|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
5.10.2009 5:33:58   
Mateja4
jutrouser posted image

mi smo pa danes 2 meseca stari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Rea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse ok

Pricesi  sej bo user posted image

Čebeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič šibam ker ležalnik ni več dober in hoče mamico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
5.10.2009 7:32:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

mi smo pa danes 2 meseca stari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pricesi  sej bo user posted image

Dobro jutro user posted image .

user posted image user posted image user posted image Mateja - hitro čas leti.....

A bo danes kaj sončka?

Pride katera v Nm na Loko? Da vidim, če se mi splača? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ura cca?

Hvala, ker ste držale pesti za angleščino - sicer nisem med najboljšimi, a padlo je 16 točk od 20. user posted image user posted image user posted image Za prvo silo čist ok user posted image user posted image user posted image , upam da bosta naslednje dva testa tud tam nekje :-)

Sem pa veselllaaaaaa, ker moja bubica že par noči konstantno spi cca. od 21h - 7h zjutraj, včasih kako minutko dlje, včasih pa manj, ampak to je superrrrrr. Pa čez dan še kar dve dolgi rundi :-)
Je pa začela obraze prepoznavat in če osebe ne pozna kar zajoka, če ji ni všeč.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 5.10.2009 7:33:20 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
5.10.2009 8:14:10   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Nabavite si ANTIFLAT!! Če ga že nimaš..dobiš ga v Avstriji, za prvo silo, ti lahko jaz enega prodam, ker ga še imam na zalogi, če nihče v kratkem ne gre gor..Sporoči..JE delovalo na "muč" pri nas :)

Rea27 sem ti poslala ZS. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
5.10.2009 8:37:49   
Alex01
Mateja4- čestitke tvoji Tajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princesi - za osvojene točke user posted image user posted image user posted image user posted image in za tvojo Manco, ker tako pridno spi user posted image user posted image user posted image

Na loko naju danes žal ne bo, šibava proti Raki user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
5.10.2009 8:50:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Princesi - za osvojene točke user posted image user posted image user posted image user posted image in za tvojo Manco, ker tako pridno spi user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

Uživajta.

Cukr
user posted image user posted image user posted image za 1.mesec, ki ste ga dopolnili včeraj :-) in user posted image user posted image user posted image proti krčkom.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
5.10.2009 9:00:09   
Anonimen
jutro

in? Kako danes? Bo dež al sestanek?

Ko ste že ravno pri kapljicah...mi mamo d3 in sem tudi nehala dajat za kak teden , ker je ful jokala. No, potem je jokala tudi brez njih. In sem začela nazaj devat...brez problemov. Po moje niso ble kapljice...al je pa zrastla...user posted image Kdo bi vedel...

No, vidiš, princesi, obvladaš angleščino...user posted image ne boš rabla nobenih inštrukcijuser posted image

Naš Živček je spet neki prehlajenuser posted image . Kiha in kašlja...pol najbrž odpade cepljenje v petek, če ne bo boljše.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
5.10.2009 9:25:50   
rea27
hoj hoj..ja, ja..sestanek kr zgleda da bo...naša princeska še spi, tako da bova mal zamudili, a nič panik, saj sva od loke dobri dve minuti stran :) Tako da MAMICE - SE DOBIMO? Ali bova spet sami, majch?
hehehhe, ajdi, ajdi, dejmo, loka vabi :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
5.10.2009 9:38:03   
Mateja4

Mateja4- čestitke tvoji Tajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pol lahko pa na kavico prideš... sem ene 4  km stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
5.10.2009 9:42:52   
Anonimen
princeska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na Loko - midva dans ne morva, je oči šele zdej prišel, čez eno uro grem pa že v službo - eh, bo že. Jutri gremo pa zjutraj dat kri, pa pridemo pol na eno kavo, če bo katera tam.

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
5.10.2009 9:43:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hoj hoj..ja, ja..sestanek kr zgleda da bo...naša princeska še spi, tako da bova mal zamudili, a nič panik, saj sva od loke dobri dve minuti stran :) Tako da MAMICE - SE DOBIMO? Ali bova spet sami, majch?
hehehhe, ajdi, ajdi, dejmo, loka vabi :)

Pridemo, malo bova zamudili ....

Do 11h bova pa zihr dol :-)

Se vidimo :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
5.10.2009 9:46:20   
rea27
oki doki pol pa ob 11

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
5.10.2009 9:55:23   
Anonimen
Princeska - se vidi, da sta najina user posted image  nekje glih stara. Naš Aljaž se je včeri zjokal ko zmaj, ko ga je en kolega v roke primu. Prvo ga je par sekund gledal naravnost v obraz, pol pa ueeeeeeuser posted image . Pa sm ga kr mal pustila, da ga je mal nosu.Fackoti! A njegovo ženo pa ful obrajta, ampak mu verjetn paše, ker ma višji glas.

Loka danes - nam tut  ne zlavfa. Ati pa Jakob sta ravno od zdravnika, ima Jakob slinavkouser posted image  in ima obloge skos v grlo, tako da še grdo kašlja zraven in mora na inhalacije hodit. Zdej mormo bit par dni u iber sterilni, pa glih ne zgleda, da vam kake bacile v NM prinesemuser posted image . Pa spijte še enga na zdravje mojga sinkauser posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 5.10.2009 9:56:11 >

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
5.10.2009 10:24:32   
vaney
jaknik, držim pesti, da se Jakob čimprej pozdravi...

punce, uživajte na Loki...jaz ne grem nikamor, bom šla v Nm, ko me bodo iz banke poklical, da grem ene papirje podpisat, sam kdaj bo to, pa ne vem, naj bi bilo kmalu...če bo jutri, se lahko jutri malo ustavim na Loki na kavici...  Me je pa trebušček takooo hecal ta vikend, da je joj. Cel teden sem letala okrog in rihtala papirje, ker sem si kupila nov avto, pa zgleda, da je bilo preveč. Potem ko sem ga pa domov pripeljala, sem pa obležala...groza. V soboto sva šla z možekom na večerjo in v kino, pa sem komaj čakala, da pridem domov, se nafilam z Buscopani in grem ležat in sem pol še celo nedeljo preležala. Zdaj je pa že boljše.

To bi bilo zaenkrat to...grem kar počasi nazaj proti sedežni.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
5.10.2009 10:26:53   
valentinčica30
Tut mene ne bouser posted image , čaprav bi vas prav rada spoznala čvekice. Me je ponoči neki začel zvijat in spet mal izcedka, po moje zato ker se tamali v bušiju premetava ko nor in o to traja neki časa če večino ne počivam potem je tu izcedek in bolečine. Pa drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
5.10.2009 13:05:00   
Alex01
valentinčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaney - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaknik - za Jakoba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja 4 - vidla šele ko sem prišla domov user posted image . Se pa zmeniva lahko za naslednjič, ko bova šla na Rako. Hodiva kar pogosto user posted image . Si ti prav iz KK?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
5.10.2009 13:13:07   
Mateja4

Mateja 4 - vidla šele ko sem prišla domov user posted image . Se pa zmeniva lahko za naslednjič, ko bova šla na Rako. Hodiva kar pogosto user posted image . Si ti prav iz KK?

vbistvu iz Velike vasi ... če ti je kaj znanouser posted image user posted image (mlin Katič)

Jaknnik user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se jakob čimprej pozdravi

Valentinčica, Vaney user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
5.10.2009 13:16:45   
Alex01
Ja. vem kje je Velika vas. Ka imate še vedno gradbišče user posted image user posted image user posted image ? Ko sem bila še v službi (delam na Raki), sem skoraj vsak dan imela kakšen opravek v KK in sem se vozila čez Veliko vas. Ko pa so odprli gradbišče sem pa raje uporabljala avtocesto.
Ni problema, lahk se zmenimo v KK. Ti sporočim, ko se naslednjič odpravim proti Raki.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
5.10.2009 13:23:36   
Mateja4
ja še vedno smo na gradbišču....user posted image user posted image in kot kaže še bomo nekaj časa ker se jim  očitno nikamor ne mudi da bi to naredli.... eh bo že... Taji pa paše ko gremo z vozičkom k treseuser posted image user posted image user posted image
No  ti mi sam javi ko boš spet kaj tukaj pa gremouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
5.10.2009 13:26:16   
Alex01

ja še vedno smo na gradbišču....user posted image user posted image in kot kaže še bomo nekaj časa ker se jim  očitno nikamor ne mudi da bi to naredli.... eh bo že... Taji pa paše ko gremo z vozičkom k treseuser posted image user posted image user posted image
No  ti mi sam javi ko boš spet kaj tukaj pa gremouser posted image

Zmenjeno user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
5.10.2009 13:27:03   
Alex01
Kako pa kaj melody in Sara?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
5.10.2009 13:31:40   
Mateja4
Sara je super, vse ok. Melody se pa slabo počut in večinoma preleži. Mal ji še šivi nagajajo ker se je raztrgala med porodom... pa pravi da se ji ful vrti če je pokonci pa v križu jo trga... Tako da punce počivajo. Drugače je pa vse ok

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
5.10.2009 13:34:24   
Alex01

Sara je super, vse ok. Melody se pa slabo počut in večinoma preleži. Mal ji še šivi nagajajo ker se je raztrgala med porodom... pa pravi da se ji ful vrti če je pokonci pa v križu jo trga... Tako da punce počivajo. Drugače je pa vse ok

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar naj lepo počiva. Pozdravi jouser posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
5.10.2009 13:41:00   
Mateja4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar naj lepo počiva. Pozdravi jouser posted image

bom pozdravla

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
5.10.2009 14:43:37   
Anonimen
hojla

evo...današnji kafe uspel, za jutri pa tudi, če bo katera v mestu, se lahko zmenimo na loki. Ob kakih 11 bova tudi midve kje spet tam.

Punce...midve sva za danes čisto fertik...gremo počivat...no, ko pospravim po stanovanjuuser posted image

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
5.10.2009 15:32:56   
petruscha

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla punce!

. Tudi sama sem zopetuser posted image , tako da me lahko date na seznam za maj 2010 user posted image .

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mal gledala naš forum od prve strani naprej (preveč časa imam user posted image user posted image ), pa sem opazila, da si ti iz Rake. Jaz pa delam na Rakiuser posted image user posted image user posted image , oz trenutno sem na porodniškiuser posted image user posted image

Hvala za čestitkeuser posted image .

A slučajno učiš matematiko?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

sindarin

Kaj je najpogosteje vzrok za nenačrtovan nakup igrače?

me pritegne, ker jo opazim v izložbi (25%)

privlačna embalaža (1%)

želja otroka (37%)

ugodna cena (24%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 174

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!