|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
1.10.2009 18:52:38   
Anonimen
Bravo Rea in njen dragi user posted image  user posted image  user posted image . Lepo, da sta se tako hitro odločila, da poklonita Evi družbouser posted image  user posted image  user posted image . Pa itak da boš pregurala čez prve tri mesece, pa ne sam to, kr devet mesecev boš guralauser posted image .

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.10.2009 19:49:40   
vaney
reauser posted image user posted image user posted image  držimo pesti

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.10.2009 20:03:49   
Alex01
Rea - user posted image ČESTITKE in vse dobruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reo nazaj na seznam user posted image     user posted image

ljubka - user posted image user posted image user posted image za tvoja 2 user posted image

mateja4 - user posted image user posted image user posted image za Tajo

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 1.10.2009 20:04:43 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.10.2009 20:15:46   
Mateja4

********** OKTOBER **********

1. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

2. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********DECEMBER************

3. METULJ1----------- 30.12.----Nm---user posted image

************JANUAR 2010**********

4.  *zmajčica*  ------------06.01.----------user posted image

**********FEBRUAR 2010********

5. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image

6.   vaney  ----------------20.02----------user posted image

7.  *dotika* -----------------26.02------------user posted image

**************MAREC 2010*********

8.  lalena -----------------?----------------- user posted image

**********APRIL 2010

9.  ljupka -----------?--------------user posted image

10. lenčy  ------------?------------

***********JUNIJ 2010*********

11. Rea27 -----------06.06.-----------user posted image

********** PREGLEDI **********

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC
24. MATEJA4************ user posted image **********TAJA
25. nya ************user posted image ******** LUKA PATRIK
26. cukr07************user posted image ********** LENART
27. _melody ************user posted image ************* SARA

16 user posted image   : 12 user posted image

N A V I J A Č I C E :

Čebelica01     user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaknik             user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.10.2009 20:16:46   
Mateja4
Ljupka in Lenčy dajta prosim še enkrat PDP-je napisat

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
1.10.2009 20:24:22   
Alex01
mateja 4 - ti pa čist takoj ubogaš user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
1.10.2009 20:27:42   
rea27
iiiiii, hvala vam :) heheh, sem spet na seznamčku iiiii :) emotional again :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
1.10.2009 20:35:21   
Anonimen
jaknik - od moje sošolke mami je bla tud tko boga - vkleščen živec - držim pesti, da ni nič hujšega pri tvoji mami

ljupka - jaz mislim, da otroci čutijo

reauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
1.10.2009 20:35:57   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

mateja 4 - ti pa čist takoj ubogaš user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   se bojim da me nebi slučajn katera tepla če ne bom ubogalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
1.10.2009 20:36:16   
valentinčica30
Rea čestitam za ponovni vstop v klubuser posted image         user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če se bote dobile v torek ne bom utegnila ker mam morfologijo, če bo pa ponedeljek je pa vse možno, vse pa je odvisno kak me bo moj kobacaj v bušiju zdelal

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
1.10.2009 20:38:46   
Anonimen
Jaz v ponedeljek najbrž ne bom mogla, peljemo namreč avto na servis, v torek bi pa lahko. Mogoč tud v ponedeljek, odvisno kako hitro bo moj nazaj iz BK.

< Sporočilo je popravil nya -- 1.10.2009 20:40:01 >

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.10.2009 21:05:53   
rea27
sej se lahko dobimo v pon in tor :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
1.10.2009 21:17:28   
čebelica01
dober večer ;)

kako smo kaj čvekice ;)

ste pridne ?

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
2.10.2009 7:49:21   
valentinčica30
Jutro!

Dan se je komi začel jaz pa čist gotova. Je najstarejša začela zjutraj jokat, da jo boli želodec. Do tu vse lepo in prav, ko sem rekla da lahk doma ostane glej čudežna ozdravitev. Zato je mož lepo reku naj se obleče in gremo v šolo, spet jok.
Ker smo meli lani podobno težavo, ko jo je en fant iz višjega matretiral, sva takoj posumila na strah, sam težava je v tem da neče povedat kaj je narobe. Noče bit v podalšanem varstvu, saj hodi domov z busom, sumiva istega fanta, ki ga nihče ne more ustavit. Je nasilen, žaljiv, dobi tist ukor, starši se zgovarjajo da ga naša napada, pa je naša, ne zagovarjam je ampak res tiha mila deklica, skratka miška.
Kaj naj naredimo, da bo povedala zakaj gre, ker ta vsakodnevni jok zna bit naporen za nas in za njo. Pa tut njena stiska je vsaki dan večja. Ker je zelo občutjiva marsikdo to izkorišča tak da dejte punce kak nasvet.

Sem mal zatežila ampak se mi zdi da smo spet na začetku, saj smo lani komaj dosegli, da je brez joka v šolo hodila, pa je v 4 razredu. Naj omenim, da mlajša nima težav, je pa drug karakter se tut stepe če trebauser posted image user posted image .

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
2.10.2009 8:01:51   
ljupka
Živjo punce pdp se mi skoz spreminja !Zdaj je spet 24.4. No končno sem se naročila na NS imam 16.10.Držite pesti,da sta oba zdrava!Upam ,da je mladost še vedno na moji strani,čeprav pri 30 ne vem ,kaj naj mislim!
Mogla bom vprašat za spol,ker moja otroka sta različnega mnenja,da se umirijo strasti!Jaka bi rad par ,Ana bi rada punčke obe,jaz pa čutim ,da bosta oba fantka,tako ,da to je problem zaradi imen!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav je najbolj pomembno da bosta zdrava in čim dle v mamici!Imam ful preganjavico ,da se bosta prezgodaj rodila!Jako sem rodila v 36T,Ano pa v 37T,kakšne imam možnosti,da pridem do 38T!G mi ni hotla povedat,samo rekla je da bodo dal vse od sebe da bo vse ok,zato imam pogoste preglede,in v poznejši nosečnosti naj pričakujem strogo ležanje,mogoče obisk bolnice je tudi mogoč!Joj punce mene je tako strah!
V prvi in drugi nosečnosti,me ni bilo nič.sploh nisem razmišljala,da bi lahko bilo kaj narobe,zdaj sem pa vsa prestrašena kot 15 letnica,še ne spim ponoč,ker skoz nekaj razmišljam,res se z dvojčkih vse podvoji tudi skrbi!
Bojim se CR ,ki je tud zelo verjeten!
A ga je katera imela med vami,kako hitro ste prišle k sebi?Kako bom dojila oba po CR?Baje da bolj boli,kakor sam porod?Ena je rekla da je prišla k sebi šele po enem mesecu!Ali je to res?

Se opravičujem ,ker sem vam zatežila ,sam nimam nobenga s kom bi se lahko pogovorila in olajšala dušo!Hvala!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
2.10.2009 8:27:19   
Anonimen
jutroooooooooooo

Mislim ej...Rea...pa ne da vam je ratal?user posted image Ja bravo, no. To je blo pa hitro!user posted image user posted image Hihi, pa si nazaj na seznamu.

LJupkauser posted image user posted image samo pozitivno razmišljaj, mi pa navijamo za tvoje pikice. Ne se že zdaj obremenjevat s stvarmi, ki se sploh mogoče ne bojo zgodile. Božaj bušija in take it easy.

Kdaj se pol dobimo? Rea, tole boš mogla pa dvojno počastit heheheuser posted image

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4691
2.10.2009 9:27:10   
Mateja4
Jutroouser posted image

Kako smo kaj? jaz sem pa že 3 noči tako spala kot polhek.. Naša mala se mi zbuja samo še enktrat na noč... mi spi v kosu tam okol 8 ur potem se naje in še tam okol 4 ureuser posted image user posted image user posted image   Do zdaj mi ni nič spala... zdaj pa takole... uf kar ne morem vrjetuser posted image user posted image user posted image user posted image    Sam tole vreme mi ni pa nič ušeč... me bi šle vozičkaaatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljupka držim pesti da bo z malima vse v redu. Ti pa zaupaj v njiju in se ne obremenjuj pa se bo vse dobro izteklo. Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valentinčica upam da bo mala povedala zaradi koga/česa noče v šolo hodit. Se spomnim da je bilo pri moji sestri isto (smo tud v Stopiče v šolo hodile) kar na enkrat ni več hotla v šolo hodit.. sam jok povedat pa tud ni hotla zakaj... potem je pa big sister (jaz)user posted image user posted image ugotovila da jo en fant iz 7 razreda (ona je bla 4r, jaz 8r) ustrahuje... in je šel pol moj oči v šolo... in se je na 4 oči pogovoru s tistim maulcem.. in od takrat je bil mir... ni blo več problem v šolo hodit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
2.10.2009 9:46:59   
ljupka
Valentinčica a to v Stopče šolo hodi?Moj Jaka je sedaj v prvem razredu,in je tud bolj miren že v vrtcu sta bila dva ki sta ga zafrkavala,se zdaj še bolj bojim,ker so v podaljšanem bivanju tudi večji otroci do 5 razreda!Sam naj mi enkrat zastoka,da je kaj narobe,bom prec šla v šolo na zaslišanje učiteljev ,in otrok,tako kot sem že!Sem pa videla na svoje oči ,kako znajo bit otroci kruti,da ne moreš verjet!Mirni otroci so vedno na piki ,zato ker se ne znajo branit!

Kaj če bi kakšno sošolko vprašala ,ali pa prijateljico,ko punce ne bo zraven,kaj pa učiteljice,naj potiham mal spremljajo ,če se kaj dogaja,saj zato so tam!Verjamem ,da 8 in 9 razrede ne morjo več krotit,ampak 1 do 5 razreda pa menda lahko!
Prosi punco naj ti zaupa težave ,da jih hočeš pomagat!Mogoče se boji povedat,ker si misli ,da bo pol še slabše!

Držim pesti da vse urediš in ,da ni nič kaj tako hudega!Srečno!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 2.10.2009 9:49:06 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
2.10.2009 10:14:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Valentinčica upam da bo mala povedala zaradi koga/česa noče v šolo hodit. Se spomnim da je bilo pri moji sestri isto (smo tud v Stopiče v šolo hodile) kar na enkrat ni več hotla v šolo hodit.. sam jok povedat pa tud ni hotla zakaj... potem je pa big sister (jaz)user posted image user posted image ugotovila da jo en fant iz 7 razreda (ona je bla 4r, jaz 8r) ustrahuje... in je šel pol moj oči v šolo... in se je na 4 oči pogovoru s tistim maulcem.. in od takrat je bil mir... ni blo več problem v šolo hodit

A tvoje punce valentinčica hodijo v stopiče v šolo? Če želiš, se lahko zmeniva za eno kavo, pa se lahk pomenimo.

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
2.10.2009 10:15:33   
Anonimen
ljupka - a ti si tud podgurka? dejmo se punce kdaj dobit, zdej k mamo spet gostilnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4695
2.10.2009 10:17:41   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ljupka - a ti si tud podgurka? dejmo se punce kdaj dobit, zdej k mamo spet gostilnouser posted image

ja to sem pa slišala... Kaj to spet dol pr Anki al kje drugje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
2.10.2009 10:19:00   
valentinčica30
Mi smo z beokranjskega konca. Vem da so otroci lahko kruti. Šola je sicer mala, vendar je naša doživela že tut izsiljevanje pa tut drugi, vsi mirni in pridni učenci.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
2.10.2009 10:22:29   
valentinčica30
Nya še enkrat nisem iz stopič, se lahk pa komot na kavi dobimo. Sicer moram zarad bolniške mal kombinirat, ampak punce čene prej se bomo za moj rojstni dan nekje v mestu duble, častm.
Poleti bote mogle pa kej na naše konce ob Kolpo pridet na kak piknik, da vas vse dolenjke enkrat na kup zberem.

Neposredna povezava do sporočila: 4698
2.10.2009 10:22:52   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Mi smo z beokranjskega konca. Vem da so otroci lahko kruti. Šola je sicer mala, vendar je naša doživela že tut izsiljevanje pa tut drugi, vsi mirni in pridni učenci.

k nisi rekla da si iz Orehka? hmm zdej sem pa jaz  očitno nekej zamešala...

Neposredna povezava do sporočila: 4699
2.10.2009 10:26:55   
valentinčica30
Ne z viniškega konca sem punce. Da bo do kake napake prišlo al nesporazuma, vse je možno, sam da se zdej ve kdo kam sodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Umetna oploditev IVF
Vitaebella

V katerem poskusu ste upešno zanosili s postopkom IVF?

v prvem (17%)

v drugem (3%)

v tretjem ali več (2%)

še vedno poskušava (1%)

v prvem sva zanosila, a splavila (1%)

nič od naštetega (75%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!