|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 20:14:32   
womanpolice
Sapi rade volje bi ti povedala, pa ne vem...

Upam, da ne zameriš, če sm pozabila... a nisi ti bila tud april/maj v postopku? se mi zdi , da se te spomnim...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.10.2008 20:14:34   
zarja1
Obi na tej temi je žal mesto "tupe babe" zasedeno. Si malo prepozna. Če kdo postavi kako blond vprašanje, smo ziher "začetnice", ki kupujemo barvast in dišeč wc papir.....user posted image
...ne bit slabe volje....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.10.2008 20:15:49   
womanpolice
Vse to sem,kar si dovolim,
zdaj jočem se,zdaj se smejim:
če to priznam še vsem ostalim,
za srečo jaz se ne bojim.
Prisluhnila si bom,spoznala,
da sreče svoje sem krojač-
prijateljujva,brez zamere,
ljubezen ključ je od vseh vrat.
Tudi jaz želim si svoje družbe,
pravična sebi,tebi,vsem.
Le kaj počela bi brez sebe?
Poraz,zaprla te bom ven.
                       Kathy Huddleston

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.10.2008 20:15:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. user posted image

pa še zdaj nismo slišale cele štorje.....prosim dans rabim smeh....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.10.2008 20:17:39   
lučka 25
WP, ti kar še zrihtaj kako tako misel. Meni pomaga, da kdaj kaj takega preberem.
Jajčka bom pa jedla, vrjamem p, da tebi še iz r....gledajo.user posted image  
user posted image  pa na folikle.

Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.10.2008 20:17:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ne mi zamert... ampak dons mam res en tak slab dan... drgač sm po duši 'dobrovoljka' da je ni

Abra nč ne zamerm, sori, k mam tak dan, da se mi ne sme 'na žulj stopit'

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pride tak dan, naj hitro mine, da bo spet nov dan in boljše počutje.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.10.2008 20:22:02   
Abra
Lučka, kako gre špikanje?

Obi, nič nisi izpadla tupa. Držim pesti, da ti do IVF-ja sploh ne bo treba in bo IUi uspešen. Vsaka, ki pride na to temo ni nobena srečnica, ko nam rata, takrat pa. Se pa borimo in vama bo tudi uspelo, tvoj fsh sploh še ni tko kritičen. Dobro pa vem, kako je gledat minuse al pa rdeče presenečenje po iui in ivf.. sem vztrajala in je ratalo.
Jaz ti nimam kaj zamerit user posted image

WP, sej to sem ti napisala user posted image je iz tvojih postov videt. Super, ker to tudi na postopek vpliva.

Sapi, ti kar jemlji vitaminčke, do punkcije ziher, nekatere svari pa še naprej user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.10.2008 20:23:22   
womanpolice
malo za nasmejat ali pa je kaj res na tem....poglej če si upaš

www.thepregnancytester.com

To morate videt...

Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.10.2008 20:24:44   
sapi
WP res sva že stari znanki ....jaz sem imela 1 postopek marec/april vendar sem med postopkom spontano zanosila, a se  je pikica takoj poslovila... potem sem bila spet v akciji maj/junij in pikici nista ostali pri meni ..
sedaj sem v drugem postoku čisto na začetku ... mojega sem spet zadolžila za špikice saj se je prvič dobro izkazal user posted image ...  je pravi profi je še enkrat na GK test špikanja čez dal in obvlada user posted image ... 

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.10.2008 20:25:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

To morate videt...

pa ja....na onem zravn linku mam pa skoz poštarjevo punčko...mislimuser posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.10.2008 20:25:25   
lara light
Pikovitkauser posted image
Gloria, hvala lepa in kup lubčkov malo tudi mojemu Nikuuser posted image , da krči gredo stran!user posted image
Zarjauser posted image
Lučkauser posted image
Sapiuser posted image
Abrauser posted image
Wp, taki nasveti za življenje vedno prav pridejo! THX!user posted image

Obi, tu smo zato, da se podpiramo v vsaki situaciji...ti se samo skašljaj, verjamem, da bo Abra razumela...želim ti čimprej sončka v srce!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Lara Light - malo pomešam včasih, a ti si bila zdej na 1. UZ ali že na drugem? Jaz imam 30.10. prvi Uz in takrat se naj bi že srčki videli, ne?

Goldy, jaz sem imela pri Rešu 2 UZ po + testu, včeraj je bilo 6 t po et-ju. In srči so bili vidni.
Na prvem, 4 t po et-ju (et 2 dan) sem videla le dve pikici. Spomni me kdaj greš ti na Uz?user posted image

Zarja, kje je kak dober film? vam,da ti to obvladašuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.10.2008 20:25:26   
Abra

To morate videt...

user posted image user posted image user posted image to sem pa zadnjič nardila user posted image in očka moje pupe je sam papež user posted image če pomislimo, kako je bla narejena, se ni za čudit

Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.10.2008 20:26:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. user posted image

pa še zdaj nismo slišale cele štorje.....prosim dans rabim smeh....user posted image

Sva bili zunaj na sončko, pili kavico, klepetali,...pa se za sosednjo mizo vsede en starejši možakar. Pa začne kako fejst punci, pa kar čokoladico imata (sva imeli na mizi odprto bonboniero user posted image ), pa mu Shuka prijazno ponudi čokoldo, češ bo potem dal mir. Ampak potem se je pa šele začelo, da kako lepe ritke imava, še posebej Shuka. pa da je že 6 let vdovec in bi bilo fino, če bi mi se malo pogovarjali, p malo fantazirali, pa se šli erotiko.user posted image  Bil je pa pijan, se mu je tako jezik pletel. potem pa je enkrat rekel, da je elektro inženir, pa drugiš da je metereolog, pa spet da je psiholog, pa da je astrolog,...skratka vsestranski (nakladač)user posted image . Potem pa gre, sva mislili da bo konec, pa je šel samo na WC, pa set pride mimo naju, da bo šel domov, pa spet začne jovo na jovo. Jaz sem se samo smejalaker druzga nisem mogla, Shuka se je pa matrala z njim pa ga z odgovori hotla odpravit. potem pa je rekel, da ona je za stvar, da se jo poštima, da gotov rab, jaz pa se samo smejim ampak da to ne pomen da ga ne bi rada, pa da gotovo rada gledam kako sesksajo,...pa da sav si misve gotovo všeč in se spolno privlačiva,....

jaz se že pols tavri en splonim več, ker jo to on kar nakladal, midve sva se pa smejali še pa še. Moraš doživet, da veš kako smešno je to.user posted image user posted image user posted image

A ja bili sva pa ta redeča in ta modra (glede na oblačila). user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.10.2008 20:27:49   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Obi, nič nisi izpadla tupa. Držim pesti, da ti do IVF-ja sploh ne bo treba in bo IUi uspešen. Vsaka, ki pride na to temo ni nobena srečnica, ko nam rata, takrat pa. Se pa borimo in vama bo tudi uspelo, tvoj fsh sploh še ni tko kritičen. Dobro pa vem, kako je gledat minuse al pa rdeče presenečenje po iui in ivf.. sem vztrajala in je ratalo.
Jaz ti nimam kaj zamerit user posted image

sem pozabila napisat 'srečnica'.  upam, da bo vsem ratalo in bomo Srečnice!
moj fsh je pa na žalost kritičen, ker v graz ne morem na IUI če je nad 12, na GK me je pa G odpisala že ko je bil 11 in me pošiljala v prago, ker menda z mojimi jajčki ne bo nič user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.10.2008 20:28:04   
Abra
Čau pupke, moj user posted image je doma

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
17.10.2008 20:28:25   
womanpolice
A verjameš, Abra, da po današnjem UZ-ju je vse videt "v rožicah" (kljub neljubemu dogodku z avtom)... Resnično upam, da bo še od te Maca tablet in tablet q10 s katerimi filam mojega cca. 14 dni tud plavalčki rekorderčki in pridni pri oploditvi....

Sva dans se pogovarjale z MIšKA73 da bova skup sprehajale najine otročke (ker živiva narazen le cca. 15 km)... Kajne, Miška73

Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.10.2008 20:28:29   
sapi
Ej, oče mojega sineka je pa Bill Clinton  user posted image user posted image user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.10.2008 20:28:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

nič kaj pametnega...mogoče HTV1, Taking lives....

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
17.10.2008 20:30:38   
lučka 25

To rundo se špikam v trebuh in se sama. Prejšno rundo me je pa dragi v rito šiknil (z inekcijo, da ne bo pomoteuser posted image )

Sem pa danes prvič zdrobila ampulood vode. Še dobro, da se nisem porezala. Sem vodo kar stran zlila, ker imam tako in tako pri vsaki 1 viška, ker imam dozo 2 vodi in 3 praške Menopura. mi je pa potem, ko sem si dalašpiko postalo amlo slabio, ko sem dojela da se si res sama dala špiko.user posted image user posted image
Jutri bom pa že profi.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
17.10.2008 20:30:45   
zarja1
Lučka.....to sta fajn dedeja srečale......user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.10.2008 20:32:53 >

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
17.10.2008 20:31:02   
womanpolice
abra... moj je pa Fabio... uf... kakšna škoda, da mi ta mozzila ne lepi gor slikc.... ker je res hmmmmmmmmmmmmm..... punce, predlagam, da si ogledate tega Fabia... Abra, če ti lahk lepiš (mislim, da teb gre, če se ne motim), daj ga prosim nalepi, da si mal sline pocedimo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
17.10.2008 20:32:10   
zarja1

Čau pupke, moj user posted image je doma

Čau......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
17.10.2008 20:33:14   
womanpolice

To rundo se špikam v trebuh in se sama. Prejšno rundo me je pa dragi v rito šiknil (z inekcijo, da ne bo pomoteuser posted image )

Sem pa danes prvič zdrobila ampulood vode. Še dobro, da se nisem porezala. Sem vodo kar stran zlila, ker imam tako in tako pri vsaki 1 viška, ker imam dozo 2 vodi in 3 praške Menopura. mi je pa potem, ko sem si dalašpiko postalo amlo slabio, ko sem dojela da se si res sama dala špiko.user posted image user posted image
Jutri bom pa že profi.user posted image

Jst sm si v 1. postopku sama dajala v roko. V 2. postopku mi je rekla na oddelku, da si to ne morm dobr narest, če si to delam sama v roko. Tko da sm :
- ko sm bila samo na Suprafactu... si ga dajala v nadlahet
- ko sm sedaj na Suprafact in Menopur... si dajem prvega v stegno, drugega v trebuh... prve dni je bilo grozno... bolelo me je, peklo me je.... sedaj pa sm že takšn profi... da to zrihtam hitro kot keks....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
17.10.2008 20:33:33   
zarja1

abra... moj je pa Fabio... uf... kakšna škoda, da mi ta mozzila ne lepi gor slikc.... ker je res hmmmmmmmmmmmmm..... punce, predlagam, da si ogledate tega Fabia... Abra, če ti lahk lepiš (mislim, da teb gre, če se ne motim), daj ga prosim nalepi, da si mal sline pocedimo...user posted image

pol mam pa rajš poštarja......user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3974
17.10.2008 20:33:44   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

nič kaj pametnega...mogoče HTV1, Taking lives....

hm, tega nimam... zdej čekiram ta tv1000...zgleda neka umirjena reč...mi ni do preveč akcijeuser posted image , hvala!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?