|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
11.10.2009 21:29:06   
Mateja4
hej bejbike

mmmm kava .... kaminek jst se z veseljem povabimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zdajle "sama". Mala pančka dragi mi je pa v službo pobegnu....

Mi  pa zdej prpravlamo mal kar se krsta tiče... sem šla včeraj torto naročit.... Pa en kostim zase sem našla tako da bom čist nova user posted image user posted image  

Nya - luštni čevelčkiuser posted image user posted image pa super za službouser posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
11.10.2009 22:03:04   
Anonimen
Vaney - ma ne moreš verjet, čist res je, moj Jakob gre nazaj v jasliuser posted image . Me je pa dans ravnateljica klicala in mi je razložila, da je žal prišlo do napake z njene strani(celo priznala jeuser posted image ) in se ni držala normativov, zdej pa je potrebno napake popravit. Tako da ja, smo od jutri naprej spet dojenčkiuser posted image . Ma sej ni panike, je bil v večji skupini sam dva dni(pol je bil pa bolan), mi je pa ravnateljica zagotovila, da bo zdej do konc šolskega leta v jaslih, da mi ga ne mešajo s tem skakanjem iz skupine v skupino.Sm bla pa res kr žalostna, ko sem zvedela, de gre nazaj k micenim, ker je že kr velik fant in bi mu mogoče bol koristlo bit z večjimi. No, se bo pa še en let crkljal, tut to je dobro.

Kava - se odločam, da bi jo nehala pituser posted image . Povdarek na ,,se odločam,,

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
11.10.2009 22:27:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4
Mi  pa zdej prpravlamo mal kar se krsta tiče... sem šla včeraj torto naročit.... Pa en kostim zase sem našla tako da bom čist nova user posted image user posted image  

Dolenjkice moje pozdravčki, objemčki, poljubčki od mene, da boste vedele da sem (smo) še med živimi in da nisem pozabila na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prejšnji teden se mi ni dalo kaj dosti tipkatuser posted image , čas pa leti ......še do štacune ne pridem.....

Danes smo bili pri kolegici, ki ima skoraj 2m user posted image in revček ves čas joče, nobene kapljice mu ne pomagajo, ne Antiflat,....ma čist vse so že poskusili. Krči. In posledično je cele dni na rokah, v naročju. Šele zdaj se zavedam kako pridno pupo imam. Pa z navigacijo smo se izgubljali, ko smo bili pri drugi kolegici user posted image user posted image user posted image

Krst....jutri ob 18h greva z dragim k maši, ob 19h so pa priprave na krst, bi morala tud botrca jit pa so ji punce zbolele in upam potrdilo zadostuje, da je primerna botra, pa 2 x je že svoje otroke krstila, skoraj vsako nedeljo gre k maši.
Torta in pecivo - vse naročeno, sam v gostilno se gremo ta teden za meni zmenit.
Mateja4 kje imate pa vi krst?

Kavica
Kaminek zdaj bom pa kar k tebi na kapučin pršla, namesto v Mercator, bom raje tebi tist ojro pustila al pa kilo kafeta s seboj prnesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tak fajn aparat. Btw jst bi tud vse aparate imela, ko bi jih blo treba pa spucat bi pa najrajš nove kupila user posted image - s sokovnikom je po soku full dela za pucat, pol ga pa ne uporabljam.

Angleščina - zaenkrat še kar gre, čeprav sem lena in ko mi voda v grlo teče, takrat pobrcam user posted image , ma se bo treba zdej čez jesen/zimo k seb spravt, da bo res diploma napisana tk kot se šika.

No fajn bodte punce moje in user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
12.10.2009 8:27:10   
Mateja4
jutro

evo midve sva pokonci, ati pa spi k je bil u nočni tako da sem ta teden bol sama za vse.. popoldne mam šolo tako da takrat bo pa mogu bit varuškauser posted image   Tamičkena vriska v ležalniku (zdej k se lahko že sama gunca k z rito miga se ji ćezdalje bol dopade user posted image user posted image user posted image )

Princesi mi bomo meli krst tu v Krškem. Priprave mamo pa v petek večer pou urce in nič več... tako da kar se tega tiče je fajnuser posted image user posted image

Jaknik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
12.10.2009 8:47:20   
Anonimen
jutro

dež...

drugače vse po starem...

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4855
12.10.2009 8:48:16   
Anonimen
rea vidim da si tle...neki mam zate...te še nisem hotla klicat k je še zgodi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4856
12.10.2009 9:05:52   
kaminek
jutrček!

glih pijem en okusen kapučinček.
ni problema punce, pridte mal v naše konce, jst vam bom pa omamno kavico skuhala in to zastonjuser posted image user posted image user posted image . lohk se v espaca nabašete, dokler ga še majo pri valentinčici in mogoče se celo kateri bo dopadel ter bo tako padla prodaja in nakupuser posted image . ni slab predlog, a?

drugače se je pa res mal shladil, včeraj je bil pa še tko lep sonček, smo bli celo popoldne zunej. jupi.

mala_princeska: želim ti, da ti uspe vse nardit po planu-diplomauser posted image user posted image
jaknik: je vredno greha, da probaš mojo kavico, verjemi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
12.10.2009 10:05:16   
Alex01
Dan user posted image

Kaminek - jaz tutu pridem na kavo user posted image user posted image , tko da punce, ko bo "avtobus" pobiral potnike, ne pozabite name user posted image user posted image

Ka pa kej počnete na ta deževen dan user posted image ?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
12.10.2009 10:07:29   
Anonimen
ojla alex

bolj zaspano je dane stu gor...po moje se vse cartajo s svojimi piškotki...naša trenutno spi, samo mislim, da ne bo več dolgo

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4859
12.10.2009 10:10:12   
Alex01
Nejc tut spiuser posted image , jaz sm pa že kruh spekla, zdaj neke papirje urejam, potem moram pa kaj zlikat, se je že kar nabralo user posted image . Pecivo moram it še naročit za krst, pa se mi ne da iz hiše. mogoče popoldan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
12.10.2009 10:11:21   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Kava - se odločam, da bi jo nehala pituser posted image . Povdarek na ,,se odločam,,

user posted image user posted image user posted image user posted image prvi korak si pa naredila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
12.10.2009 10:36:31   
kaminek
joj pr nas pa toča pada, kr neki

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
12.10.2009 10:37:00   
kaminek
no, kr pogumno se zberte in via trebnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
12.10.2009 12:46:01   
Anonimen
Evo, pozdrav še od mene. Sm bla danes že v NM, sva šla z Jakcem na kontrolo v NM P (pediatrična ambulanta) in pa seveda obvezno k babici na kavo. In kako naj jo neham pit, ko pa mami tako dobro kavo skuhauser posted image . Evo, Jaki je pršu k men, vam bo še on neki napisal:

eeeeeee8888888rrrrrrrr1111111111jjjjjjjjjjjjjj

OK, sej vse razumete, ne!?user posted image

Ja, pada pa tako, da sm mogla met brisalce na ful in to skor vso pot, tako da Kaminek, tvoja kava mi diši, ampak dans ne grem več vn iz bajte.
Alex - jst bi na tvojem mestu pecivo kr po telefonu naročila, je zunaj vreme za user posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4864
12.10.2009 13:54:27   
kaminek
res se je ful shladil, bbbrrrrrrrrr

mi pa zdej kuhamo kosilo, je mami lačnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
12.10.2009 17:34:55   
_melody_
Helo bejbe!user posted image

Ste me kaj pogrešaleuser posted image ?

Sploh ni blo časa niti energije, da bi se vsela za računalnik, zdaj sem si ga pa le vzela, ker Sara panča na atiju. Mi smo se že kar vlaufal, edino problem imamo ker je mala lena pri dojenju. 5minut vleče pol pa zaspi. Lahko bi jo po luftu metala pa ne bi začela vlečt. Bolj se carta na bradavički. Zarad tega je še zgubila na teži. Potem sva pa v petek kupila z možem dodatek in ji ga čez vikend dala tako da danes, ko smo se tehtali je pokazalo, da je nazaj dobila na teži. Pa še kopali smo se danes prvič. Ijoj kako je uživalauser posted image .

Kar se pa tiče poroda...uf, popadki-grooooozzzzzaaaaa! Ne vem sploh zakaj so me tak hitro not dal, ena ponca ko je bila pa že 4cm odprta so jo imel pa dva dni na oddelkuuser posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
12.10.2009 17:37:30   
_melody_
user posted image
user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
12.10.2009 17:42:23   
Anonimen
melodyyyyy...kako lepo da ste fajn. Sam ne obupat z dojenjem tak ko sem jaz - če se da.user posted image Je to kar smotan biznis včasih....Mah...sicer so pa tud na flaši vsi gor zrasl...samo meni je malo žal, da se nisem bolj potrudla. Samo da maš ti svojo Saro in da se cartate...uiiii kok fajnuser posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4868
12.10.2009 17:45:39   
Alex01
melodyuser posted image user posted image user posted image , smo te že pogrešale, ja user posted image .
Samo da ste uredu user posted image

Sara je pa tak cukerčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
12.10.2009 17:45:54   
Anonimen
Kakšna cartika luškanaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4870
12.10.2009 17:46:57   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

user posted image
user posted image

Pa kakšno frizuro ma user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 12.10.2009 17:47:17 >

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
12.10.2009 20:03:05   
Anonimen
melody  - cukr, cukr, cukr

Kar se pa dojenja tiče - sam ne obupat. Men je pediatrinja rekla, da če otrok vleče 5 minut, je ok, da se v tem času naje. Tko da nč bat, vse bo kul. Sam nč se sekirat, skuliraj se pa bo mleka za izvoz boš vidla.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
12.10.2009 21:50:36   
ljupka
Melody user posted image user posted image bravo za luškano punčko!

Nebi rada pametvala,ampak bi ti povedala svojo izkušnjo!
Moj Jaka se je rodil ,en mesec pred rokom in je imel zlatenico,taki otroci so ful zaspanci!Kakor praviš ni hotel vleč,ker je bil zaspan in bi samo spal!
Sestra v P mi je pokazala metodo,da mu pospešim sesanje!To je tako da ga žgečkaš pod bradico,ko boš videla da je na prsih zaspala ,jo pod bradico,žgečkaj,božaj,in bo takoj spet začela vleč,vsaj pri nam je delovalo!Ko se je rodil je tehtal,2.750kg,pri dveh mesecih pa 6 kg,samo dojen!
Sam je prve dni,ali cel mesec dojenje trajalo po dve ure ,ker sem ga mogla skos po bradici dražjat,spal je pa tudi po 10 ur!Svetoval so mi da ga moram na 2 ure budit in dojit ker je bil majhen!NEUMNOST,KER NA DVE URE NI MARAL,PUSTILA SEM GA SPAT KOLIKO DOLGO JE HOTEL,POL JE PA JEDEL IN SE JE LEPO REDIL!Joj velike črke ,oprosti!

Želim ti vso srečo,in boš že najdla svoj način,da ti bo lažje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
13.10.2009 8:22:11   
Alex01
Jutro user posted image , evo eno kavico za vasuser posted image
Danes gremo v Lj, ima Nejc kontrolo v Pediatrični kliniki - kardiološka ambulanta. Se kaj oglasim, ko pridemo domov.

Lepo se imejte!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
13.10.2009 8:28:10   
rea27
hoj hoj...še za nas ene pestke tiščat prosim :) grem na 1. pregled :) heheheh..vam vse sporočim..

aja..sem komu omenila da mi je slabooooooooo ?!?!!?
Ne?...no...I think i will throw up...every second of the day user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?