|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
1.10.2008 21:34:40   
Pija76
Abra pa nisem se nič pogovarjala z vašim! Sej veš, zdaj sem poročena, z moškimi ne govorim več user posted image . Ha draga mamica, zdaj ne moreš več samo nase gledat, moraš tako delat da je za obe sprejemljivo user posted image ! Pa HB da je tko! Komaj čakam, da bo meni kdo poze narekoval user posted image . A tvoj dragi se dotakne takrat ko je mala živa? Pa da kar neka, ja rešpekt je pa rešpekt! Se že vidi koga bo okol prsta vila user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.10.2008 21:36:25   
lučka 25
Punce, hvala za skrb in dobre misli. Jaz mislim, da bo terapija s kontracepcijskimi tabletami zalegla. Čiščenje pa naredijo v takem primeru zato, ker se noče ščistiti samo, mora pa se. Ampak to je res v skrajnih primerih, ko je krvavitev močna. Je pa rekel G, da je to skrajni primer in, da bo naredio vse, da do tega ne pride. Poznam pa veliko punck, ki so morale ali iti na čiščenje ali pa se jim je s KT vse uredilo. Pride pa vse to zaradi hormonskih motenj, naj bi se meni hormoni čisto zmešali. Jaz mislim, da bom že kmalu rekla, da o izcedkih ni ne duha ne sluha. Že danes popoldan se nisem več krvavo obrisala in na vložku ni bilo več pikice krvi. Samo malo je še sluz rjava, to ap je zato, ker se čisti. Mislim, da sem na pravi poti.

Zahvalit pa se vam moram tudi, ker ste me tako (malo tudi z brco v rituser posted image ) spravile do G. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa samo spat, ker sem zelo zmatrana, cel dan v pogonu, pa še glavool se me je lotil.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.10.2008 21:36:44   
Pija76
Bbpikica men je Reško reku, da je najboilj da se vrne nazaj čimprej tja kamor paše!

Gospodarica ju3 naj bo čimveč kvalitetnih celic. A si imela zadnjič postopek s ketonalom? Al čist naraven cikel?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.10.2008 21:37:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Četrtek, 02.10.
gospodarica - punkcija - nebolečo punkcijo in lep pridelek!!!

lara - UZ - lepa dva user posted image user posted image  naj se vidita na ekranu!!! držim pesti user posted image

Se podpišem pod tole. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

lara moja, naj bosta jtri tvoja dva user posted image user posted image  močna in naj s svojim bitjem preglasita vse v sobi.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.10.2008 21:38:01   
Pija76
Lučka vse bo OK, zdaj pa le poćivat!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.10.2008 21:38:51   
Pija76
imam več al manj monologe, grem še neki pojest pa pred TV.

Nočko punčke in otročki

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.10.2008 21:49:54   
sonček33
PIja ja jaz gledam pot k nosečnosti in jokam kot dež.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.10.2008 21:56:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja a ti v kuhni delaš da imaš tolk idej za hrano? Ker jaz bi bila pol poskuševalec, sem skoz lačna user posted image .

neeeeeee, v marketingu. Kuhinja je bolj moj hišni hobi....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.10.2008 21:59:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mene tud že pošteno stiska, user posted image  pa kr zravn.......

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.10.2008 22:08:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mene tud že pošteno stiska, user posted image  pa kr zravn.......

Tud mene matruser posted image ,ampak konec pri Jasmini je bil pa dober.So far so good.user posted image
Bolj me je streslo pri drugem paru.Sem se kar mal vidla tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.10.2008 22:10:56   
pikovit
Punce sva bila danes pri fotografu in sva šla gledat slikce.Ful so lepeuser posted image user posted image user posted image Zdej mi joh mora pa samo še uredit in v album dat,pa smo zmagali.

LARICA držim pesti za jutri,da bosta user posted image user posted image  utripala.
Gospodarica na nebolečo punkcijo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.10.2008 22:11:53   
Zvezdica
Ojla punce.

Sem gledala zdaj POT K NOSEČNOSTI user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, vsakič znova se vprašam, zakaj je tako? Ljudje, ki si otrok želimo bolj kot vse drugo jih komaj nardimo, eni sploh ne. Tisti k jih pa dejansko nardijo ko se enkrat dol dajo, pa jih potem zlorabljajo, tepejo,... in vse grozote, sicer ne vsi ampak sej veste kaj mislim. Potem mi pa kdo reče da obstaja BOG. Obstaja en drek, ker če bi obstajal, bi bilo več pravice.

Vsekakor je ta Yasmine upanje za marsikoga. Za vse tukaj navijam iz srce in vam želim, da čimprej zagledate user posted image .

Pija tuki sem. Mal sem mrknila, ker je bil moj dragi sin an taboru 3 dni in sem bila jast ko muha brez glave. Komaj sem čakala da pride domov. Ker potem si tako mirenuser posted image Ker veš da je pri tebi.
pa avto sem prodajala, pa novga nabavla, pa zobarja obiskala. Zdaj skor vse zrihtanuser posted image
Tako, grem malo čekirat, ker zadnje dni sem res zanemarjala RR.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.10.2008 22:15:24   
Zvezdica
Jutri pa navijam za
  • gospodarica - punkcija. da bo čimanj boleče, pa čim več celic
  • LaraLight - UZ, da bo vse lepo videt, pa čimprej poročilouser posted image
  • Obayifo za dve user posted image user posted image

Tako. Grem čitat. NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.10.2008 22:18:57   
Abra
Jaz sem morala tut jest, drgač bi bla spet ponoči lačna user posted image

Pija, sem mislila, da je že kej jamral user posted image ga bo ovijala, ja, že kar vidim. user posted image
Tebi bo pa tudi slej ko prej kaka pikica al pa dve narekovala dan. Se je spet malo prestavilo, a bo že. Pa naslednjič. Moram spet malo knjigo v roke vzet, se mi zdi, da se spomnim nekih vzporednic. Bomo našli rešitev.

Lučka, da se bo le zrihtalo.

Jaz sem pa oddajo danes bolj napol gledala, me je skoz kaj zmotlo. Še dobro, če ste vse jokale, bi najbrž jaz tut user posted image

Nočko, se grem še malo dragemu posvečat.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.10.2008 22:29:40   
zarja1
Nočko babike...

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.10.2008 22:55:01   
mismis
No jaz sem se tudi sedaj nehala Colin-at, zdaj grem pa lahko pod tuš in spat. Pa močno upam, da bom kaj lepega sanjala...mogoče kakšnega Colina in njegov wet T-shirt. Njami user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ VSEM SKUPAJ, a ste me slišale gorenjke, štajerke, primorke, dolenjke in ljubljančanke user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.10.2008 0:30:13   
Grethy
Dizastr

kolk ste se že prvi dan razpisale .... oooooooooooooo

miška lep seznam svaka čast !!!!!!!!!!!!

Punce lep in uspešen oktober vam želim, predvsem da vas kar največ najdem pri dnu seznama, kjer so vesele oktobrske nosečke ... zdaj pa kar ....

Nočka in pa dobro jutro !!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.10.2008 7:06:58   
lara light
Gretka, dobro jutro tudi tebi al bolje lahko noč!

Lepotičke dobro jutro!user posted image

Ena espresso na hitrouser posted image

Pokukam če je Netka že lulala? Je še niuser posted image ...dajmi netkičuser posted image

Lučka, ledenka, vsem hvalauser posted image ...šibamuser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.10.2008 7:31:00   
sonček33
MIjavček - prav spati ne morem in mislim nate. Drži se!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.10.2008 7:45:38   
lučka 25
Dobro jutro punce. user posted image

Bom kar ta seznam uporabila za navijanje. Drage moje:

• gospodarica - punkcija. da bo čimanj boleče, pa čim več celic
  • LaraLight - UZ, da bo vse lepo videt user posted image user posted image , pa čimprej poročilouser posted image
  • Obayifo za dve user posted image user posted image
Vsem ostalim pa en lep dan, brez ali čim manj dežja, kakšen ali več lepih dogodkov,.....user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.10.2008 8:10:52   
dajamaja
Zbrana dela RR 1. del

Lučka 25 je lepo, če imaš takega G, ki se zavzame zate, ne!? Moj je tudi tak. On se zadnji preda. Držim pesti, da se ti uredi brez čiščenja!user posted image

Gigi, a če si že na igli, pol ni bojazni za abstinenčno krizo. A zdej ko maš M boš še kakšno iglo več zraven dobila ne? S čim te bodo osrečili? Na krvnega mi žal res ne bo zneslo. Vem da se neumno bere ampak sem res zdajle v takem položaju, da imam slabo vest če ne delam vsaj 9 ur na dan – in raje gledam, da grem prej domov počivat, kot da vmes za 1 uro ven skočim. Bomo počakal na Reša, ker itak bi se ugibanje sam nadaljevalo.  

Ozone, tako je prav! Čimprej se zaposlit z mislijo v naprej in čimveč naredit za uspeh ... to te bo gotovo spravilo v pozitivno razpoloženje.  user posted image  

bbpikica nam Reš sam od sebe ne da nič bolniške in tudi priporoča naprej normalno življenje. Jaz sem bila tokrat doma samo na dan ETja.

Pija, za slikco gre vsa hvala Daisyki ... res mi je simpatična, čeprav seveda ne računam na tako gnečo. user posted image

Gloria, uboga revica ... skrb za otroka je najhujša preizkušnja. Samo, da se je vse srečno končalo!user posted image

Goldy... super rezultati ... 100% izkoristek ... odlično!   
Gospodarica ... sicer je punkcija že za tabo, ampak vseeno user posted image

lp

user posted image  

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.10.2008 8:15:18   
ledenka
obi in netka - želim vama, da nalulata veeeelik plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.10.2008 8:53:37   
zarja1
Dobro jutro babike.....res dobro jutro, če maš dopust in se lahko enkrat pošteno naspiš.
Za dober štart en
user posted image

Mijavček držim pesti, da bo vse čimprej mimo in da bo vse ok. Drži se!!!

Dajamaja tako lep podpis.user posted image    Pa ne delat po 9 ur, draga bodo otroc čist utrujeni....

Mismis so ble dobre sanje?user posted image

user posted image Obi + Netka komi čakam, da pripopata tiste user posted image user posted image  dans gor....še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.user posted image

Lučka kako je stanje dans? Je boljš?user posted image

Abra a te tud dans naša mala gimnastičarka žgečka...

Shuki moja si kaj pridna? Počivaš in se pustiš kaj razvajat......user posted image

Gigi, Ajsi, Arneja, Nokes, Dakec, Grethy, Blanči, Želvica, Baci, Kiwi, Daisy.,,,,,,,,,pozdravček tud vam

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.10.2008 8:59:57   
arneja
Najprej besedica za našo user posted image . Mislim, da vse vemo, za katero pupo gre user posted image . Je Dejzi tako lepo slikco našla, da sem jo morala pripopat še jaz user posted image . Dajamaja, v glavnem, ti želim, da kar vsi trije otročički pri tebi ostanejo user posted image .

Abra, tebe je tako lepo brati, kakšne vragolije že gimnastičarka počne user posted image . Jazz tudi kooooomaj čakam user posted image .

Kajsica, sem videla, da je ogrooomno foliklčkov, tako da tokrat pa ne sme nič iti narobe, in tudi ti srečka nosečka postaneš user posted image .

Lara, držim pestke, da dva srčka danes vidiš user posted image . Sem včeraj pri tisti oddajo kanalu A prvič videla v živo, kako dva srčka utripata user posted image . Sem pa tudi jaz jokala kot toča zraven.

Netka, ti kar ta mesec že plusek nalulaj user posted image .

Obayifo, ti si pa že plusek nalulala, kaj user posted image ?

Goldy, kakšna je Skrivnost? Jaz sem samo film videla, in komaj čakam, da še do knjige pridem. Je v knjižnici kar naprej rezervirana. Še vedno verjamem, da ko bom to knjigo začela brati, si bom pa življenje znala po željah izpeljati user posted image .
In Zarja, ti že v ponedeljek dve pikici dobiš user posted image . In kot si rekla, zdaj dve, pa potem po dve pa še po dve pa še ... dokler vseh ne odneseš domov user posted image .

Tako, pupike, zdaj se bom pa jaz poslovila. V četrtek grem po Klomifen k atu Rešu. Še ne vem, ali ga bom dejansko jedla, ali ne. Niti ne vem, če imam še moč iti v še en postopek. Naju tile neuspehi namreč razdvajajo, ne združujejo. Ker jaz sem, ko ne uspe, tako zelo nesrečna, da bi raje umrla, kot še naprej živela. Otroček mi pomeni vse. No, bomo videli. Navadno čez čas spet najdem moč. Tu gor pa ne bom več visela. Trenutno. Naj gre življenje naprej. Za jesenske počitnice sva si že Djerbo rezervirala. Vsaj nekaj. Bom pa prišla vse dneve D sem gor poškilit. In upam, da vse pupe pluske nalulate user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.10.2008 9:00:25   
sonček85
gloria:res kaj vse si morala pretrpeti reva.No samo da je sedaj vse ok  in da bo v naslednje tudi.Še naprej pazi tako lepo na malega in user posted image user posted image user posted image user posted image

laralight:ja vem ,samo ko grem pa samo k mamici ki ima muce in so zunaj.Tašča ima pa tako lepega belega muca v hiši a vseeno uide ven in spet ne morem,tako da se jih bom kar izogibala.za zelenjavo in meso pa vem ja da mora biti vse kuhano,pečeno in dobro oprano.Srečno danes na UZ in poročaj vesele novičke.

Sem videla ,da ste gledale včeraj pot k nosečnosti.Jaz sem gledala drugo polovico in se mi je una močnejša tako zasmilila -test+ potem pa plodek ni preživel,in jupi v 9al 10 poskusu pa kar user posted image user posted image -user posted image user posted image user posted image tako sem bila vesela ,da sem kar mojo pikico ves čas božala zraven i kako sem hvaležna ,da je v meni.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?