|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 20:49:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

no jaz sem dans čist pozabla jest...spila galonko vode, to je blo pa tud vse. Nič mi ne paše......sem prevečuser posted image

zarči, zdaj te bom pa po riti user posted image  nekaj pojej, po možnosti kake ogljikove hidrate, da ti dvignejo mal cuker v krvi, in se posledično malo bolje počutiš!

kak po riti, mam pa plavo oko?????user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
17.10.2008 20:49:42   
ledenka
goldy, lahko se vidi srček, lahko pa ne. glavno, da se vidi gestacijska vrečka v maternici! za srček je potem še čas, tile koledarji so narejeni natančno, me pa seveda nismo vse na minute delane user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
17.10.2008 20:50:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ne ama baš nič. Že vidim zdaj bom še padla v službeni tempo in bom znova štrigla.user posted image

če bi mela bučn štrudelček zdele, bi se kar v avto vsedla in gasa... pa si daleeeč

bučn štrudlček Obi bova jedle tik pred začetkom nove O.user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.10.2008 20:51:08 >

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
17.10.2008 20:50:42   
ledenka

no jaz sem dans čist pozabla jest...spila galonko vode, to je blo pa tud vse. Nič mi ne paše......sem prevečuser posted image

zarči, zdaj te bom pa po riti user posted image  nekaj pojej, po možnosti kake ogljikove hidrate, da ti dvignejo mal cuker v krvi, in se posledično malo bolje počutiš!

ja nisem našla smajlija z rdečo rito user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
17.10.2008 20:51:52   
ledenka

ne ama baš nič. Že vidim zdaj bom še padla v službeni tempo in bom znova štrigla.user posted image

če bi mela bučn štrudelček zdele, bi se kar v avto vsedla in gasa... pa si daleeeč

bučn štrudlček Obi bova jedla tik pred začetkom nove O.user posted image

mmmm, jaz mam pa bučni kompot user posted image  ampak zdajle bo bolj en kefirček pasal, se trudim vsak dan spit kozarec, ker drugače nič mlečnega ne jem. še sir mi ne paše več user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
17.10.2008 20:52:08   
zarja1

ja nisem našla smajlija z rdečo rito user posted image

tega?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
17.10.2008 20:53:05   
obayifo

a mislš, da bi zdele škodu? user posted image
moja mami tako dobrga nardi, da bi ga najbrž tut med punkcijo in ET lahko jedla user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
17.10.2008 20:53:27   
zarja1
mmmm, jaz mam pa bučni kompot user posted image  ampak zdajle bo bolj en kefirček pasal, se trudim vsak dan spit kozarec, ker drugače nič mlečnega ne jem. še sir mi ne paše več user posted image

kaj bučni kompot???? Nikol slišala?! Kak to narediš? Recept prosim......
Kefirček pa delam jaz sama doma. Gojim mlečne kvasovke......fino njami...

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
17.10.2008 20:56:20   
ledenka

ahem, moj recept... grem k tašči, ful pohvalim in dobim par kozarcev za domov user posted image  kefir pa tudi kupim kar tisti Krepki suhec v trgovini, ki ima manj maščobe.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
17.10.2008 20:57:12   
lara light
Obi, nas je kar nekaj samih nocoj tuuser posted image ...še dobro, da se imamo!user posted image

Goldy, kot pravi ledenka, gv bo čisto dovolj!user posted image  Vse bo v redu, ti kar razmišljaj pozitivno in če se ti zdi, da poveš, ti kar povej, saj je tvoje življenje in delaj kot ti ustreza. Jaz sem že kar nekaj ljudem povedala.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
17.10.2008 20:57:47   
ledenka

a mislš, da bi zdele škodu? user posted image
moja mami tako dobrga nardi, da bi ga najbrž tut med punkcijo in ET lahko jedla user posted image

če ga boš preveč hvalila, pridem na obisk user posted image  potem ga zelo hitro ne bo več!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
17.10.2008 21:02:47   
obayifo

če ga boš preveč hvalila, pridem na obisk user posted image  potem ga zelo hitro ne bo več!

bom jo prosila, da mi cel pladenj speče, pa povabim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
17.10.2008 21:04:12   
ledenka
goldy, takoj po plusku sem povedala mojemu (seveda user posted image ), mojim staršem, bratu in svakinji in babici, pa par najboljšim prijateljicam (dvema). po prvem pregledu še par drugim, sedaj pa počasi še vsem ostalim. širšemu občinstvu v službi bom po NS, ker bom kmalu po NS imela tudi rojstnodnevno pogostitev (oz. vsi novemberčki skupaj imamo tradicionalno kosilo za sodelavce - samo ne vem, a bodo letos tudi čevapčiči, ker mi ne dišijo user posted image ).

kaj hočem rečt - poveš tistim, kot sama hočeš, takrat, ko hočeš, in to je vajina stvar! no, moja tašča recimo še ne ve, ker je moj rekel, da bi povedal komaj po 12 tednih - in spoštujem njegovo odločitev, tako kot on mojo, da sem pol ure po lulanju že povedala moji mami (ona pa seveda naprej... ampak to je druga zgodba user posted image ).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
17.10.2008 21:05:24   
zarja1

ahem, moj recept... grem k tašči, ful pohvalim in dobim par kozarcev za domov user posted image  kefir pa tudi kupim kar tisti Krepki suhec v trgovini, ki ima manj maščobe.

hmmmm....dobra tašča.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
17.10.2008 21:05:39   
ledenka

velja! sicer ga nisem probala, ampak letos so mi zadeve iz buč neznansko všeč user posted image  pa vidim, da si tudi ti iz LJ, tako da najbrž nisi predaleč user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
17.10.2008 21:07:33   
obayifo

kaj hočem rečt - poveš tistim, kot sama hočeš, takrat, ko hočeš, in to je vajina stvar! no, moja tašča recimo še ne ve, ker je moj rekel, da bi povedal komaj po 12 tednih - in spoštujem njegovo odločitev, tako kot on mojo, da sem pol ure po lulanju že povedala moji mami (ona pa seveda naprej... ampak to je druga zgodba user posted image ).

jaz bom najbrž tut letela mamo klicat user posted image

men se zdi, da je mal drgač, če se tolk časa matraš, kot pa če 'rata', sploh če ljudje okol tebe vejo in s tabo čakajo in upajo... moja 'tašča' ma skos na konc jezika prpravlen a)no, kako je z vama? b)a je pr vas kej novga?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
17.10.2008 21:07:37   
zarja1

velja! sicer ga nisem probala, ampak letos so mi zadeve iz buč neznansko všeč user posted image  pa vidim, da si tudi ti iz LJ, tako da najbrž nisi predaleč user posted image

ja Zarjo pa ko šmirgla......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
17.10.2008 21:07:40   
ledenka
hmmmm....dobra tašča.....user posted image

hja, običajno kuhanje ni po mojem okusu, ker dela premastno zame, mi je pa izredno všeč njeno pecivo in taki kompoti. pa vedno, ko pridem, mi prtljažnik z domačo zelenjavo in sadjem napolni. se bova morala v kratkem spravit na obisk user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
17.10.2008 21:10:10   
zarja1
Babe bodite srečne, da imate tako srečo. Jaz sem ostala brez mami, tašče pa sploh nikol nisem spoznala. Sem se zaljubila v mojga princa, ko je tud bil že sam. Tako bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imeli le dva popolnoma drugačna, odšaltana dedka.user posted image user posted image , ki se šele učita delat štrudle in kompote. Verjamite, takih izdelkov ni nujno vedno zdravo jest.user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.10.2008 21:11:19 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
17.10.2008 21:10:29   
miska73
Mismisu se je dans vrnil Mismisek...po moje sta kr

Mišmiš, ti si kar privošči. RR bo že počakal...

Hope, hvala ker si nam končno obrazložila čudež tega ležanja na desnem boku. Zdaj bo pa končno konec ugibanj in razmišljanj.

Hope Jst sem bila prepričana, da je to kaka vraža. Sem bila kar presenečena, ko sem prebrala logično razlago.

Sva dans se pogovarjale z MIšKA73 da bova skup sprehajale najine otročke (ker živiva narazen le cca. 15 km)... Kajne, Miška73

WP Ja, ja, sva nekaj sanjarile, kolk nama velja, ker bomo sredi poletja rodile... Sem že mojemu doma razlagala o tebi. Evo, vozičke sem pa izpustila...user posted image

Lučka, potem si tudi ti na nek način začetnica s špikanjem. Čestitke za prvio špiko. Naslednje bodo itak brez problema šle.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.10.2008 21:15:26 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
17.10.2008 21:10:54   
lara light
Tašče, taščice...moja je zlata, a nima pojma kaj je manj maščob, repertoaro: pohano, cvrto, sladke tortice, sladke pijače...če bi jo večkrat obiskovala, al pa z njo živelauser posted image ....bi bil kot balon!user posted image

Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
17.10.2008 21:11:11   
obayifo

ja Zarjo pa ko šmirgla......user posted image

ne ne, bomo uskladil.. al mimgrede ko bo pot u graz al pa ko bo treba po utrogestan hodit

tut zarja dobi svoj kos user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
17.10.2008 21:12:18   
lara light

Babe bodite srečne, da imate tako srečo. Jaz sem ostala brez mami, tašče pa sploh nikol nisem spoznala. Sem se zaljubila v mojga princa, ko je tud bil že sam. Tako bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imeli le dva popolnoma drugačna, odšaltana dedka.user posted image user posted image , ki se šele učita delat štrudle in kompote. Verjamite, takih izdelkov ni nujno vedno zdravo jest.user posted image

Ki bosta čudovito nadomestila babici, sem prepričana!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
17.10.2008 21:12:29   
obayifo
Tako bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imeli le dva popolnoma drugačna, odšaltana dedka.user posted image user posted image

..in en kupec RR tetk..

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
17.10.2008 21:13:11   
ledenka

jaz bom najbrž tut letela mamo klicat user posted image

men se zdi, da je mal drgač, če se tolk časa matraš, kot pa če 'rata', sploh če ljudje okol tebe vejo in s tabo čakajo in upajo... moja 'tašča' ma skos na konc jezika prpravlen a)no, kako je z vama? b)a je pr vas kej novga?

oh, pri naju je trajalo dve leti, pa en ICSI smo dali skozi. no, potem pa presenečenje. pri naju je pač zelo ozek krog vedel, da delava na tem, ostali niso niti upali vprašat. njegovi starši recimo ne vedo za postopke, ker jim moj ni povedal - in sej pravim, to je njego odnos z njegovo družino, v katerega se ne vtikam (ki je sicer za moje pojme hladen). pri nas smo pač bolj povezani in sem moji mami in svakinji povedala, kako je na stvari, babici pa tudi, ko me je enkrat razjezila - in je to pravzaprav dobro sprejela.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?