Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 9:33:18
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznuje............. Leyla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 9:38:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you, ,zdaj pa na fotke čakamo fotke bojo čez ene 14 dni, ko vse poglancam............ ..............u nulo...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 9:50:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish p.s. kako kaj prst kr ok. sta mi krema girodal in tea tree pomagale.pa še olje tea tree sem uporabljala to pa sploh hitro celi. tako da sem vesela, da nisem šla rezati. hvala tebi in Sarayi za info. o kremi girodal.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 10:19:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujeta........... Marisa Kaja ................................................................................................... Danes pa praznuje............. Leyla.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 28.11.2008 10:20:50 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 11:02:47
|
|
|
|
KAHLO
|
čestitke vsem septmbrčkom k praznujejo Jaz pa sem polna skrbi, moja požeruhinja je nehala jest ......... svoje rokice si bo zdaj zdaj pojedla, ko pa jo pristavim k joški pa tak vik in krik vzganja da me je vse groza, sicer so tudi trenutki ko se podoji, ampak....če verjamete ali ne danes je zadnje jedla ob 4 zjutraj (samo iz ene joške) zdaj je ura 11. in ona še zmeraj noče joške. lepo žuli svoje rokice, se igra s svojo žirafo in dremucka......jaz pa jo polna skrbi gledam..... Celo teht sem jo šla, 13.11. je tehtala dobrih 6700 g, danes tehta 7000 g, tako da hujša ne.....(to svojo dieto si je umislila zdaj ta teden) Že celo jutro srfam po netu in sprašujem kaj to pomeni.....ma me ne potolaži noben odgovor.....ker sem navajen da moja pupika je.....ker je bila od rojstva tako zelo ješča in je vsa zažarela ko je vidla mojo joško, o flaškah in dudihkah tud videt nič noče....................... da kaj se v mojih joškah dogaja bolše da ne govorim,vse mam napete, boleče, da mi iz njih teče kot iz fontane mi verjetno ni treba razlagat, ne upam pa si jih izpumpati, ker si mislim da bo kje postala lačna in pol ne bo imela kaj za cuzat!!?!?! ah ta moj deklič ......kako me skrbi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 11:49:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO čestitke vsem septmbrčkom k praznujejo Jaz pa sem polna skrbi, moja požeruhinja je nehala jest ......... svoje rokice si bo zdaj zdaj pojedla, ko pa jo pristavim k joški pa tak vik in krik vzganja da me je vse groza, sicer so tudi trenutki ko se podoji, ampak....če verjamete ali ne danes je zadnje jedla ob 4 zjutraj (samo iz ene joške) zdaj je ura 11. in ona še zmeraj noče joške. lepo žuli svoje rokice, se igra s svojo žirafo in dremucka......jaz pa jo polna skrbi gledam..... Celo teht sem jo šla, 13.11. je tehtala dobrih 6700 g, danes tehta 7000 g, tako da hujša ne.....(to svojo dieto si je umislila zdaj ta teden) Že celo jutro srfam po netu in sprašujem kaj to pomeni.....ma me ne potolaži noben odgovor.....ker sem navajen da moja pupika je.....ker je bila od rojstva tako zelo ješča in je vsa zažarela ko je vidla mojo joško, o flaškah in dudihkah tud videt nič noče....................... da kaj se v mojih joškah dogaja bolše da ne govorim,vse mam napete, boleče, da mi iz njih teče kot iz fontane mi verjetno ni treba razlagat, ne upam pa si jih izpumpati, ker si mislim da bo kje postala lačna in pol ne bo imela kaj za cuzat!!?!?! ah ta moj deklič ......kako me skrbi ...pri nama se isto dogaja od zadnje posvetovalnice 12.11.(ampak je jok bolj zvečer)....takrat je imel 6300 včeri sem ga pa vagala pa ima 6670 kar me je presenetlo ker je do zdej pridobival več(prejšnji mesec 1300 g.)....tak da mi zdej tudi čez dan zdrži 4 ure brez hrane ponoč pa tudi sam mal povleče in nazaj zaspi....sem klicala pediatra in je rekel da je to normalno da manj dobiva...rokco si pa lahk rine zaradi zobkov ...ter če je 6 pleničk polulanih da ni straha.... ...upam da sem ti kaj pomagala....ker mene je tud pošteno skrbel....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 11:51:37
|
|
|
|
gloria
|
Danes pa praznuje............. Leyla. Danes pa praznuje............. Leyla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 12:09:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ali katera ve kje bi se dalo dobiti božičkov komplet ali pa vsaj kapica za dojenčke.... ...uf morem iti alarm...lepo pančkajte Jaz ga imam.... joj, komaj čakaaaaam, da ji ga oblečem... hahaha ...kje si ga pa kupla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 12:18:52
|
|
|
|
gloria
|
mty za hiško
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 12:19:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje............. Leyla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 12:54:06
|
|
|
|
simat
|
kAHLO, ne skrbi preveč, ker naša ni 2 tedna nič jedla po 20 in 30 ml na dan, pa smo bili na pediatrični pa so rekli da če lula 5x na dan da je ok, se včasih godi da se otroci spuntajo, tudi taki, ki so jedli po 200 ml naenkrat in se ful redili, naša ima zdaj 4600g, pri 11 tednih pa so rekli da je to čisto povprečje se pač zredi le 600 do 700 g na mesec. jaz sem se tut ful sekirala pa je brez veze, če je otroček živahen, da samo ne spi in če mečava ni udrta je vse ok. bojo spet začel jest.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 12:56:21
|
|
|
|
simat
|
ma sem mislila 20 ml na obtrok ne na dan, ČELADA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 13:13:32
|
|
|
|
KAHLO
|
oj gloria moja punčka danes ni jedla 7 ur od 4 zjutraj pa do 11 dopoldan. pa se to sem jo prsilila, ampak ko je jedla pa se ni nič več upirala plenicko ma zmeraj polulano in malo pokakano...tako da s tm nimamo problemov. simat...kako to misliš vdrto, jaz če mojo ronjo po glavi pobožam, je zmeraj pr teh mečavah manjša vdolbinica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 13:14:46
|
|
|
|
KAHLO
|
pa se to jaz poja nimam kloko ona poje ker se samo dojiva (NE mara flaske)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 13:25:36
|
|
|
|
simat
|
JA SAJ MALO JE VDRTA, KER ŠE NI ZARAŠČENA, AMPAK ČE BI BILA FUL UDRTA POL BI BIL PROBLEM. ČE TE FUL SKRBI JO PEL K PEDIATRU VSAJ DA VZAMEJO KRI PA VODO, AMPAK ČE NIMA VROČINE MISLIM DA NI NOBENEGA PROBLEMA. VEM, DA JE TO ŠOK, KER JE TO OSNOVNA ZADEVA DA OTROK JE IN VSI PRIČAKUJEMO, DA BO VEDNO VEČ JEDEL. SOSEDOVA IMA PRI 4 MESECIH 7KG, JE PREJ POPILA 300 ML NA OBROK ZDAJ PA TOK KOMI CEL DAN. MOJA PA 600 ML V CELEM DNEVU. KAJ PA ČE MA SOOR V USTIH PA JO MOTI, SAMO MIRNO NE BIT PREVEČ ŽIVČNA KO JO DAŠ NA JOŠKO, PA ZRAVEN RAZMIŠLJAŠ A BO SPLOH POTEGNLA AL NE, KER TELI NAŠI MALČKI ČUTIJO, DA SI ŽIVČEN IN JE POTEM ŠE SLABŠE.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 13:41:28
|
|
|
|
pf
|
Kahlo medve sva imeli že dvakrat to težavo. Prvič je bil soor, ki se ni pozdravil z daktarinom, drugič pa očitno moj duschbad in lotion za telo z vonjem kokosa, ker ko sem to odstranila je začela zopet jest. Sem jo imela pri zdravniku takrat in je bilo vse ok. Pa tudi ker Ronja ni nek suhec, se ne rabiš toliko sekirat. Meni je P rekla, da včasih je pač tak dan ko ne poje toliko in me hkrati vprašala, če jaz vsak dan pojem isto. Saj bo jedla, očitno še ima malo rezerve. Brez skrbi. Naša ima komaj 5350 gramov, pa je bilo v sredo 3 mesece stara, tak da je tvoja babi kar pridna. Danes ima pač malo pavze. Če nima belega jezička, da bi imela soor, se sprosti. Počakaj jo, da te bo malo zafehtala za papico. Včasih smo mamice tak naštimane, da bi mogla deca na uro jest. Počakaj jo, da ti da znak, da bi jedla in ji takrat daj. Jaz sem rekla zadnjič P, da naša ne da znaka in mi je rekla, da sem očitno prehitra in res. Zdaj ji dam takrat, ko začne jokcat za papico, včasih pa sem si res mislila, da je dve in pol uri minilo, ali tri in da MORA jesti. Zdaj vidim, da je bilo to zmotno. Brez skrbi, vse bo dobro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 13:41:58
|
|
|
|
arabela*
|
ne kričat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 13:44:04
|
|
|
|
meta21
|
Kahlo, kar nekaj jih poznam, ki imajo iszte težave kot ti. Ravno včeraj mi je kolegica rekla, da ji punčka nehala jest, še prejšnji teden je bil pa problem , ker se je preveč redila. Očitno tile naši srčki včasih mal več rabjo, drugič pa mal manj. Možno je sicer da ji kaj ne paše, ima soor, ji tvoj deodorant al pa milo ne pdgovarja... ampak, če ne joka in je čisto zadovoljna, se po mojem ne rabiš sekirat. Rokice pa menda sesajo zato, ker na tak način raziskujejo. Zato tud pol vse vtaknejo v usta-če si v LJ rodila si najbrž dobila knjižico Moj dojenček, mal poglej. Pa ne sekiraj se, mi tudi ne jemo in spimo vsak dan po urniku pa smo že veliko bolj ukalupljeni kot tile mali sončki naši!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 14:00:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje............. Leyla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 14:09:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa ne sekiraj se, mi tudi ne jemo in spimo vsak dan po urniku pa smo že veliko bolj ukalupljeni kot tile mali sončki naši Kahlo, jst tudi mislim, da se ni za sekirat... si je že dost zaloge naredila..... tud zato ne, ki tvoja bejba ni glih kakšna žepna izdaja... Sploh pa se je treba šparat za praznike...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 14:10:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
.kje si ga pa kupla Gloria... sem ga dobila, je rabljen.... zato nisem nič rekla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 15:13:57
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,naša je prej prišla domov in jaz jo cela srečna položim na prsi.ponavadi je vedno full jedla,danes pa se drla v zizo,kot da jo koljemo .Bom vidla,kaj bo kasneje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 15:49:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes so punce na dieti... Lara se je pa zdej zmislila in se že dva dni zbuja nekaj pred peto zjutraj... Predvidevam, da zato, ker je okoli 19ih ful zmatrana in okoli 20h zaspi.... in spi in spi in spi.... pol, ko pa jo okoli 21h hočem zbudit, se ne pusti.... jo previjam in žgačkam... ona pa na pol komira naprej... pol jo dam na joško pa ne poje dovolj, ker je zaspana..... valda, da je potem ob 5ih lačna.... Ne vem... al nej jo dam ob osmih že na nočno spanje... pa nej se zbuja ob 5ih.... al naj jo zbujam, ona pa se bo vseeno zbujala ob 5ih... No, danes je zaspala prej... tku da zdej panča.... če spi še eno urco pol ob sedmih verjetno ne bo še zaspana... Joj, ne morem dobit enega rednega urnika... Danes sem si spet kupla tist čaj, ki kušta eno uko z glave.... glede na to, da je čaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 16:50:57
|
|
|
|
arabela*
|
naša je že jedla spet.Zgleda,da je bila tečka in je hotela počivat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 16:58:29
|
|
|
|
KAHLO
|
sem že tudi pomislila na sor.....ampak v ustih ne najdem nič belega (v njenih) Jaz že drgače pazim da sepo joški ne milim preveč...tak da dvomim da bi blo kaj od toalete krivo ker nismo nič spremenili. Moram pa vam rečt da je zdaj spet jedla se pravi oz. zgleda da bo zdaj jedla na 7 ur....ampak še zmeraj se mormo malo borit z joško, zdaj mamo celo tako da ji moram med hojo joško dat v usta, pol začne vlečt in pol se lahko vsedem....mala me bo redno zdelala ampak sem si zdaj vsaj oddahnila je pa tud res da naša ni lih nek suhec...saj zato še me popolna panika ni lih prijela, samo kaj ko me je navadla na to njeno požrešnost.....zdaj pa kr naenkrat zadost.....zgleda da je začela malo na svojo linijo gledat!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?