vaney
|
jaknik, jaz sem prišla sem pogledat, da vprašam, kako je Jakob, pa vidim, da si glihkar napisala, da se stanje boljša Pa saj to se meni zdi še ok, če Aljaž pri 3 mesecih samo 1x ponoči je...imam kolegice, ki so cele noči na uro, uro in pol pokonci. Tako da, pomisli na njih, pa boš takoj boljše volje, ker se bo samo 1x zbudil Naš Anže je od 3.-6. meseca vse noči prespal (beri od 18.30-7h), potem ga je pa nekaj piknilo (najbrž poskok v rasti, puzanje....) in je vsako noč 2-3x celo flašo mleka spil in se striktnno zbujal ob 6.00 (tudi na morju, tako da sva midva naredila že po 10km z vozičkom ob morju, kavo spila, svež kruh kupila..., dokler se je ati zbudil. Sicer je slišat malo kruto, ampak mi je prav pasalo, ker svež jutranji morski zrak je prav fajn, samo da ga do lani nisem nikoli vohala, ker smo vedno spali do 11h ). Potem je okoli 11. meseca meni uradno ratalo dost vstajanja in pri 10kg otroka še 3x ponoči hranit in sem se odločila, da probam gost obrok, na žlico. Prvi večer je pojedel krožnik čokolinota in od takrat se več ponoči ni zbudil za jest. Piti pa itak nima navade ponoči. Ja, taka je bila naša zgodba, vprašanje pa, kaj nas čaka drugič... Še nekaj; a Jakob ima še plenice ali je že brez? Ga v vrtcu že navajajo na wc? Jaz se nekaj trudim z Anžetom (beri gre ena wc lulat zjutraj, ko pride iz vrtca in zvečer), pa včasih rata, včasih ne, mi pa pride povedat 5 minut za tem, ko ima plenico poolno. Prime se za plenico in reče "lulu" ali "kaka"...prej povedat pa ne. Ampak ok, saj tako hudo se še ne mudi, počasi pa menda bo. krst; mi smo ga prvič imeli v naši lokalni cerkci, za drugič pa sploh ne vemo, če ga bomo imeli, ker se nam je vse skupaj že prvič zamerilo....pa iskreno povedano niti neki hudi verniki nismo mala princeska, a si ti mogoče že oddala na pošto? Da vem, kdaj poštarja čakat grem še do konca kosilo pojest, mi je mami naredila domače štrukje, pa jih je treba porabit...