|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
4.10.2008 21:22:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Mi smo prišli včeraj domov. Prva noč je bila bolj tako, ker je Tomaž ful jokal, spal je od 23,00 do 02,45 potem pa do 08,15 nil več. Je jokcal, pa se pomiril, pa spet jokal.... ni pa hotel zaspati user posted image . Potem se je zbudil ob 12,15 in spet do 16,20 tuljenje, zdaj pa še spi in ni šans, da ga zbudiš user posted image .

Sicer ga poskušam dojiti, ampak jaz kljub trudu niman še ta pravega mlekca, tako, da mu dodajam NOVALAC 1 in moram reči, da je Tomaž velik jedec, saj za vsak obrok poje najmanj 120 ml pripravka in še vsakič mi na joški visi, zato predvidevam, da moje mlekarne, kljub XXL velikosti niso učinkovite user posted image

....dobrodošla nazaj ...user posted image

.... najmanj 120ml se pa meni zdi malo dosti za čisto frišnega babyjauser posted image ...ker če to spravi vase...pol ni čudno, da tako dolgo spi..... to ima ja vsaj 2 obroka pokrita...

...koliko obrokov imata? naj bi jih bilo vsaj 7-8, pri dojenju seveda več.....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.10.2008 21:24:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Mi pa mamo plenice iz dm babylove, in sva prav zadovolne z njima, no zdaj mormo že malo večje vzet...se širimouser posted image user posted image

imata tamale...od do koliko kg so? jaz jih moram tud sprobat...ker so baje sploh za fantke fajn,ker so visoke.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.10.2008 21:37:08   
gold fish
...zakaj nobena nič ne pišeuser posted image ...gor pa steuser posted image .......

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.10.2008 21:59:22   
leda
ribica,

tut naša je malo hodila naokoli z masko za švasanje, ampak pol sem mela pa dost in je k sreči že itak navajena, da kašlja in kiha v rokav in ker ni bla zlo prehlajena itd., se tamala ni nalezla. pa da vidmo kaj bo s to vročino...

Neposredna povezava do sporočila: 279
4.10.2008 22:07:10   
ključek
Naš mali je pa dons v celem dnevu spal samo eno urco. Se je kšni to že zgodil? Ne vem a zarad krčkov ne more spat al kej druzga. Pa tud ponoč ni prov velik spal, tko da mami hod okol že kot en zombi.

hvala enako..........lana neja ima..........kaj vem..............krče, jo vetrovi dajejouser posted image user posted image .............ne vem........sam ful mal spi, najraje v naročju pri meni, pa ful joka.....jz pa že blesava ene 2 dni..........najbolj mi je hudo, ko ji ponudim prs za dojenje, pa 2x potegne, pa se dere, in noče več, ji morm flaško letet delat.....pol si pa pumpam, pa tud do 70-80 ml pridem.....no, pa dobi to za naslednji obrok........sam je tok lena..........bi mogla bit lena, ne lana...........user posted image

pa še to.....ko jeva..........kr naenkrat neha jest, ful joka, kriči, pa išče flaško....ji dam flaško-zaspi..........user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.10.2008 22:08:27   
ključek
A pol res nobena ne ve za tist za čez mejo al me ignorirate? Nekak se mi zdi da me nikol ne porajtate k kej vprašam. Sem nevidna al kaj? Al sem premalkat gor pa me zato ne porajtate???????

ne sekiraj se..............user posted image ........jz zdej sam na hit preletim poste, ni časa..............

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.10.2008 22:50:58   
*zoe*
Čestitke Lana luna user posted image  user posted image  user posted image  - končno se nam je tvoja ta mala opogumila pridružit user posted image  user posted image  user posted image  Moj Marko že komaj čaka, da jo spozna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.10.2008 22:52:19   
*zoe*
Dugače pa tudi našega danes nekaj čudno zvija, tko da je bil kar malo tečkan. Samo v avtu in na sprehodu je bil ok, pa sedaj ko smo ga skopali je zaspal kot top user posted image . Midva ga tudi na vsake 2-3 dni kopava, ker ful uživa.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.10.2008 22:53:18   
*zoe*
A že katera dodaja kapljice AD3 ali D3? Jaz bi mu jih morala dajat že 14 dni, pa se kar ne spravim. Bo sigurno krče fasal, če jih ima že tko al tko mal.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.10.2008 22:56:43   
*zoe*
Ja nič, če pa ni nobene oz. imate vse delo se pa tipkamo jutri enkrat. Pa pa

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.10.2008 23:11:59   
KAHLO
goldi, naša ma zdaj od baby love pleničke mini 3-6 kg, mam pa že pripravlene 4-9 kg aktiv......ampak bi rada najprej tiste mini porabla.....meni se zdi da so ji vredu, nevem zakaj je patronažna rekla da bo treba počasi na večje prešaltat, kako sploh veš kdaj so bebeju pleničke premajhne?!?!user posted image
Moram pa rečt da sem full zadovoljna z njimi.....k se mi ne zdijo tako plastične k pamperske.....jaz sem dobila ene pampers pleničke od ene znanke ......pa se mi zdijo full take k uni plastični vložki od always (v teh vložkih mene zmeraj ta mala začne pečt), je pa res da so made in poland in ne germany.....so mi rekli da se pamperske made in germany dobijo samo v milerju ali pa avstriji...no zdaj pa nevem...jaz se kr držim teh dm-ovih plenic......kakšne pa so te milerjeve....oz. kakšna je kaj njihova cena, tiste k jih uporabljate!?!?

Jaz pa sem ugotovila zakaj se ponoči prebujam s premočeno majco od mojga mlekca, če slučajno ležim na boku ali pa trebuhu in stiskam ziziko začne iz nje tečt, tako da se trudim zdaj ponoči na hrbtu ležat in po dojenju naše bejbe še ostanek izpumpat, in tako je danes bila prva noč k nisem bila mokrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babe a mogoče katera ve kdaj dojenčki dobijo tisto pravo barvo učk....!?!?!?!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.10.2008 23:25:07   
arabela*
kukuc,še kera tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.10.2008 23:25:45   
arabela*
medve doktorirava kupčkauser posted image .že skoraj urouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.10.2008 8:30:00   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi, naša ma zdaj od baby love pleničke mini 3-6 kg, mam pa že pripravlene 4-9 kg aktiv......ampak bi rada najprej tiste mini porabla.....meni se zdi da so ji vredu, nevem zakaj je patronažna rekla da bo treba počasi na večje prešaltat, kako sploh veš kdaj so bebeju pleničke premajhne?!?!user posted image
Moram pa rečt da sem full zadovoljna z njimi.....k se mi ne zdijo tako plastične k pamperske.....jaz sem dobila ene pampers pleničke od ene znanke ......pa se mi zdijo full take k uni plastični vložki od always (v teh vložkih mene zmeraj ta mala začne pečt), je pa res da so made in poland in ne germany.....so mi rekli da se pamperske made in germany dobijo samo v milerju ali pa avstriji...no zdaj pa nevem...jaz se kr držim teh dm-ovih plenic......kakšne pa so te milerjeve....oz. kakšna je kaj njihova cena, tiste k jih uporabljate!?!?

Oj, jaz imam te Papmerske iz Mullerja, ki so Made in Germany in se res razlikujejo v kvaliteti glede na poljske. Ampak mi bomo počasi opustili pamerske, ker niso tko fajn, so mi bolje Fixis in pa sedaj smo sprobali Babylove od dma in so nam tud fajn. Pamperske so tko plastične, nič bombažne preveč. za cene pa ne vem - rajši sploh ne gledam, ker tud ful plenic porabimo, ker se ponavadi ravno na svežo plula ali pokaka in je treba spet menjat, še predno mu jo zapneš 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.10.2008 8:36:15   
*zoe*
A imajo vaši malčki že kej alergij? Moj jo ima, pa ne vem na kaj user posted image . So ga v bolnici na hitro stestirali in ni nič pokazalo, ampak so rekli, da če ne bo bolje, da je treba it na ta pravo testiranje. Čist ima grozno kožo po obrazku - ko da bi bil opečen, pa ful se mu luši - res je bogi. Še učke ima zatečene user posted image  Po moje bomo šli jutri k zdravniku - spet. Mi smo skorej več pri zdravnikih kot doma. Skoz je nekej.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.10.2008 9:24:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Lara sej se ne razburjam. Sam sprobavam če moje poste tud berete, pa vidm da ja.

Naš mali je pa dons v celem dnevu spal samo eno urco. Se je kšni to že zgodil? Ne vem a zarad krčkov ne more spat al kej druzga. Pa tud ponoč ni prov velik spal, tko da mami hod okol že kot en zombi.

Ma jst preberem vse...user posted image Imam cajt.... moja pupi spi kr veliko..... ponoči pa sploh... HVala ti, Larika... user posted image user posted image

Krčkov ima pa tudi zlo malo, glede na to, da mati je čist vse po vrsti... user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.10.2008 9:25:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

čav javlja se srečni očka. kot je ze mty povedala imamo sarico, v kratkem bomo pa se slikce zrihtal

Ku lepu..... očka je je javil.... Jst sem tudi imela to idejo, pol sem se pa premislila in vas malo hecala.... user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.10.2008 9:30:51   
Lara Croft
ČE IMA KATERA KAK DOBER NASVET KAKO JO NAJ NAVADIM NA DUDIKO IN FLAŠKO....z veseljem preberem in poskusim

Vztrajaj.... bodi v glavi prepričana, da drugega ni in pika.... bo to tudi ona začutla... če se ti bo pa smilila, bo to tudi začutla... in vedela, da bo dobila, kar hoče....

Lara je tko začela z joško.... se razburja in razburja, sploh če more večkrat posesat preden ima za požret..... pol pa k šteka, da je mati trmasta, ni druge, ku da vleče do konca....user posted image Mislim..... dokler ji šprica v čelo, če stisnem, ji že ne dam flaše....
Je že ugotovila, da se včasih ni treba tok matrat (s flaško)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.10.2008 9:33:31   
Lara Croft
meni pa je danes mleko zatajilo.Čez dan sem samo ene 3krat črpala,zdaj pa ga ni

Uf, sem ugotovila, da če vmes, ku ona spi, tudi sama vsaj pol ure ležim in lepo počivam, se mi več mleka nabere.... user posted image

Ma kaj, ku je tok dela za naredit..... pa tudi tukaj na RR imam delo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.10.2008 9:36:16   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real
Ciao, punce!

user posted image user posted image Heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj..... jst sem pa že zaskrbljena, ki nisi nič odpisala....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.10.2008 9:38:35   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...zakaj nobena nič ne pišeuser posted image ...gor pa steuser posted image .......

To je pa lahko tudi varka..... jaz imam velikokrat prižgan laptop, imam odprt forum in sem tudi prijavljena....počnem pa kej drugega.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
5.10.2008 9:41:43   
Lara Croft

babe a mogoče katera ve kdaj dojenčki dobijo tisto pravo barvo učk....!?!?!?!

Kahlo... glih to sem imela namen tudi jst prašat..

Glede mleka pa sem ti že napisala, da si eno vrečko gor nalepi.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.10.2008 10:26:05   
KAHLO
oj babetine!!

Mi smo pa danes po dolgem dolgem cajtu imeli prekrasno noč, spali smo k topeki, no ob treh je brundala, je bla lačna, pa ob šestih zjutraj, ampak je bla na ziziki po 15 minut in je že spala k top, tako da sem jo prklopla in že je spet spala, sem se še jaz spočila, in sva pol do pol osmih pančale, pol sva spet jedli se previli in pol sva vžgali še eno kitico spanja na kavču v dnevniuser posted image user posted image user posted image user posted image to je moja babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tud laptop kr pržgan in prjavlena sem tud, in pol k mam pet minut cajta kaj napišem.......k če bi računalnik tlkokrat vgasnila in prižgala, bi verjetno pregoreluser posted image user posted image user posted image user posted image

Larika ja saj nevem zakaj ni noben še izumil kakega takega modrca k bi zbiral mlekec čez noč, zdaj pa spim ponoči k hlod na hrbtu, da ja ne gre kaka kaplica v ničuser posted image mi je čist vsake škodauser posted image

jaz pa sem včeraj moji babi prvič nohte porezala med spanjem, sem bla kar sama nase ponosna, k me je blo full strah kako bom to strigla, no zdaj vem kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.10.2008 10:36:46   
amor real
Punce, mi smo tudi bili to noć zelo pridni. Spali od 23,30 do 2,45 in potem od 3,25 do 08,15 user posted image . Sedaj pa spet spimo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.10.2008 10:38:10   
arabela*
jutro babikeuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?