|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
1.10.2008 20:29:50   
netka34

netka kako pa je s tabo, a še kar ni ...

Ni, sapi, ni je in ni..
samo zvija pa me, mogoče se bo ponoči pritihotapila...user posted image user posted image
No, če ima namen prist nej že 1x priiiiiiiiiiiideeee!!

A ti si ok?

< Sporočilo je popravil netka34 -- 1.10.2008 20:30:16 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.10.2008 20:30:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

OJLI, OJ!

Ma čaki če js zej kej kapiram...
Goldy...a isti dan so tebi pikice vrnili kot si mela punkcijo, al sm js blont??user posted image
No, lepo ju čuvaj, da ostaneta pri tebi!!!user posted image user posted image

Netka,  en malček pa si blond, kajneuser posted image user posted image user posted image

Goldy niso vrnili na isti dan pikice, kot je imela punkcijo, samo do sedaj se ji ni uspelo javiti, ker nima doma možnosti se priklopiti na net

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.10.2008 20:33:30   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

OJLI, OJ!

Goldy...a isti dan so tebi pikice vrnili kot si mela punkcijo, al sm js blont??user posted image

Netka,  en malček pa si blond, kajneuser posted image user posted image user posted image

Goldy niso vrnili na isti dan pikice, kot je imela punkcijo, samo do sedaj se ji ni uspelo javiti, ker nima doma možnosti se priklopiti na net

AAAAaaaaaaa, ma ja no, sej priznam....ma za une tablontne bi blo fajn bl razumljivo pisat!!user posted image user posted image user posted image

Ma, a sploh se lah zgodi, d na GK vrnejo zarodke v naravno okolje pred 5im dnevom??

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.10.2008 20:34:48   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

OJLI, OJ!

AAAAaaaaaaa, ma ja no, sej priznam....ma za une tablontne bi blo fajn bl razumljivo pisat!!user posted image user posted image user posted image

Ma, a sploh se lah zgodi, d na GK vrnejo zarodke v naravno okolje pred 5im dnevom??

mislim da ne, če se ne motim so jih samo takrat vračali na 2. oz 3. dan, ko so imeli tisto sranje z gojišči

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.10.2008 20:39:51   
sapi
netka ja sej mogoče je pa ne bo za 9 mesecev user posted image  ... a testek je že padel? ... drugače naj pa res pride, da se takole zafrkava s tabo

Ja jaz sem ok čakam, da se začne dogajati ... malo se z vitaminčki filam, saj veš zdravo življenje zganjam ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.10.2008 20:44:22   
sapi
Ja na GK vstavljajo samo peti dan, sem vprašala G, ker bi rada probala, da mi zarodke vstavijo kak dan prej in sicer, da vidijo kako se zarodki razvijajo in imajo tako boljši pregled ... je pa sedaj neka študija v igri, kjer ti vstavijo 3 dan vendar padeš zraven naključno ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.10.2008 20:45:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Ja na GK vstavljajo samo peti dan, sem vprašala G, ker bi rada probala, da mi zarodke vstavijo kak dan prej in sicer, da vidijo kako se zarodki razvijajo in imajo tako boljši pregled ... je pa sedaj neka študija v igri, kjer ti vstavijo 3 dan vendar padeš zraven naključno ...

Sapi, saj bo vse v redu, kar verjemi v to, ni vrag da tele vitaminčki ne bodo pripomogli k boljši vgnezditvi user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.10.2008 20:47:09   
kajsica
Lučka, pa kaj imaš ti to za eno sranje? Pa daj no! Ja upam, da se ti čimprej uredi vse skupaj. Glede čiščenja pa se jaz strinjam z Abro in bi poiskala še drugo mnenje.

Pika in sabsa, pa sta pravi koki!!! Naj se jih čimveč oplodi in počakaju na vaju, pa še kak za na hladno!!!

Lara, jutri boš pa srčke vidla!!!! Javi čimprej ko boš lahko, bom cel dan držala pesti zate, tako da bom zvečer že cela v krču!!!user posted image

Gospodarica, ja tudi ti bodi pridna kokica, ne toliko v številu (no ja tud to lahko) ampak v kvaliteti, samo to šteje. Navijam!!!!

Mišmiš, vidva pa kar naslednji teden k teti Pehti! Bravo, saj boš vidla da je ful prijazna. Pa še en nasvet zanjo: da ne boš pozabila slučajno ust zapret, ko ti bo začela govorit, mene je kolegica pod rebra butnala, tolk sem zijala user posted image user posted image user posted image

Žiži, praviš da te superfact zafrkava? Ti popolnoma verjamem, sem taka hodla okrog ko mesečnik, sam men so se še slabosti pojavile in bruhanje...upam, da ti bo to prihranjeno.

Abra, samo toliko da te pozdravim, me pa veseli, da sta z gimnastičarko OK!!!

Nokes, kako kaj tvoje počutje? Saj se vidimo v petek, a ne? Dajte nosečke prit v čimvečjem številu, bomo mi ostale trebuščke gledale pa božale. Vi že imate svoj gušt, no ja mi ga bomo pa še mele!!!!

Arnejči, kam si sedaj ti ušla, kje si??? Daj javi se nam malo!!!

Gloria, to pa je bila huda zadeva. Pikola HB da je vse vredu z vami. Sedaj pa uživajte!

Goldy, navijam, navijam!!!

Mijavček, drži se jutri, mi tu itak držimo pesti za celotno družinico. Lepo se pocartajte. 

Dejzi, kje se potepaš danes???? Daj reci kaj, da se malo nasmejim!!!

Mlinčka in Mlinček, kako sta vidva?

Lep večer vsem skupaj!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.10.2008 20:50:08   
lara light
Kajsicauser posted image user posted image user posted image  bom netki poslala sms, takoj ko izvem, prav netkič, če ne bo v deliriju od plusauser posted image
Držim pesti netka, vse je mogoče!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.10.2008 20:53:34   
sapi
mismis res je samo verjeti moram. Sedaj, ko sem si še vitaminčke nabavila se mi zi, da sem spet en korak bližje user posted image  ... pa ti, si se že kaj odločila za naprej, no vidim, da se k Pehti odpravljaš ... povej kako boš opravila ...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.10.2008 20:57:17   
Abra
Lara, sej sploh ne vem, če sem ti za jutri že user posted image user posted image zaželela. Naj vama monitor pokaže najlepši utripajoči pikici. Kako je to lep pogled, jaz ga kar ne morem pozabit. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.10.2008 20:57:19   
mismis

mismis res je samo verjeti moram. Sedaj, ko sem si še vitaminčke nabavila se mi zi, da sem spet en korak bližje user posted image  ... pa ti, si se že kaj odločila za naprej, no vidim, da se k Pehti odpravljaš ... povej kako boš opravila ...

veš da bom povedala, drugače imam pa še v planu obisk bioenergetika, paz mojim se bova nafilala vitaminov, da bova umrla od naveličanosti, ne pa zaradi bolezniuser posted image user posted image
Drugače pa je v planu, nekje v novembra iti po zamrznjenčke, potem bomo pa videli, kako se bodo zadeve odvijale

Tebi pa vsekakor želim veliko sreče. Pa saj veš, da navijam zate user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.10.2008 21:00:48   
Abra
Mišmiš, super plan imata. Pa še kužon bo vmes šolan ratal user posted image
kake hude nove navijače imamo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.10.2008 21:07:21   
Goldy
netka34 - saj ti je že mismis napisala, samo do danes se  nisem mogla javit na net, danes je pa čudežno šlo. Punkcijo sem imelav četrtek, ET pa včeraj. Sem tako napisala, kot da vse vse veste.user posted image

Bi prišla na srečanje a sem v bolniški.user posted image  Kaj čmo.

Drugače pa frčafele tok naklofate, da še preberem komaj. Je bilo dost za danes. Grem počivam, mal tv, mal brat knjigo Secret.

In HVALA vsem za navijanje!user posted image

Uživajte še naprej!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.10.2008 21:08:42   
Goldy
Še nekaj prednj grem - se moram pohvalit, v obeh postopkih do sedaj sem imela po 4 degenerirane celice, zdaj pa nobene! So vitamini in čajčki pomagali.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.10.2008 21:14:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lara, sej sploh ne vem, če sem ti za jutri že user posted image user posted image zaželela. Naj vama monitor pokaže najlepši utripajoči pikici. Kako je to lep pogled, jaz ga kar ne morem pozabit. user posted image

Si, med vrsticami sem razbralauser posted image .Bog te usliši, verjamem, da je prvič nepozabno!
Pupice, grem pospravit še od večerje, pa cunje, pa še to in ono, pa kopalnica, pa bom spet padla v postlo kot hlod...bogi moj dragi, nič ni od meneuser posted image
Lahko nočko!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.10.2008 21:15:32   
Pija76
Goldy pa sej srečanje je v privat hiški, kdo te bo pa videl?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.10.2008 21:22:16   
Pija76
Lara za ju3 ti želim da zagledaš user posted image user posted image .

No sej sem spet tolk brala, da sem pol pozabila.

Evo za pivo se spomnim takoj, Mismis dobr da si dala na hladno user posted image .

Abra praviš, da dekletce išče pozornosti? Kakšne fore ima pa sedaj? Ta je čist po mami nalumpana.

Ozone lepo, da si že začela s pripravami na nov postopek. Mismis a praviš da od dolgočasja, pa sej vama zraven hausa in kausa nau nikol dolgcajt. Sapi ti pa se že tud pripravljaš na nov postopek, pridna si!

Netka dej pejt ti mal na palčko lulat!

Gigi kaj je steklo danes? Oz. bolj simplastično nasmejaninovoletnirozabalon...

Baci a sam še delaš?

Zarja a ti v kuhni delaš da imaš tolk idej za hrano? Ker jaz bi bila pol poskuševalec, sem skoz lačna user posted image .

Kajši v petek spet UZ, se pravi punkcije ne bo, WP pa sabo vzemi, da ne bo težava s policajčki.

Tina1 a praviš, da si tud perčkopivka? To bomo šle pa dobr ukp!

Mlinčka & Daisy kje sta? Kako sta? Čakam petek, upam, da imata kaj dobrega na repertuarju.

Gospa Pikovit kako si? Ti sam skuhaj nekaj, količina ni važna...

Lučka prideš?

Želvica kako si?

Katero sem še vse pozabila? Ah polno, saj vem, sam kaj ko nas je toliko........

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.10.2008 21:23:30   
lara light
Pija mojauser posted image , srečno ju3 na službeni!user posted image

Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.10.2008 21:25:22   
Pija76
Aha Nokes, kako si? Otročki pridni? Se vidimo?

Ledenka kako kaj tvoja miška?

Kje pa je zadnje čase Zvezdica?

Pika74 upam, da počivaš in da te ne boli več. Veš kak žur je zdele v LJ. 18*18=244  (no to je napamet zračunano po podlagi piva, tko da reklamacij ne upoštevam!) Aja pozabila sem tole še naračunat k se delijo, pa so danes 3 celične, evo to je 732?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.10.2008 21:26:27   
Pija76
Larica te objemčkam nazaj. Pa thx, Gigi me naštimuje, da ne grem user posted image , da ne zamudim na žurko....no bomo videli kakšna bo situacija ju3!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.10.2008 21:30:44   
Abra
Pija, kaj hočeš s tem reči, da je mala po mami user posted image si se ti kaj z mojim pogovarjala? user posted image Sej je kar pridna, malo me obrača, da sem v tisti pozi, ki njej paše in ne meni user posted image pa neki gibi so meni tko luštni, pa je ne ubogam ... pol začne kej drugega, da je glavna. user posted image Ne vem, al jo moj pomirja al se ga boji, ampak revež še ni čutil brce. Samo da zraven pride, neha user posted image
Ti pa jutri na pot? Dobro opravi, pa kaj časa zase si vzemi user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.10.2008 21:30:50   
Pija76
Kaj vse gledate pot k nosečnosti al kaj je že?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.10.2008 21:31:02   
ledenka
Četrtek, 02.10.
gospodarica - punkcija - nebolečo punkcijo in lep pridelek!!!

lara - UZ - lepa dva user posted image user posted image  naj se vidita na ekranu!!! držim pesti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.10.2008 21:31:08   
bbpikica

No pa sm spet neki novga zvedla men jih v PO po dveh dneh vrnejouser posted image
Gospodarica sam pogumno jutri saj ni tolk hudo kot se nam zdiuser posted image user posted image sploh pol ko je za namiuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?