Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 9:49:45
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pridna pupa še vedno spi.že od pol dvanajstih ponoči. Saraya kako to vam uspe A pa je to ok, da tolko časa ne dobi nič za pojest A joški te nič ne bolijo, ko tolko časa nič ne podojiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 9:51:09
|
|
|
|
bark
|
Midva pa čakava patronažno, ker se bomo danes prvič kopali. Drugače sva pa ok. Patronažna bo prinesla tudi tehnico, da vidmo kako napredujemo. Drugače greva pa tudi midva vsak dan ven-če se da dvakrat-sam ne za tko dolgo kot nekatere.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:00:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Bubi jaz imam Oleovit D3 kapljice in nisem rabila iti v tujino, poklicala sem v lekarno v Škofjo Loko in sem jih drug dan že dobila. Zgleda da uvažajo zdravila iz tujine. Imam telefonsko v primeru, da se boš odločila. jaz bi prosila za cifro........... še meni prosim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:13:45
|
|
|
|
arabela*
|
bark,jaz je ne budim ponoči,če tak lepo spi.Mislim,da je nemoteno spanje zlo dost vredno Jaz pa si črpam mleko,no danes ponoči nisem,pa ni blo panike
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:26:05
|
|
|
|
taja1235
|
dobro jutro moja je dvakrat dns ponoci lepo jedla pa nislo nc vn sm tok hepi ob pol enih gremo se pa spet vagat k pediatru pa da vidmo kok je pridobila od uceraj se vam javim pozudravcek vsem mamicam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:26:43
|
|
|
|
simat
|
Ojla punce, mene pa zanima koliko oblečete otročke za ven, zdaj ko je okrog 18 in 19 stopinj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:30:33
|
|
|
|
arabela*
|
jaz bom danes naši oblekla bodi z dolgimi rokavi,gor jopico.spodaj hlačke in termo zoknice,nato pa v pajaca,ki je za zdaj.aja,pa tanka kapica,za po potrebi pa je še tanka kapucka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:33:23
|
|
|
|
simat
|
A maš tankega pajaca al tazga za pozimi, ker jaz imam samo tazga debelga pa ne vem ali je potem preveč oblečena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:34:30
|
|
|
|
pf
|
Številka lekarne v Škofji Loki je 04 513 19 84. Samo pokličete, ter rečete da potrebujete Oleovit D3 in če vam ga lahko pošljejo na dom. Plačala pa sem mislim da devet eurov in nekaj vse skupaj. Dobila pa sem jih že naslednji dan. Vam povem, da je za poskusiti, če so zaradi tega dnevi in noči bolj mirni in se otroček manj matra. Me to you lepa pupika je tvoja frača. Naša sedaj spi v igralnem centru in uživa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:40:41
|
|
|
|
pf
|
Simat zimskega pajacka še raje ne uporabljaj, ker potem ne bo razlike pozimi in se boš takrat spraševala kaj obleči. Jaz Lani oblečem dva bodija, spodaj žabice do popka, navrh pa trenerkico plišasto (hlačke in jaknico s kapucko) in kapico. Dodam še tanke zoknčke pod žabice in copatke. Pa tudi pokrijem je v vozičku ne ful, eno kocko ji dam gor,eno spodaj, dva dni nazaj sem tudi dala dol pregrinjalo, ki je na vozičku. Ga dam spodaj v voziček in če ga potrebujem ga namestim. En čas, ko je bilo bolj vetrovno in nižje temperature sem ga že dala gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:45:07
|
|
|
|
arabela*
|
jaz mam tak pajac za zdaj.ni preveč debel.je pa res,da imam našo pužiko jaz v lupinici v vozičko,tam ni tak v zavetrju
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:50:38
|
|
|
|
arabela*
|
pf, super si organiziraš dan.jaz pa se čudim,kak vsam uspe bit tolk zunaj.meni enostavno čas leti ko ,nič ne sfolgam,še kuhat ne aja,pa te kapljice so čist ok,če jih kar tako damo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 10:56:42
|
|
|
|
Marsy
|
Glede oblačenja za ven - nekako me mal mede vse skupaj. Zunaj je temperatura te dni enaka kot doma. Zakaj torej otroka ful več oblečt za ven . Je v zaprti košari v vozičku, pokrita z odejo. OK, kapica ne rečem zard morebitnega vetra. Ampak pajaci in ne vem kaj še vse? Ali je to res potrebno. Saj jo bolj oblečem - čez tisto, kar ima doma, ji dava žameten komplet s kapuco. Ampak pol me skos skrbi, da ji ne bo prevroče... Še eno vprašanje: Kaj ste ugotovile Katera stvar najbolj zaleže proti krčem? Pa se daje to preventivno ali kurativno? Meni je babica priporočila kuminov sirup, v katerega kar iz preventive namakamo dudo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 11:03:10
|
|
|
|
arabela*
|
babe,dajte mi rečt,keri čaj naj kupim za ?? Nismo še ji nič dali,pa bi mogoče probali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 11:06:41
|
|
|
|
simat
|
jaz sem kupila kar komarčka od HIPP - a (za dojenčke po 1.tdnu starosti) in ji ga dam kadar jo ščipajo vetrčki in je hitro dobro. punce tiste, ki dodajate AM ali kaj dodajate tekočine, ker moja je precej zaprta mamo kar probleme da se pokakca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 11:43:32
|
|
|
|
pf
|
Saraya jaz imam hippov čaj od komarčka, ki je za moje pojme presladek. Pila bi ga sigurno, ampak sem se zaenkrat odločila, da ji ga še ne dajem. Sem ji ga dala samo dvakrat. Dobila pa sem tudi bebival čaj za dojenčke za precediti in ji tudi ni všeč. Take face zraven poka, da je joj. Seveda je grenak. Sem ji pa zadnjič samo enkrat dala malo kamilčk s sladkorjem, ker je bila zaprta. Pa je spila 40 ml na mah. Tak, da zgleda da bolj na sladko pali. Ampak mamica sladkega čaja noče dati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 11:46:45
|
|
|
|
pf
|
Marsy tudi jaz ji včasih dam kuminov sirup na dudiko, ampak pri tem je treba paziti, da se pravi čas preneha, da jo ne zasvoji ta okus po sladkem in po kumini. Da pa pomaga to pa ni debate. Pa tudi zaradi zobkov ni baje dobro. Jaz ji dam včasih, ko vidim, da se napenja in bi rada kakala pa ne gre prav dobro. Imam pa tudi avstrijski antiflat - bolj zlata rezerva. Upam, da ne preveč uporabljena v prihodnosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 12:17:51
|
|
|
|
emi*
|
Jutro oz. dober dan! Zaenkrat eno vprašanje. Mi imamo te kapljice od pregleda AD3 in začele smo z eno kapljico do šest ,1x na dan kot je rekla zdravnica.Ampak če bi jaz šla na D3 kaj ne bi to nič škodlo,ne bi blo nič narobe kar naenkrat zamenjat kapljice pa tudi,kolko se jih da isto kot te prejšnje ali??Se začne tudi postopoma ali kar na polno??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 12:18:58
|
|
|
|
emi*
|
Pa pri čem pomaga ta kuminov sirup,točno proti čem??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 13:04:46
|
|
|
|
petrax
|
Lara ja verjetn tiste k ste ble v Postojni, ste se mal spočile. Kaj ni tam tko da ti vzamejo čez noč? Ker v lj je porodnišnica "prijazna otročnicam" in maš skoz pr seb. Men je mali eno noč skor skoz jokal, pa ni nobena sestra pršla pogledat kaj je al pa če sem sploh zmožna vstat. Men k sem bla šivana je blo zelo težko stat, k me je res bolel, mali pa ni nehu jokat če nisva mal okol hodila. Tko da se jaz res nisem nč spočila v P, šele k sem dam pršla sem se spočila. Marsy ja se kr strinjam s tabo glede oblačenja. Zdej k je tak lep vreme, pa mislm da mamo sam kšno stopinjo več v stanovanju, je brez potrebe tok oblačt. Jaz mu dam sam še eno majčko gor pa kapco, pa itak ga pokrijem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 13:06:00
|
|
|
|
petrax
|
Jaz mam pa tak zeliščni čaj iz lekarne za precedit, je verjetn tud mal bl grenak, sam naš ga kr pije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 13:19:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* je od poroda do danes se pravi v 20 dneh pridobila 360 g..... Če je to gledano od porodne teže, je dobila še več, ker je po porodu sigurno kaj izgubila. Jaz mislim, da je to čisto OK, dojenčki različno pridobivajo. Glavno da gre gor. Če bi bilo premalo, bi ti P sigurno kaj rekla. Pa malo je tudi od porodne teže odvisno. ena zalostna mamy Vse bo OK Točno tko... vse bo ok.... danes mi je patronažna pustila vago.... Porodna teža naše bejbe je bla: 3440g..... danes ima 3636g.... Ampak, ker je bla odpustna teža kr nižja, je to čist ok...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 13:22:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz se tolažim prvič s tem, da ni veliko notri, drugič pa da najbrž že mora bit tak oz. da so menda upoštevali neke standarde pri oblikovanju. A maš kaj podloženo pod rito? Drugač pa če imaš košaro, jo imaš lahko tudi v tistem v avtu. Pravzaprav tako je-košara to definitivno omogoča, nisem pa prepričana glede naših zakonov Ma sej vem, da je že prow tko.... Ji bom podložila rit, ja... Nimamo pojma, kako košaro namontirat.... v bistvu se nama ne da se ubadat s tem... .... Sploh pa še nismo šli nikamor.... razen iz porodnišnice dam.... Meni se niti ne da...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 13:25:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma katera kak recept....kako uspavati zaspanega , ki je tako zaspan, da ne more zaspati ..grem...bo pač danes pri mami spal.... ...i hope.... Jaz ji kej zapojem.... ali pa ji kej razlagam.... jo ful pomiri.... Zadnjič pa jo je imel atko v naročju.... med tem je imel en telef pogovor..... in jo je njegovo govorjenje ful pomirilo.... koma takoj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 13:30:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO OJ bejbe se na hitro javim! Evo mismo imeli danes prvi pregled in tehtamo 5400g..... Je pa res požerušček ta vajina bejbika....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?