ljupka
|
Živjo punce pdp se mi skoz spreminja !Zdaj je spet 24.4. No končno sem se naročila na NS imam 16.10.Držite pesti,da sta oba zdrava!Upam ,da je mladost še vedno na moji strani,čeprav pri 30 ne vem ,kaj naj mislim! Mogla bom vprašat za spol,ker moja otroka sta različnega mnenja,da se umirijo strasti!Jaka bi rad par ,Ana bi rada punčke obe,jaz pa čutim ,da bosta oba fantka,tako ,da to je problem zaradi imen! Čeprav je najbolj pomembno da bosta zdrava in čim dle v mamici!Imam ful preganjavico ,da se bosta prezgodaj rodila!Jako sem rodila v 36T,Ano pa v 37T,kakšne imam možnosti,da pridem do 38T!G mi ni hotla povedat,samo rekla je da bodo dal vse od sebe da bo vse ok,zato imam pogoste preglede,in v poznejši nosečnosti naj pričakujem strogo ležanje,mogoče obisk bolnice je tudi mogoč!Joj punce mene je tako strah! V prvi in drugi nosečnosti,me ni bilo nič.sploh nisem razmišljala,da bi lahko bilo kaj narobe,zdaj sem pa vsa prestrašena kot 15 letnica,še ne spim ponoč,ker skoz nekaj razmišljam,res se z dvojčkih vse podvoji tudi skrbi! Bojim se CR ,ki je tud zelo verjeten! A ga je katera imela med vami,kako hitro ste prišle k sebi?Kako bom dojila oba po CR?Baje da bolj boli,kakor sam porod?Ena je rekla da je prišla k sebi šele po enem mesecu!Ali je to res? Se opravičujem ,ker sem vam zatežila ,sam nimam nobenga s kom bi se lahko pogovorila in olajšala dušo!Hvala!
|