arneja
|
Najprej besedica za našo . Mislim, da vse vemo, za katero pupo gre . Je Dejzi tako lepo slikco našla, da sem jo morala pripopat še jaz . Dajamaja, v glavnem, ti želim, da kar vsi trije otročički pri tebi ostanejo . Abra, tebe je tako lepo brati, kakšne vragolije že gimnastičarka počne . Jazz tudi kooooomaj čakam . Kajsica, sem videla, da je ogrooomno foliklčkov, tako da tokrat pa ne sme nič iti narobe, in tudi ti srečka nosečka postaneš . Lara, držim pestke, da dva srčka danes vidiš . Sem včeraj pri tisti oddajo kanalu A prvič videla v živo, kako dva srčka utripata . Sem pa tudi jaz jokala kot toča zraven. Netka, ti kar ta mesec že plusek nalulaj . Obayifo, ti si pa že plusek nalulala, kaj ? Goldy, kakšna je Skrivnost? Jaz sem samo film videla, in komaj čakam, da še do knjige pridem. Je v knjižnici kar naprej rezervirana. Še vedno verjamem, da ko bom to knjigo začela brati, si bom pa življenje znala po željah izpeljati . In Zarja, ti že v ponedeljek dve pikici dobiš . In kot si rekla, zdaj dve, pa potem po dve pa še po dve pa še ... dokler vseh ne odneseš domov . Tako, pupike, zdaj se bom pa jaz poslovila. V četrtek grem po Klomifen k atu Rešu. Še ne vem, ali ga bom dejansko jedla, ali ne. Niti ne vem, če imam še moč iti v še en postopek. Naju tile neuspehi namreč razdvajajo, ne združujejo. Ker jaz sem, ko ne uspe, tako zelo nesrečna, da bi raje umrla, kot še naprej živela. Otroček mi pomeni vse. No, bomo videli. Navadno čez čas spet najdem moč. Tu gor pa ne bom več visela. Trenutno. Naj gre življenje naprej. Za jesenske počitnice sva si že Djerbo rezervirala. Vsaj nekaj. Bom pa prišla vse dneve D sem gor poškilit. In upam, da vse pupe pluske nalulate .