gigi1
|
Daan pupike Spet je žalosten Gita draga . Res je prezgodaj....morda je pa kakšna krvavitev, ki ni M. Saj veš...jaz še kar upam... Netka zgleda, da tokrat ne bo nič s čudežem, samo glavo pokonci punca, saj na ta čudež niti nismo resno računali. Vso energijo vloži v tisti čudež čez pribl. en mesec. Takrat bova skupaj čudeže delali . Tale visoka doza s-facta je pa neugodna... Verjetno je tebi botrovala pri zamudi. Jaz imam HB to srečo, da me vsaj ona ne pusti na cedilu. Naj čimprej pride, da greva čimprej naprej na hormonsko terapijo. Obi držim pesti . Upam, da je bil BC premalo natančen. Bemtiš, zdej sem vidla, da si še roza flekec zagledala. Hitro še ena doza , da bi se le srečno izteklo. Larica čimprej poročaj kolk srčkov si videla Gospodarica sedaj je že za tabo. Upam, da je tokrat veliko boljše kot zadnjič Glorija sem se skoraj zjokala, ko sem brala. Nimam besed in si niti predstavljat ne morem kaj vse sta preživljala. HB, da je vse dobro. Lučka upam, da bodo KT naredile dobro delo Abra, Šuki, Miška, Kajši, Dejzi, Zarja, Sonček, Noki, Pikovitka, Zvezdica, Hedi, Želvica, Miška2, Dakec,....in vse ostale upam, da bo dan počasi lepši ratal.