Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 19:35:59
|
|
|
|
pf
|
Lara imaš pa res lušno pupiko. Taki črni slatkec je. Jaz pa sem Lano zdajle skopala in sem jo dala na kavč, da sem dala perilo prat. V kopalnici sem bila samo minuto ali dve in mi je tak trdno zaspala, da je nisem mogla nahraniti, zato sem jo zdaj dala spančkat. Bo pa kasneje jedla, ko bo lačna. Bo že povedala. Sigurno, da bo. Jaz sem ji dala Bebival čaj dvakrat za probati, pa ni navdušena nad njim. Je grenak in res čuden okus. Kumina, janež in kamilice in pa seveda grenak. Enkrat pa sva probali tudi hipp čaj za dojenček, pa čeprav je sladek tudi tega ne mara. Tejchy jaz drugače Lano kopam vsake dva dni, ker ji ful paše. Nič ne joka, brca ful, pa še zaspi kot medved. Punce a vse uporabljate pamperske? Jaz jih, ampak mi kolegice pravijo, da so mulerjeve ful vredu. A jih katera pozna? Zdajle grem pa še sebi kopel pripraviti, ker sva sami doma in grem še sebe malo razvajati. Vas pridem prebrati še kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 19:45:07
|
|
|
|
petrax
|
Lara luškana pupa. Kahlo tud jaz sem se ponoč zbujala vsa mokra od mleka k mi teče ven iz jošk, pa zdej spim kr v modrcu, ker se ne počutm dobr bit tok mokra. Ja no sej modrc tud ni najbolj udobn, sam vseen. Sem tud probala recept od Saraye, naj dam malega na obe joški, pa nekak pr men to ne rata. Mislm dam ga na obe, sam še zmer pol čez kšne 2-3urce teče ven. No vsaj velik mleka mam. Naš mali pa končno po parih dneh spi podnev več k 3urce. Mi je že kar mal dolgcajt ratal, sem bla čist navajena da se zbudi po kšni urci al pa da je budn cel popoldne, dons pa kr spi od 16h že. A mogoče kakšna ve kako je to zdej za čez mejo z otrokom? Mislm k morš met neke dokumente od občine pa overjene pr notarju. Namreč mali nima mojga priimka, pa bi šla drugo leto brez mojga na Hrvaško k sorodnikom, pa me zanima a morš te dokumente met al je za mamice kej drugač? A veste o če govorim?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 20:27:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... bom pomoje kar Ergotyl kapljice vzela..... (sem jih enkrat dobila od gin., ko sem fejst krvavela).... edino ne vem če jih lahko že takoj sedaj po porodu Te kapljice se lahko takoj po porodu jemlje, ampak pri dojenju (tudi minimalnem) bi pa jaz bila previdna!!! Saj eiti ne vem, kaj v navodilu piše zdaj je že kar je ... boma danes brez zizike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 20:34:27
|
|
|
|
gold fish
|
lara - luškana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 20:39:01
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa se bomo danes kopali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 20:48:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobre ste, punce. Jaz raje sploh ne probam več črpat, ker bi se zjokala zraven. Tudi vagat je več ne mislim, koliko spije pri meni, ker je vse skupaj bolj za aperitiv .... ma mi je to nekam znano......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 21:25:15
|
|
|
|
pf
|
Saraya a ti daješ Mariso bolj pozno spančkat? Jaz Lane ne upam bolj pozno, ko ob osmih, ker me je strah da se bo navadila. No tam do pol devetih že vsak dan spi, tudi če kdaj še malo jokca zvečer. Pa če sem čisto odkrita mi paše tako, ker tudi jaz rabim malo mira.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 21:41:10
|
|
|
|
ključek
|
Dve fotki naše Larike... luštna........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 22:35:33
|
|
|
|
arabela*
|
ja po novem jo dajem kasneje spat,tam okol enajste.bi rada da se navadi noč prespat.saj tisti ritem,da hodi prej spat bomo še itak kasneje uvajali pri dveh letih
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 22:41:37
|
|
|
|
arabela*
|
je kera čveka tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 23:21:03
|
|
|
|
meta21
|
Lara, kakšna frajerka! Spomnla sem se še na čaj KRTEK za otroke. Je v filter vrečkah pa je primeren za doječe matere. pf mullerjeve pleničke, vsaj enka (od 2-5) so za malenkost manjše od pampersk ampak so OK. Dokler se mu popek ni zacelil so bile meni še bolj všeč, ker jih je lažje zapognit kot pamperske. Jaz zdaj uporabljam pamperske samo zato, ker so mullerjeva dvojka še malo prevelike, enka pa premajhne. Potem bom spet mullerjeve uporabljala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.10.2008 23:23:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je kera čveka tu Jaz sem ampak odhajam, ker ste tolk napisale, da sem komaj uspela prebrat, zdaj se pa mali že počasi začenja zbujat. Je okrog 20h potem pa ob polnoči in ob 5h. Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 5:56:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je kera čveka tu Jaz Sem vas prišla prebrat medtem, ko kupčkava. Pa mali krtek spi in s kupčkom zgleda ne bo nič Greva kar v posteljo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 9:12:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Potem bom spet mullerjeve uporabljala. A so cenejše?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 9:14:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutrooooooo Kok sem se jst lepo naspala..... Naša bejba je spala od polnoči do 5in pol.... sem ji pleničko menjala in podojila in v naši pojsli podojila..... in zdej od 6ih še vedno tam spi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 9:29:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pupe ki ne dojite nič.... koliko ml so popili vaši dojenčki pri 14 dneh? Sam tok, da približno vem, koliko dobi moja pri meni.... ker včasih rabi 30 dodatka, včasih pa tudi 50 scuza....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 10:03:00
|
|
|
|
arabela*
|
jutro babe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 10:08:25
|
|
|
|
arabela*
|
nič kaj nisem spala,ker je moj smrčal celo noč .pa še Aneja ima nos zamašen in je tud blo hudo.še pobirala sem jo parkrat,ker je zlezla na tla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 11:26:56
|
|
|
|
taja1235
|
En lep dezeven pozdravcek, kako ste spale, moja se je zbujala na vsaki dve uri jedla pa bla tecka pa vn zbruhnla....no pol jo grem pa ob sedmih zjutri previt pa vidm zakaj je bla taka no....bla je pokakana polulana do joskic...tko da sm vidla kje je vzrok za njeno nespanje......pa naj povem da sm jo imela v pamperski...tko da moje mnenje glede pleničk: PAMPERSKE dobre so za dve tri urce pol pa plenicka pride cist mokra in se ritka rdeca pa kr mim gre ce je velik kakca js imam se vedno enkico....ker je dvojkica prevelika MILERKE (tko jim js pravim) modra pakunga od 2-5 kg....so fajn za ponoci pa kot je ze ena zgoraj napisala fajn so za zavihat ker se pri nas se vedno cedi iz popka...tko da js bom se naprej imela milerke ker so res zakon....pamperske bom pa uporabljala le ce jih bom dobila za kako darilo..... ekola....tko glede pleničk.......a katera uporablja une racmanove pralne hlačke k so kot pleničke??? Fajn bodte in pozdravček od mene***
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 12:45:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Morm provat te Milerke.... ma ki bo treba v KP ponje... Se mi zdi tku zguba cajta likat tetra pleničke.... ma kaj ku se po robovih tku zvijejo, da se pol bojim, da jo gli tisto tišči....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 13:42:27
|
|
|
|
ključek
|
punce.....................lana luna je rodila............... .............punčko Saro ima............... .............težka 3.470 g in veliko 52 cm...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 14:59:11
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 15:53:11
|
|
|
|
leda
|
čau punce, jst se moram mal skašljat, ker mamo čisti murphy doma. ta starejša je bla letos do septembra dvakrat bolna. zdej pa se mi zdi, da hodi na skrivaj v vrtec. ko sva z elo prišle iz porodnišnce je mela afte in smo jo držal na razdalji. proti koncu izrednega afta stanja je začela kašljat in kihat. in je to počela naslednjih 6 dni (pa še mene je nalezla in sem si 1000 na dan umila roke in poskušala čimmanj kihat, da ni tamale odneslo z joška). potem 4 dni miru. včeraj se mi je zdela mal vroča, dons pa že kuha proti 39... mislm, ne sam, da cvikam na tamala kaj pobere (tok, tok, zaenkrat moje mleko in imunski sistem dobro delata), ampak še bolj se smili tastarejša. že itak ni fajn, da pride v kraljestvo nova princesa, pol jo pa še starši al držijo na varnostni razdalji al pa težijo o smereh kihanja in kašljanja... skratka, dost mam. le
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 16:09:33
|
|
|
|
taja1235
|
lana luna se ena bejbika SUPER!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 16:10:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce.....................lana luna je rodila............... .............punčko Saro ima............... .............težka 3.470 g in veliko 52 cm............... Ja končno ČESTITKE!!!! Pa lepo ime ste izbrali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?