|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 9:00:37   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No jaz sem se tudi sedaj nehala Colin-at, zdaj grem pa lahko pod tuš in spat. Pa močno upam, da bom kaj lepega sanjala...mogoče kakšnega Colina in njegov wet T-shirt. Njami user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ VSEM SKUPAJ, a ste me slišale gorenjke, štajerke, primorke, dolenjke in ljubljančanke user posted image

Dobro jutro babike!

Kot prvo moram mišmiš obdelat!!!!

Mišmiš, hvala hvala, mislim......a jaz pa Dejzi za lahko noč sva pa luft????user posted image user posted image user posted image

Današnjim akterkam še enkrat želim vso srečo in držim pesti!!!!

Babike, jaz sem se spet cela zmačkana zbudila. Bemti je prehlad šel malo stran in evo ga opet...mislim...

lep dan vsem skupaj!
Lučka, saj se bo vse uredilo, boš videla.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.10.2008 9:03:51   
arneja
Joj, Mijavček, kako sem lahko pozabila: bom dihala tudi jaz danes s tabo user posted image . In kar naenkrat boš dve štručki v rokah držala user posted image . Nekaj najlepšega na svetu user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.10.2008 9:04:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No jaz sem se tudi sedaj nehala Colin-at, zdaj grem pa lahko pod tuš in spat. Pa močno upam, da bom kaj lepega sanjala...mogoče kakšnega Colina in njegov wet T-shirt. Njami user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ VSEM SKUPAJ, a ste me slišale gorenjke, štajerke, primorke, dolenjke in ljubljančanke user posted image

Dobro jutro babike!

Mišmiš, hvala hvala, mislim......a jaz pa Dejzi za lahko noč sva pa luft????user posted image user posted image user posted image

Babike, jaz sem se spet cela zmačkana zbudila. Bemti je prehlad šel malo stran in evo ga opet...mislim...

lep dan vsem skupaj!

ja, ampak lep luft user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.10.2008 9:15:20   
kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Dobro jutro babike!

lep dan vsem skupaj!

ja, ampak lep luft user posted image user posted image user posted image

Hvača mišmiš!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.10.2008 9:30:14   
nokes
jutro,

lučka, tudi jaz držim pesti zate, da ti KT pomagajo in da se uredi samo, na najbolj komot način. pol pa akcija! user posted image

danes lara držim pesti! te že vidim, kako se smeješ, ko gledaš tisti hitri srček al pa 2! user posted image

gospodarica, naj bo punkcija čimprej za tabo in naj bo zelo uspešna user posted image user posted image

obi, lulamo?? mantram za plusek ali črtico! evo za srečouser posted image

enako netka, tebi tud eno srečno pujsikouser posted image

mijavček, na vas tri mislim še posebej močno in komaj čakam na lepe novice! user posted image

gloria, tvoja zgodba je nočna mora vseh staršev! ampak, konec je dober in tvoj Nik čudovit!user posted image user posted image

dajamaja, kaj to berem, da imaš slabo vest, če ne delaš 9 ur???? a kdo umre, če tebe ni na šihtu? a povzročiš naravne katastrofe? propade kakšna država? ne?? pol pa daj na izi, pa vzemi si čas zase in svoje pikice, idi na test, malo se razvajaj,... res!!!! nič drugega ni tako pomembno, kot ti in tvoja družina. ne razumi narobe, sama sem bila taka, da mi je odgovornost do dela bila pomembnejša od vsega drugega in se nisem nič sekirala, ker nisem zanosila. ker itak ni bil nikoli primeren čas, mislila pa sem si, saj bo že! pol pa šok, ko na izvidu vidiš: sterilitas!

arneja! kaj naj ti rečem? mislim, da je čas, ki si ga vzameta samo za vaju, najpomembnejši, da ponovno odkrijeta, zakaj se skupaj borita za otroka! upam, da bosta na dopustu našla bližino, zaupanje, ljubezen, ki so neprestano na preizkušnji v teh izčrpljujočih postopkih. naj ti ta grda izkušnja da novih moči in za vaju postane nov začetek in zmaga. pridi kaj naokoli, magari pokukaj, ko boš v postopku bomo trepetale tudi zate, pa saj to veš. drži se! user posted image user posted image user posted image

dobro jutro vsem korošicam, tistim, ki jih poznamo in tistim, ki nas inkognito berejo! dejzi, kajši, pusa!

vse ostale, bodite pridne!

nokes

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.10.2008 9:32:06   
miska73
Tako, pupike, zdaj se bom pa jaz poslovila. V četrtek grem po Klomifen k atu Rešu. Še ne vem, ali ga bom dejansko jedla, ali ne. Niti ne vem, če imam še moč iti v še en postopek. Naju tile neuspehi namreč razdvajajo, ne združujejo. Ker jaz sem, ko ne uspe, tako zelo nesrečna, da bi raje umrla, kot še naprej živela. Otroček mi pomeni vse. No, bomo videli. Navadno čez čas spet najdem moč. Tu gor pa ne bom več visela. Trenutno. Naj gre življenje naprej. Za jesenske počitnice sva si že Djerbo rezervirala. Vsaj nekaj. Bom pa prišla vse dneve D sem gor poškilit. In upam, da vse pupe pluske nalulate .

Arneja, vrstnica moja.
Me boli, ko tole berem.
Drži se in najdi te nove moči za nove borbe.
Mogoče vama bo pa kakšna daljša pavza (kake pol leta) pomagala.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.10.2008 9:38:24   
pikovit
dobro jutro vsem korošicam, tistim, ki jih poznamo in tistim, ki nas inkognito berejo!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.10.2008 9:39:13   
pikovit
Dan pupe

pri nas je pa sonček user posted image ,končnouser posted image

Obi je že,je že al kaj?????Čakamouser posted image
Larica dobro opravte danesuser posted image
Dajamaja kakšna slaba vest,lepo te prosim.A te lahko mal po zdravju vprašamuser posted image ?Sej ne boš imela dolgo slabe vesti,ker te bodo otroc čist zmahal in si boš želela biti doma brez slabe vesti.user posted image
Mijavček jaz ti bom kar čestitalauser posted image user posted image user posted image Matr mora bit tole lepouser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.10.2008 9:39:43   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

dobro jutro vsem korošicam, tistim, ki jih poznamo in tistim, ki nas inkognito berejo!

Nokes sem te hotla citirat,pa mi neki ni ratalo.Dobro si napisala tole z inkognitouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.10.2008 9:43:00   
pikovit
user posted image Dajamaja takole nekako bi lahko izgledala,pa še kakšnega zraven si lahko zamislišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.10.2008 9:50:22   
netka34
Jutro pupike....

Ne, ne, nič ne bomo ploskali, kvečjemu bomo zaplesali en indijanski ples s kraguljčki in školjkicami okol gležnjev, za to, da una nebodijetrebauser posted image končno pride!! Ker namreč ne kaže nobenih znakov, da misli prist.....Madona, bom šla v torek na uz s tako user posted image , d bo poplava na miziuser posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.10.2008 9:55:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
No, bomo videli. Navadno čez čas spet najdem moč. Tu gor pa ne bom več visela. Trenutno. Naj gre življenje naprej.

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.10.2008 10:15:42   
Abra
Dobro jutro!

Sem tko pozna, da ne vem, če se to sploh še spodobi reči user posted image

Obi, boš kej lulala al ne? No, dejmo!!

Dajamaja, v kaki negotovosi nas ti pustiš user posted image tele rr tete smo tko neučakane, kot bi šlo za nas user posted image

Zarja, danes ne žgečka user posted image me celo neki boli, upam, da bo kmalu minilo. Me je očitno v jajčnike zbrcala al neki user posted image pa ravno hvalila sem jo, kako je pridna ... je pa očiju končno pokazala, kaj to pomeni brca, kar je pa tut neki user posted image

Arneja, smo te pogrešali user posted image moč se pa vedno najde. Zdaj moraš spet prebolet, pol pa z novim planom naprej. Če je to edina pot do otročka, tko ni druge. Če pogledaš dobro, je blo v vsakem postopku malo bolje.

Sonček2, mačke lahko božaš, ni se jim treba izogibat, le roke si dobro umivaj in potem hrano. Mačji iztrebki (če je ta okužena) so problematični, ne maček sam. Npr. ne jim čistit wc-ja ...

Netka, tečka tuki vedno nagaja. Ko jo čakaš je ni, ko je pa nočeš, pa še prehiteva. Za UZ se pa ne sekiraj, tam so vsega vajeni. Naj še zadnjič pokaže zobe, pol je tko eno leto ne boš vidla user posted image

Kaj mislite, je Mijavček že rodila? Najbrž že, kajne? user posted image

Gigi, Shukec, Ajsi, Pikovit, Mišmiš, Kajši, Noki in vse ostale -lep dan!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.10.2008 10:16:50   
obayifo
da se še jaz pofočkam

NISMO danes lulali.. in če user posted image tudi danes ne bo, bomo jutri lulali pa še kri dali user posted image , 15.dan po IUI, menda bi že kaj blo, če bi blo

netka a tebi tut noče prit? kaj če je kar ne bi blo....a? jaz sem lulala na 'tazgodnji' test, pa ni blo nič.. pa še kar upam, da itak tist ne dela user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.10.2008 10:33:46   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

da se še jaz pofočkam

NISMO danes lulali.. in če user posted image tudi danes ne bo, bomo jutri lulali pa še kri dali user posted image , 15.dan po IUI, menda bi že kaj blo, če bi blo

netka a tebi tut noče prit? kaj če je kar ne bi blo....a? jaz sem lulala na 'tazgodnji' test, pa ni blo nič.. pa še kar upam, da itak tist ne dela user posted image

tako se razmišlja obiuser posted image user posted image user posted image , jaz za obe navijam da bo en velik plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.10.2008 10:38:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
... je pa očiju končno pokazala, kaj to pomeni brca, kar je pa tut neki user posted image

no bravo, da je tud ati to dočakal!!!!!!user posted image user posted image user posted image  mal mu je morala pokazat, kaj ga čaka...joj to bo njegova carta cartanauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.10.2008 10:41:49   
GITA14
sporočam vam da se je pravljica žal spet končala
tut jokat več ne morem, počutm se čist prazno

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.10.2008 10:43:30   
kajsica
Gita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se punca!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.10.2008 10:48:50   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro babike.....res dobro jutro, če maš dopust in se lahko enkrat pošteno naspiš.
Za dober štart en
user posted image

Shuki moja si kaj pridna? Počivaš in se pustiš kaj razvajat......user posted image

O kaka lepa kavica mmmmm user posted image

Dober dan vsem user posted image

Zarja moja - sem se pustila razvajat ja, dokler nisem mela enih bednih sanj, k sem včeri nogomet gledala pol pa ....kr neki, nisem še mela nogometnih sanj user posted image user posted image user posted image pol pa spet zgodaj začno na sosednji stavbi fasado obnjavljat, se spet ne da spat, sej če niso zgornji sosedje so pa zraven sosedje user posted image user posted image in pol še telefoni in razvajanja je konec. Sicer se ne pritožujem, ker časa mam da nadoknadim še cel dan ampak mi je škoda dan prespat user posted image

Ti si že na dopustu?

Uživaj user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.10.2008 10:51:17   
netka34
Obi, tut js sm lulala na baby chek...ma niti sledi... Pa še v nobenem postopku mi ni zamujala....kretena izdajalska!!!!!user posted image

Larčka moja user posted image user posted image user posted image niti delat se ne morem spravit, tko sm živčna...sej veš d ne morem risat, če sem živčna.... Upam, da že vse vesta!!user posted image

O
Gitkauser posted image user posted image user posted image bodi močna za naprej!!

Pozdravček vsem pupkam tle gor...grem probat kej narisat, pa čakat pipip od Larčke naše!!user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 270
2.10.2008 10:51:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Tako, pupike, zdaj se bom pa jaz poslovila. V četrtek grem po Klomifen k atu Rešu. Še ne vem, ali ga bom dejansko jedla, ali ne. Niti ne vem, če imam še moč iti v še en postopek. Naju tile neuspehi namreč razdvajajo, ne združujejo. Ker jaz sem, ko ne uspe, tako zelo nesrečna, da bi raje umrla, kot še naprej živela. Otroček mi pomeni vse. No, bomo videli. Navadno čez čas spet najdem moč. Tu gor pa ne bom več visela. Trenutno. Naj gre življenje naprej. Za jesenske počitnice sva si že Djerbo rezervirala. Vsaj nekaj. Bom pa prišla vse dneve D sem gor poškilit. In upam, da vse pupe pluske nalulate user posted image .

Arnejči - želim ti, da čimprej spet najdeš moč, voljo in upanje, do takrat pa uživaj na dopustu in me bomo v mislih s tabo, da se nam spet vrneš nazaj.user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.10.2008 10:53:17   
netka34
Zarja user posted image user posted image user posted image , zej sm se spomnila....
Midve si kr neki ena od druge nalezeva.....najprej tist prehlad, zej ta izostanek user posted image , upam da se ti user posted image user posted image primejo, pol pa d se js nalezem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.10.2008 10:53:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

user posted image user posted image user posted image Žal mi je Gitka user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.10.2008 10:54:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

joj ne.user posted image .....Gita sam ni malo prehitro, saj maš test šele 10/10??????

Horny Teddy

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.10.2008 10:56:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Zarja user posted image user posted image user posted image , zej sm se spomnila....
Midve si kr neki ena od druge nalezeva.....najprej tist prehlad, zej ta izostanek user posted image , upam da se ti user posted image user posted image primejo, pol pa d se js nalezem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja Netka ziher...boš vidla, pol pa se res morava srečat z duplimi polnimi vozički!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?