krst še nisem iskala. v torek gremo v Lj, ker ima pregled na pediatriji, pa bomo šli takrat kupit. Upam, da kaj pametnega dobimo. Rada bi mu kupila kakšne žametne hlače in jakno za zravn, vsekakor pa nekaj uporabnega še za naprej. Kupila sem pa bel prtiček (v Slomškovi knjigarni), pa torto smo naročili, pa restavracijo rezervirali, pa vabila poslali, pa botra zbrali user posted image user posted image user posted image .
Vidim, da mala uživa poleg atija user posted image user posted image user posted image .

nya - kako sta lušna user posted image user posted image user posted image

majch - upam, da se bo copatek našel user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 7.10.2009 14:43:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?