|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
3.10.2009 21:32:57   
Anonimen
Hja, kaj sem vam pozabila povedat, naš Aljaž je že od torka vpisan v vrtec za julij 2010user posted image . Svašta, da moraš že dva meseca starga otroka vpisat, da ti placa ne zmanjkauser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
3.10.2009 21:49:35   
Alex01
Kako je pa s tem v Nm vrtcih? Jaz imam ves čas v mislih, da je vpis nekje v začetku leta 2010, če hočeš da gre v vrtec s spetembrom 2010user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
3.10.2009 21:58:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla punce!

Tudi jaz sem kot Čebeli decemberka 2008, sam nisem bila tolk pridna za čvek user posted image user posted image .
Tudi sama sem zopetuser posted image , tako da me lahko date na seznam za maj 2010 user posted image .

user posted image user posted image user posted image petruscha za ponovno user posted image in srečno user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

AAAUUUU..kaj mene zvjia!! :(

Ja kaj te pa daje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja to z vrtci je prav user posted image user posted image user posted image No, meni je v Trebanjskem vrtcu rekla, da je vpis za september aprila2010user posted image user posted image , ne vem če je že kaj prej.
Bi se morali župani in vodstveni delavci v vrtcih (ravnatelji/ice) bolj zavedati zagotovitve prostih mest v vrtcih in veliko rešitev bi našli, če bi takole dodelali enote:
http://www.trimo.si/aktualno/novice/trimo-je-postavil-prvi-modularni-vrtec-v-sloveniji

ne pa da otroke razselijo po 3 različnih stavbah? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.10.2009 22:06:56 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
3.10.2009 22:06:20   
Mala_princeska
Aja, danes sem bila na angleščini user posted image - smo imeli študijsko srečanje v Lj - 2 urci in pol, user posted image in bejbi so šli pa v ZOO - danes so dobili nove opice in zanimivo je bilo za otroke. No, na srečo je mala zdržala brez zize, sem pa dala atiju termovko in mleko v torbo, za vsaki slučaj.

Jutri zvečer pa prvi on-line izpit - katera ga napiše namesto mene? user posted image user posted image Je bilo nekaj govora, da ga lahko piše kdor obvlada - "da ne vejo za zlorabe", ampak da se vse potem na ustnem vidi user posted image user posted image user posted image .

Rea - od moje kolegice 1m user posted image se non stop joka zaradi krčev (en dan jim je revček cel dan jokal,) so poskusili že vse živo user posted image user posted image user posted image , pa nič ne pomaga - a je možno da se user posted image zaradi vseh kapljic še bolj user posted image user posted image user posted image ?user posted image user posted image No, mislim da sta že krenila v Avstrijo ta teden (so iz Tržiča)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
3.10.2009 22:17:30   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla punce!

. Tudi sama sem zopetuser posted image , tako da me lahko date na seznam za maj 2010 user posted image .

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mal gledala naš forum od prve strani naprej (preveč časa imam user posted image user posted image ), pa sem opazila, da si ti iz Rake. Jaz pa delam na Rakiuser posted image user posted image user posted image , oz trenutno sem na porodniškiuser posted image user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
3.10.2009 22:18:43   
Alex01

AAAUUUU..kaj mene zvjia!! :(user posted image user posted image

Upam, da je vse uredu s tabo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
3.10.2009 22:26:33   
Alex01
Princesi - držim pesti za angleščinouser posted image user posted image user posted image . Bi ti pomagala, če bi lahko, vendar pa sem se učila samo nemščino user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
4.10.2009 8:13:08   
valentinčica30
Princesi to je moje področje, grem jaz namesto tebe izpit naredit. Meni jeziki ful grejo taki al drugačni, moj pravi da je toposledica prvobitnih ženskih genovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
4.10.2009 8:58:07   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

AAAUUUU..kaj mene zvjia!! :(user posted image user posted image

Upam, da je vse uredu s tabo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes je že veliko bolje, hvala alex, donat dela čudeže :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
4.10.2009 11:34:04   
Anonimen
Princeska - men so trdil, da kapljice AD3 ne povzročajo krčev.  No prov, pol je pa naš Aljaž medicinski fenomenuser posted image , ker on ma probleme zarad teh kapljic. Res, sm mu jih dala parkrat s presledki, pa ne gre. Začne ga zvijat pa pika. In mi ne bo noben reku, da to ni zarad kapljic, ker ko jih ne jemlje je pa čist ok. Imava pa itak v četrtek cepljenje in bom rekla zdravnici, da naj nama da D3.

Rea - razmišljaj pozitivno. Sej verjamem, da je težko, ko imaš za sabo že tut neuspelo zanositev, ampak glej na bolečine kot na ,,nujno zlo,,. Morjo bit občasno, ker se maternica širi. Pa še nosečnost zna sama po sebi povzročit en kup prebavnih nevšečnosti. Z bebijem je pa kljub temu vse okuser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
4.10.2009 11:47:46   
čebelica01
AD3 smo mogli tudi mi zamenjat za D3 pol je blo pa vse ok .

tko , da ti sam zamenjaj .

jaz grem pa pol k sestri na kostanj , mošta pa tko ne pijem , tko da manj možnosti za kako drisko user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
4.10.2009 11:56:17   
Alex01
Nejc ima D3, 6 kapljic, pa nobenih težav user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
4.10.2009 12:47:01   
rea27
jaknik hvala za spodbudo..
glede kapljic..ni šans, nobenih več...probal oleovit, ad3, d3..ne, ne..pri nas ne palijo..čeprav delam hudo krivico d3 - ker smo jih čisto eno pikico probal, ampak ne bomo več :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
4.10.2009 13:23:53   
čebelica01
ja kaj ji pa potem daješ ?????

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
4.10.2009 16:30:23   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja kaj ji pa potem daješ ?????

nič, na sončku smo.. (sej je dobila nekaj oleovita, nekaj ad3ja..tako da..kak mesec je dobivala )

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4740
4.10.2009 16:33:57   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
4.10.2009 17:51:01   
čebeli
Kapljice: Meni je pa pediatrinja rekla, da kapljice mora jemat, ker ima potem močnejše kosti in ko se bo začela postavljat na nogice (to zdej že dela), se ji ne bodo ovile. Naša je jemala in še jemlje D3, ni imela krčkov nikoli, je pa res, da sem ji velikokrat pozabila dat...ko sem to omenila zdravnici in rekla, da smo veliko na sončku, je rekla, da to ni dovolj, ker mali otročki itak ne smejo bit izpostavljeni soncu...je pa tamala bolj zagorela od meneuser posted image .

Rea, tudi sama sem imela najbrž podoben problem, kot ti...in to pred kratkimuser posted image . Zato ti še toliko bolj želim srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
4.10.2009 18:17:17   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Kapljice: Meni je pa pediatrinja rekla, da kapljice mora jemat, ker ima potem močnejše kosti in ko se bo začela postavljat na nogice (to zdej že dela), se ji ne bodo ovile. Naša je jemala in še jemlje D3, ni imela krčkov nikoli, je pa res, da sem ji velikokrat pozabila dat...ko sem to omenila zdravnici in rekla, da smo veliko na sončku, je rekla, da to ni dovolj, ker mali otročki itak ne smejo bit izpostavljeni soncu...je pa tamala bolj zagorela od meneuser posted image .

Rea, tudi sama sem imela najbrž podoben problem, kot ti...in to pred kratkimuser posted image . Zato ti še toliko bolj želim srečno!user posted image user posted image user posted image

oooo, čebeli :( moje sožalje :(

rea27

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
4.10.2009 18:53:03   
čebelica01
res je to dobro da jemlje zaradi močnih kosti in na glavici da se ji lobanja zapre, ker zdaj ma na vrhu glavice še mehko in se mora kar hitro zarast kost na glavici

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
4.10.2009 19:25:24   
valentinčica30
Mi smo te kaplice zlo švoh jemali, pa imam to srečo, da so obe ok, nobenih zvitih noguser posted image user posted image . Mlajša je bila kot bebika kot knedelček, pa zlo kampanjsko jemanje kaplic ni vplivalo nanjo.
Princeska kak angleščina??? Sm pesti držala.
Glede vrcev je tut pri nas tako, ko bom februarja rodila, moram dat takoj prošnjo da bo lahko septembra 2011 sprejet. Groza če mene vprašate.

Neposredna povezava do sporočila: 4745
4.10.2009 20:24:24   
čebelica01
ja za zdaj še nič drastičnega . a so imele že kdaj zlomljeno kost ??

no če še ne upam , da je tudi v bodoče ne bodo mele .

drugače pa te kapljice zelo vplivajo na kosti na njihovo moč in čvrstost .
in tudi na vid

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
4.10.2009 20:51:32   
Anonimen
Za vse bejbike in nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče kapljic - mi smo meli najprej D3, imeli krče, pol smo pa mel Oleovit in še zdej ga mamo mal - to do konca, pol pa ne rabmo več. Pa smo bli tud ful na sončku, sam tole sonce je bolj tko tko - glede na to, da morjo v Avstraliji tud d-vitamin dajat otroku, bi rekla, da je pri nas bolj nujno. Sicer pa, vsak po svoje.

princeska - ja, jst tud upam, da kmal kej dobim

čebeli - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaknik - jaz sem našemu dala AD3 pri enem letu, pa je mel take krče, da sem mislila, da ne bo minilo. Sem pa želela mu jih dajat, ravno zarad a vitamina, sam mi je rekla zdravnica, da če je otrok donošen, niti ni potrebe po povečani količini a vitamina

Neposredna povezava do sporočila: 4747
4.10.2009 21:10:49   
Alex01
čebeliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
4.10.2009 21:15:20   
Alex01
Glede kapljic, se spomnim, da smo jih dajali zudi Alexu, sicer se ne spomnim al so bile AD3 al D3, vem pa da ni bilo nobenih težav s krčki. Enako tudi sedaj pri Nejcu.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
4.10.2009 21:24:48   
Anonimen
Ja sej pri nas tut Nik ne Jakob nista imela težav s kapljicami, pa sta oba imela AD3. Aljaža hoče pa kr rastrgat, se mi revček ful smili. Sm pa probala ene 5x mu dat zjutraj, pa sam 1 kapljico, ker sem ga želela navadit postopno, pa katastrofa. Pa sm mislila najprej, da je še premajhen, pa sem vajo ponovila čez 14 dni, pa spet čez 14 dni...., pa zmeri isto. Zdej se pa ne grem več user posted image .

Čebeli - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Operater mobilne telefonije
Sanikaa

Po telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?

Mobitel (52%)

Simobil (33%)

Debitel (2%)

Tuš (10%)

T2 (1%)

dr...? (2%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!