|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
1.10.2008 19:04:55   
sonček85
žiži.ne vem če se še moj kar smeji ,saj dela ponoči 12h ,je pa vseeno zelo vesel in je dal predno je šel v službo pikici poljubčka ,seveda kot vsak večer ko gremo spat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.10.2008 19:11:17   
zarja1
Larica jutri je tvoj oziroma vajin velik danuser posted image . Pozdravček pikecu-pikici.user posted image

Gospodarica tebi pa želim čimmanj bolečo punkcijo z veliko polnih celic.user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.10.2008 19:12:10 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.10.2008 19:15:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A se kaj ve,koliko nas bo v petek?Da vem koliko spečt?user posted image

Pikovitek ena ideja fingerfooda, glede na to da je srečanje pri MISMIS-u...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.10.2008 19:17:23   
gospodarica
Gospodarica tebi pa želim čimmanj bolečo punkcijo z veliko polnih celic.user posted image   

hvala zarja!!!strah me je tko kot da še punkcije nisem nikol dala čez.
najbolj me skrbi a bo več celic kot zadnjič ali ne....

punce kaj naj vzamem za bolečine?ketonala mi je žal zmankalouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.10.2008 19:17:53   
zarja1
ali pa.....to mi je dans en sodelavec poslal, ko sem ga prosla, če mi gre malco iskat..
Eve stiže
sa sve kečapom i origamijem
user posted image ili beše origano user posted image

user posted image

De nadje po ovoj ladnoći da ti se jede pica user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.10.2008 19:18:29 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.10.2008 19:19:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica 

jaz sem sicer bla pod narkozo...vem pa za nekatere, da so vzele spasmex, nalgesin, naklofen

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
1.10.2008 19:20:54   
lara light
Zarja, fantastičen kanapejček!user posted image  Hvala za navijanje!user posted image

Gospodarica, za ju3user posted image user posted image user posted image user posted image

...pridem še kasneje pogledat, če se bomo z Abro in ledenko kaj zmenile za ju3. V vednost punci, odhajam od doma že zjutraj, ker imam še ene opravke po poti.

Lepotičke, prihaja moj dragi in pripravljam mmm večerjouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
1.10.2008 19:22:40   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaz sem sicer bla pod narkozo...vem pa za nekatere, da so vzele spasmex, nalgesin, naklofen

2 mala nalgesina in bo ok, enega ko vstaneš, enega uro preduser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
1.10.2008 19:24:38   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

2 mala nalgesina in bo ok, enega ko vstaneš, enega uro preduser posted image

hvala ti...upam, da mi bo prijel,ga jemljem ko imam glavobole ampak mi glih ne prime no...če bom dva pa mogoč le bo.se bom pustila presenetituser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 184
1.10.2008 19:27:55   
gloria
....evo na hiterco da vama povem kakšno živčno bojno sem mogla spet dati čez po porodu na srečo z srečnim koncem....
...kot sem že pisala zaradi okužbe z toxo so mogli men in Niku istočasno vzeti kri in poslati v lj. da se prepričajo da je otrok zdrav....no ker mi noben ni nič povedal da bi bilo kaj narobe sem mislila da je vse ok...no 6 dan pride sestra po Nika glih ko sva se dojila da mu morejo še enkrat vzeti kri....men user posted image  ni dal mira in sem šla vprašat zakaj in je povedala da so iz lj.klical da je pozitiven in da se test more ponoviti....jaz sem mislila da se mi bo zmešal...po glavi mi je bilo sam kake posledice ma lahk,posledice so katastrofalne,jokala sem ko dež,da me je sestra mirila da morem zdej študirat na sebe in malega da ne bom mleko zgubila...komi sem čakala da gremo jutri domov....pediater me je drug dan miril češ dejmo počakat še druge izvide,mogoče bo pa vse ok ter naj grem v petek na infecijsko v lj....ko sem pršla sem takoj klicala Premrujevo v lj.in ji povedala izvide na kaj glih ni imela pozitivnega odgovara sam rekla je da ni glih dober da ma IgA povišan....pisala sem tudi Pušenjaku ki me je najbolj pomiril.....kak je možno če je bila AC ok zdej on pozitiven.Njem tudi ni bilo jasen češ da naj bi po tem bilo vse ok,ker se ne more prenest do otroka če je do zdej bilo vse ok,da je velika možnost da bo tudi tokrat izvid lažen.V petek smo šli v lj.Jaz sem bila čist gotova moj tudi sploh ko so nam povedal da še sploh nimajo izvidov da bo treba čakat še do torka.Jaz sem jokala kot dež,na kaj je šel dr.klicat če bi vseen zvedo kaj ampak brez uspeha.En teden sva živela v negotovosti in na čakanju na izvide kaj bo.Edino kaj mi je povedal da je po njegovem pregledu otrok normalen in da spremlja in da po tem takem naj ne bi bil okužen.Dnevi so nam šli tako počasi da vam ne morem povedat...in pride torek ura ko smo zmenjeni klicat oni pa še nimajo rezultatev,da me bodo čez čas poklical...jaz čakam in čez čas grem klicat in še vedno nič...v tistem trenutku sem pa res mislila da se nama bo zmešal....težje mi je bila tista ura kot čakat 10 tednov do AC kaj bo....in končno čez čas me le pokličejo da tokratni odvzem ne kaže da bi bil pozoziven in da naj pridemo čez 3 mesce na kontrolo....jaz vam ne morem povedat kaj sem takrat čutila,ko da bi...ma ne vem opisat....ceu teden sem sebe krivila da je pršlo do tega.....HB sam to lahk rečem da se je tko izšlo.....zdej čakam na izvide pol pa grem spet okupirat Pušenjaka za kaj je pršlo do takih izvidov....
...mal sem dolga ampak komi sem čakala da vam lahk povem pa še glih tisti teden sem bila brez računalnika....o morem iti gladušček se glasi.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.10.2008 19:29:36   
Goldy
No, da se končno javim še jaz. Pridelala 8 celic, ki so se vse oplodile, dva sva vzela kar domov, dva pa še čakata na zamrzovanje. Test 15.10.

Mismis - dr. D ti vračam nazaj, user posted image  

Tako NIČ me še nobena punkcija ni bolela, pa sem imela v prejšnjih postopkih prav tako 8, 10 celic. Tudi potem doma - nič. Sem ga nahecala še za ET včeraj, tako da zmagovalna kombinacija je tu!user posted image  Res da sem ga čakala, čakala, pa še Bokalova je začela punkcijo šele ob 10-ih. Mislim!

Sem bila pa včeraj čisto zmedena, ker sem doma pozabila svoja dva medveda za srečo. Pa me je še mož spraševal, če imam VSE. Pa tudi copate sem pozabila. Sem imela pa zadnjič dvojne - za vsak slučaj. Imela sem pa pižamo, ki pa je nisem rabila. Ma sem bila dobra v volnenih zoknih in črnih čevljih. Moj se je režal in se hecal, naj bom vesela, da nimam rdečih špičakov.user posted image

Ena je omenila, da so njenega "zašuštrali", ko so mu spuščali jajčka. Hvala enako. Mojega tudi.

No, toliko od mene. Čestitke in objemčke vsem!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
1.10.2008 19:30:50   
bbpikica
Hvala zarja, sm rabla mal časa da sm najdla nekaj uporabnega heheuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
1.10.2008 19:33:59   
zarja1
Boga Gloria, tega si sploh ne znam zamišljat, kaj si morala dat skozi. HB da je vse ok in da je Nik zdrav.user posted image user posted image    Poljubček Niku..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.10.2008 19:35:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
No, da se končno javim še jaz. Pridelala 8 celic, ki so se vse oplodile, dva sva vzela kar domov, dva pa še čakata na zamrzovanje. Test 15.10.

bravo Goldy...lepo ju grej, čez kakšno leto pa še po njune bratce in sestrce...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.10.2008 19:36:56 >

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.10.2008 19:39:02   
lara light
Gloria, res mi je žal, da si morala to prestajat...grozno...HB, da je vse ok zdaj in da ste srečna družinicauser posted image

Goldy, odlično! Naj se pikici lepo razvijata, 15. torej čakamo plusek, potem pa srečno do konca!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.10.2008 19:42:41   
Abra
Mijavček, jutri bo vse polno pest stiskalo zate in tvoja dva user posted image user posted image srečno in veselo cartanje

Lara, hvala za to sporočilo. Jutri bi jaz tut po 5. uri. se na zs zmenimo user posted image

Kajši, se pa res hecajo, da ti dajo kar isto dozo user posted image res je postopek malo drugačen, hormonov dobiš pa vseeno enako... Držim pesti, da hiperce vseeno ne bo.

noki, včeraj nama en ni dovolil čvekat user posted image tudi jaz nisem mogla nobenega posta več napisat. Se mi okna za odgovor sploh niso hotla več odpirat .. pupa je pa prav pridna user posted image malo žgečka, malo brca, tolko, da je luštno. Kaj pa tvoja pravita? user posted image

sabsa, super pridelek user posted image zdej so že lepo oplojene user posted image

Pika, počivaj, da boš fit za et. 18 res ni mala malca.

Zarja prometrium in utrogestan sta isti zadevi, pa vsem gre na jetra user posted image jaz si ga vtikam že od 1. maja user posted image

Sonček2, mačkam se ti ni treba ravno izogibat, saj vse niso okužene. Sploh tiste, ki so v stanovanju .. potrebno je paziti pri higieni in dobro prati sadje in zelenjavo. Meso mora bit dobro pečeno ...

Dajamaja, kako ste luštni vi4 user posted image

Lučka, zakaj pa čiščenje? To se mi zdi pa res čudno. Jaz bi zahtevala še kako drugo mnenje, če bi do tega prišlo.

Ozone, nov plan je najboljša tolažba, kajne? user posted image

Pikovit, ti bom na zs napisala

Gospodarica, kak nalgesin bo tudi ok. Čimbolj sproščena bodi, pa bo. Bolj si v krču, bolj boli. Bomo tko pesti stiskale, da ne bo nič bolelo user posted image

Lara, tko dolgo berem in pišem, da si med tem še post napisala user posted image

Gloria user posted image kako živčno vojno sta spet imela, si sploh ne morem predstavljat. Bogica. HB, da je vse ok. Nik je res tko lušten fant, da mu ziher čisto nič ne fali.

Goldy user posted image lepo ju grej in naj ti prineseta lep plusek

Neposredna povezava do sporočila: 191
1.10.2008 19:47:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja prometrium in utrogestan sta isti zadevi, pa vsem gre na jetra user posted image jaz si ga vtikam že od 1. maja user posted image

no zdaj vem še nekaj novega. A pol to še traja celo nosečnost? Joj kriza. Pa tud po 3 x po 2 kapsuli na dan? No, kar se mora ni težko.

A pupa te pa žgečka? Kolk mora bit to prijeten občutek....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.10.2008 19:48:34 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.10.2008 19:53:09   
Abra
Zarja, ne, naj bi se ga jemalo do 12. tedna. Razen .... jaz ga še kar jemljem zaradi vseh krvavitev. Mi je pa G na zadnjem pregledu zmanjšala dozo na 2x/dan. Vsaj neki. Mi je rekla, da se ga lahko jemlje do 36 tedna in da dokazano zmanjšuje tveganje za prezgodnji porod.

Ja, pupa išče nove načine pridobivanja pozornosti user posted image boš kmalu tudi čutla, brez skrbi. Vse to čaka user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 1.10.2008 19:55:00 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.10.2008 20:04:29   
mismis
Lučka25, me veseli, da si dobro zrihtala pri G. Še dobro, da si šla user posted image user posted image

Dajamaja, me bo zelo veselilo, če se boš lahko pridružila našemu slavlju in nazdravljanju tvojim trojčkom. Navigacija je pa v z.s.

Pika, bemti ti pa si kokoška in pol. Kar se tiče zarodkov pa ne delaj panike, itak jih boš pol dala na PUSH varianto (ICSI), tako da ni vrag, da jih bo sedaj tudi kaj za hladilnik.

Žižek, bom dal fantom....navijaške drese, ne skrbi, prej v službi so mi skliznuli sa mindauser posted image user posted image user posted image

Ozone, ali imaš še kaj zamrznjenčkov, ali so to že priprave za naslednji postopek?

Miška73, jaz računam na vse vas, nikakor ne morem, da ne bi bila optimisti. Načrt poti imaš v z.s.. Vljudno vabljeni.

Goldfish se je javilauser posted image user posted image user posted image . Jupi, kako mali Jaka.

Pikovit, za petek za hrano ne skrbi, bo tudi naš naredil pizzo (ta mesnato), saj veš da jaz in zelenjava nisva ravno najboljši prijateljici.

Lara, dobro opravi jutri, držim pestke, da bo UZ pokazal vsaj dva user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospodarica, uspešno punkcijo jutri, da bo čimmanj bolečine in čimveč celic user posted image user posted image user posted image

Gloria, HB da je s tabo in malim Nikom vse v redu

Goldy, hvala hvala za dr. D-ja, saj počasi ga boste vse vrnile in bo spet samo moj (saj ne vem, ali me veseli ali žalosti). Čestitke za uspešno punkcijo, oploditev, sedaj pa močno stiskam pestke do 15.10.

a še eno kratko pitanje, ali ste vse, ki se mislite udeležiti petkove heinkenanijade dobile zemljeivide.. Namreč jaz sem danes že napolnila hladilnik, tako da žejne ne bomo, pa tudi toplo ne bo treba piti

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.10.2008 20:07:40 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 194
1.10.2008 20:10:20   
lara light
mismiskauser posted image user posted image user posted image

oh sem lačna, zdej grem jest in to za triuser posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.10.2008 20:12:22   
zarja1
Mismis na htv1 imaš čez 10 min. Colina.....user posted image user posted image user posted image
vse ostale, ki nimate zasedenih tv zarad nogometa, pa ob 9ih na Akanalu pot k nosečnosti...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.10.2008 20:13:07 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 196
1.10.2008 20:14:18   
mismis

user posted image                          user posted image                          user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 02.10.
gospodarica - punkcija

Petek, 03.10.
Reni70 - ET
Kajsica - UZ

Nedelja, 05.10.
Pika74 - ET

Ponedeljek, 06.10.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET

Torek, 07.10.
Gigi1- UZ
Netka34 - UZ

Četrtek, 09.10.
Lana08 - UZ

Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 02.10.
LaraLight - UZ

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
 Ozone

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Obayifo greje user posted image ?   test 02.10.2008
Mojsonček greje   user posted image user posted image test 06.10.2008
Mandreja greje      user posted image user posted image   test 07.10.2008
Gita14 greje     user posted image user posted image test 10.10.2008
Martin6 greje     user posted image   test 10.10.2008
Kicsi greje     user posted image user posted image   test 11.10.2008
bbpikica greje   user posted image   test 15.10.2008
Goldy greje   user posted image user posted image   test 15.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • mojsonček (1. IVF, dr. Reš, PO, ET 22.9.)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, zamrznjenčki)
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič, 11.10. prva špika)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ, 3.10. posvet)
  • Jill (1. ICSI, MB, 06.10. posvet)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image , dakec  user posted image user posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image , Mijavček user posted image user posted image , Špelka12 ,  Konina   user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image Zvezdica  user posted image user posted image   , Pinki36user posted image , Abra  user posted image user posted image   , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image           Stijan (MB)

user posted image       Dajamaja (PO)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.10.2008 20:16:26   
mismis

Mismis na htv1 imaš čez 10 min. Colina.....user posted image user posted image user posted image
vse ostale, ki nimate zasedenih tv zarad nogometa, pa ob 9ih na Akanalu pot k nosečnosti...

hvala Zarja, sem ga ravno v nedeljo gledala, včeraj pa dvojko, danes pa če bo vse po sreči pade Mamma mia (to bo pa naš zvečer v postelji vpil). Ni kaj, spet imamo Colin week user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.10.2008 20:26:13   
sapi
gloria ti pa imaš kalvarije ... samo, da je vse ok in, da bo še naprej vse ok ...

goldy lepo čuvaj svoji pikici ...

gospodarica saj bo boš videla ti le lepo tabletke vzemi bo takoj malo bolje ...

netka kako pa je s tabo, a user posted image  še kar ni user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.10.2008 20:27:39   
netka34
OJLI, OJ!

Ma čaki če js zej kej kapiram...
Goldy...a isti dan so tebi pikice vrnili kot si mela punkcijo, al sm js blont??user posted image
No, lepo ju čuvaj, da ostaneta pri tebi!!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?