kajsica
|
Lučka, pa kaj imaš ti to za eno sranje? Pa daj no! Ja upam, da se ti čimprej uredi vse skupaj. Glede čiščenja pa se jaz strinjam z Abro in bi poiskala še drugo mnenje. Pika in sabsa, pa sta pravi koki!!! Naj se jih čimveč oplodi in počakaju na vaju, pa še kak za na hladno!!! Lara, jutri boš pa srčke vidla!!!! Javi čimprej ko boš lahko, bom cel dan držala pesti zate, tako da bom zvečer že cela v krču!!! Gospodarica, ja tudi ti bodi pridna kokica, ne toliko v številu (no ja tud to lahko) ampak v kvaliteti, samo to šteje. Navijam!!!! Mišmiš, vidva pa kar naslednji teden k teti Pehti! Bravo, saj boš vidla da je ful prijazna. Pa še en nasvet zanjo: da ne boš pozabila slučajno ust zapret, ko ti bo začela govorit, mene je kolegica pod rebra butnala, tolk sem zijala Žiži, praviš da te superfact zafrkava? Ti popolnoma verjamem, sem taka hodla okrog ko mesečnik, sam men so se še slabosti pojavile in bruhanje...upam, da ti bo to prihranjeno. Abra, samo toliko da te pozdravim, me pa veseli, da sta z gimnastičarko OK!!! Nokes, kako kaj tvoje počutje? Saj se vidimo v petek, a ne? Dajte nosečke prit v čimvečjem številu, bomo mi ostale trebuščke gledale pa božale. Vi že imate svoj gušt, no ja mi ga bomo pa še mele!!!! Arnejči, kam si sedaj ti ušla, kje si??? Daj javi se nam malo!!! Gloria, to pa je bila huda zadeva. Pikola HB da je vse vredu z vami. Sedaj pa uživajte! Goldy, navijam, navijam!!! Mijavček, drži se jutri, mi tu itak držimo pesti za celotno družinico. Lepo se pocartajte. Dejzi, kje se potepaš danes???? Daj reci kaj, da se malo nasmejim!!! Mlinčka in Mlinček, kako sta vidva? Lep večer vsem skupaj!!!
|