nokes
|
jutro, lučka, tudi jaz držim pesti zate, da ti KT pomagajo in da se uredi samo, na najbolj komot način. pol pa akcija! danes lara držim pesti! te že vidim, kako se smeješ, ko gledaš tisti hitri srček al pa 2! gospodarica, naj bo punkcija čimprej za tabo in naj bo zelo uspešna obi, lulamo?? mantram za plusek ali črtico! evo za srečo enako netka, tebi tud eno srečno pujsiko mijavček, na vas tri mislim še posebej močno in komaj čakam na lepe novice! gloria, tvoja zgodba je nočna mora vseh staršev! ampak, konec je dober in tvoj Nik čudovit! dajamaja, kaj to berem, da imaš slabo vest, če ne delaš 9 ur???? a kdo umre, če tebe ni na šihtu? a povzročiš naravne katastrofe? propade kakšna država? ne?? pol pa daj na izi, pa vzemi si čas zase in svoje pikice, idi na test, malo se razvajaj,... res!!!! nič drugega ni tako pomembno, kot ti in tvoja družina. ne razumi narobe, sama sem bila taka, da mi je odgovornost do dela bila pomembnejša od vsega drugega in se nisem nič sekirala, ker nisem zanosila. ker itak ni bil nikoli primeren čas, mislila pa sem si, saj bo že! pol pa šok, ko na izvidu vidiš: sterilitas! arneja! kaj naj ti rečem? mislim, da je čas, ki si ga vzameta samo za vaju, najpomembnejši, da ponovno odkrijeta, zakaj se skupaj borita za otroka! upam, da bosta na dopustu našla bližino, zaupanje, ljubezen, ki so neprestano na preizkušnji v teh izčrpljujočih postopkih. naj ti ta grda izkušnja da novih moči in za vaju postane nov začetek in zmaga. pridi kaj naokoli, magari pokukaj, ko boš v postopku bomo trepetale tudi zate, pa saj to veš. drži se! dobro jutro vsem korošicam, tistim, ki jih poznamo in tistim, ki nas inkognito berejo! dejzi, kajši, pusa! vse ostale, bodite pridne!