|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 20:35:06   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

WP res sva že stari znanki ....jaz sem imela 1 postopek marec/april vendar sem med postopkom spontano zanosila, a se  je pikica takoj poslovila... potem sem bila spet v akciji maj/junij in pikici nista ostali pri meni ..
sedaj sem v drugem postoku čisto na začetku ... mojega sem spet zadolžila za špikice saj se je prvič dobro izkazal user posted image ...  je pravi profi je še enkrat na GK test špikanja čez dal in obvlada user posted image ... 

ja, se mi je zdelo, da se te spomnim....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
17.10.2008 20:37:14   
womanpolice
zdej ste mi pa skor vse ušle... ja, nč, se oglasim mogoče še za LAHKO NOČ čez nekaj časa; če pa ne, se pa jutr tipkamo... MOrm še posodo pomit, in cote obesit....pa pivo spiti, da ne pozabim...

lep večer in sladke sanje

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
17.10.2008 20:37:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja, kje je kak dober film? vam,da ti to obvladašuser posted image

nič kaj pametnega...mogoče HTV1, Taking lives....

hm, tega nimam... zdej čekiram ta tv1000...zgleda neka umirjena reč...mi ni do preveč akcijeuser posted image , hvala!

ja samo ta je bolj user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
17.10.2008 20:37:29   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Čau pupke, moj user posted image je doma

no, mava pa to skupno, da najin user posted image  pri de isti čas domov user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
17.10.2008 20:38:43   
lara light

Zarja, kje je kak dober film? vam,da ti to obvladašuser posted image

nič kaj pametnega...mogoče HTV1, Taking lives....

hm, tega nimam... zdej čekiram ta tv1000...zgleda neka umirjena reč...mi ni do preveč akcijeuser posted image , hvala!

ja samo ta je bolj user posted image user posted image

sem opazilauser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
17.10.2008 20:38:57   
obayifo
zarja, lučka, ajsi hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
17.10.2008 20:39:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Čau pupke, moj user posted image je doma

no, mava pa to skupno, da najin user posted image  pri de isti čas domov user posted image

Čau Abra, Obi ti greš tudi?user posted image

Coelho

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
17.10.2008 20:39:54   
zarja1

Obi lepo se imejta......nočko.

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
17.10.2008 20:41:12   
lara light

Obi lepo se imejta......nočko.

Obi, lep večer voščim!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
17.10.2008 20:41:16   
ledenka
jaz še kar visim tule user posted image  sicer je Star Wars na TVju... ampak kot veliki fan ga imam tudi na DVDjih. user posted image  kuhinjo moram pospravit, pa mačke porihtat, se mi pa ne da. sem leeeenaaaa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3985
17.10.2008 20:41:55   
obayifo

ne, jaz še ne grem, ker se je samo obrnil, mora nekaj fotru odpeljat, tako da tut večerje ni mel časa pojest

Neposredna povezava do sporočila: 3986
17.10.2008 20:42:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz še kar visim tule user posted image  sicer je Star Wars na TVju... ampak kot veliki fan ga imam tudi na DVDjih. user posted image  kuhinjo moram pospravit, pa mačke porihtat, se mi pa ne da. sem leeeenaaaa user posted image

tako lepa lastnost user posted image ......

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
17.10.2008 20:42:24   
ledenka
odhajajoče, uživajte! jaz imam danes samski večer, moj je na enem srečanju na obali in pride komaj jutri nazaj user posted image  včasih paše bit malo sam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
17.10.2008 20:42:40   
Goldy
Lara Light - 30.10, bo točno 1 mesec po ET (sem ga imela 30.9.), ET je bil pa 5 dan (praksa v LJ), tako, da po mojem trenutno še ne velikem znanju user posted image se verjetno srčki še ne bodo videli, lahko pa bi se že, a ne? Ker mi tam na kalkulatorju PDP za nas IVF-ovke piše, da bi se srčki lahko videli 29.10. 13.11. pa imam UZ pri svoji ginekologinji.

Se navajam, da sem noseča, sam me tako moti, ker mi nekateri okoli mene govorijo naj raje počakamo do 3 meseca, potem bomo pa videli, da je to to.... Skoraj tako, kot bi si malo domišljala, da sem noseča. Jaz pa tako pozitvno razmišljam, da je ok! Zakaj pa ne bi? Mislim!!! Če ne se lahko kar tresem in razmišljam o črnih scenarij, tega pa nočem, pa tudi dobro ni.

WP - jaz bi na tvoj seznam knjig s pozitivnimi mislimi dodala Skrivnost (sem jo že nekajkrat omenjala tu gori) od Rhonde Byrne. Taprava za pozitivne misli. Jaz sem jo skozi v teh 14 dneh brala in mi je res ful pomagala.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
17.10.2008 20:42:48   
obayifo

Kje pa?? (sej ne, da ga nimamo u triplikatih :))

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
17.10.2008 20:43:21   
zarja1

ne, jaz še ne grem, ker se je samo obrnil, mora nekaj fotru odpeljat, tako da tut večerje ni mel časa pojest

no jaz sem dans čist pozabla jest...spila galonko vode, to je blo pa tud vse. Nič mi ne paše......sem prevečuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
17.10.2008 20:44:36   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

WP - jaz bi na tvoj seznam knjig s pozitivnimi mislimi dodala Skrivnost (sem jo že nekajkrat omenjala tu gori) od Rhonde Byrne. Taprava za pozitivne misli. Jaz sem jo skozi v teh 14 dneh brala in mi je res ful pomagala.

Goldy a film si gledala? jaz sem ga, pa zdaj odlašam s knjigo....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
17.10.2008 20:45:49   
ledenka

Kje pa?? (sej ne, da ga nimamo u triplikatih :))

na Pro7, torej je sinhroniziran v nemščino. majo hecne glasove user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
17.10.2008 20:46:20   
obayifo

no jaz sem dans čist pozabla jest...spila galonko vode, to je blo pa tud vse. Nič mi ne paše......sem prevečuser posted image

tut kašna čokoladka ne? sem kar žalostna s tabo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
17.10.2008 20:47:21   
zarja1

tut kašna čokoladka ne? sem kar žalostna s tabo user posted image

ne ama baš nič. Že vidim zdaj bom še padla v službeni tempo in bom znova štrigla.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
17.10.2008 20:47:22   
obayifo

na Pro7, torej je sinhroniziran v nemščino. majo hecne glasove user posted image

star wars komedija user posted image  
uf, to mi pa ne bi šlo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
17.10.2008 20:47:37   
ledenka

zarči, zdaj te bom pa po riti user posted image  nekaj pojej, po možnosti kake ogljikove hidrate, da ti dvignejo mal cuker v krvi, in se posledično malo bolje počutiš!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
17.10.2008 20:48:45   
zarja1

zarči, zdaj te bom pa po riti user posted image  nekaj pojej, po možnosti kake ogljikove hidrate, da ti dvignejo mal cuker v krvi, in se posledično malo bolje počutiš!

proti počutju zjutraj, sem zdaj čist ok. Sam apetita pa nimam. Bom jutri raje....

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
17.10.2008 20:49:08   
obayifo

ne ama baš nič. Že vidim zdaj bom še padla v službeni tempo in bom znova štrigla.user posted image

če bi mela bučn štrudelček zdele, bi se kar v avto vsedla in gasa... pa si daleeeč

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
17.10.2008 20:49:19   
miska73
Jazzzi dobr si to dons zrihtalauser posted image user posted image Mi je smešno, k se bojiš iti lulat... Bom videla, kaj vse bo kaj meni rojlo po glavi, ko bom na tem...

Gospodarica user posted image user posted image user posted image Kaj naj ti rečem... čimprej se poberi in brž v nove zmage.

Zarja, iiiiiiiiiiiii kolk si mi lepo kokoško zrihtala. Zate tudi en velik user posted image

WP, čvekica moja user posted image
Ej, res svaka čast. Zdaj pa le ne pretiravaj z jajci do nedelje.

Abra, čisto nič nisi tečna z razlagami. Meni so ful všeč, ker tko lepo strokovno vedno razložiš. Ne vem, če sem tebe sploh že uspela pošteno pozdravit, od kar se šetam po tejle temi. No, pa zdaj popravljam... res lepo te je brati user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.10.2008 20:55:15 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?