|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 11:03:09   
zarja1
Shuki ja dans pa jutri sem si vzela dopust, mam ga še 13 dni, pa ga itak morm počas znucat. Pa tko mi pašeuser posted image , ni sestankov, telefonov, kakih tečnih strank...doma sem se lepo zavlekla na kavček, odejica, mal kaminček zakurla, pol grem kaj skuhat, popoldan na kavico v mesto.....prav paše.user posted image
Ti si pa fusbal sanjala? A katerega igralcauser posted image posebaj?user posted image  Veš tu pri nama so prejšnji mesec kupli parcelo in dans začeli razbijatuser posted image , kopat,.....ludnica user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.10.2008 11:06:17 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.10.2008 11:03:12   
Shuka
Gloria - prav nič ti ne zavidam živčne vojne, ki ste jo prestali in srčno upam, da jo ne boste več ponovili. user posted image Nikcu pa enga user posted image pošiljam.

Lučka - upam, da ti bojo te kontracepcijske tabletke naredile le dobro, da boš šla kmalu nazaj v postopekuser posted image

Larči - navijam za dva user posted image user posted image user posted image

Obi in netka - še kar navijam, da user posted image NE prideuser posted image user posted image user posted image

Mijavček - verjetno že carta svoje štručke user posted image user posted image user posted image

Žižika - user posted image

Vse tiste k se vas kej loteva, da čimprej premagate te prehladke in virozice.user posted image

gospodarica
- naj bo do jajčka lepa in zrela user posted image

In en lep pozdravček vsem mojim pupam user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.10.2008 11:06:34   
GITA14
ni prehitro et zamznjenčkov sem mela 24.9 test pa 9.10
tak da sem mi zmeri konča 7 -8 dan

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.10.2008 11:06:52   
obayifo
eeeehhhhh

sm šla lulat in vidm roza flekec na dnevnem vložku... med vsem tistim utrogestanom.. obrisala sem se sicer 'čisto', ampak po moje bo user posted image z vso močjo še pršla..

kot zgleda, ne bo nič črtic za nas v tem krogu

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.10.2008 11:07:47   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.10.2008 11:08:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Shuki ja dans pa jutri sem si vzela dopust, mam ga še 13 dni, pa ga itak morm počas znucat. Pa tko mi pašeuser posted image , ni sestankov, telefonov, kakih tečnih strank...doma sem se lepo zavlekla na kavček, odejica, mal kaminček zakurla, pol grem kaj skuhat, popoldan na kavico v mesto.....prav paše.user posted image
Ti si pa fusbal sanjala? A katerega igralca posebaj?user posted image  Veš tu pri nama so prejšnji mesec kupli parcelo in dans začeli razbijatuser posted image , kopat,.....ludnica

Zdej sem se spomnila, sanjala sem kr eno ekipo, ni bil noben poseben igralec k je kr naprej smrčal, ampak ne spal samo smrčal, in to jest poslušam kr neki časa pol se pa zbudim pa svojga ruknem naj se obrne, da ne bo celga gozda posekal, no pol so se te nogometne sanje končale, pol se pa spomnim, da sem sanjala, da se je bebica noti ful premaknila, bolj kot kdajkoli in mi trebuh ful raztegnila, kot bi se štručka hotela raztegniti, pa sem hitro mojega poklicala naj pogleda kaj mi dela, klinc pol pa kot vedno noče nč izvajat akrobacij. Tko kot v resnici, ko da moj roko na trebuh ni nič, ko je nima pa kr neki brca user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugič ne smem gledat tv-ja do polnoči in prej moram vstat. Zdej bom šla s kuram spat in s kuram bom vstajala.

A pol mata vidva tud kr neko gradbišče zraven user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.10.2008 11:13:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

user posted image   ful mi je hudo.....

Horny Teddy

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.10.2008 11:14:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
eeeehhhhh
sm šla lulat in vidm roza flekec na dnevnem vložku... med vsem tistim utrogestanom.. obrisala sem se sicer 'čisto', ampak po moje bo user posted image z vso močjo še pršla..
kot zgleda, ne bo nič črtic za nas v tem krogu

Obi kaj pa če še CB narediš?

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.10.2008 11:18:19   
gigi1
Daan pupike

Spet je žalosten user posted image

Gita draga user posted image user posted image user posted image . Res je prezgodaj....morda je pa kakšna krvavitev, ki ni M. Saj veš...jaz še kar upam...

Netka user posted image  zgleda, da tokrat ne bo nič s čudežem, samo glavo pokonci punca, saj na ta čudež niti nismo resno računali. Vso energijo vloži v tisti čudež čez pribl. en mesec. Takrat bova skupaj čudeže delali user posted image  user posted image  user posted image . Tale visoka doza s-facta je pa neugodna... Verjetno je tebi botrovala pri zamudi. Jaz imam HB to srečo, da me vsaj ona ne pusti na cedilu. Naj user posted image  čimprej pride, da greva čimprej naprej na hormonsko terapijo.

Obi držim pesti user posted image user posted image user posted image . Upam, da je bil BC premalo natančen. Bemtiš, zdej sem vidla, da si še roza flekec zagledala. Hitro še ena doza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se le srečno izteklo.

Larica čimprej poročaj kolk srčkov si videla user posted image

Gospodarica sedaj je že za tabo. Upam, da je tokrat veliko boljše kot zadnjič user posted image

Glorija user posted image  sem se skoraj zjokala, ko sem brala. Nimam besed in si niti predstavljat ne morem kaj vse sta preživljala. HB, da je vse dobro.

Lučka upam, da bodo KT naredile dobro delo user posted image user posted image

Abra, Šuki, Miška, Kajši, Dejzi, Zarja, Sonček, Noki, Pikovitka, Zvezdica, Hedi, Želvica, Miška2, Dakec,....in vse ostale upam, da bo dan počasi lepši ratal.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.10.2008 11:22:12   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ozone a greš h Karmen?

Ne, ne grem h Karmen, grem tukaj doma k eni.

Gospodarica tebi pa želim čimmanj bolečo punkcijo z veliko polnih celic.
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ozone, ali imaš še kaj zamrznjenčkov, ali so to že priprave za naslednji postopek?

Nimam ne, user posted image . To so samo priprave za medpostopkovnoslončkanje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Četrtek, 02.10.
gospodarica - punkcija - nebolečo punkcijo in lep pridelek!!!

lara - UZ - lepa dva  naj se vidita na ekranu!!! držim pesti

Tudi jaz držim pesti .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.10.2008 11:28:38   
zarja1
Ženske dajte mi nekaj razložit...kdaj pade realni test za user posted image user posted image . A vsem dajo datum za test po 14  dneh po ET ali je odvisno tud kolk so pingvinčki stari, če gre sam za et? Meni je bilo rečeno, da predčasni testi lahko dajo zelo verjetne lažne rezultate. A to drži?

Horny Teddy

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.10.2008 11:39:35   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Zarja user posted image user posted image user posted image , zej sm se spomnila....
Midve si kr neki ena od druge nalezeva.....najprej tist prehlad, zej ta izostanek user posted image , upam da se ti user posted image user posted image primejo, pol pa d se js nalezem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja Netka ziher...boš vidla, pol pa se res morava srečat z duplimi polnimi vozički!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust....kamor more it....user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.10.2008 11:39:47   
sonček85
abra:hvala za napisano.
gita:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo pa user posted image user posted image user posted image
obayfo:ne obupaj in ne misli na slabo ,mogoče pa bo.navijam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.10.2008 11:45:41   
netka34
Ja gigi....sej sploh ne vem kaj sanjam.ma fora je v tem, d ta bot tudi moj sanja!user posted image ..itak pa d računam na čudežek čez kaki mesecuser posted image .

Larči ma uz okol 14h, upam da veste, d ne boste nestrpne-in meni podobne !!(ku d bi mela uz jst!!user posted image )

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.10.2008 11:46:21   
gospodarica
evo me nazaj.danes smo predelali pet celic več kot zadnjič,torej šest.ne vem kaj naj si mislim?!a je to dobro ali slabo.sem vprašala reškota kakšna je kvaliteta pa je reku da to bomo pa še vidli....
punkcija je bila za preživet,ampak bolečina po punkciji pa je neznosna,sicer je zdej malo boljše ampak še vedno me vse boli...ma bo že
v glavnem v nedeljo imam ET.upam da me bo tokrat pričakal vsaj eden lep zarodek.

kaj pa lara,se je že vrnila?ali srček/srčka bijeta?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.10.2008 11:53:31   
pika.po
Gita in Obi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morda pa še ostaja kako upanje. Navijam, da se bo pokazal drugačen rezultat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.10.2008 11:55:30   
ledenka
obi, šcšcšc grdoba, naj bo to vse, kar je pokazalauser posted image  držim pesti za plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gita user posted image  izjokaj se, ne misli... ti želim, da ti posije sonček, in to kmalu.

arnejči user posted image  vsak postopek je hud preizkus za partnerstvo. vzemita si odmor... morda razmislita o menjavi centra, če sta ves čas pri Reškotu? in vzemita si čas zase. ti želim, da na novo odkrijeta vajino ljubezen.

sonček85, kot ti je Abra napisala, če samo božaš mucke, tokse ne dobiš. seveda pa si po božanju zelo dobro roke umij. večja nevarnost je res slabo oprana zelenjava. user posted image  

zarja, test ti dajo 14 dni po ET, ker ponavadi, če ni nič, pride prej M. sicer pa je realno po moje kake 15-16 dni po ovulaciji, kar bi v tvojem primeru pomenilo ene 10 dni po ET - tak je vsaj naraven ciklus.

žiži moja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.10.2008 11:56:52   
ledenka
gospodarica user posted image  super pridelek! držim pesti, da se bodo lepo vsa oplodila in da te pričaka velika izbira v nedeljo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.10.2008 11:57:05   
pika.po

Zarja user posted image user posted image user posted image , zej sm se spomnila....
Midve si kr neki ena od druge nalezeva.....najprej tist prehlad, zej ta izostanek user posted image , upam da se ti user posted image user posted image primejo, pol pa d se js nalezem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja Netka ziher...boš vidla, pol pa se res morava srečat z duplimi polnimi vozički!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust....kamor more it....user posted image user posted image user posted image

Upam, da se nas bo čim več srečevalo z vozički user posted image user posted image user posted image
Nima veze, enojni, dvojni, trojni vozek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.10.2008 12:01:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica
evo me nazaj.danes smo predelali pet celic več kot zadnjič,torej šest
v glavnem v nedeljo imam ET

bravo, boš vidla še pingvinčke boš imela!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa počivat.

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.10.2008 12:03:13   
zarja1
Ajsi hvala.

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.10.2008 12:04:19   
sabsa
Gita14 zelo mi je žal. Saj ne morem verjeti. Mislim, da si ti tista, s katero sva šli s partnerjema na pijačo v LJ, ne? Drži se, tvoj mož pa tudi. Poskusita še z drugo alternativo o kateri sta razmišljala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.10.2008 12:16:44   
Shuka

Ženske dajte mi nekaj razložit...kdaj pade realni test za user posted image user posted image . A vsem dajo datum za test po 14  dneh po ET ali je odvisno tud kolk so pingvinčki stari, če gre sam za et? Meni je bilo rečeno, da predčasni testi lahko dajo zelo verjetne lažne rezultate. A to drži?
Tko kot ti je napisala ajsika, vsem dajo 14 dni za test po ET, pe dobiš prej itak veš na čem si če ne pa tudi. Jaz sem sicer delala test 11 dan po ET pri eskimčkih in je bil fuuuuul močno pozitiven, pol pa 12 dan še kri tud čez 1000 enot bhcg. Lažne rezultate ti pomoje ne more dat, vsaj kri ne, če si nosečka si če nisi nisi, pa vselej če boš lulala na palčko pred krvnim testom si kupi CB, meni je bil ta najbolj zanesljiv.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.10.2008 12:17:34   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica
evo me nazaj.danes smo predelali pet celic več kot zadnjič,torej šest
v glavnem v nedeljo imam ET

bravo, boš vidla še pingvinčke boš imela!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa počivat.
Se kr podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.10.2008 12:30:27   
baci
alo alo

da se vam javim malo

pija-res bi lahko rekli da samo še delam in spim!!

nevem kaj mi je,vendar zdaj me je začelo že malo skrbet,danes je deseti dan ko jaz imam še vedno menstruacijo,pa ne da bi imela malo,ampak imam full močno!!! naj še počakam kaki dan,ali naj grem k G,pa povem!
ali je to zdaj normalno,po punkciji,pa ET-ju?
res nevem,pomagajte!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?