|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
2.10.2009 10:30:34   
kaminek
rea, ja supeeeer, bravo!
seveda bomo ble s teboj in držale peste.

kako si mi polepšala danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
2.10.2009 10:33:42   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ne z viniškega konca sem punce. Da bo do kake napake prišlo al nesporazuma, vse je možno, sam da se zdej ve kdo kam sodiuser posted image user posted image user posted image

ups pol sem pa jst nekej pobrklala.... SE OPRAVIČUJEMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
2.10.2009 10:33:44   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Mi smo z beokranjskega konca. Vem da so otroci lahko kruti. Šola je sicer mala, vendar je naša doživela že tut izsiljevanje pa tut drugi, vsi mirni in pridni učenci.

k nisi rekla da si iz Orehka? hmm zdej sem pa jaz  očitno nekej zamešala...

Mateja jaz sem iz Orehka!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
2.10.2009 10:35:00   
Mateja4
AJOJuser posted image user posted image user posted image user posted image   mal me skleroza daje... sem smotana... user posted image user posted image upsuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
2.10.2009 10:36:58   
ljupka
Daj no Mateja saj ni konec sveta,tolk nas je da komot zamešaš,in kaj pozabiš!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
2.10.2009 10:40:26   
ljupka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

ljupka - a ti si tud podgurka? dejmo se punce kdaj dobit, zdej k mamo spet gostilnouser posted image

ja to sem pa slišala... Kaj to spet dol pr Anki al kje drugje??

Ja menda tista,ki je imela prej na klančku,je zdaj otprla pri Anki!Sam sem na bolniški in ne morem nikamor.Otroke zjutraj v šolo in to je vse!
Lahko pridete k meni na kavo,zdaj ko imam končno svojo kuhinjo!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
2.10.2009 10:45:38   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

rea, ja supeeeer, bravo!
seveda bomo ble s teboj in držale peste.

kako si mi polepšala danuser posted image user posted image user posted image

iiii, que bello...tudi sama sem iz dneva v dan kar bolj v razcvetu..tko, v tapravem navdušenju..

Kar se tiče našega meetinga...hja..ene ne morejo v pon, druge ne v tor...bomo pa obakrat naredili, tiste, ki smo iz mesta, bomo zihr lahko prišle, ostale pa ali v po ali v tor..okoli 10 - a prov?

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
2.10.2009 11:26:00   
čebelica01
mene pa ne bo ne v pon it tudi v tor ne , čeprav sem iz mesta user posted image user posted image user posted image .

pri meni samo vikend varianta user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
2.10.2009 11:29:01   
čebelica01
aja pa rea tole je super boš vidla ,user posted image user posted image kar en za drugim .
mi se mamo tok fajn . da bi mogla pa zdej še enkrat skozi vse to pa se mi malo fiufiufiu zmeša. da ne bo pomote obvožujem male bebice sam še enkrat 9 mes nosit pa velik trebuh pa boleča prsa pa joj ne bom več naštevla .

seveda navijamo zate jupi rea .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
2.10.2009 12:14:53   
kaminek
jst ne bom mogla priti v pon. al torek zaradi obveznosti

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
2.10.2009 13:20:46   
Mateja4
No samo da vam javim da sta melody in sara doma... zdej se bo pa že melody naprej oglašala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
2.10.2009 13:46:57   
Mala_princeska
Uf punce ste pridne čvekice - komaj dohajam user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Hurrraaaaaa Reaaaa user posted image user posted image user posted image sem vesela novičke in ne skrbi - bo tvoj user posted image na nebu poskrbel, da bo s škratkom v trebuščku vse ok in da se bo tudi on rodil zdrav in krepak, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tele so pa za Jaknik in njeno mami.

ljupka tudi s tvojima user posted image user posted image bo vse ok :-)

Valentinčica tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Super za Melody in Saro, da sta že doma.

Nya ja z avti je pa križ, bi bila tudi jaz "mrzla" brez njega, njprej sem se bunila če sem se s svojo "kišto"-starim Peugeotom vozila in ne s Cliašem, zdaj mi je pa vseeno - sam da je rezervoar poln in da lahko napokam user posted image in grevaaa...

Jaz bom najbrž v ponedeljek pridrajsala okoli, ker če sem skoz doma za štirimi stenami, se mi sfrka.

Včeraj sva bila z mojim v šopingu v Celju in bejbe vam kar priporočam "ta Cele" bila sva v Citycentru in zadovoljna s šopingom (vse trgovine lepo na kupu, nič gneče kot v Lj)user posted image user posted image user posted image , sam z denarnico ne user posted image user posted image user posted image . Sem si nabavila 5 kosov cunj za 90 Eur, medtem ko je moj user posted image samo za hlače dal 70 Eur (elegantne), srajco 50 Eur in jakno 150 Eur, pa naj še kdo reče da smo ženske zapravljive za cunje user posted image user posted image user posted image

Pa moj user posted image si je danes zaradi herpesa kar dopust podaljšal in zdaj hrči na kavču, tavelika slika (danes ni v vrtcu), user posted image pa drugo rundo spi danes. Ponoči pa od cca.21h - 6h zjutraj oz.odvisno od ure...Včasih sploh ne vem da jo imam (ups ne bom se hvalila, da ga ne bo srat začelauser posted image )

Uživajte

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
2.10.2009 14:23:28   
čebeli
hoj!
Najprej, rea, user posted image za user posted image !!! Pa čimveč takih (tudi sama bi rada bilauser posted image )!

Kaminek, si me razveselila, da se me še spomniš...

No, naša pupa je sedaj stara 9 mesecev, kobaca sicer še ne, hoče pa že hodit. Ima 2 zobeka (jih je dobila pri 5,5 mesecih), je strašansko radovedna, vse jo zanima, posebej tisto, kar prvič vidi (zastavo pri faksu,...) Jemo že vse, razen fižola, zelene solate, paprike, graha, surovega zelja ne. Še vedno pa mi zahteva moje mleko, jaz bi jo pa rada odvadila, pa nimam pojma kako. Na koncu bo najbrž prišlo v poštev kravje mleko...

< Sporočilo je popravil čebeli -- 2.10.2009 14:27:50 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
2.10.2009 14:27:57   
Alex01

No samo da vam javim da sta melody in sara doma... zdej se bo pa že melody naprej oglašala...user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
2.10.2009 20:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Še vedno pa mi zahteva moje mleko, jaz bi jo pa rada odvadila, pa nimam pojma kako. Na koncu bo najbrž prišlo v poštev kravje mleko...

jaz sem našga kljub gosti hrani dojila pri 10ih mesecih 5x na dan - pol sva pa v dveh tednih 2 obroka ukinla, pol še enega, večernega smo pri enem letu, jutranjegapa pri 14ih mesecih

sem mu pa zvečer dajala milupino riževo kašo po flaši - tko mal bolj na redko

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4715
2.10.2009 20:51:33   
Anonimen
Mala princeska - avti - midva mava sam enega, sva hotla kupit zdej še enega, pa sem jaz dobla službo sam za tri mesce, pa sva rekla, da bova še mal počakala - zdej pa mal kombinirava

Mateja - ja pri Anki

ljupka - kje pa stanuješ na Orehku?

valentinčica - daj poprosi šolsko pedagoginjo, da se pogovori s punčko - mogoč bo njej povedala, kaj je narobe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
2.10.2009 23:30:37   
Mala_princeska

Čebeli, jaz se te tudi še spomnim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
2.10.2009 23:36:40   
Mala_princeska

sem mu pa zvečer dajala milupino riževo kašo po flaši - tko mal bolj na redko

A se je z vodo zmešala ali z adaptiranim mlekom in kako je šlo to potem čez cucelj? Sem nekje brala da se teh mešanic po flaški sploh ne sme dajatuser posted image user posted image - jaz Nini nisem dajala, ker sploh ni ničesar marala. Zdaj ob Manci bom pa doktorirala o GH user posted image user posted image user posted image .

Mala princeska - avti - midva mava sam enega, sva hotla kupit zdej še enega, pa sem jaz dobla službo sam za tri mesce, pa sva rekla, da bova še mal počakala - zdej pa mal kombinirava

Ja potem pa res bolje, da se niste v extra stroške spuščali in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da dobiš službo tudi za naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
3.10.2009 8:44:29   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Čebeli, jaz se te tudi še spomnim user posted image user posted image user posted image

user posted image srečna...user posted image .Vsekakor punce,user posted image

Hranjenje...sej pravim, jemo že skor vse, vsi obroki so zamenjani, sam kaj ko mi ponoč skos zahteva in moram dojit, drgač je cela štala...No, bomo vidli...bom še en mesec počakala...Aja, drugače pa tudi naša pupa na začetku ne mara nove kašice, potem pa ko se navadi, poje vse. Sem ji pa skos kupovala kašice, ki se pripravijo z vodo. In sprva to mešala v flaško, potem pa zobike prat...user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
3.10.2009 9:21:07   
Alex01
Čebeli - jaz sem Alexa skoraj do enega leta dojila na "polno", poleg obrokov goste hrane še moje mleko user posted image . Potem je šel v vrtec, sva se dojila zjutraj, potem ob treh in še zvečer, pa še kdaj vmesuser posted image . Čez čas zjutraj in zvečer, potem sva spustila  jutranje dojenje, večerno crkljanje pa sva izvajala vse do 4 let, ko je dobil svojo sobo in smo ga "izselili"user posted image .Mleka sem imela pa ful, ves čas.

Aja, pa dobro jutroooooooouser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 3.10.2009 9:25:02 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
3.10.2009 10:22:22   
cukr07
Dan!

Rea čestitke za tako lepo novico. user posted image

Vidim da kar pridno čvekate. Jaz vas berem redno, sem pa bolj lena glede pisanja, al se pa Lenart ravno takrat oglasi, ko se spravim da bi kaj napisala.
Mi bomo jutri stari že en mesec. Sploh ne morem verjet, da se čas tako hitro obrača. Lenart je priden, le krčke ima in je po par ur na dan ful bogi. Ga kar močno zvijajo kljub temu da mu dajem kapljice.

Punce dejte mi povedat, če so vaši user posted image tudi stokali med spanjem? Naš včasih tako stoka, da kar ne vem kaj bi. Sama sicer to pripisujem krčkom, nisem pa prepričana da je to res to.

Evo se že oglaša..... moram it.

Fajn bodte.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
3.10.2009 10:49:39   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Dan!

Rea čestitke za tako lepo novico. user posted image

Vidim da kar pridno čvekate. Jaz vas berem redno, sem pa bolj lena glede pisanja, al se pa Lenart ravno takrat oglasi, ko se spravim da bi kaj napisala.
Mi bomo jutri stari že en mesec. Sploh ne morem verjet, da se čas tako hitro obrača. Lenart je priden, le krčke ima in je po par ur na dan ful bogi. Ga kar močno zvijajo kljub temu da mu dajem kapljice.

Punce dejte mi povedat, če so vaši user posted image tudi stokali med spanjem? Naš včasih tako stoka, da kar ne vem kaj bi. Sama sicer to pripisujem krčkom, nisem pa prepričana da je to res to.

Evo se že oglaša..... moram it.

Fajn bodte.

cukr07, da ti nekaj povem..Najprej - katere kapljice uporabljate? Če vetrovne jih takoj vrzi proč!!! TUdi mi smo jih in smo potem ugotovili, da vse izvira ravno iz teh kapljic, so sicer kratkotrajnega učinka in se ti lahko zdi, da delujejo..pa ni ravno tako. Morda ti tudi kdo drug lahko o tem kaj več pove. Nabavite si ANTIFLAT!! Če ga že nimaš..dobiš ga v Avstriji, za prvo silo, ti lahko jaz enega prodam, ker ga še imam na zalogi, če nihče v kratkem ne gre gor..Sporoči..JE delovalo na "muč" pri nas :)

rea27

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
3.10.2009 10:50:23   
rea27
AAAUUUU..kaj mene zvjia!! :(user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
3.10.2009 13:06:06   
petruscha
Ojla punce!

Tudi jaz sem kot Čebeli decemberka 2008, sam nisem bila tolk pridna za čvek user posted image user posted image . Vsake toliko časa vas malce obiščem in kaj preberem.
Rea : čestitke za user posted image user posted image in držim pestuser posted image i. Tudi sama sem zopetuser posted image , tako da me lahko date na seznam za maj 2010 user posted image .

Se bom poboljšala, pa bom malo več ,čvekala tudi z vamiuser posted image .

Lep dan

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
3.10.2009 15:06:52   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla punce!

Tudi jaz sem kot Čebeli decemberka 2008, sam nisem bila tolk pridna za čvek user posted image user posted image . Vsake toliko časa vas malce obiščem in kaj preberem.
Rea : čestitke za user posted image user posted image in držim pestuser posted image i. Tudi sama sem zopetuser posted image , tako da me lahko date na seznam za maj 2010 user posted image .

Se bom poboljšala, pa bom malo več ,čvekala tudi z vamiuser posted image .

Lep dan

bravo petruscha :) uu, fino, medve sva pa bolj skupaj :)

rea27

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

dopust
Michonne RR

Kam greste letos za glavni dopust?

Na morje (69%)

V planine (3%)

Sorodnikom (0%)

Na potovanje (6%)

Nikamor (22%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!