Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4 Mi pa zdej prpravlamo mal kar se krsta tiče... sem šla včeraj torto naročit.... Pa en kostim zase sem našla tako da bom čist nova Dolenjkice moje pozdravčki, objemčki, poljubčki od mene, da boste vedele da sem (smo) še med živimi in da nisem pozabila na vas Prejšnji teden se mi ni dalo kaj dosti tipkat , čas pa leti ......še do štacune ne pridem..... Danes smo bili pri kolegici, ki ima skoraj 2m in revček ves čas joče, nobene kapljice mu ne pomagajo, ne Antiflat,....ma čist vse so že poskusili. Krči. In posledično je cele dni na rokah, v naročju. Šele zdaj se zavedam kako pridno pupo imam. Pa z navigacijo smo se izgubljali, ko smo bili pri drugi kolegici Krst....jutri ob 18h greva z dragim k maši, ob 19h so pa priprave na krst, bi morala tud botrca jit pa so ji punce zbolele in upam potrdilo zadostuje, da je primerna botra, pa 2 x je že svoje otroke krstila, skoraj vsako nedeljo gre k maši. Torta in pecivo - vse naročeno, sam v gostilno se gremo ta teden za meni zmenit. Mateja4 kje imate pa vi krst? Kavica Kaminek zdaj bom pa kar k tebi na kapučin pršla, namesto v Mercator, bom raje tebi tist ojro pustila al pa kilo kafeta s seboj prnesla za tak fajn aparat. Btw jst bi tud vse aparate imela, ko bi jih blo treba pa spucat bi pa najrajš nove kupila - s sokovnikom je po soku full dela za pucat, pol ga pa ne uporabljam. Angleščina - zaenkrat še kar gre, čeprav sem lena in ko mi voda v grlo teče, takrat pobrcam , ma se bo treba zdej čez jesen/zimo k seb spravt, da bo res diploma napisana tk kot se šika. No fajn bodte punce moje in .