Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 10:40:02
|
|
|
|
amor real
|
Larika ja saj nevem zakaj ni noben še izumil kakega takega modrca k bi zbiral mlekec čez noč, Komplet Prsnih Školjk Isis Confort – Avent (121867) Podroben opis izdelka Te izjemno mehke prsne školjke boste nosili v nederčku, kjer bodo varovale bradavice pred drgnjenjem, v njih pa se bo zbiralo mleko, ki bo uhajalo iz prsi. Obstaja nekaj podobnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 10:42:37
|
|
|
|
KAHLO
|
amor real.....pa kje si bila tolko cajta a pa misliš da lahko pol ta mlekec k se v školjkah zbere porabiš a hranjenje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 10:43:08
|
|
|
|
arabela*
|
u kak lepo pri nas sonček sije. Danes sem z babami sama, je šel v Austrijo malo trenirat.Bomo najverjetneje kar na kak sprehodek mahnile.Samo je danes nedelja,tak da je žalost v mestu. Naša Marisa je bila kar pridna ponoči.Edino kar je revica bruhala.Kar sredi spanca mi je naenkrat v loku tako bruhnila,da sem jo ,morala preoblečt.Nevem,kaj matra ta njen mali bouhec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 10:47:01
|
|
|
|
arabela*
|
amor real,pozdravljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 10:59:10
|
|
|
|
KAHLO
|
naša pa zdaj tako lepo v svoji torbi (od vozička) spi, iz torbe pa se slišijo angelski glasovi....beri njeni prdeci mami jih je prav vesela, k ve da je ne mučijo krčki pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 11:03:40
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,ti mala rada v tej košari spi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 11:22:29
|
|
|
|
KAHLO
|
ja čez dan jo imava v tej torbi v dnevni na kavču, pol k pa grem v nočno pančanje pa mora v svojo posteljo, sicer se ne pritužuje, ampak proti jutru pa je najraje da še pr nama panča kako urco dve, in pol sva z očijem oba stisnena na njegovi strani postelje, naša babika pa ma celo mojo stran in še mojo odejo.....in spi k angelček no nama pa tud ugaja, mava pol zjutraj kakšno urco da se pocrklava, ker čez dan se samo z najino bejbiko cartama
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 11:27:56
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa že dve uri papca.poje,pa je lačna,pa joče .Samo jedla bi naša babika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 12:25:41
|
|
|
|
Marsy
|
No, pa sem vas najdla . Midve sva doma!!! In sem ugotovila po seznamu, da je najinaKaja največja med septembrčki . No, saj zato je bilo pa treba carski rez narest, ker ni šla ven. Sem bila 4 ure čist odprta, šopal so mi umetne popadke, pol so sklenili, da bo vakum, nazadnje pa je (še sreča) padla odločitev za carski rez - je zdravnica ugotovila, da je ne bodo spravili po tej poti ven, ker je prevelika. Medtem ko so mi na UZ vedno rekli, da je za 2 tedna manjša od povprečja. Midva sva popolnoma zaljubljena vanjo in res uživamo. Bi pa s kakšno od vas, ki je imela CR kakšno rekla glede okrevanja, celjenja rane, kdaj ste šle kaj ven ipd. Koliko časa traja, da lahko 'normalno' funkcioniraš. Obstajajo kakšne vaje? Aja, pa še glede krčenja maternice. V porodnišnici sem skos dobivala injekcije za krčenje maternice - kao da se mi počasi krči. Za domov pa sem dobila spray za v nos (ene ga dobijo, da pospeši izločanje mleka) in sem na poti domov podoživljala porod - spet sem imela popadke... V glavnem, ali je hudo narobe, če se maternica počasneje krči? So mi jo pa v porodnišnici skor izstradali. Nihče ni verjel, da je lačna, jaz pa sem dobila mleko šele 4. dan. Sem morala kar težit, da so ji dali hrano. S tem so jo pa razvadili, saj iz brizge ni treba vleči kot iz dojke in je histerično štrajkala tudi po 1 uro, da je začela vlečt. V dveh dneh se je pa sprijaznila, da bo treba za obrok tud mal garat. Zelo sem vesela, da sem spet z vami .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 12:28:07
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, pa koliko ste v prvih tednih kaj pazile na hrano zaradi napenjanja otročka? Ali se čebula lahko je? Mi bi danes jedli rižoto, pa bi meso prepražili na čebuli, imam pa v spominu, da niti praženje niti čebula nista fajn. Kaj pa siri - npr. testenine z grogonzolo in kislo smetano? Je to premastno? Zdej smo mal zmedeni, kaj sploh jesti .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 12:33:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dve fotki naše Larike... kolk je cotek, pa tako velike očke ima. Prava princeska. Berem, da te je Lara čist pocukrala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 13:10:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ČE IMA KATERA KAK DOBER NASVET KAKO JO NAJ NAVADIM NA DUDIKO IN FLAŠKO....z veseljem preberem in poskusim Vztrajaj.... bodi v glavi prepričana, da drugega ni in pika.... bo to tudi ona začutla... če se ti bo pa smilila, bo to tudi začutla... in vedela, da bo dobila, kar hoče.... pa flaške ji ne smeš ti dajat, ker te voha. In hoče joško
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 15:48:54
|
|
|
|
amor real
|
Midve sva doma!!! In sem ugotovila po seznamu, da je najinaKaja največja med septembrčki Marsy, konkurenca je huda , najin Tomaž je tudi 56 cm, pravi mož
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 15:49:50
|
|
|
|
amor real
|
Lara, ma je lepa tvoja pupa, pravi cukerinček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 16:22:54
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo si tak fajn sprehod privoščle.Smo misle,da se nič ne dogaja,pri nas v mestu,pa je kar pestro.Imajo nek renesančni festival,smo vidle viteze,pa aneja se je vozla v košarah(vrtiljak).Prav zanimivo vse skupaj. Zdaj pa sta obe zadremale na sedežni.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:26:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj Lana luna, kok ti zavidam za vse te fotkice....sicer sem jih pogledala samo ene par... bom jutri... moj dragi je bil čist paf, ko sem rodila... se sploh ni spomnil, da bi fotkič v roke vzel... kumi potem, ko sem jo že vso popedenano imela v naročju, sem mu rekla, da nej kej slika... Danes se počutim čist ku prazna baterija in ku kaki močo.... ful sem utrujena, glava me že cel dan boli in še Lari je stalno nekaj falilo in ni mogla zaspat od 10.30 do 16h.... ful je polivala danes in to jo ful ful moti in začne jokat... Grem kr malo zaspat, dokler še spi.... Danes ima moj sin 21 let.... uf, sej ne morem verjet.... Kdaj so šla vsa ta leta mimo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:26:55
|
|
|
|
taja1235
|
lana luna...joj kok lepa pupika tale tvoja Sarika milerke plenice stanejo okol 5 eur paket....ne vem cist tocn kok jih pride notr niti niti za ceno me ne smete drzat pamperske so pa res plasticne in ritka pride cist rdeca nov saj pr moji dns pa naso babiko neki zvija....sploh mini zaspala do od pol 12 do pol stririh no zdej pa spi k top tko da pomoje dns sprehod odpade... pa jutri sej bo lepo vreme lep dan se anprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:32:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* A že katera dodaja kapljice AD3 ali D3? Jaz bi mu jih morala dajat že 14 dni, pa se kar ne spravim. Bo sigurno krče fasal, če jih ima že tko al tko mal. .... mi dajemo že kar en čas AD3...3 kapljice...sicer so rekli 5 ampak smo pol sklenli, da 3.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:36:15
|
|
|
|
arabela*
|
mi tud dajemo kaplice,eno na dan.Samo včasih kak dan pozabimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:36:44
|
|
|
|
arabela*
|
lara,čestitke tvojemu sinu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:37:45
|
|
|
|
arabela*
|
vauuuuu,mi je uspelo poštimat malo po stanovanju.Pa še omaro sem celo pospravla,še eno imam,pol pa se itak alarm vklopi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:38:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zakaj nobena nič ne piše ...gor pa ste ....... To je pa lahko tudi varka..... jaz imam velikokrat prižgan laptop, imam odprt forum in sem tudi prijavljena....počnem pa kej drugega.... .... no saj jaz sem ista, samo saj veš...ko bi človek čvekal, pol pa ...ništa..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:43:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem včeraj moji babi prvič nohte porezala med spanjem, sem bla kar sama nase ponosna, k me je blo full strah kako bom to strigla, no zdaj vem kako .... jaz pa danes....., sem pa to sedaj že drugič naredila.... in tudi prakticiram tako, da ga dam spat na najino posteljo, pol pa ko zaspi, grem jaz v akcijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.10.2008 17:49:34
|
|
|
|
arabela*
|
rečte mi babe,ko kopate ,kako dolgo jih??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?