lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. pa še zdaj nismo slišale cele štorje.....prosim dans rabim smeh.... Sva bili zunaj na sončko, pili kavico, klepetali,...pa se za sosednjo mizo vsede en starejši možakar. Pa začne kako fejst punci, pa kar čokoladico imata (sva imeli na mizi odprto bonboniero ), pa mu Shuka prijazno ponudi čokoldo, češ bo potem dal mir. Ampak potem se je pa šele začelo, da kako lepe ritke imava, še posebej Shuka. pa da je že 6 let vdovec in bi bilo fino, če bi mi se malo pogovarjali, p malo fantazirali, pa se šli erotiko. Bil je pa pijan, se mu je tako jezik pletel. potem pa je enkrat rekel, da je elektro inženir, pa drugiš da je metereolog, pa spet da je psiholog, pa da je astrolog,...skratka vsestranski (nakladač) . Potem pa gre, sva mislili da bo konec, pa je šel samo na WC, pa set pride mimo naju, da bo šel domov, pa spet začne jovo na jovo. Jaz sem se samo smejalaker druzga nisem mogla, Shuka se je pa matrala z njim pa ga z odgovori hotla odpravit. potem pa je rekel, da ona je za stvar, da se jo poštima, da gotov rab, jaz pa se samo smejim ampak da to ne pomen da ga ne bi rada, pa da gotovo rada gledam kako sesksajo,...pa da sav si misve gotovo všeč in se spolno privlačiva,.... jaz se že pols tavri en splonim več, ker jo to on kar nakladal, midve sva se pa smejali še pa še. Moraš doživet, da veš kako smešno je to. A ja bili sva pa ta redeča in ta modra (glede na oblačila).
|